Zaočkovanosť u lepšie vzdelaných rodín klesá navzdory úradnému pretláčaniu očkovacieho šarlatánstva

08.11.2010 19:17

NaturalNews.com - 5.XI.2010 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Vaccination rates fall among better educated families even while CDC keeps pushing vaccine quackery"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Zaočkovanosť detí poistených v komerčnými plánmi zdravotného poistenia medzi rokmi 2008 a 2009 klesla o 4%, píše sa v novej správe Federálneho výboru pre zabezpečenie kvality (National Committee for Quality Assurance) v USA. Vo svojej výročnej správe "Stav kvality zdravotnej starostlivosti" ("State of Health Care Quality") odhaľuje táto organizácia, že u rodín s vyšším vzdelaním zaočkovanosť prudko klesá.

       Tento vývoj samozrejme hnevá očkovací priemysel i všetkých platených propagátorov očkovania. Navzdory všetkej ich nákladnej propagande, drahej inzercii a očkovacím kabínkam na letiskách, v supermarketoch a obchodoch s potravinami, čoraz viac ľudí zisťuje, že mnohé očkovacie látky sú nebezpečné pre deti a konkrétne očkovanie proti chrípke neposkytuje vôbec žiadny vedecky potvrdený prínos. Je to čisté šarlatánstvo a nič viac.

       Naozaj zaujímavé na tomto vývoji je, že sú to práve rodičia s vyšším vzdelaním, ktorí sa vedome rozhodli chrániť svoje deti pred očkovaním. Pozoruhodné je, že očkovací priemysel trvá na tom, že "to sú hlupáci", lebo neveria očkovacej propagande. Ako sa však ukazuje, občania USA sú rozumnejší, než si očkovací priemysel myslí, a keď spoznávajú pravdu o očkovaní proti sezónnej chrípke, robia informované inteligentné rozhodnutia pre ochranu svojich detí pred takýmito očkovacími látkami.

 

Očkovanie proti sezónnej chrípke jednoducho nefunguje

       Je to vedeckou skutočnosťou: očkovanie proti sezónnej chrípke nefunguje u prinajmenšom 99% obyvateľov (https://www.osud.cz/dukazy-podlozene-ockovani-vedecky-pohled-na-chybejici-vedu-za-vakcinami-proti-sezonni-chripce). Inými slovami: musíte zaočkovať 100 ľudí, aby ste zabránili príznakom chrípky u JEDNEJ osoby - a to ešte v prípade, že veríte údajom z klinickej skúšky samotného výrobcu, ktoré sú takmer určite skreslené v prospech očkovania.

       Druhým vedeckým zistením, o ktorom sa chrípkový priemysel sústavne odmieta baviť, je, že vitamín D ponúka oveľa lepšiu ochranu pred nákazou chrípkou, a je lacnejší, bezpečnejší a jednoduchší na použitie. Deti s radosťou pocmúľajú tabletky s vitamínom D, ak sa vďaka tomu vyhnú očkovaniu ostrou ihlou.

 

Vitamín D uvádza do chodu imunitný systém

       Vitamín D aktivuje imunitnú odpoveď na nákazu chrípkou. Takmer každý, kto počas zimy ochorie na chrípku, má nedostatok vitamínu D. Preto je chrípková sezóna v zime - lebo skoro každý má v zime nedostatok vitamínu D! (https://www.slobodavockovani.sk/news/vitamin-d-sa-ukazal-byt-v-predchadzani-chripke-ovela-lepsi-nez-ockovanie/)

       S najvyššou pravdepodobnosťou tie 4% rodín, ktoré sa rozhodli vyhnúť očkovaniu proti chrípke dopĺňajú deťom vitamín D a iné živiny posilňujúce imunitu. Takže sú na tom v skutočnosti lepšie s vitamínom D než by na tom boli s očkovaním proti chrípke!

       Vitamín D je, mimochodom, aj prevenciou tuberkulózy (https://www.naturalnews.com/021855.html), astmy, rakoviny, ochorení obličiek a takmer stovky ďalších zdravotných ťažkostí, vrátane autoimúnnych ochorení (https://www.naturalnews.com/029605_vitamin_d_prevention.html).

 

Očkovať sa dávajú len ignoranti

       Očkovací priemysel je vystrašený z vitamínu D, lebo vie, že ak sa pravda o ňom rozšíri, ľudia sa prestanú dávať očkovať proti sezónnej chrípke, a výrobcovia očkovacích látok prídu o miliardy dolárov.

       V skutočnosti to už začalo. Za jeden rok stránky o prirodzenom zdraví, ako sú napr. NaturalNews.com, pomohli vzdelať verejnosť a znížiť nebezpečnú zaočkovanosť o úžasné 4%. Preto je očkovací priemysel tento rok zdesený, platí celebritám a TV lekárom, aby sa objavovali na billboardoch a v TV reklame, v snahe o väčšiu zaočkovanosť proti chrípke u obyvateľstva, ktoré v rastúcej miere toto očkovanie z dobrých dôvodov odmieta.

       Celé to skončí takto: Za niekoľko rokov iba najväčší ignoranti budú čo len uvažovať o očkovaní proti sezónnej chrípke. To sú tí istí ľudia, čo pijú bublinkové nápoje s umelými sladidlami (čo je podfuk), čo užívajú medikamenty proti cukrovke (ďalší podfuk), čo zbierajú peniaze na výskum rakoviny (ešte väčší podvod) a ktorí jedia priemyselne spracované odpadové jedlo na raňajky, obed i večeru. Sú to tí, čo trpia kvôli liečbe školskou medicínou, zatiaľčo oveľa lepšie informovaní jedinci a rodiny budú v rastúcej miere odmietať školskú medicínu a hľadať zdravšie, prírodnejšie alternatívy.

       Váš imunitný systém je nanotechnologickým zázrakom, ktorý už vie, ako zastaviť vírusy (vrátane chrípky). Všetko, čo potrebuje na svoju aktiváciu, je správna výživa. Vitamín D urobí pre Váš imunitný systém to, čo očkovanie nikdy nedokáže - rozpúta biologický zázrak, ktorý pochytá a odstráni útočiace mikroorganizmy a vírusové fragmenty, čím Vás ochráni od všetkých choroboplodných zárodkov, ktorými vás farmaceutický priemysel chce vystrašiť.

       Neverte očkovaciemu šarlatánstvu a šíreniu strachu. Pripojte sa k radom vzdelaných ľudí, ktorí si vedome a inteligentne volia alternatívy k očkovaniu - alternatívy, ktoré fungujú lepšie, bezpečnejšie a stoja menej. Pamätajte si, že pri očkovaní vždy podstupujete riziko ochrnutia, alebo toho, že skončíte v nemocnici v kóme.

       Prečítajte si pravdu o tom, čo sa stalo v Austrálii ohľadne očkovania proti sezónnej chrípke pred pár mesiacmi: Deti trpeli zvracaním, horúčkami a kŕčmi. Prečítajte si to tu: https://www.naturalnews.com/029586_Australia_vaccines.html

       Ako sa píše v tomto článku:

"Matka dvoch detí z Perthu (Západná Austrália) Bea Flint povedala, že jej 11-mesačný syn Avery mal v sobotu kŕče po podaní prvej dávky dvoj-dávkového očkovania proti chrípke. Bea Flint povedala, že po očkovaní o 9:00 si všimla, že Avery má menšiu teplotu p 14:00. O 19:45 začal Avery fňukať a stonať. Keď sa Bea Flint dostala k jeho postieľke, dieťa zvracalo a ležalo na boku v kŕči. 'Nemohol plakať - jeho hlava visela z autosedačky a nemohol sa pohnúť. Bola som z toho zdesená - bol to najhorší zážitok môjho doterajšieho života'."

       Ak takéto niečo chcete pre svoje deti, tak ich choďte dať zaočkovať. Ale ak radšej chcete, aby zostali zdravé a nažive, dajte im miesto očkovania vitamín D.

 

Prečo Vám nechcú povedať o vitamíne D?

       Mimochodom, 400 IU vitamínu D jednoducho nestačí. Väčšina odborníkov na výživu dnes odporúča 10x viac (4.000 IU) pre dospelých a 5x viac (2.000 IU) pre deti. Dávkovanie 400 IU za deň bolo zvolené ako taktika s cieľom udržať obyvateľstvo v stave nedostatku vitamínu D. A aj to fungovalo. 97% obyvateľov USA tmavej pleti má teraz nedostatok vitamínu D. Vďaka tomu významne vzrástli tržby rakovinového priemyslu, prevažne na úkor mužov a žien s tmavšou pleťou. (https://www.naturalnews.com/028119_vitamin_D_brst_cancer.html)

       Čím viac o tom všetkom viete, tým udivujúcejším sa stáva skutočný príbeh očkovania, vitamínu D a rakoviny. Čítajte NaturalNews.com, aby ste zostali v obraze spôsobom, ktorý Vám mainstreamové médiá nikdy neponúknu. Citujeme vedecké zdroje a hovoríme Vám pravdu o tom, ako vitamín D odsúva očkovanie proti sezónnej chrípke na smetisko dejín.

       Nezačínajte si s ihlami (v pôvodine je nepreložiteľná narážka na vnútrožilové podávanie drog - pozn. prekl.).

       Túto chrípkovú sezónu si zvoľte výživu, nie ihlu.