Výskumníci amerického Úradu verejného zdravotníctva hovoria, že matky by mali prestať s dojčením, aby sa zvýšila "účinnosť" očkovania proti rotavírusom

23.01.2012 11:00

NaturalNews.com - 22.I.2012Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok "CDC researchers say mothers should stop breastfeeding to boost 'efficacy' of vaccines"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

Dojčenie - ilustračný obrázok       Spomínate si na časy, keď sa považovalo za bláznovstvo hovoriť, že hlavno-prúdová (mainstreamová) medicína sa pozerá na človeka ako na bytosť, ktorá sa rodí v nedostatku farmaceutických medikamentov a vakcín, ako keby tieto syntetické vstupy boli zázračnými živinami, nevyhnutnými pre správny vývoj človeka? Nuž, výskumníci zo CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ SR) - pozn. prekl.) nedávno preukázali, že sa verne držia tejto šialenej filozofie, keď zverejnili štúdiu, ktorá odporúča ženám, aby pozastavili dojčenie svojich detí za účelom zvýšenia "účinnosti" očkovania proti rotavírusom.

       10 výskumníkov z NCIRD (National Center for Immunization and Respiratory Diseases = Federálne stredisko pre očkovanie a ochorenia dýchacej sústavy v USA - pozn. prekl.) pri CDC vydalo absurdnú štúdiu, nazvanú "Inhibitory effect of breast milk on infectivity of live oral rotavirus vaccines" ("Tlmiaci účinok dojčenia na účinnosť živých orálnych vakcín proti rotavírusom"), ktorá tvrdí, že imunitu posilňujúce účinky materského mlieka poškodzujú účinnosť očkovania. Ďalej sa v tejto štúdii píše, že radšej než prestať s očkovaním a nechať materské mlieko, nech si urobí svoju prácu, by mali ženy prestať s dojčením a nechať vakcíny urobiť si svoju prácu.

       Výskumníci zo CDC začali svoj výskum hľadajúc odpovede na otázku, prečo deti zo zaostalých krajín zvyčajne neodpovedajú na živú orálnu vakcínu proti rotavírusom tak dobre, ako je to bežné u detí z rozvinutých krajín. Došli k záveru, že materské mlieko, ktoré je prešpikované imunitu budujúcim imunoglobulínom A (IgA), laktoferínom, lyzozýmom a rôznymi inými dôležitými imunitnými činiteľmi, potláča účinnosť očkovania.

       Materské mlieko je, samozrejme, pre bábätko životne dôležité. Prirodzene buduje imunitu počas vývoja dieťaťa a poskytuje dokonale vyváženú výživu, potrebnú pre rast človeka. Odopretie materského mlieka v snahe prispôsobiť sa vakcíne proti rotavírusom, čo navrhujú výskumníci zo CDC, je úplne choromyseľný nápad, ktorý okradne deti o životne dôležitú výživu a správny vývoj imunitného systému.

       Takéto nápady, zrodené z filozofií, čo syntetické medikamenty a vakcíny považujú za rovnocenné, ak nie dokonca nadradené prirodzenej strave, sú však smiešne. V prvom rade, orálne vakcíny proti rotavírusom obsahujú živé vírusy, ktoré majú pochybnú účinnosť, ba dokonca je známe, že samé o sebe spôsobujú rotavírusové ochorenia. Taktiež sú spájané s celou paletou nežiaducich účinkov, vrátane hnačky, ktorej by mali predchádzať!

       Takto však funguje očkovacia dogmatika. Očkovacie náboženstvo nie je schopné ponúknuť nijaký solídny dôkaz, že očkovanie funguje, či dokonca že je vôbec bezpečné. Vakcína nakoniec môže spôsobiť práve to ochorenie, pred ktorým by mala chrániť, ale obhajcovia očkovania na to hovoria, že to je dôkaz funkčnosti očkovania a že to je potrebné. A v tomto prípade tí istí psychopati navrhujú, aby sa malým bábätkám nedostávalo skutočnej výživy - za účelom vylepšenia účinnosti očkovania!

 

Zdroje:

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi približne 1,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Výskumníci amerického Úradu verejného zdravotníctva hovoria, že matky by mali prestať s dojčením, aby sa zvýšila "účinnosť" očkovania proti rotavírusom

Re:vyplod chorych mozgov!!!!

Ing. Marián FILLO | 23.01.2012

Faktom ale je, že aj ten, čo napísal túto zdrvujúcu kritiku chorých mozgov z amerického Úradu verejného zdravotníctva, je muž. Takže nedá sa asi hádzať všetkých do jedného vreca.

Ja by som navrhol radšej delenie na choré mozgy, čo sa zapredali očkovaciemu priemyslu, a na tých, čo sa nezapredali a prejavujú aspoň trochu zdravého rozumu.

Re:Re:vyplod chorych mozgov!!!!

alena | 24.01.2012

Ano, jasne. V ziadnom pripade nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca, skor islo len o narazku, v koho hlave takato absurdna myslienka vobec skrsla...

.

z AU | 23.01.2012

Tak toto je uz absolutne CHOREEEEE!!!! A ja verim tomu, ze "vystrasene" mamicky to aj tak budu robit...
aby to neskoncilo nahodou aj tak, ze namiesto normalnej stravy budeme povinne jest rano, na obed aj vecer vakciny len aby mali lepsiu ucinnost (a nasa prirodzena imunita s nimi nemohla bojovat).
Ale maju v podstate pravdu v tom, ze materske mlieko naozaj pomaha vytvorit tu spravnu imunitu ktora spravne bojuje proti tej vakcine....akurat ze to zvrtli na uplne choru myslienku, aby odstavili materske mlieko...

<< 1 | 2

Pridať nový príspevok