Výskumníci amerického Úradu verejného zdravotníctva hovoria, že matky by mali prestať s dojčením, aby sa zvýšila "účinnosť" očkovania proti rotavírusom

23.01.2012 11:00

NaturalNews.com - 22.I.2012Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok "CDC researchers say mothers should stop breastfeeding to boost 'efficacy' of vaccines"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

Dojčenie - ilustračný obrázok       Spomínate si na časy, keď sa považovalo za bláznovstvo hovoriť, že hlavno-prúdová (mainstreamová) medicína sa pozerá na človeka ako na bytosť, ktorá sa rodí v nedostatku farmaceutických medikamentov a vakcín, ako keby tieto syntetické vstupy boli zázračnými živinami, nevyhnutnými pre správny vývoj človeka? Nuž, výskumníci zo CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ SR) - pozn. prekl.) nedávno preukázali, že sa verne držia tejto šialenej filozofie, keď zverejnili štúdiu, ktorá odporúča ženám, aby pozastavili dojčenie svojich detí za účelom zvýšenia "účinnosti" očkovania proti rotavírusom.

       10 výskumníkov z NCIRD (National Center for Immunization and Respiratory Diseases = Federálne stredisko pre očkovanie a ochorenia dýchacej sústavy v USA - pozn. prekl.) pri CDC vydalo absurdnú štúdiu, nazvanú "Inhibitory effect of breast milk on infectivity of live oral rotavirus vaccines" ("Tlmiaci účinok dojčenia na účinnosť živých orálnych vakcín proti rotavírusom"), ktorá tvrdí, že imunitu posilňujúce účinky materského mlieka poškodzujú účinnosť očkovania. Ďalej sa v tejto štúdii píše, že radšej než prestať s očkovaním a nechať materské mlieko, nech si urobí svoju prácu, by mali ženy prestať s dojčením a nechať vakcíny urobiť si svoju prácu.

       Výskumníci zo CDC začali svoj výskum hľadajúc odpovede na otázku, prečo deti zo zaostalých krajín zvyčajne neodpovedajú na živú orálnu vakcínu proti rotavírusom tak dobre, ako je to bežné u detí z rozvinutých krajín. Došli k záveru, že materské mlieko, ktoré je prešpikované imunitu budujúcim imunoglobulínom A (IgA), laktoferínom, lyzozýmom a rôznymi inými dôležitými imunitnými činiteľmi, potláča účinnosť očkovania.

       Materské mlieko je, samozrejme, pre bábätko životne dôležité. Prirodzene buduje imunitu počas vývoja dieťaťa a poskytuje dokonale vyváženú výživu, potrebnú pre rast človeka. Odopretie materského mlieka v snahe prispôsobiť sa vakcíne proti rotavírusom, čo navrhujú výskumníci zo CDC, je úplne choromyseľný nápad, ktorý okradne deti o životne dôležitú výživu a správny vývoj imunitného systému.

       Takéto nápady, zrodené z filozofií, čo syntetické medikamenty a vakcíny považujú za rovnocenné, ak nie dokonca nadradené prirodzenej strave, sú však smiešne. V prvom rade, orálne vakcíny proti rotavírusom obsahujú živé vírusy, ktoré majú pochybnú účinnosť, ba dokonca je známe, že samé o sebe spôsobujú rotavírusové ochorenia. Taktiež sú spájané s celou paletou nežiaducich účinkov, vrátane hnačky, ktorej by mali predchádzať!

       Takto však funguje očkovacia dogmatika. Očkovacie náboženstvo nie je schopné ponúknuť nijaký solídny dôkaz, že očkovanie funguje, či dokonca že je vôbec bezpečné. Vakcína nakoniec môže spôsobiť práve to ochorenie, pred ktorým by mala chrániť, ale obhajcovia očkovania na to hovoria, že to je dôkaz funkčnosti očkovania a že to je potrebné. A v tomto prípade tí istí psychopati navrhujú, aby sa malým bábätkám nedostávalo skutočnej výživy - za účelom vylepšenia účinnosti očkovania!

 

Zdroje:

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi približne 1,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Výskumníci amerického Úradu verejného zdravotníctva hovoria, že matky by mali prestať s dojčením, aby sa zvýšila "účinnosť" očkovania proti rotavírusom

mateřské mléko vs očkování

MUDr.Ludmila Eleková | 06.02.2012

Tenhle článek je úžasný v tom, že ukazuje skutečnou moc mateřského mléka. Jedna diskutérka níže správně postřehla, že kdyby rotavirové vakcíny imunitu zvyšovaly, tak by se jejich účinek kojením posiloval a ne naopak. Mělo by vzbudit otázku, co vlastně ty vakcíny v těle dělají, když je mléko likviduje. Dostali-li vědci nečekané výsledky, měli by se zajímat, co předpokládali špatně a ne doporučit přestat kojit. Kdyby Alexandr Fleming vyhodil "zkaženou" kulturu, na které mu přes dovolenou vyrostla plíseň, neměli bychom možná dnes penicilín. Vezměte si z článku to hlavní: kojení je hlavní ochranou dítěte! Nikoli uměle stimulovaná tvorba protilátek. Příroda zařídila pro miminka pasivní ochranu přes mléko, protože jim silná stimulace imunity škodí /(hlavně nervovému vývoji). Takže protilátky v mléce dělají přesně to, co mají, likvidují vetřelce (přirozené i u vakcíny) ještě v zažívacím traktu dítěte, aby se nedostali do těla a neudělali tam něco nežádoucího. I pouhé omezení kojení je blbost, zaprvé to je riziko ztráty laktace, za druhé se dítě musí něčím dokrmit a to je umělá výživa, což je nevhodné a za druhé bych se u svého dítěte stokrát raději spolehla na ochranu mým mlékem než vakcínou. Mléko totiž ochrání před VŠEMI patogeny schopnými vyvolat průjem, nejen rotaviry. Což je v rozvojových zemích asi to nejdůležitější. Ale jak vidíte, prostá logika je někdy vědcům nedostupná. Z mateřského mléka totiž nejsou žádné zisky, naopak.

Lži a lži

Lukas | 28.01.2012

v práci ze které tu autor údajně vychází nic takového napsáno není, autor si to buď celé vymyslel a nebo neumí anglicky...
práce je o snížených účincích vakcíny v rozvojových zemích, a všímá si, že v rozvojových zemích /zde konkrétně Vietnam, Indie a jižní Korea) je významně vyšší podíl IgA v mléce než v západních zemích. A dále, že IgA má negativní vliv na existující rotarivové vakcíny podávané ústně (v těchto rozvojových zemích). Na závěr zpráva doporučuje zamyslet se nad tím, zda by například nebylo vhodné po dobu podávání vakcíny (tj. asi tak dvou týdnů), omezit příjem mateřského mléka aby nedošlo k oslabení jejího účinku…

Re:Lži a lži

Eva | 29.01.2012

Vážený pane Lukáši, ani nevíte, co za paseku může způsobit 2 týdenní vynechání kojení. Matka se už nemusí rozkojit pak vůbec. A nehledě v tak nízkém věku dítěte, kdy se očkování proti rotavirům provádí.
Příroda ví, co dělá. Kdyby bylo očkování tak úžasné a prospěšné, tak by se naopak mat. mlékem jeho působení podpořilo. Ale protože vakcíny imunitu snižují a mateřské mléko naopak zvyšuje, tak se to pak v těle "pere". Mateřské mléko se snaží odstranit škody a jedy vpíchnuté do těla...

Jsou to bastardi, nic jiného.

Re:Re:Lži a lži

Alena | 29.01.2012

Presne tak! Matka nema na prsiach kohutiky - "vypnut"- "zapnut" !!!

Ja keby som "vynechala" kojenie na 2 tyzdne - okrem toho, ze uz tato myslienka je uplne absurdna,lebo dieta nebude mat plnohodnotnu a tu najidealnejsiu a najvyvazenejsiu stravu, nebude mat odo mna ani protilatky, cize keby v tomto case ochorelo - da sa ocakavat samozrejme horsi priebeh ochorenia a okrem toho matky za tuto dobu mozu uplne stratit mlieko a dieta krmene 2 tyzdne z flasky uz moze zasa zleniviet a moze uz odmietnut po takej dobe matkin prsnik...S odsavackou nikdy matka nevytiahne tolko mlieka ako dieta - cize bud bude mat matka po takej dobe malo mlieka alebo ziadne a este aj riskuje zapal prsnikov...

Jen tak dál...

Michaela | 27.01.2012

Jen tak dál. Čím šílenější nápady, tím dříve všem dojde, jak velké farmaceutické loby je celé očkování,...:-))

:-(

adela | 23.01.2012

"Výskumníci zo CDC začali svoj výskum hľadajúc odpovede na otázku, prečo deti zo zaostalých krajín zvyčajne neodpovedajú na živú orálnu vakcínu proti rotavírusom tak dobre, ako je to bežné u detí z rozvinutých krajín. Došli k záveru, že materské mlieko, ktoré je prešpikované imunitu budujúcim imunoglobulínom A(IgA), laktoferínom, lyzozýmom a rôznymi inými dôležitými imunitnými činiteľmi, potláča účinnosť očkovania".

Všímam si ich pokrútenú logiku. V preklade by sa dalo povedať: Materským mliekom kŕmené deti nie a nie zachloštiť ani živou orálnou vakcínou, lebo to potvorské mlieko potláča "účinnosť očkovania". Však mi už niečo vymyslíme, kombináciu prevenar-hexa-rotarix. :-(

ale

martina | 23.01.2012

ale jasné, veď treba podporiť predaj nutrilonu, detských fliaš a cumľov..
jedna ruka druhú myje, či ako sa to vraví

Re:ale

Ing. Marián FILLO | 23.01.2012

Správny postreh, Martina.
Je to jedna a tá istá banda...

Lidé bdete...

barbus | 23.01.2012

Treba si uvedomiť,že "elita" za oponou bohužial chce aby národy chorľaveli a takéto vyhlásenia sú toho dokazom. Sú materály, ktoré dokazujú,že je tu snaha o zníženie populácie na Zemi a to aj cez očkovacie látky - napr.vyhlásenie Billa Gatesa. Takže rozmýšlajme zdravím sedliackym rozumom...jednoducho nás chcú vyzabíjať.

vyplod chorych mozgov!!!!

alena | 23.01.2012

No tak toto sa uz neda nijak inak nazvat nez "vyplod chorych (muzskych) mozgov" (ked toto chcu zenam - matkam odporucat ...) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludstvo pracuje intenzívne na tom, aby sa vyhubilo (otravilo jedmi) samo...

1 | 2 >>

Pridať nový príspevok