Stránka "Pravda o Gardasile" dokumentuje úmrtia mladých dievčat spôsobené očkovaním proti HPV

31.08.2010 16:01

NaturalNews.com - 26.VIII.2010 - Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok "Truth About Gardasil website documents young girls who died from HPV vaccine"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Farmaceutická spoločnosť Merck, výrobca očkovacej látky Gardasil (na Slovensku sa predáva pod názvom "Silgard" - pozn. prekl.), pokračuje v pretláčaní tejto nebezpečnej očkovacej látky pre mladé dievčatá a teraz už aj chlapcov, čoby domnelej metódy na predchádzanie rakovine krčka maternice. Avšak matky dievčat, vážne zdravotne postihnutých alebo dokonca zabitých Gardasilom, dali dokopy stránku https://truthaboutgardasil.org, ktorá rozpráva pravdivý príbeh o tejto jedovatej očkovacej látke.

       FDA (U.S. Food and Drug Administration = Úrad na kontrolu potravín a liečiv v USA) prvý krát schválil Gardasil pre americký trh v roku 2006 a k februáru 2009 bolo podaných už 40 miliónov dávok tejto vakcíny. Aj keď Merck propaguje Gardasil ako bezpečný a účinný pri predchádzaní rakovine krčka maternice, vakcína je plná jedovatých chemikálií, ktoré zabili alebo ťažko zdravotne postihli tisíce dievčat.

       Podľa stránky "The Truth About Gardasil" ("Pravda o Gardasile"), mladé dievčatá, ktoré dostali jednu alebo všetky tri dávky Gardasilu, trpia extrémnymi nežiadúcimi účinkami, vrátane záchvatov kŕčov, infarktov, autoimúnnych chorôb, chronickej únavy, straty vlasov, bolestí hlavy a srdca, svalovej slabosti, rozrušeného menštruačného cyklu, halucinácií a ohluchnutia, či dokonca ochrnutia, ako aj mnohých ďalších. Niektoré dievčatá po tomto očkovaní dokonca zomreli.

       Marian Greene, spoločenská aktivistka a matka dieťaťa zdravotne postihnutého očkovaním, vytvorila truthaboutgardasil.org, aby tým zvýšila povedomie o nebezpečnosti Gardasilu a očkovania vo všeobecnosti. Dúfa, že zdieľaním príbehov a iných správ o poškodení zdravia spôsobenom touto vakcínou dosiahne prípadné stiahnutie vakcíny z trhu.

       Na tvorbe stránky sa podieľa aj matka dcéry vážne zdravotne postihnutej Gardasilom, ako aj matka dcéry, ktorú očkovanie Gardasilom zabilo.

       Merck teraz odporúča túto očkovaciu látku aj pre mladých chlapcov - a vedie nové kampane na presadenie tohto očkovania v rozvojových krajinách po celom svete - je teda nevyhnutné, aby bola pravda o Gardasile rozšírená čo najviac a čo najďalej.