Otvorený list predsedníčke vlády SR Ivete Radičovej (3.)

14.03.2011 08:14

Prešovský kraj - 12.III.2011 - redakcii známa pani, ktorá si nepriala byť menovaná

 

       Vážená pani predsedníčka vlády,

 

       pred časom som sa na Vás obrátila s prosbou o radu, ako dosiahnuť zmenu právneho stavu v oblasti očkovania. Podľa odporúčania pani Mudríkovej z Kancelárie predsedníčky vlády som e-mailom oslovila organizáciu Občan, demokracia a zodpovednosť. Do dnešného dňa som od nich nedostala žiadnu odpoveď. Preto sa znova obraciam na Vás.

       Som typická matka, ktorá chce pre svoje deti to najlepšie z najlepšieho. Nie je tomu tak dávno, čo som sa o tému očkovanie zaujímala predovšetkým ako o spôsob, ako pomôcť svojmu dieťaťu uchrániť ho pred chorobami. Na základe odporúčaní v komerčných časopisoch pre dôverčivé matky som dala svoje staršie dieťa očkovať nad rámec tzv. povinných očkovaní. Bola som spokojná, že som preň urobila to najlepšie, čo sa len dá, aby nemuselo prekonávať choroby, aké som ja prekonala v detstve. Aby som ho ušetrila od prípadných komplikácií z ochorenia. Moje dieťa všetky tieto očkovania zvládalo statočne, po každom dva dni bojovalo s vysokou horúčkou a malátnosťou. Je to priam žiaduce mať horúčku, aby si telo vytvorilo protilátky proti chorobe, tak tvrdili lekári, tak som bola zase spokojná, akú má krásnu imunitnú odpoveď.

       Aké bolo moje prekvapenie, keď som sa po narodení druhého dieťaťa dostala k informáciám z iného pohľadu. Bolo to veľmi bolestivé otvorenie mojich zaslepených očí, keď som sa dozvedela štúdiami podložené fakty o tom, že očkovanie nielen, že na sto percent nechráni pred chorobami, ale v mnohých prípadoch spôsobuje nežiaduce účinky. Medzi tie najčastejšie patria horúčky a začervenania, bolesti v mieste vpichu. Tie horšie, ako uvádzajú výrobcovia vakcín, neobvyklý plač, paralýza, neuropatia, Guillain-Barrého syndróm, encefalopatia, encefalitída, meningitída, alergie, autizmus, cukrovka I. typu, reumatoidná artritída, neplodnosť. Môže sa tiež vyskytnúť oslepnutie, vypadávanie vlasov, strata už nadobudnutých schopností či rôzne iné neurologické ťažkosti, autoimunitné poruchy, rakovina i smrť. Zároveň sa uvádza ochorenie na choroby, proti ktorým sa dieťa/dospelý práve zaočkoval/o. Iste uznáte, že súdny človek sa nad týmito informáciami pozastaví a začne pátrať ďalej. Čím ďalej ide, tým je to horšie, lebo tieto podložené štúdie a fakty sa týkajú zloženia vakcín, ktoré nájdete v príbalových letákoch výrobcov. Za základnú informáciu stojí príbalový leták k Infanrixu Hexa, ktorý okrem ďalšej záťaže na organizmus - vakcíny proti pneumokokom - dostávajú do telíčok troj-, päť- a 11-mesačné deti. Táto vakcína podľa informácií od výrobcu https://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/spc/infanrix-hexa-spc-10705.html obsahuje:

  • hydroxid hlinitý - používa sa na zvýšenie imunitnej odpovede, i keď nie je isté, či naozaj plní tento účel; v tele pôsobí ako jed:
    https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/03/20/david-ayoub-interview-february-2010.aspx
  • fenoxyetanol - chladiaca kvapalina pre motory; pôsobí ako nervový jed
  • laktózu - vie niekto, či dieťa nemá intoleranciu na túto látku a ako na ňu zareaguje?
  • rekombinantný povrchový antigén vírusu hepatítdy B = vyrábaný metódami genetického inžinierstva - do detí vpichujeme geneticky vyrobené vakcíny, vie niekto, ako sa táto metóda genetického inžinierstva odrazí na genetickom vývoji ďalších generácií?
  • formaldehyd - používa sa na inaktiváciu živých vírusov alebo baktérií; rakovinotvorná látka
  • VERO bunky - bunky z obličiek africkej zelenej opice
     

       Nehovoriac o ortuti, glutamane sodnom, antibiotikách, polysorbáte 80 (tento spôsobuje neplodnosť), ďalších dávkach hliníka, bunkách potratených ľudských plodov a iných látok v ďalších povinných vakcínach.

       Pani premiérka, nechcem Vás zaťažovať podrobnosťami, no tieto informácie mi stačili na to, aby som prehodnotila svoj postoj k očkovaniu. Prehodnotila som ho natoľko, že nemám svedomie ohrozovať zdravie svojich detí a riskovať, že niektoré z týchto látok spôsobia u nich niektorú z uvedených chorôb, prípadne že ohrozia ich životy. Preto som sa pridala k rastúcej skupine obyvateľov Slovenska, ktorá nedáva očkovať alebo očkuje len čiastočne. Že nás nie je málo, svedčia v priemere 3 priestupkové konania na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva v Bratislave za týždeň i 4 prípady za mesiac len u našej obvodnej lekárky. Sú to len orientačné čísla, ale rastie i počet sympatizantov a signatárov petície za slobodnú voľbu v očkovaní. V súčasnosti má už vyše 4.000 podpisov a oslávila svoje prvé výročie. Takže nie som ojedinelý prípad, ako by sa mohlo zdať. Informovanosť stúpa, konajú sa i besedy, rozbieha sa diskusia i v médiách a zbierajú ďalšie podpisy pod petíciu. No bez masívnej finančnej podpory to ide len veľmi pomaly. Na dosiahnutie zmeny by bol potrebný obrovský balík peňazí, na zaplatenie ľudí a zbieranie ďalších podpisov, organizovanie verejných vystúpení, no toto nie je demokracia v pravom slova zmysle. Musím tiež skonštatovať, že som sklamaná z očakávanej novej politickej kultúry, v ktorej nie a nie sa udiať pozitívna zmena. Rovnako ako v otázke slobody pri voľbe očkovať alebo neočkovať. V tej je Slovenská republika stále v totalitných medziach.

       Pani premiérka, veľmi kladne hodnotím Vašu podporu projektu Osud vody. Dovolím si tvrdiť, že riešenie ochrany zdravia obyvateľstva je rovnako prirodzené a jednoduché ako ochrana proti povodniam. Tak, ako je neprirodzené stavať priehrady a hľadieť na riešenie očami ľudí, ktorí tvrdia, že to, čo je zabehnuté, musí byť aj dobré, rovnako platí aj pre povinné očkovanie bez rozdielu v záujme tzv. kolektívnej imunity. To, že niekto zmýšľa inak, ako je zaužívané, môže pomôcť. Ak niekto ide proti prúdu a mnohým ľuďom je tŕňom v oku, neznamená automaticky, že nezmýšľa zodpovedne. A práve tak, ako zadržiavanie dažďovej vody na mieste, kde spadne, i sloboda v otázke ochrany vlastného zdravia môže chrániť ľudstvo.

 

       S úctivým pozdravom

XYZ

 

Diskusia: Otvorený list predsedníčke vlády SR Ivete Radičovej (3.)

sme pre nich len zdroj peňazí

kuko | 18.06.2013

Milá pani, ak viete po anglicky, dajte si do gúgla frázu "depopulation through vaccines" a uvedomte si za koho to vlastne kope pani Radičová...

Radičová

irena | 20.03.2011

Prepáčte všetci jej priaznivci mne nepripadá vôbec ako citlivá žena , matka ani nič podobné.Keby bola slušný človek tak by medzi takých kde robí ani nešla.Celý systém, celé zriadenie je choré a kým sa to nezmení nevidím riešenie.Len asi prestať rodiť deti.Lebo život za cenu takýchto utrpení nemá ani žiadny cieľ ani zmysel. Všetky pohromy ktoré sa dejú od záplav až po zemetrasenia a iné hrôzy sú vlastne očistné zem sa čistí od negatívnych energií .Len to je zlé, že trpia aj vinní aj nevinní. Niekedy sa to nedá už ani počúvať.Som zvedavá na jej stanovisko ale veľa tomu nedávam. Veď z cudzieho krv netečie je staronové porekadlo ktorými sa riadia naši politici

Tu je vysvetlenie

Filip | 16.03.2011

https://www.chelemendik.sk/Sergej_Chelemendik_Mimovlada_vlada_nastrcenych_osob__817003457.html

reakcia p. Radicovej

Kristina Lipovska | 15.03.2011

Dobry den, na moje dva listy premierke som, samozrejme, nedostala ziadnu odpoved. :(

Vláda,ministerstvá a p.premierka Vás má v pate

ing.Elena Ruckschlossová,Revúca | 14.03.2011

ani mne na listy neodpovedajú.Očkovanie je finančne atraktívne pre farmaceutickú lobby.Mám 63 rokov a spomínam si,že po nejakom očkovaní/mala som hádam 8 rokov/som mala bolestivý puchier na ramene,akoby nliaty vodou,potom bolel a bol ako živé maso.Zmizol mi asi ako 55 ročnej.Celý život teda hlavne v detsve som bola chorá,ľdviny,pľúca,srdce,zato som riadne pracovala do dôchodku.Jedna lekárka sa čudovala,že som pracovala v náročnom povolaní/terén/ a nebola som na invalidnom dôchodku.Moj manžel,takisto lesník-nepil,nefajčil zomrel na rakovinu obličky 55 ročný,čo pripisujem u nás v rezorte povinnému očkovaniu proti encefalitíde.Ja som očkovanie odmietala a to som chodila z terénu s plno klišťami.On bol poctivý a rešpektoval príkazy vedenia.A tak dopadol.Žiaľ demokracia nie je a smješ stále nútení k rôznym veciam ktoré nechceme.Moja dcéra má 37 rokov a si nebude mať deti,tiež je všetkým očkovaná-vtedy takéto poznatky ešte neboli a tiež som sa nemohla priečiť.Ak dieťa nezaočkujete,okrem pokuty Vám ho nezoberú do jasiel,škôlky atď.Hádam by som išla cestou vyžadovania od zdravotníckeho zariadenia potvrdenia,že budú zodpovední za následné choroby-všetky by som vymenovala,ako ich ste vymenovali Vy,v prípade,že sa po očkovaní vyskytnú.Vy si toot potvrdenie-prehlásenie sama napíšte a dajte im to podpísať a pošlite a vyžadujte to aj od Úradu verejného zdravotníctva.Potom si vás asi všimnú,skôr ako p.Radičova.S pozdravom,Ruckschlossová,môj telefón:058/4433767 alebo mobil 0918100922-Ps-na Slovensku sú ľudia ako ovce,kde ich zaženú,tam budú

Pridať nový príspevok