Jedovaté vakcíny? Stredisko pre biológiu chronických ochorení poslalo list FDA a CDC o fragmentoch cudzej DNA v Gardasile/Silgarde a MMR vakcíne

24.09.2012 03:10

PRWeb - 22.IX.2012Center for the Biology of Chronic Disease

 

       Pôvodný článok "Toxic Vaccines? CBCD Sends Letter to FDA & CDC on Foreign DNA Fragments in Gardasil and MMR"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Stredisko pre biológiu chronických ochorení (Center for the Biology of Chronic Disease = CBCD) poslalo minulý týždeň list kancelárii riaditeľky FDA Dr. Margaret Hamburg a kancelárii riaditeľa CDC Dr. Thomasa R. Friedena.

       V tomto liste CBCD nalieha na FDA a CDC, aby vyšetrili riziko, spojené s fragmentami (úlomkami, kúskami) cudzej DNA vo vakcínach, ako je Gardasil (vakcína proti HPV; na Slovensku sa predáva pod značkou Silgard - pozn. prekl.) a MMR II (proti osýpkam, príušniciam (mumpsu) a ružienke - pozn. prekl.), a aby vydali jasné usmernenia pre zníženie tohto rizika.

       CBCD v tomto liste cituje správu zo CBS News, podľa ktorej:[1]

"Rodičia, ktorí dajú svoje deti do súkromných škôl v Kalifornii oveľa pravdepodobnejšie odmietajú očkovanie než rodičia ich rovesníkov zo štátnych škôl."

       Tento článok pokračoval poznámkou, že predstavitelia verejného zdravotníctva sú znepokojení faktom, že počet do súkromných škôl nastupujúcich detí, ktoré nie sú plne zaočkované, sa minulý rok zvýšil o 10%. Podstatou problému je, že rodičia sa čoraz viac obávajú, že FDA umožňuje istým farmaceutickým gigantom zahrávať sa so zdravím ich detí.

       Čo sa týka Gardasilu/Silgardu, CBCD sa vo svojom liste zmienilo, že FDA vie o tom, že táto vakcína od firmy Merck (na Slovensku známej ako MSD = Merck, Sharp & Dohme - pozn. prekl.) obsahuje fragmenty cudzej DNA.

       FDA v skutočnosti tvrdí na svojej stránke:[2]

"Od počiatku vývoja Gardasilu vedeli FDA i výrobca (Merk & Co., Inc.), že po purifikácii (čistení) vakcíny zostáva vo vakcíne malé množstvo zvyškových fragmentov rekombinantnej (génovo manipulovanej) DNA vírusu HPV. ... Prítomnosť fragmentov DNA v Gardasile je očakávaná ... nie sú to kontaminanty (škodlivé znečistenia) ... Prítomnosť týchto fragmentov DNA je očakávaná, nie je to ani riziko pre očkované osoby, ani činiteľ ovplyvňujúci bezpečnosť."

       Gardasil je len jednou z vakcín, ktoré obsahujú fragmenty cudzej DNA.

       Druhou takou vakcínou, o ktorej sa CBCD zmienilo vo svojom liste, je vakcína MMR II. Podľa príbalového letáku výrobcu vakcíny, ktorý si možno stiahnuť priamo zo stránky FDA, boli pri výrobe vakcíny použité bunkové kultúry Wistar RA 27/3 a WI-38, pochádzajúce z umelo potratených bábätiek, ako aj génovo manipulovaný ľudský albumín, čo znamená, že vakcína MMR II obsahuje fragmenty cudzej DNA.[3]

       FDA i Merck pripúšťajú, že ako Gardasil, tak aj MMR vakcíny obsahujú fragmenty cudzej DNA. FDA však tvrdí, že tieto fragmenty cudzej DNA nie sú "kontaminantmi" a že nepredstavujú pre očkované osoby žiadne riziko.

       Jednoducho povedané: FDA sa domnieva, že fragmenty cudzej DNA sú bezpečné.

       CBCD si však myslí pravý opak. Vo svojom liste vysvetlilo, že sú dôkazy, podľa ktorých tieto fragmenty cudzej DNA vystavujú očkované osoby veľkému nebezpečenstvu.

obálka        V roku 2003 Dr. Hanan Polansky vydal svoju vysoko oceňovanú "fialovú" knihu, v ktorej vysvetľuje, ako určité fragmenty cudzej DNA pri vysokých koncentráciách a dokonca aj keď sú tak polámané, že nie sú schopné transkripcie na bielkoviny, spôsobujú významné choroby, ako je rakovina, ochorenia srdca, cukrovka, autoimunitné choroby či dokonca obezitu.

       Inými slovami, Dr. Hanan Polansky opisuje vo svojej knihe nový druh pôvodcov chorôb, a to fragmenty DNA.

       Dr. Afshin Beheshti z Oddelenia molekulárnej genetiky na Forsythovom výskumnom ústave (pobočka Harvardského zdravotníckeho strediska) k tomu hovorí:

"Dr. Polansky zaujíma zaujímavý postoj k chorobám o ktorých je reč v tejto knihe. Používa podrobnú kvantitatívnu analýzu na vysvetlenie jeho teórií o mikrosúťaživosti s cudzou DNA. Mne osobne sa veľmi páči, ako našiel spojitosť medzi týmito rôznymi chronickými chorobami. Bolo to značne provokujúce pre rozum."

       V svojom liste CBCD v záujme verejného zdravia nalieha na riaditeľku FDA a riaditeľa CDC, aby prijali tvrdenia Dr. Polanského, t.j. že fragmenty cudzej DNA skutočne môžu spôsobiť dlhodobú chronickú chorobu. Za takéhoto predpokladu očkovanie, ktoré do ľudského tela zavádza fragmenty cudzej DNA vo vysokej koncentrácii, môže byť krajne nebezpečné.

fotografia - Dr. Hanan Polansky       Môžu snáď FDA a CDC ignorovať objavy Dr. Hanana Polanského?

       Milióny detí sú očkované, a teda sú do ich tiel vpichované fragmenty cudzej DNA. Čo ak sú objavy Dr. Polanského správne a tieto fragmenty cudzej DNA spôsobujú choroby od rakoviny cez ochorenia srdca a cukrovku až po autoimunitné choroby?

       List CBCD vyzýva FDA a CDC, aby preskúmali objav Dr. Hanana Polanského a neargumentovali tým, že nemôžu započať výskum v tejto oblasti, lebo by to potopilo dvojmiliardový priemysel, ak má Dr. Hanan Polansky pravdu. Čo je dôležitejšie: zdravie a životy detí v USA alebo zisky farmaceutického priemyslu?

       CBCD potvrdzuje objavy Dr. Polanského a pozýva rodinných lekárov, detských lekárov, vedcov, médiá a širokú verejnosť, aby sa v tejto veci spojila s CBCD.

       Pre ďalšie informácie o CBCD alebo pre naplánovanie rozhovoru s Dr. Polanskym navštívte, prosím, https://www.cbcd.net alebo zavolajte (+1) 585-250-9999.

 

CBCD

       Stredisko pre biológiu chronických ochorení (Center for the Biology of Chronic Disease = CBCD, https://www.cbcd.net) je výskumným strediskom s právnou formou nezisková organizácia. Poslaním CBCD je pokročiť vo výskume biológie chronických ochorení a urýchliť objavenie liečby týchto chorôb.

       CBCD vydalo "fialovú" knihu, nazvanú "Microcompetition with Foreign DNA and the Origin of Chronic Disease" ("Mikrosúťaživosť s cudzou DNA a pôvod chronických ochorení") od Dr. Hanana Polanského. V tejto knihe Dr. Polansky predstavuje svoju vysoko uznávanú vedeckú teóriu o vzťahu medzi DNA latentných (chronicky prítomných) vírusov a nástupom chronických ochorení. Knihu Dr. Polanského (v angličtine) si môžete zdarma stiahnuť zo stránky CBCD.

 

Zdroje

[1]  https://www.cbsnews.com/8301-204_162-57509260/private-school-parents-less-apt-to-have-kids-vaccinated-than-public-school-counterparts-ap-analysis-indicates/

[2]  https://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/ucm276859.htm

[3]  https://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM123789.pdf

 


Preklad a zverejnenie (grafická úprava + klikateľné odkazy na zdroje + kontrola odkazov) tohto článku zabrali prekladateľovi cca 2,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.