Zamyslenie sa nad informáciami o čiernom kašli, ktoré na svojej stránke ponúka CDC

12.01.2014 23:57

Mgr. Peter Tuhársky

 

       Rastúca časť vedeckej obce pripúšťa, že vakcína proti čiernemu kašľu skôr len zmierňuje priebeh ochorenia, než by mu úplne bránila. Časť vedcov to tvrdila už dávno, akurát kvôli odlišnému a krátkemu účinku novších (acelulárnych) vakcín to začína byť viac viditeľné.

       Už aj vládna agentúra CDC je opatrná na svojej stránke otázok a odpovedí. Zdá sa, že v podstate tieto poznatky priznáva!

 
       Otázka: „Chráni vakcína pred vážnym ochorením na čierny kašeľ?“

       Odpoveď: „Ak ste očkovaní a dostanete pertussis, je menšie riziko že dostanete ťažkú infekciu. Typicky, Váš kašeľ nebude trvať toľko dní, zriedkavejšie budú aj záchvaty a zvracanie...“

        Hm, ako to, že neodpovedali: „Nebojte sa, ak ste očkovaní, tak vôbec neochoriete“?

 

       Otázka: „Prečo rastie výskyt čierneho kašľa?“ (dôraz som pridal ja)

       Odpoveď: „Od 80. rokov je celkový trend nárastu. Pertussis je cyklické ochorenie, cykly majú vrchol každých 3-5 rokov. Ostatných 20-30 rokov sú špičky vyššie a celkovo ochorenie rastie. Je viacero možných dôvodov: zvýšené povedomie, zlepšenia diagnostických testov a hlásenia, zvýšenie cirkulácie baktérie, vyprchávajúca imunita...

       Ohľadom vyprchávajucej imunity, zdá sa, že acelulárna vakcína nechráni tak dlho ako celulárna...“

       Tak moment: ak by vakcína po celý čas tak skvele bránila šíreniu nákazy, prečo CDC pripúšťa v masívne preočkovanej Amerike, že možno už 20-30 rokov stúpa cirkulácia baktérie?

 

       Otázka: „Nechráni väčšinu ľudí kolektívna imunita?“

       Odpoveď: „...Keďže pertussis sa tak ľahko šíri, ochrana očkovaním časom vyprcháva, acelulárna vakcína nemusí chrániť pred kolonizáciou, nemôžeme sa spoliehať, že kolektívna imunita ochráni každého.“

       No dobre, to je tak pekne diplomaticky povedané, ale čo je to potom za kolektívnu imunitu?

       Odborníci nám predsa stále tvrdia, že kolektívna imunita funguje pri 95%-nej zaočkovanosti a v USA ju dlhodobo dosahujú, tak „kdepak soudruzi udělali chybu“?

       Celkovo, nie sú to náhodou práve tie veci, o ktorých som písal v článku v Dieťati 1/2014?

 


Zverejnenie tohto článku zabralo šéfredaktorovi www.slobodaVockovani.sk približne 30 minút čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, keď našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Zamyslenie sa nad informáciami o čiernom kašli, ktoré na svojej stránke ponúka CDC

choroba mysle

kat | 24.04.2014

Cim dalej tym viac nechapem... ja napriklad myslim ze ockovanie ma zmysel a je dobre ... druha vec co je ockovacia latka ktoru mi podaju... ale najviac nerozumiem tomu ze sa niekomu chce stvat s tym co sa vyriesit neda...

4000% vyšší úmrtnost nenarozených plodů během očkování proti prasečí chřipce, vše zatajeno CDC

htrt | 06.02.2014

https://dolezite.sk/Rozsahle-vrazdeni-nenarozenych-deti-ockovacim-prumyslem-a-na-fWv.html

Senior

Helena | 15.01.2014

https://www.infowars.com/if-your-doctor-insists-that-vaccines-are-safe-then-have-them-sign-this-form/
Ak Váš doktor trvá na tom, že vakcíny sú bezpečné, tak im dajte podpísať tento formulár.

Prekopírovala som časť jednej vety z tohto článku:
modern medicine is not responsible for and played little part in substantially improving life expectancy and survival from diseases in developed nations.
Rýchly preklad:
moderná medicína nie je zodpovedná a zohrala málo v tom aby značne zlepšila predĺženie života a prežitie z chorôb v rozvinutých krajinách.

DôRAZNÉ VAROVANIE

Ing. Nezodpovedný | 13.01.2014

Chcem varovať všetkých, ktorí sa nebodaj chystajú dať na rady Pána Prevádzkovateľa stránky, že Pán Prevádzkovateľ stránky nenesie žiadnu zodpovednosť za ujmy na zdraví alebo smrť ľudí, ktorí boli poškodení kvôli jeho "radám"! Lekár nesie zodpovednosť za každé slovo, ktoré povie ako lekár, no Pán Prevádzkovateľ stránky odmieta niesť akúkoľvek zodpovednosť za svoje slová! Len sa o tom presvedčte sami: aj na spodku tejto stránky sa dočítate, ako autor nenesie žiadnu zodpovednosť a ak ste svojmu dieťaťu zničili život, môžete za to vy sami. AK UŽ VERÍTE NEZMYSLOM NA TEJTO STRÁNKE, ZAMYSLITE SA? ŽE AK MÁ AUTOR TAKÚ ISTOTU, PREČO ODMIETA ZODPOVEDNOSŤ? Asi si tou pravdou istý nie je...

Re:DôRAZNÉ VAROVANIE

Martin | 13.01.2014

Nepochopil si informácie na spodku tejto stránky, je to názor autora a nie lekárske odporúčanie. V prípade, že si chceš rozšíriť svoj obzor o fungovaní ľudského organizmu, môžeš začať študovať čínsku medicínu.

Re:DôRAZNÉ VAROVANIE

hladajuci otec | 13.01.2014

dakujem za upozornenie na to, co davno viem, nielen co sa tyka tohto webu ale aj celeho zdravonickeho systemu tohoto totalitneho statu, ktory tiez nenesie ziadnu zodpovednost za to, co nariaduje zakonom ako povinnost.
ak ma stat a pediatri taku istotu tak preco odmietaju zodpovednost za neziaduce ucinky ockovania?

smiešne VAROVANIE

armagedon | 15.01.2014

Koľko zločincov by dobrovoľne prijalo trest = zodpovednosť za svoje činy?

Re:DôRAZNÉ VAROVANIE

Ing. Marián FILLO | 16.01.2014

Pán Ing. Anonym Nezodpovedný,

iba tu ukazujete svoju právnickú negramotnosť. To, čo je na spodku stránky je tzv. disclaimer, obdoba toho, čo má na svojej stránke najväčší (takmer výhradný) výrobca a dodávateľ vakcín pre povinné očkovanie na Slovensku - firma GlaxoSmithKline (GSK):

"Táto webová stránka neslúži ako základ pre akékoľvek rozhodovanie ohľadne výberu liekov alebo liečby. Je dôležité, aby ste sa spoliehali iba na rady lekárov, ktorí Vám poradia najlepší postup pre Vašu konkrétnu situáciu.
Spoločnosť GlaxoSmithKline nenesie žiadnu zodpovednosť za presnosť alebo úplnosť alebo použitie informácií obsiahnutých na tejto webovej stránke, resp. za ich aktualizáciu."v
https://ockovanie.sk/vseobecne-vyhlasenia.htm

GSK ste už napísal, že sú nezodpovední?

Mimochodom: zvolil ste si veľmi výstižnú prezývku, pretože ste až tak brutálne nezodpovedný, že sa nedokážete ani len podpísať svojim skutočným menom a priezviskom (o titule ani nehovoriac), obdobne ako Vaši nezodpovední kamaráti spomedzi Neveriacich šarlatánov (Bezpečné očkovania alias Neverím mýtom o škodlivosti očkovania a Lovci šarlatánov). :-)

P.S.: Ak sú lekári zodpovední za každé slovo, ktoré povedia, ukážte mi jedného jediného, ktorý šiel sedieť za to, že niekomu niečo zle poradil!

Re:Re:DôRAZNÉ VAROVANIE

Zas jeden múdry očkovač | 08.02.2014

Ako keby sa u lekára nepodpisoval papier, že oni za nič nemôžu a v prípade problémov nenesú ŽIADNU zodpovednosť. Tak pán Nezodpovedný, kto sa teda zbavuje tej zodpovednosti ?

Mengele

filip | 13.01.2014

MUDr Mengele odviedol tiež pekný kus práce na poli očkovania.Jeho dnešní nasledovníci majú na čom budovať.
https://afinabul.blog.cz/1401/obeti-programu-monarch

Re:Mengele

Aneta | 16.01.2014

Filip, mas prosim Ta nejaky link, kde najdem blizsie info o tych tyranych americkych detoch v Cechach? (V tom TV uryvku tusim z 1997 uvadzaju, ze deti aj ich tryznitelia sa vratili spat do USA- zda sa mi to uplne chore..), chcela by som k tomu viac info ak mas, dik

máte chuť na rádioaktívnu rybu?

armagedon | 13.01.2014

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3351-americti-statni-predstavitele-nemaji-v-planu-priznat-zdravotni-rizika-radiace-z-fukusimy

Mimo tému:)

filip | 13.01.2014

Mohlo by sa zdať,že je to iná téma,ale štúdie výrobcov sú produkované s rovnakým zámerom.
Netreba im veriť ani slovo,lebo vaše zdravie ich nezaujíma,len biznis.Možno z tohto nejaký MUDr pochopí,že aj oni majú info o vakcínach len od výrobcov:)

https://www.auria.sk/blog/mobilne-telefony-nepochybne-sposobuju-rakovinu

Re:Mimo tému:)

armagedon | 13.01.2014

Svetovládci nám nemôžu povedať že nás chcú zabiť. Preto korektne povedia že:
- očkovanie je pre naše dobro
- GMO sú chutné
- chemtrails neexistuje
- fosílne palívá sú neškodné
- Fukušima je už pod kontrolou
- dosaďte si sami

Re:Re:Mimo tému:)

Helena | 13.01.2014

Pán "Armagedon" - dobre ste to napísali. Len ja dôchodkyňa vo svojom okolí slúžim na posmech. Lenže neviem dokedy to mi ľudia vydržíme, neviem kedy príde ku kolapsu prírody. Aj dnes na www.naturalnews.com nabehol článok o chemtrailse. Ale vieme, že sa robí depopulácia na pol miliardy, že elity sveta chcú zdroje uchovať pre seba. Takže "dobručké" očkovanie, chemtrails, lieky (jedy), nové a nové gmo, modifikácia počasia, teraz v EÚ chcú mať všetky semená registrované (nebude sa vedieť ktoré je gmo), v Amerike sú už malopestovatelia prenasledovaní pod rôznimi fintami (že nedodržujú hygienu, chcú zdaniť dažďovú vodu (+ zakázať ich zachytenie)...

Re:Re:Re:Mimo tému:)

Armagedon | 15.01.2014

Ľudia v tvojom okolí možno majú dôvod na to, že sa hrajú na blbcov. Niečo vedia ale niečo nevedia. Ak im povieš to čo nevedia, možno to v budúcnosti použijú, ale nepoďakujú ti za to. Naopak sa ti vysmejú alebo niečo horšie. Dostanú niečo za nič.

Má význam pomáhať takýmto ľuďom? Skúsila si ich niekedy požiadať o pomoc? V núdzi poznáš priateľa. Sú to priatelia, alebo ľudia ktorý sa na teba vykašlú?

Záznamy: 1 - 16 zo 16

Pridať nový príspevok