Základný kameň očkovacej teórie sa rozsýpa po tom, čo veda odhalila, že protilátky nie sú nevyhnutné na boj s vírusmi

27.03.2012 13:03

NaturalNews.com - 27.III.2012 - Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok "Bedrock of vaccination theory crumbles as science reveals antibodies not necessary to fight viruses"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

ilustračný obrázok       Zatiaľčo lekársky, farmaceutický a očkovací priemysel majú plno práce s presadzovaním nových vakcín proti prakticky akejkoľvek chorobe pod Slnkom, nová štúdia, zverejnená v časopise Immunity, úplne rozbíja celú očkovaciu teóriu. Ukazuje sa, že prirodzená imunita ľudského tela, ktorá sa skladá z vrodenej (všeobecnej, bunkovej) a adaptívnej (prispôsobivej, špecifickej) imunity, spolupracujú na vysporiadaní sa s chorobou bez potreby protilátky tvoriacich vakcín.

       Teória, ktorá stojí za očkovaním, hovorí, že očkovanie napodobňuje prirodzenú nákazu tým, že podnecuje B-bunky, ktoré sú jedným z dvoch hlavných typov bielych krviniek - imunitných buniek, aby tvorili protilátky v rámci adaptívnej imunity. Všeobecne sa verí, že tieto očkovaním vyvolané protilátky, ktoré sú súčasťou špecifickejšej adaptívnej imunity, učia imunitný systém, ako sa priamo vysporiadať s nákazou skôr než z nej vznikne choroba.

       Teraz však nový výskum podčiarkuje fakt, že vrodená imunita hrá významnú úlohu vo zvládaní nákaz a je snáď ešte dôležitejšia než adaptívna imunita pri predchádzaní a boji s nákazami. V testoch sa ukázalo, že protilátky adaptívnej imunity neboli schopné zvíťaziť nad nákazou samé o sebe, čo podkopáva teóriu, že očkovaním vyvolané protilátky slúžia akémukoľvek oprávnenému účelu v predchádzaní a boji s nákazami.

       Dr. Uldrich H. von Andrian z Lekárskej fakulty Harvardskej univerzity (Harvard Medical School) povedal:

"Naše zistenia protirečia súčasným názorom, že protilátky sú úplne nevyhnutné na prekonanie nákazy vírusmi, ako je napr. VSV (vírus vezikulárnej stomatitídy) a vyvolávajú neočakávané reakcie B-buniek, ktoré sa starajú o makrofágy a protivírusovú imunitu. Bude potrebné viac rozobrať úlohu protilátok a interferónov v imunite proti podobným vírusom, ktoré napádajú nervovú sústavu, ako napr. besnota, západonílsky vírus či vírus kliešťovej encefalitídy."

       Ako vysvetlil Dr. Russell Blaylock v nedávnom rozhovore s Mikeom Adamsom, vakcíny nielenže nefungujú tak, ako tvrdí reklama, ale v skutočnosti poškodzujú vrodenú imunitu ľudského tela. Namiesto toho, aby naučili telo vysporiadať sa s nákazami, vakcíny v skutočnosti potláčajú schopnosť imunitného systému vyrábať TH2 cytokíny a potláčajú bunkovú (všeobecnú) imunitu, ktorá je práve tou zbraňou, ktorou sa telo chráni pred smrtiacimi vírusmi a baktériami.

       Takže ešte raz: mýtus, že očkovanie slúži k akémukoľvek oprávnenému lekárskemu účelu, bol rozbitý prelomovou vedeckou prácou. Bez ohľadu na to, či si to mainstreamová (hlavno-prúdová) lekárska obec chce alebo nechce pripustiť, pro-očkovacia ideológia sa čoraz viac ocitá na smetisku pseudovedy, ktorá vyšla z módy.

 

Zdroje:

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi približne 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.