Výskumníci prehodnocujú očkovanie proti HPV

15.11.2011 09:13

International Medical Council on Vaccination - 3.X.2011Dr. William Campbell Douglass ml.

 

       Pôvodný článok "Researchers Reevaluate HPV Vaccines"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Bez ohľadu na to, čo ste kedy počuli, správny počet dávok očkovania proti HPV (Human Papilloma Virus = ľudský papilómavírus; vírus, ktorý spôsobuje rakovinu krčka maternice - pozn. prekl.), ktoré akékoľvek dievča (či chlapec) potrebuje, je NULA. Sú to jedny z najnebezpečnejších očkovacích látok na svete, aké kedy boli vymyslené — a jedna z nich, Gardasil (na Slovensku sa predáva pod značkou Silgard - pozn. prekl.), bola spojená s úmrtiami a mrzačením mladých dievčat, odkedy prvýkrát prišla na trh.

       Teraz zistila nová štúdia "tej druhej" vakcíny proti HPV — Cervarixu, — že dve dávky sú rovnako účinné ako zvyčajná trojdávková schéma. Presnejšie by mali povedať, že sú rovnako neúčinné.

       Výskumníci použili údaje o 7.466 ženách, ktoré boli zaočkované buď Cervarixom alebo očkovacou látkou proti nákazlivej žltačke typu A. Aj keď ženy, zaočkované Cervarixom, mali pôvodne dostať všetky tri dávky, 20% z nich dostalo len jednu či dve. Možno v očkovaní nepokračovali keď zakúsili nežiaduce účinky ako je bolesť, únava, závraty, nevoľnosť či hnačka.

       Bez ohľadu na osobné dôvody, zvyšok série nedokončili. O 4 roky neskôr ženy, čo dostali len 2 dávky, boli "rovnako chránené" ako tie, čo dostali tri dávky — a výskumníci hovoria, že tie, čo dostali dokonca len jednu dávku, mali tiež vysokú úroveň ochrany.

       Aký to nezmysel! Rakovina krčka maternice nie je niečo, čo sa objaví za 4 roky — a určite nie za 4 roky po očkovaní mladých dievčat proti HPV, ktoré sa vykonáva od 9. roku života, alebo dokonca ešte skôr. Kedy ste naposledy videli 13-ročné dievča s rakovinou krčka maternice?

       Ale ako som už uviedol vyššie, nie je dôvod diskutovať o počte dávok — pretože Vaša dcéra či vnučka nepotrebuje ani jednu.

       Médiá s obľubou nazývajú Cervarix a Gardasil "vakcínami proti rakovine krčka maternice", ničím takým však v skutočností nie sú. Chránia len proti niektorým kmeňom pohlavne prenosného HPV, ktoré spôsobujú rakovinu krčka maternice. A chránia len po obmedzený čas.

       To znamená, že dievča, ktoré teraz utrpí vážny nežiaduci účinok očkovania, môže neskôr stále dostať rakovinu krčka maternice!

       Je to to najhoršie z oboch svetov — a preto dokonca aj rodiny, ktoré normálne podstupujú každé jedno povinné očkovanie, hovoria očkovaniu proti HPV jasné NIE.

       Mali by ste sa však vyhnúť aj ostatným očkovaniam. Čítajte https://douglassreport.com, aby ste zistili prečo.

 


Preklad tohto článku zabral prekladateľovi približne 50 minút čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.