Vyšiel prvý diel seriálu videí „Sú naši „odborníci“ na očkovanie naozaj nezávislí?“ — Miloš Jeseňák, Zuzana Rennerová, Peter Bánovčin, Svetozár Dluholucký, Katarína Holečková, Ingrid Urbančíková a ďalší

21.06.2016 20:22

Ing. Marián Fillo

 

    Kniha Smrtiace lieky a organizovaný zločin: Ako veľké farmaceutické firmy skorumpovali zdravotnú starostlivosť prof. Dr. Petra C. Gøtzscheho je plná vedeckých dôkazov o tom, že akonáhle je nejaký lekár/vedec tým-či-oným spôsobom, priamo či nepriamo, sponzorovaný či platený nejakým výrobcom liekov, vakcín či zdravotníckych pomôcok/zariadení, je krajne nepravdepodobné, že by boli vyjadrenia tohto lekára/vedca na adresu daného výrobcu a jeho výrobkov objektívne. Naopak, takýto lekár/vedec sa — bez ohľadu na počet atestácií a titulov — vyjadruje o výrobkoch svojho sponzora krajne iracionálne (zvelebuje ich a odmieta ich kritiku).

obálka knihy „Recidivujúce infekcie dýchacích ciest a imunomodulácia u detí“    Preto je úplne zásadné, či nejaké odporúčanie (napr. očkovací kalendár povinných a odporúčaných očkovaní pre deti či dospelých) vyriekol niekto, kto je na výplatnej páske výrobcu vakcín, či dokonca viacerých výrobcov vakcín naraz. Keďže verejnosť častokrát nevie, kým všetkým je daný „odborník“ (vzhľadom k iracionalite jeho vyjadrení na adresu výrobkov sponzora sú úvodzovky naozaj namieste) v skutočnosti platený, vznikla myšlienka jednoduchou a názornou formou — bez zbytočného komentára — ukázať, „kto za koho kope“. Preto vzniká seriál videí pod názvom „Sú naši „odborníci“ na očkovanie naozaj nezávislí?“.

    Prvú časť tohto seriálu, ktorá ukazuje zábery z knihy Recidivujúce infekcie dýchacích ciest a imunomodulácia u detí od autorov:

  • doc. MUDr. Miloš Jeseňák, Ph.D. et Ph.D., MBA
  • MUDr. Zuzana Rennerová, Ph.D.
  • prof. MUDr. Peter Bánovčin, CSc.
  • a kolektívu ďalších spoluautorov, medzi ktorých patria aj:
  • prof. MUDr. Svetozár Dluholucký, CSc.
  • doc. MUDr. Katarína Holečková, Ph.D.
  • MUDr. Ingrid Urbančíková, MPH

si môžete pozrieť tu: