Vakcíny proti HIV spôsobujú 50% falošných poplachov pri HIV testoch

20.07.2010 10:16

NaturalNews.com - 20.VII.2010 - Mike Adams 

 

       Pôvodný článok "HIV vaccines cause 50 percent false positive rate in HIV tests"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Väčšine ľudí to bude pripadať ako veľké prekvapenie, ale súčasné testy na HIV (= Human Immunodeficiency Virus = vírus ľudskej imunodeficiencie (nedostatočnej imunity) = vírus spôsobujúci AIDS - pozn. prekl.) v skutočnosti netestujú prítomnosť vírusu HIV. Namiesto toho testujú prítomnosť protilátok proti HIV, ktoré imunitný systém vytvára na obranu seba samého proti HIV. A to, že máte v tele protilátky proti HIV ešte neznamená, že ste skutočne nositeľom HIV. Za určitých okolností je až 50 percent ľudí s pozitívnym výsledkom HIV testu (t.j. tým, ktorým test potvrdil nákazu HIV) v skutočnosti HIV negatívnych, avšak (neoprávnený) pozitívny výsledok HIV testu im tak-či-tak zo života urobí peklo.

       Tento znepokojujúci fakt bol odhalený v nedávnej štúdii publikovanej vo vydaní Journal of the American Medical Association (Časopis Amerického zväzu lekárov) z 21.VII. Táto štúdia ukazuje, že pacienti, ktorí sa podieľali na klinických skúškach vakcíny proti HIV častokrát skončia ako HIV pozitívní, aj keď boli vystavení len vakcíne, nie samotnému vírusu HIV.

       "Takmer polovica HIV-negatívnych ľudí, ktorí sa podieľali na klinických skúškach očkovacích látok proti HIV, skončia ako HIV-pozitívni v bežne používaných testoch na HIV - aj keď v skutočnosti nie sú nakazení HIV" oznamuje US News & World Report.
       Niektoré vakcíny spôsobili počet falošných výsledkov (HIV-pozitívnych namiesto HIV-negatívnych) až vyše 86%.

 

HIV testy nie sú dôveryhodné

       Táto nová štúdia jasne poukazuje na úplnú nedôveryhodnosť bežných HIV testov. Taktiež ukazuje nebezpečenstvá očkovania proti HIV, lebo samotné očkovanie proti HIV vám môže spôsobiť pozitívny výsledok HIV testu, čo môže mať na Váš život vážne dopady:

  • Môže Vám byť odopreté zamestnanie, lebo testy ukážu, že ste "HIV-pozitívni".
  • Môže Vám byť odopreté zdravotné poistenie, prípadne Vás to isté poistenie môže stáť oveľa viac, než keby test vyšiel negatívne.
  • Môže Vám byť odopretý pobyt v iných krajinách, keďže mnohé krajiny vyžadujú HIV testy pre prípadných novo-usadlíkov.
  • Môžete byť falošne obvinení z toho, že máte AIDS, zdravotníckymi úradmi, ktoré archivujú Vaše zdravotné záznamy a použijú ich proti Vám.
  • Môžete byť zatknutí a poslaní do väznice, súc obvinení z pokusu o vraždu, ak s niekým spíte a nepoviete mu, že ste HIV pozitívni (aj keď nemáte AIDS).
  • Môže Vám byť odopretá možnosť podieľať sa na určitých aktivitách (napr. športové udalosti).
  • Môžete byť v spoločnosti opovrhovaní a onálepkovaní ako "nositeľ AIDS".
  • Môžu sa Vám vyhýbať sexuálni partneri (sexuálne partnerky) alebo manžel(ka).

       Všetko toto sa môže stať, ak budete zaočkovaní proti HIV - aj keď nie ste nositeľom HIV vírusu!
 

Prečo sú vakcíny proti HIV a AIDS zo zdravotníckeho hľadiska nepotrebné?

       Zdravý imunitný systém môže proti HIV bojovať rovnakým spôsobom, akým bojuje proti nachladnutiu. Nespoliehajte sa však len na moje slová, prečítajte si slová Dr. Luca Montagniera, virológa a nositeľa Nobelovej ceny, ktorý sa podieľal na objave HIV:

"Môžeme byť HIV vystavení mnohokrát bez toho, že by sme sa ... nakazili. Náš imunitný systém vytvára [protilátky] počas pár týždňov, ak máme dobrý imunitný systém."

Viď: https://naturalnews.com/027355_AIDS_HIV.html

       Inými slovami: Vaše vlastné telo sa môže chrániť proti HIV tou istou technológiou, ktorú používa na záchranu Vášho života pri každoročnej chrípke: Vaším imunitným systémom.

       Očkovacie látky proti HIV sú potom úplne zbytočné. Očkovacie látky sú spôsob, akým Vám veľké farmaceutické firmy predávajú niečo, čo nepotrebujete, pričom sa Vás pokúšajú presvedčiť, že bez nich by ste zobreli. A keď príde reč na AIDS, tieto firmy urobili hroznú vec: vystrašili ľudí, aby sa títo dali na rôzne druhy nepotrebných ošetrení, ktoré z dlhodobého hľadiska iba poškodzujú ich zdravie.

       Týmto sa priemysel AIDS veľmi podobá na priemysel rakoviny prsníka alebo priemysel rakoviny prostaty: väčšina toho, čo tlačia do ľudí, je zdravotnícky neoprávnené, vedecky nedokázané a v skutočnosti viac ľuďom ublíži než pomôže. Ale je to výborné na vygenerovanie ďalších ziskov pre veľké farmaceutické firmy.

       A tam je pes zakopaný: AIDS je len ďalším zdrojom zisku pre výrobcov liečiv, a ak ich vakcíny spôsobia pozitívne výsledky HIV testu, je to pre zisky výrobcov liečiv ešte lepšie, lebo niektorí z týchto vraj HIV-pozitívnych ľudí pravdepodobne nasadia retrovirálne lieky na liečbu HIV a tieto lieky sú obrovským zdrojom zisku veľkých farmaceutických firiem.

 

Západná medicína choroby spôsobuje namiesto toho, aby ich liečila

       Skutočne fascinujúce na tejto veci je, že priemysel AIDS ukazuje zas a znovu, ako lekársky priemysel spôsobuje vážne choroby, o ktorých tvrdí, že ich lieči. Mamogramy, ktoré vraj "zisťujú" rakovinu prsníka, v skutočnosti rakovinu prsníka spôsobujú. Takže ak máte za sebou dostatok mamogramov, môže sa u Vás rozvinúť rakovina prsníka, ktorá si bude vyžadovať drahú liečbu rakoviny.

       Priemysel AIDS teraz pracuje veľmi podobným spôsobom: Keď ste zaočkovaní proti HIV, možno Vás najbližší test označí za HIV pozitívnych a stanete sa "pacientom s AIDS", ktorý minie celoživotné úspory na nepotrebné lieky a inú drahú liečbu choroby, ktorú ani nemáte!

       Aj psychiatrický priemysel pracuje rovnakým spôsobom: V skutočnosti vynachádza vymyslené choroby ako napr. "choroba opozičného vzdoru" (čo znamená nesúhlas s autoritou) a potom sa pokúša dostať deti i dospelých na psychotrópne myseľ meniace medikamenty, ktoré "liečia" túto chorobu.

       Čím viac sa pozeráte na farmaceutický a očkovací priemysel, tým viac zisťujete, že celý tento biznis je plný nezmyslov. Ich vakcíny nefungujú, ich testy vyrábajú falošných HIV-pozitívnych a ich "lieky" Vás môžu zabiť.

       Preto je oveľa ľahšie jednoducho zobrať starostlivosť o svoje zdravie do vlastných rúk, vybudovať si zdravý imunitný systém a vyhýbať sa styku s jedovatými chemikáliami (napr. antibiotikami alebo vakcínami - pozn. prekl.) a nechať zázračný imunitný systém Vášho tela urobiť prácu za Vás.
 

Pozrite si toto úžasné video o podvode s AIDS

       Stále si myslíte, že diagnostika AIDS je spoľahlivá? Vedeli ste, že vysoké percento ľudí s diagnostikovaným AIDS nebolo nikdy testovaných na HIV?

       Pozrite si toto úžasné nové video (v angličtine) z House of Numbers (dom čísel), aby ste sa dozvedeli zvyšok príbehu: https://naturalnews.tv/v.asp?v=0B54775A156275E25995ECDC5BD9B12D
       Pozrite si ďalšie klipy alebo kúpte si DVD tohto pozoruhodného dokumentárneho filmu na www.HouseOfNumbers.com

       Zdrojom tohto článku bol článok:

https://health.usnews.com/health-news/managing-your-healthcare/research/articles/2010/07/18/many-false-positive-hiv-test-results-for-those-in-aids-vaccine-trials.html