Vakcína Silgard/Gardasil proti HPV je kontaminovaná geneticky zmanipulovanou DNA, ktorá pretrváva v krvi človeka

19.09.2011 01:20

NaturalNews.com - 15.IX.2011 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Gardasil HPV vaccines found contaminated with recombinant DNA that persists in human blood"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo
.

 

       V rámci hľadania odpovedí na otázku "Prečo mladé dievčatá trpia devastujúcimi poškodeniami zdravia po očkovaní proti HPV?" sa SANE Vax, Inc. rozhodol podrobiť liekovky Gardasilu (na Slovensku sa predáva pod značkou Silgard - pozn. prekl.) laboratórnym testom. V testoch sa ukázalo, že vyše tucta (tzn. viac než 12 - pozn. prekl.) liekoviek Gardasilu bolo kontaminovaných tzn. rekombinovanou DNA (rDNA; rekombinovaná = geneticky manipulovaná - pozn. prekl.) ľudského papilómavírusu (= Human Papilloma Virus = HPV). Tieto liekovky boli zakúpené v USA, Austrálii, na Novom Zélande, v Španielsku, Poľsku a Francúzsku, čo znamená, že kontaminácia Gardasilu je celosvetovým fenoménom.

       To znamená, že dievčiny, čo sú týmito vakcínami očkované, prijímajú do tela nebezpečnú kontamináciu - rDNA vírusu HPV. Počas testovania našiel Dr. Sin Hang Lee rDNA typov HPV 11 a 18, ktorú popísal ako "pevne pripojenú na hliníkový adjuvant".

       To, že v očkovacích látkach je hliník, by malo budiť hrôzu už samo o sebe. Hliník je totiž jedovatý, poškodzuje obzvlášť nervovú sústavu, a preto by nikdy nemal byť vpichovaný do ľudského tela. S novým objavom, že tento hliníkový adjuvant (= pomocná látka, ktorá má zvýšiť tvorbu protilátok - pozn. prekl.) nesie úlomky rDNA dvoch rôznych kmeňov HPV, to už dosiahlo hranicu nebezpečného ohrozenia života - je to oveľa skôr biologická zbraň, než čokoľvek, čo by pripomínalo medicínu.

       Ako vo svojej správe vysvetľuje SANE Vax, tieto testy boli vykonané po tom, čo jedna mladá dievčina zažila "akútny nástup juvenilnej reumatoidnej artritídy do 24 hodín" od očkovania proti HPV, viď https://sanevax.org/sane-vax-inc-discovers-potential-bio-hazard-contaminant-in-merck’s-gardasil™-hpv-4-vaccine-2/.

 

DNA nájdená v Gardasile je geneticky modifikovaná

       DNA, ktorá bola nájdená ako znečistenie v Gardasile, nie je "prírodná" DNA samotného HPV. Naopak, ide o geneticky modifikovanú formu genetického kódu HPV, ktorá sa používa v procese výroby vakcín.

       Dr. Lee, patológ, ktorý vykovnával laboratórne testy, čo zistili nebezpečnú kontamináciu Gardasilu, povedal:

"Prírodná DNA vírusu HPV nezostáva v krvnom riečišti veľmi dlho. Avšak DNA nájdená v Gardasile nie je "prírodnou" DNA vírusu HPV. Je to rekombinovaná (geneticky modifikovaná) DNA (rDNA), ktorá sa vkladá do buniek kvasníc, aby tieto potom vyrábali bielkoviny VLP (virus-like particle = častica podobná vírusu)". Je známe, že rDNA sa správa inak než prírodná DNA. Môže sa dostať do ľudskej bunky, obzvlášť v tkanive zapálenom skrz účinky hliníkového adjuvantu, ktorého mechanizmus pôsobenia nebol doposiaľ úplne objasnený. Akonáhle sa úlomok rekombinovanej DNA dostane do ľudskej bunky, dopady je ťažké predvídať. Môže byť v bunke dočasne alebo tam zostať navždy, či už spôsobí alebo nespôsobí nejakú mutáciu. V takom prípade by hostiteľská bunka obsahovala ľudskú DNA, ako aj geneticky modifikovanú DNA vírusu."

 

Nevinným dievčatám vpichujú geneticky modifikovanú DNA vírusu HPV

       To znamená, že pri očkovaní Gardasilom sa mladým nevinným dievčatám dostáva do tela geneticky modifikovaná DNA vírusu HPV, a táto životu nebezpečná látka pretrváva v ich krvi. Dôsledky toho sú hrozivé, vysvetľuje Dr. Lee:

"Akonáhle sa úlomok rekombinovanej DNA dostane do ľudskej bunky, dopady je ťažké predvídať. Môže byť v bunke dočasne alebo tam zostať navždy, či už spôsobí alebo nespôsobí nejakú mutáciu. V takom prípade by hostiteľská bunka obsahovala ľudskú DNA, ako aj geneticky modifikovanú DNA vírusu."

       Očkovací priemysel má, samozrejme, dlhú a temnú históriu kontaminácií vakcín rakovinotvornými vírusmi a inými strach naháňajúcimi znečisteniami. Pozrite si toto ohromujúce video o Dr. Hillemanovi, vedcovi firmy Merck (na Slovensku známa skôr ako MSD = Merck, Sharp & Dohme - pozn. prekl.), ktorý otvorene pripúšťa, že očkovacie látky proti detskej obrne boli masovo kontaminované vírusom SV40, ktorý spôsobuje rakovinu: https://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAAF22CDA367BB3C2F94D2CD90EF7B.

       Volá sa "Vynálezca vakcín firmy Merck, Dr. Maurice Hilleman, pripustil prítomnosť SV40, HIV a rakovinotvorných vírusov v očkovacích látkach" a čiastočne ho okomentoval Dr. Leonard G. Horowitz. Plný textový prepis tohto výnimočného rozhovoru si môžete prečítať tu:

       Ak ste si mysleli, že očkovanie je bezpečné, zamyslite sa ešte raz. Informujte sa, spoznajte pravdu a podeľte sa, prosím, o tento článok s ďalšími ľuďmi, aby aj oni boli informovaní.

       Čujte, ľudkovia: Prečo si myslíte, že očkovací priemysel si s veľkou námahou presadil úplnú finančnú imunitu skrz vládny program odškodnenia obetí očkovania? Pretože jeho vodcovia vedia, že keby vyšla na povrch pravda o tom, koľko prípadov rakoviny, autizmu či dokonca úmrtí bolo v skutočnosti spôsobených očkovaním, finančne by skrachoval!

 


Preklad tohto článku zabral prekladateľovi približne 1 hodinu a 20 minút čistého času.