Vakci-milionár Paul Offit chce zrušiť akékoľvek náboženské a filosofické výnimky z povinného očkovania v USA

06.11.2014 00:01

Natural News28.X.2014P. F. Louis

 

       Pôvodný článok Vaccine pusher Paul Offit trying to revoke all religious and philosophical exemptions to vaccination
       z angličtiny preložil Jozef Frankovský a preklad upravil Ing. Marián Fillo.

 

Dr. Paul Offit       Predstavujeme Vám Dr. Paula Offita, známeho pediatra a milionára, ktorý zarobil na produkcii vakcín. Tvrdí, že dieťa môže teoreticky zniesť až 10.000 očkovaní naraz. A chce sa uistiť, že Vaše dieťa dostane svoj podiel z nich.

       Spomínate si na text piesne od Rolling Stones „Sympathy for the Devil“ („Sympatia k diablovi“)? Spieva sa v nej:

„Dovoľte mi sa Vám predstaviť; som bohatý muž, čo má vkus… Teší ma, že vás spoznávam; Dúfam, že ste uhádli moje meno; Je však pre vás hádankou, čo mám vlastne za lubom."

       Tento text, zdá sa, presne sedí na Dr. Offita. V rozhovore pre časopis Philadelphia v roku 2009 sa ho novinár spýtal, či sa považuje za Antikrista, na čo odpovedal:

„Som len jedným z mnohých diablových pokorných služobníkov.“

       Možno len žartoval; a možno sa preriekol. Tak či onak, úplne to sedí na muža, ktorý chce rozdrviť alternatívnu medicínu a ktorý nazýva Linusa Paulinga (významného biochemika, propagátora vitamínu C a jediného nositeľa dvoch nerozdelených Nobelových cien — pozn. prekl. a red.) šarlatánom a doplnky vitamínov/stopových prvkov stratou času a peňazí, zatiaľčo vášnivo propaguje očkovanie pre každého.

 

Offitova snaha o zákaz zákonných výnimiek z povinného očkovania

       Offit silne trvá na tom, aby sa musel každý dať zaočkovať všetkými povinnými vakcínami, obzvlášť deti vo veku 0–6 rokov. Dr. Offit verejne tvrdí, že všetky výnimky z povinného očkovania sú podvodom a mali by byť zrušené, pričom horlivo bojuje a lobuje za ich zákaz.

       Bojovník proti očkovaniu, Robert Kennedy Jr., o ňom povedal:

„Je to muž, ktorý sa z vlastnej vôle stal hovorcom očkovacieho priemyslu. Vydáva sa za nezávislého vedca… Nehovorí však o miliónoch dolárov, ktoré mu to vynieslo."

       To zahŕňa aj „neuvedené percento“ zo 182 miliónov dolárov, ktoré zarobila Detská nemocnica Pennsylvánie (Children's Hospital of Pennsylvania) na predaji svojich patentových práv na vakcínu RotaTeq, ktorá údajne chráni bábätká pred rotavírusmi, spôsobujúcimi hnačky. Offitov podiel na patentových právach bol zrejme v ráde miliónov dolárov.

       Výrobcom tejto vakcíny je spoločnosť Merck, „Monsanto“ očkovacieho priemyslu (pod Monsantom sa myslí moloch, ktorý ovláda drvivú väčšinu príslušného trhu. Údaj sa týka USA. Na Slovensku hrá prvé husle Merckov súper GlaxoSmithKline (GSK) — pozn. red.). Tento „diablov pokorný služobník“ bez pochýb dostáva výdatné odmeny za služby diablovi, ktorý sa prejavuje ako Merck.

       Ďalej tu máme Offitove knihy, ktoré sú na úrovni „lovcov šarlatánov“ čo do obsahu ohováraní, lží a osobných (ad hominem) útokov, priťahujúcich senzácie-chtivých akože-novinárov z oznamovacích prostriedkov hlavného prúdu (z mainstreamových médií).

       Tí sa odvolávajú na oficiálne „autority“, pýtajú sa ich a opakujú ich odpovede, možno tiež vysvetľujú, ako niektorí ľudia s očkovaním „hlúpo nesúhlasia“, pričom sa snažia celú vec podať ako nerovnú „debatu“, len aby vytvorili aféru, o ktorej sa oplatí písať články.

       Offitove knihy, ktoré — súc vysloveným nezmyslom — útočia na kritikov očkovania a vykresľujú ich ako „nebezpečných pre celú spoločnosť“, sú recenzované viacerými novinami a časopismi z celých USA. Takto „diablov pokorný služobník“ ľahko získava publicitu. Nemá v sebe kúsok hanby a priťahuje obecenstvo, kamkoľvek ide prednášať.

       Nanešťastie sa Dr. Offitovi dostáva veľa pozornosti od zaslepenej verejnosti, zatiaľčo svedomitých lekárov, ktorí varujú pred rizikami očkovania, vysoko presahujúcimi jeho pomyselné prínosy, ako sú napr. Dr. Russell Blaylock, Dr. Suzanne Humphries či Dr. Sherry Tenpenny, si nevšíma nikto okrem neveľkého počtu tých, ktorí vedia toho dosť, než aby vôbec brali do úvahy niekoho, ako je Dr. Offit a jeho očkovači.

 

Nebezpečnosť očkovania

       Nalejme si čistého vína: Offitova vakcína nie je „zelená“, čiže bez akýchkoľvek jedovatých konzervantov a pomocných látok, ktoré zlepšujú jej tak-zvanú účinnosť v zmysle dočasnej tvorby protilátok.

       A to platí o všetkých vakcínach. Obídenie prirodzených vstupných brán imunitného systému priamym vstreknutím týchto jedov do krvného obehu neposkytuje imunitu. 

       Úplnú imunitu poskytuje len prekonanie danej vírusovej či bakteriálnej nákazy. Už niekoľko odborníkov ukázalo grafy toho, ako rôzne ochorenia boli na výraznom ústupe skôr, než boli vynájdené očkovacie látky proti nim.

       Z týchto grafov sa autorovi tohto článku javí, že prežitie veľkých epidémií bolo tým, čo vyústilo do „kolektívnej imunity“, nie zaočkovanie aspoň 90% obyvateľstva, ako tvrdia priaznivci očkovania.

       Prehnané reakcie na antigény z vakcín zapríčiňujú „cytokínové búrky“ (cytokíny = chemikálie, pomocou ktorých komunikujú jednotlivé časti imunitného systému — pozn. red.), ktoré omráčia imunitný systém, čo môže viesť k rôznym následkom — od krátkodobých, cez dlhodobé až po smrť. Skutočné riziko očkovania ďaleko prevyšuje jeho falošné výhody.

 

Zdroje: