V USA uvažujú o povinnom očkovaní chlapcov od 11 rokov proti HPV

07.11.2011 00:31

NaturalNews.com - 31.X.2011S. D. Wells

 

       Pôvodný článok "CDC considering mandatory HPV vaccination for all boys 11 and older"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Výbor odborníkov, ktorý radí CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ SR) - pozn. prekl.) ohľadne očkovania, odporučil, aby všetci chlapci vo veku 11 a viac rokov boli zaočkovaní kontroverznou vakcínou Gardasil (na Slovensku sa predáva pod značkou Silgard - pozn. prekl.) od firmy Merck (na Slovensku známej ako MSD = Merck, Sharp & Dohme - pozn. prekl.), čím sa má predísť šíreniu HPV (Human Papilloma Virus = ľudský papilómavírus). Rodičia po celých USA sú nahnevaní a hovoria, že povinné očkovanie proti HPV narušuje ich životný štýl, keďže HPV je pohlavne prenosná choroba a nie vzduchom prenosná, ako sú osýpky či príušnice.

       Absurditou celej veci je, že aj bez očkovania si drvivá väčšina nakazených vytvorí dostatok protilátok, aby zvíťazila nad HPV do 2 rokov od nákazy. Navyše - podobne ako pri očkovaní proti chrípke - je to len výstrel naslepo, pretože vakcína obsahuje len 2 kmene z vyše 15 rakovinotvorných kmeňov HPV. V USA je ročne len 7.000 prípadov rakoviny u mužov spájaných s týmito dvomi kmeňmi HPV.

       Federálni úradníci spolu s Merckom by veľmi chceli, aby ste uverili, že HPV je epidémioiu, a aby mohli zaočkovať celé USA a niečo si popri tom zarobiť. Niektorí úradníci zo CDC už pripustili, že tlak na očkovanie chlapcov proti HPV je hlavne kvôli tomu, že len málo dievčat sa doposiaľ dalo zaočkovať.

       Pritom šéfka vývoja tejto vakcíny - Dr. Diane Harper - varovala, že je potrebných viac výskumov:

"Počet vážnych nežiaducich účinkov je väčší než výskyt rakoviny krčka maternice v USA."

       Výbor na zhodnotenie bezpečnosti Gardasilu (Gardasil Safety Review Board) stále ešte vyhodnocuje to, čo nazýva "udalosťami" (kritické nežiaduce účinky), ktoré nastávajú po očkovaní, t.j. doposiaľ vyše 12.000 rôznych prípadov Guillain-Barrého syndrómu (postupné ochrnutie čoraz väčšej časti tela), ochorenia motorických neurónov, pankreatitídy (zápalové ochorenie podžalúdkovej žľazy), autoimúnnych ochorení, krvných zrazenín a vyše 50 úmrtí.

       Tento nátlak na očkovanie nie je ničím iným než zastrašovaním za účelom zárobku. Popri HPV nie sú už žiadne iné typy rakoviny prenosné, ale samotné slovo "rakovina" je tak vydieračské, že vzbudiť strach vo verejnosti stačí na to, aby presvedčilo poddajné masy, podobné zombiám, postaviť sa do radu na očkovanie polysorbátom 80 a hliníkom. Toľko ľudí sa nemôže mýliť, že? Ale môže. Ak si spomínate, bola to práve zastrašovacia taktika Bushovej vlády, ktorou si bývalý prezident USA získal verejnú podporu pre zbytočnú a neoprávnenú vojnu s Irakom.

       Dajte si pozor na zavádzajúce informácie ohľadne štatistík počas presadzovania očkovania proti HPV. Anne Schuchat, ktorá viedla celú hystériu okolo prasacej chrípky, prestrelila odhad počtu prípadov tohto ochorenia o desiatky miliónov. Po tom, čo CDC a FDA (U.S. Food and Drug Administration = Úrad pre kontrolu potravín a liečiv v USA; obdoba slovenského Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) - pozn. red.) nezverejnili štatistiky a príslušné údaje ani po niekoľkých žiadostiach o informácie na základe Zákona o slobodnom prístupe k informáciám, vykonané testy odhalili, že drvivá väčšina testov na prasaciu chrípku dopadla negatívne (t.j. prasacia chrípka nebola potvrdená - pozn. prekl.)!

       Proti HPV sú na trhu dve vakcíny, ale odporúčanie CDC z konca októbra 2011 sa týka len Gardasilu, čo vyvoláva ešte väčšie podozrenie. Druhá vakcína (Cervarix) dokonca vôbec nebola testovaná na mužoch. Očkovací priemysel je zrejme zúfalý, čo je očividné zo všetkých tých uplakaných reklám na očkovanie proti chrípke.

       Pamätajte, Rick Perry (jeden z kandidátov na prezidenta USA vo voľbách 2012 - pozn. prekl.) má väzby na Merck a práve prebieha volebná kampaň, takže treba očakávať, že lobing výrobcov vakcín nadobudne všetky možné podoby, vrátane povinného očkovania detí proti pohlavne prenosným chorobám. Možno ste zvedaví, čo ešte príde. Budú všetci chlapci i dievčatá nútení nosiť v školskej taške kondóm od Mercku a na košeli mať odznačik so sloganom očkovacej kampane proti pohlavne prenosným ochoreniam, čoby identifikáciu pred vstupom do školy? Alebo sa možno dožijeme povinného očkovania proti pohlavne prenosným ochoreniam psov, mačiek a "dobre vyzerajúcich" zvierat?

 


Preklad tohto článku zabral prekladateľovi približne 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.