V USA sa hromadia prípady chrípky po tom, čo americký úrad verejného zdravotníctva priznal, že tohtoročné vakcíny proti chrípke nefungujú

05.01.2015 22:41

Natural News2.I.2015Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok Flu cases spiking across US following CDC admission that this year's flu vaccine doesn't work
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

ilustračný obrázok: Chrípková sezóna klope na dvere       Očkovací priemysel zase raz zneužíva oznamovacie prostriedky hlavného prúdu (mainstreamové médiá) sťaby svoju hlásnu trúbu v tohtoročnej chrípkovej sezóne, keď správy hlásia, že vyše polovica USA zaznamenáva výrazný nárast prípadov chrípky.

       Pritom tohtoročná vakcína proti chrípke nepochybne neúčinkuje proti prevládajúcemu kmeňu chrípového vírusu, ktorý je práve v obehu. Napriek tomu však Stredisko pre potláčanie a prevenciu chorôb v USA (U.S. Centers for Disease Control and Prevention = CDC; obdoba Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky — pozn. prekl.) spolu s oznamovacími prostriedkami nútia všetkých, aby sa aj tak dali zaočkovať.

       Podľa CBS News bola hlásená rozsiahla chrípková aktivita v 29 štátoch USA, najviac na stredozápade a juhu, čo je 2x viac štátov než minulý týždeň. Veľká väčšina tých, čo sa dostali do nemocnice, je veľmi mladá alebo veľmi stará. Doposiaľ v tejto chrípkovej sezóne zomrelo 11 detí.

       Očividným úmyslom samozrejme je vystrašiť čo najviac ľudí, aby sa dali zaočkovať proti chrípke. Ak sa nedajú, ich dovolenkové plány stroskotajú! Je to ten istý otrepaný scenár, aký vídame každý rok, až na to, že tentokrát zdravotnícke úrady otvorene pripúšťajú, že ich drahocenný všeliek úplne zlyhal.

       Dr. Anne Schuchat, riaditeľka Federálneho strediska pre očkovanie a ochorenia dýchacej sústavy (National Center for Immunization and Respiratory Diseases) pri CDC, povedala pre CBS News:

„Zatiaľ nemôžeme povedať, či táto vakcína nebude účinkovať proti zmutovaným kmeňom chrípkového vírusu vôbec alebo či bude len o niečo menej účinná, ale rozhodne to dôkladne sledujeme.

       Keďže prevláda H3N2, pravdepodobne zaznamenáme viac prípadov tejto choroby.“

       Dr. Schuchat sa napriek priznaniu, že tohtoročná vakcína proti chrípke pravdepodobne u väčšiny ľudí nebude vôbec fungovať, nehanbí stále naliehať na verejnosť, aby sa dala zaočkovať — len tak pre zábavu. Dôvodom je, že očkovanie „môže“ poskytnúť slabšiu ochranu v porovnaní s nulovou ochranou bez očkovania, hoci ani ona, ani žiadny iný vedec zo CDC to nevie s istotou. Tvrdí, že:

„Je veľmi dobrá šanca, že zaočkovaní ľudia budú menej chorí než ľudia, ktorý sa tento rok zaočkovať nedali.“

 

CDC pracuje v záujme výrobcov vakcín, aby sa predali zásoby škodlivých vakcín, ktoré nefungujú

       „Môžu“, „snáď“ a „dobrá šanca“ sú sotva označenia, ktoré by človek očakával od úradu, ktorý pretláča očkovaciu látku, obsahujúcu okrem iných jedov aj jed na potkany, ropné produkty a ortuť. A predsa toto je tá tak-zvaná veda, ktorá podopiera jeden z najväčších podvodov, spáchaných na občanoch USA — očkovanie proti chrípke.

       Horšie je, že mnohí ľudia, čo sa dajú zaočkovať proti chrípke, skončia s príznakmi chrípky ako „nežiaducim účinkom“, zatiaľčo len málo ľudí, čo sa zaočkovať nedajú, ochorie. Je to kvôli tomu, že vakcína proti chrípke je pre telo veľmi jedovatá, podnecuje silnú imunitnú odpoveď, ktorá predstavuje pre zdravie človeka neuveriteľnú záťaž.

       Dr. Jon LaPook, vedúci zdravotnícky korešpondent CBS News k tomu dodáva:

„To, čo v USA koluje, je niečo iné, než proti čomu vyrobili očkovacie látky. K dnešnému dňu to zodpovedá len na zhruba 30%.“

       Ako sme písali v roku 2011, kolujúcim kmeňom zodpovedajúca chrípková vakcína pomáha len zhruba 3 z 200 očkovaných ľudí. Ak toto číslo platí pre na 100% zodpovedajúcu chrípkovú vakcínu, tak to znamená, že tohtoročná chrípková vakcína je takmer úplne neúčinná.

       Celostný rodinný lekár Dr. David Brownstein povedal:

„Očkovanie proti chrípke u veľkej väčšiny ľudí nikdy nefunguje a tento rok to bude ešte horšie. Jednoducho sa to len snažia odhadnúť, ako najlepšie vedia, pričom sa často netrafia. Ale či už sa trafia alebo nie, v počte prípadov chrípky nikdy nebýva nejaký veľký rozdiel.“

 

Zdroje