V správe o vývoji univerzálnej vakcíny proti chrípke očkovací priemysel pripúšťa, že súčasné vakcíny proti chrípke sú nanič

21.11.2011 13:20

NaturalNews.com - 8.XI.2011 - Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok "In 'universal' flu shot push, medical industry admits current flu shots are useless"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Lekárska obec je v procese vývoja "univerzálnej" očkovacej látky proti chrípke, ktorá by údajne mala chrániť pred všetkými kmeňmi chrípkového vírusu. Jediný problém je, že tým nebadane pripúšťa bezcennosť súčasných vakcín proti chrípke, keďže tie sa mnohokrát netrafia do správnych kmeňov vírusu a ani nestimulujú prirodzenú imunitnú odpoveď na boj s chrípkou - dokonca ani keď sa do toho správneho kmeňa trafia.

       Nedávna správa CBS 11 News z Dallasu / Fort Worth vysvetľuje, že výskumníci z Juhozápadného zdravotného strediska (Southwestern Medical Center) Texaskej univerzity (University of Texas = UT) objavili chemickú zlúčeninu, ktorá poháňa tvorbu kľúčovej bielkoviny, známej ako REDD-1, chrániacej bunky pred nákazou chrípkovým vírusom. Vpichnutím tejto zlúčeniny do tiel pacientov sa zvýši tvorba REDD-1, hovoria výskumníci, a tým sa účinne zabráni všetkým typom chrípkového vírusu vo vyvolávaní ochorenia.

       Ale čo súčasné vakcíny proti chrípke? Dr. Beatrice Fontoura, jedna z vedúcich výskumníkov novej vakcíny proti chrípke, vysvetlila CBS 11, že nová vakcína funguje inak než tie súčasné, pretože "stimuluje našu vlastnú imunitnú odpoveď, ktorú už máme, a posilňuje ju na boj s nákazou."

       Inými slovami: dnes predávané vakcíny proti chrípke v skutočnosti vôbec neposkytujú prirodzenú imunitu, čo vyvoláva dôležitú otázku: Ak súčastné vakcíny proti chrípke neposilňujú imunitnú odpoveď, tak na čo presne sú vôbec dobré?

       Podľa nedávno zverejnenej štúdie v časopise The Lancet z nich veľký úžitok nie je. Hoci mainstreamové médiá zoširoka hlásili, že zistenia štúdie ukázali účinnosť očkovania proti chrípke okolo 60%, skutočné údaje v tejto štúdii odhaľujú, že očkovanie proti chrípke môže pomôcť len 3 z 200 zaočkovaných dospelých. To si treba preložiť ako úbohú 1,5%-nú účinnosť (viď "Šokujúca štúdia odhaľuje, že očkovanie proti chrípke zabraňuje chrípke len u 1,5% dospelých (nie 60%, ako sa oficiálne tvrdí)").

       A predsa zdravotníci po celom svete dlhé roky naháňali verejnosť, aby sa dala zaočkovať proti chrípke, lebo inak riskuje strašnú chorobu, či dokonca smrť. A tí, ktorí sa naďalej vyhýbajú očkovaniu proti chrípke kvôli obavám z jeho bezpečnosti a účinnosti sú pravidelne nazývaní "pavedcami", či ešte horšie.

       Iróniou osudu, správa CBS 11 o univerzálnej vakcíne proti chrípke obsahovala aj rozhovor so ženou, ktorá povedala, že sa prestala dávať očkovať, lebo z toho bola každý rok chorá. Odkedy sa nedáva očkovať proti chrípke, nemala chrípku ani raz. Takže sa treba spýtať: potrebujeme vôbec univerzálnu vakcínu proti chrípke?

 

Zdroj:

 


Preklad tohto článku zabral prekladateľovi približne 50 minút čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.