Tlak na očkovanie proti chrípke už začína; prvá várka spôsobuje u detí febrilné kŕče

06.08.2010 00:50

NaturalNews.com - 31.VII.2010 - Mike Adams 

 

       Pôvodný článok "Flu vaccine push already underway; first batch causes seizures in children"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Vypadá to vtipne, ale obchodníci po celých USA už zásobujú svoje obchody vianočným tovarom. Je to celé o veľkom komerčnom tlaku - ako inak, keď obchodníci zarábajú 50% svojho zisku počas vianočnej sezóny?

       Podobne aj výrobcovia vakcín proti chrípke vyrobia obrovské zisky počas vianočnej sezóny, a už začali dodávať vakcíny proti chrípke pre tohto-ročnú chrípkovú sezónu do lekární a nemocníc v USA. Čo tam po fakte, že kmeň chrípky použitý vo vakcíne je len niečo ako zmes zo zbierky kmeňov chrípky z minulých rokov! Každoročné vakcíny proti chrípke sú, technicky vzaté, použiteľné len na minuloročnú chrípkovú sezónu, vďaka čomu sú výborné pre cestovateľov časom, ale nepoužiteľné pre kohokoľvek iného.

       Spolu s veľkým tlakom na očkovanie proti chrípke prichádza nevyhnutná pro-očkovacia propaganda. Je to predvídateľné: Najprv tu je oznam, že "každý by sa mal dať zaočkovať." Tento je nasledovaný neskorším oznamom pred vianočnou sezónou o tom, "aká zlá" bude tohtoročná chrípková sezóna. Ten je nasledovaný ďalším naliehavým oznamom predstaviteľov verejného zdravotníctva, vyzývajúcim všetkých ľudí, aby sa dali zaočkovať.

       Veľký tlak na očkovanie utíchne, len keď viaznu dodávky vakcín. Akonáhle však vakcíny zostávajú na sklade, veľký tlak na očkovanie zostáva agresívnym a počas tohtoročného očkovacieho cirkusu, nikde sa nikto nezmieni o vitamíne D a o tom, ako je v ochrane pred sezónnou chrípkou oveľa účinnejší než akákoľvek vakcína.

 

Čítanie medzi očkovacími riadkami

       Tohtoročný tlak na očkovanie začal neobvyklým priznaním očkovacieho priemyslu, ktoré zaznamenala správa tlačovej agentúry Reuters. Po zvyčajnom vysvetlení, že výrobcovia vakcín proti chrípke už začali dodávať doposiaľ najväčšie množstvo vakcín proti chrípke, aké kedy bolo pre chrípkovú sezónu v USA vyrobené, správa pokračuje nezvyčajnou vetou:

"Predstavitelia verejného zdravotníctva USA povedali, že zmenia etikety na vakcínach vyrobených austrálskou firmou CSL Ltd (CSL.AX), lebo sa zdá, že spôsobuje u detí vyšší než bežný výskyt kŕčov."

       Tak moment. Ak ste si tú vetu prečítali, vyplýva z nej, že:

  1. vakcíny spôsobujú u detí kŕče, a tiež
  2. táto konkrétna vakcína spôsobuje vyšší výskyt kŕčov u detí, než je bežný výskyt kŕčov u detí.
     

       Prečo je to neobvyklé? Lebo propagátori očkovania vždy prisahali, že ich vakcíny nespôsobujú vôbec žiadne kŕče. Žiadne neurologické problémy. Žiadne spontánne potraty u tehotných žien. Žiaden zvýšený výskyt autizmu. Vakcíny sú všetky dokonale bezpečné, ako hovoria, a žiadnemu dieťaťu nikdy neublížili.

       Taká je prinajmenšom mytológia ohľadom vakcín. Skutočnosť je však výrazne iná. Vakcíny spôsobujú u detí kŕče a tohtoročné vakcíny, zdá sa, spôsobia výrazne vyšší počet kŕčov, než je bežné.

       Všimnite si, mimochodom, že to nie je nadpisom tohto článku. Toto priznanie bolo ukryté v texte článku agentúry Reuters, a nebolo nijak zvýraznené. Ak by agentúra Reuters mala skutočný záujem informovať o pravde o vakcínach, nadpis článku by bol "Očkovanie proti chrípke spôsobuje u detí kŕče".

 

Zoraďte sa, ovce!

       Článok pokračuje:

"CDC (= U.S. Centers for Disease Control and Prevention = úrad pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; niečo ako náš Úrad verejného zdravotníctva - pozn. prekl.) odporúča, aby sa tento rok všetci dali zaočkovať proti sezónnej chrípke."

       Áno, všetci! To znamená, že aj mesiac staré deti, tehotné ženy, deti s epilepsiou, seniori s oslabenou imunitou, všetci!

       Viete, v minulosti neboli vakcíny nikdy odporúčané všetkým kvôli dobre podloženým obavám o bezpečnosť. U niektorých ľudí totiž takmer mŕtvy kmeň chrípky použitý vo vakcíne môže v skutočnosti spôsobiť vážnu chrípku, pred ktorou by mala vakcína chrániť. CDC teda roky rokúce vždy varovala určité skupiny ľudí, aby sa z dôvodu ich vlastnej bezpečnosti nedávali očkovať.

       Nuž, to už je minulosťou. Akékoľvek obavy o bezpečnosť boli vyhodené z okna v snahe natlačiť viac vakcín do viac ľudí. Miliardy dolárov ziskov farmaceutických firiem sú tu v stávke a predstavitelia verejného zdravotníctva si nemôžu dovoliť, aby sa im malá bezpečnosť plietla do cesty.

       Článok agentúry Reuters pokračuje:

"Väčšinu rokov sa sezónnou chrípkou nakazí 5 až 20% občanov USA a 36.000 z nich jej podľahne. Okolo 200.000 ľudí sa kvôli nej ocitne v nemocnici."

       Nuž, pravda je iná. Číslo 36.000 často citované CDC je silne nepresné. Je to štatistický odhad založený na tak starých údajoch, že citovať ho je vážne na smiech. Mimochodom, technicky vzaté, je nesprávne povedať, že kohokoľvek zabije chrípka. Skutočným zabijakom je nedostatok vitamínu D, ktorý spôsobuje preťaženie imunitného systému. Ak by v krvi kolovala dostatočná úroveň vitamínu D, vírus chrípky by bol bezmocný a nemohol by nikomu ublížiť. A keďže vírusy sú všade okolo nás každý deň, nebolo by presnejšie povedať, že "chrípková sezóna" je vlastne "sezóna nedostatku vitamínu D"?

       Zamyslite sa nad tým: Prečo chrípka obieha v zimných mesiacoch v Severnej Amerike, ale v letných mesiacoch v Austrálii? Lebo sú to mesiace s nižším podielom slnečného svetla, čo vedie k nedostatku vitamínu D. Chrípka je okolo nás neprestajne, žije medzi nami, a len čaká na oslabené imunitné systémy, aby mohla zasiahnuť. Povedať, že chrípka zabíja ľudí v zime je fakticky nesprávne. Je to nedostatok vitamínu D, čo zabíja ľudí tým, že dáva chrípke príležitosť zaútočiť na oslabený imunitný systém.

       To je jednoduchý fakt, ktorý si celý systém západnej medicíny, so všetkými jej lekármi s vysokým IQ, doposiaľ neuvedomil. Niekedy sa človek cíti ako keby sme stále žili v temných dobách zdravotníctva, to Vám poviem...

 

Kde sú klinické skúšky?

       Každopádne, článok agentúry Reuters pokračuje ešte jedným nehoráznym konštatovaním:

"Etikety na jednej z vakcín (Afluria od CSL Ltd.) budú túto sezónu zmenené, aby informovali poskytovateľov zdravotnej starostlivosti o zvýšenom výskyte horúčky a febrilných kŕčov... FDA (= Food and Drug Administration = úrad na kontrolu potravín a liekov v USA - pozn. prekl.) sa vyjadril, že požiadal firmu CSL, aby vykonala štúdiu svojej vakcíny na deťoch."

       Čítajte medzi riadkami: Vakcína Afluria spôsobuje zvýšené riziko kŕčov, dováža sa do USA, aby bola vpravená do detí túto chrípkovú sezónu, a FDA až teraz žiada štúdiu? To ale znamená, že doposiaľ žiadna štúdia tejto vakcíny vykonaná nebola. Inými slovami: táto vakcína, ktorá spôsobuje u detí kŕče, nebola vlastne nikdy poriadne testovaná na deťoch podľa smerníc FDA, takže FDA chce, aby bol urobený test, ale vakcína bude deťom v USA pichaná tak-či-tak, dokonca aj pred tým, než budú testy hotové.

       To však znamená, že deti v USA sú používané ako pokusné králiky, aby sa uvidelo, čo sa im stane po očkovaní touto vakcínou. Ak bude mať dosť veľa detí kŕče, ochrnie alebo zomrie, FDA snáď stiahne vakcínu z trhu. To sa však stane vždy len po tom, ako už nastali skutočné škody.

       Nechápete to? Vaše deti sú súčasťou pokusov! Ľudia sú pokusnými králikmi pre každú vakcínu, s ktorou výrobcovia prídu, a nezáleží na tom, či vakcína spôsobuje kŕče, poškodenia mozgu alebo dokonca smrť... Deti budú napichané po miliónoch, aby sa zistilo, čo sa stane.

 

Žiadna vakcína proti chrípke nie je potrebná - pre nikoho

       Celý tento každoročný cirkus je úplne zbytočný. Jednoducho nejestvuje nijaká medicínsky ospravedlniteľná potreba kohokoľvek očkovať proti chrípke - nikdy! Ľudia potrebujú vitamín D na aktiváciu svojej imunitnej odpovede, vďaka čomu budú prirodzené útoky sezónnej chrípky hravo zvládnuté silami ich vlastného imunitného systému.

       Pozrite sa: ľudský imunitný systém je oveľa inteligentnejší a technologicky pokročilejší než akákoľvek vakcína proti chrípke. Už má v sebe rozpoznávanie vzorcov, ktoré zistí a zničí cudzích útočníkov v krvi. Ako však ukázal výskum, úroveň vitamínu D v tele je nedostatočná, imunitný systém je paralyzovaný a nedokáže účinne odpovedať.

       Keď je úroveň vitamínu D vysoká, imunitný systém odpovedá bleskurýchlo na akúkoľvek hrozbu chrípky. Preto sa nikdy nedávam očkovať proti chrípke a aj tak som už nebol chorý dlhé roky. Pravidelne chodím na slnko, a keď nemôžem mať dostatok slnečných lúčov, užívam kvalitný doplnok vitamínu D3. A hádajte čo? Nepotrebujem vakcínu proti chrípke vôbec. Môžem ísť do miestnosti plnej chorých ľudí nakazených chrípkou a budem úplne imúnny voči ich kašľu, kýchaniu, utieraniu si nosa a potriasaniu rukami.

       Mať v tele vitamín D je ako mať oblečenú nepriestrelnú vestu proti chrípke.

       Lekársky priemysel Vám to nepovie, pretože jeho vysoké zisky spočívajú v strašení ľudí, aby platili za vakcíny proti chrípke, ktoré nepotrebujú. Ak by sa ľuďom povedala pravda o nebezpečenstvách a neúčinnosti vakcín proti chrípke, veľmi málo ľudí by si ich kúpilo. Pravdou totiž je, že aj pri veľkom šťastí môže vakcína proti chrípke účinne chrániť pred nákazou u jedného percenta zaočkovaných ľudí.

       A to znamená, že 99% tých, čo sa dávajú očkovať proti chrípke, plytvajú svojím časom i peniazmi. Navyše, vystavujú sa chemikáliám, ktoré sú zvyčajne pre ľudské telo nebezpečné, lebo inak by nespôsobovali u detí kŕče, chápete?

       A aj tak sa každú chrípkovú sezónu ľudia postavia po miliónoch do radu, aby sa dali zaočkovať niečím, čo im môže ublížiť, a v skutočnosti si platia za prípadné ublíženie na zdraví. Prečo to ľudia robia? Lebo hlúpo veria predstaviteľom verejného zdravotníctva, ktorí takmer všetci sú finančne prepojení na výrobcov vakcín a teda presadzujú takú politiku, ktorá zvyšuje predajnosť vakcín.

       Vedecky povedané, chrípková sezóna by mohla byť zastavená v predstihu podávaním doplnkov vitamínu D3 namiesto vakcín. Žiadne ihly. Žiadne kŕče. A žiadne zisky výrobcov liekov.

       Neviem ako Vy, ale ja radšej zhltnem vitamín, než by som sa nechal napichnúť ostrou ihlou. Ale to som ja.

       Väčšina iných ľudí, zdá sa, radšej strávi zimu utieraním si nosa, zapíjaním voľne predajných liekov proti chrípke a vynechaním týždňa-či-dvoch v práci, zatiaľčo zápasia s nákazou chrípkou, ktorej by v prvom rade mohli predísť niekoľkými doplnkami vitamínu D.

       Verte mi, je to oveľa väčšia zábava, vysmiať sa chrípkovej sezóne a zostať aj v zime zdravý, dobre oddýchnutý a úplne imúnny voči sezónnej chrípke.

       Pridáte sa ku mne túto zimu? Zvýšte svoju hladinu vitamínu D a tiež sa môžete vysmiať sezónnej chrípke a všetkým ovečkám, čo sa zoradia do radu ako dobytok čakajúci na vypálenie značky majiteľa do kože.