Štvornásobne silná "super"-vakcína proti sezónnej chrípke agresívne vnucovaná seniorom

26.10.2010 21:47

NaturalNews.com - 24.X.2010 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Quadruple-dose seasonal flu "super" vaccine now being aggressively pushed onto senior citizens"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Očkovací priemysel sa teraz rozhodol, že bežné očkovacie látky proti sezónnej chrípke u starších ľudí jednoducho nefungujú. (Óóó..., naozaj?) Takže teraz sa rozhodli vylepšiť ich fungovanie tak, že zabalia do jednej dávky toxickej očkovacej látky 4x viac vírusových fragmentov.

       Cieľová skupina pre štvornásobne silnú injekciu? Starší občania, samozrejme - tí istí ľudia, ktorí s najväčšou pravdepodobnosťou trpia najvážnejšími následkami predávkovania očkovaním. FDA (U.S. Food and Drug Administration = Úrad na kontrolu potravín a liečiv v USA) údajne schválila novú očkovaciu látku v apríli 2010 aj keď nijaké vedecké testy neukázali, že naozaj znižuje príznaky chrípky. Takže opäť: odkedy má očkovanie čokoľvek do činenia s niečím ako skutočná veda?

 

Prečo ľudia zrazu potrebujú štvornásobne silnú očkovaciu látku?

       Obzvlášť zábavné na tom všetkom je, že schválenie tejto štvornásobne silnej očkovacej látky je vlastne do-očí-bijúcim pripustením, že obyčajná očkovacia látka jednoducho nefunguje! Samozrejme, ak by obyčajná očkovacia látka fungovala, ako sa inzeruje, potom by bola 100% účinná a nebolo by treba dvoj-, troj-, či štvor-násobne silné očkovacie látky. Ale zrazu, keď je dostupná štvornásobne silná očkovacia látka, bežná očkovacia látka "nie je dostatočne dobrá."

       Takže celá tá propaganda "dajte sa zaočkovať proti chrípke a nedostanete chrípku" sa ukazuje byť marketingovým šarlatánstvom, pretože to, čo skutočne potrebujete, je teraz štvornásobne silné očkovanie! Zabudnite na obyčajné vakcíny. Už pre vás nie sú dostatočne silné.

       Kde toto skončí? Kedy si uvedomia, že ani štvornásobne silná očkovacia látka nefunguje (lebo očkovacie látky proti sezónnej chrípke jednoducho z vedeckého hľadiska nefungujú u najmenej 99% ľudí). Budú nám odporúčať desaťnásobne silné očkovanie proti chrípke? Vážne... v ktorom bode konečne títo propagátori očkovania zvážia, že možno očkovacia stratégia jednoducho nefunguje?

 

Viac peňazí zo ziskovejších očkovacích látok proti chrípke

       Samozrejme, očkovacie látky proti chrípke nikdy neboli niečím, čo funguje. Sú niečím, čo v prvom rade zarába peniaze. Táto nová štvornásobne silná očkovacia látka proti chrípke sa predáva za dvojnásobnú cenu oproti bežnej očkovacej látke proti chrípke.

       Pritom neboli vykonané absolútne nijaké vedecké štúdie preukazujúce, že nová štvornásobne silná očkovacia látka je vôbec účinnejšia než obyčajná očkovacia látka. Keď o tom premýšľame, nie sú žiadne vedecké štúdie, ktoré by dokazovali , že tohtoročné očkovanie proti chrípke bude akýmkoľvek spôsobom účinné v prevencii chrípky. Táto veda jednoducho nebola vykonaná. Všetko je založené na "zbožnom prianí" spolu s masívnou propagandou za očkovanie proti chrípke. (https://www.naturalnews.com/029641_vaccines_junk_science.html)

       Dať sa zaočkovať proti chrípke je riskantným počinom a dať sa zaočkovať štvornásobne silnou očkovacou látkou je štvornásobne riskantným počinom. Ľudia, ktorí radi hrajú ruskú ruletu so svojím zdravím sa nepochybne postavia do radu na očkovanie.

 

Pseudovedecké šarlatánstvo

       Pozrite sa na posmech propagátorov tejto očkovacej látky: LA Times oznámili, že Dr. Mobeen Rathore, vakcinológ na University of Florida, povedal: "Ak ste niekto, kto má reakciu na obyčajnú očkovaciu látku, tak by ste mali zostať pri obyčajnej očkovacej látke. Ale ak ste sa už roky nedávali očkovať a nemáte žiadnu reakciu, dajte si pichnúť vysoko-dávkovú očkovaciu látku. Alebo keď nie je k dispozícii nič iné než vysoko-dávková očkovacia látka, dajte si pichnúť ju. Najdôležitejšia vec je: dajte sa zaočkovať, jedno ktorou očkovacou látkou."
       A tu to máte: v skutočnosti im je jedno, ktorou očkovacou látkou sa dáte zaočkovať, ak sa zaočkovať dáte.

       Dávajte pozor na to, čo Vám NEPOVEDIA o chrípke: lekári, predstavitelia FDA a šarlatáni zo CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva) nikdy nepripustia, že najlepším spôsobom prevencie chrípky je užívanie doplnkov vitamínu D3. Bolo vedecky potvrdené, že to je mnohokrát účinnejšie než očkovanie. (https://www.slobodavockovani.sk/news/vitamin-d-sa-ukazal-byt-v-predchadzani-chripke-ovela-lepsi-nez-ockovanie/)

       Takže prečo tu nie je veľký tlak na štvornásobné dávky vitamínu D pre starších občanov? Lebo, ééjha, mohlo by to znížiť zisky z očkovacích látok proti chrípke, zisky rakovinových kliník a počet hospitalizácií starších ľudí - a to je základný zdroj obživy súčasného chorého zdravotníckeho priemyslu.

       Tou najposlednejšou vecou, ktorú naša moderná lekárska zločinecká banda chce, je zistiť, ako chrániť zdravie starších občanov bez spoliehania sa na chemické zásahy.

 

Zdroj: