Staršia pani zomrela na prasaciu chrípku krátko po podaní vakcíny proti tejto chrípke

23.01.2011 13:47

NaturalNews.com - 14.I.2011 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Grandmother dies from swine flu soon after receiving swine flu vaccine"
       z angličtiny preložila PhDr. Denisa Droppanová a jazykovo upravil Ing. Marián Fillo.

 

       Eleanor Carruthers, 68 ročná anglická pani, zomrela na prasaciu chrípku. Dôležitým faktom v tomto prípade je skutočnosť, že niekoľko mesiacov pred smrťou bola očkovaná proti prasacej chrípke s tvrdením, že daná vakcína ju absolútne pred chorobou ochráni.

       Denník Daily Mail citoval v jednom zo svojich článkov jej dcéru Carol: "Čomu nerozumieme je, že mama dostala vakcínu v októbri, pretože patrila do rizikovej skupiny". V článku Carol ďalej vysvetľuje ako ju lekári ubezpečovali o tom, že jej matka bude naisto chránená pred chorobou. "Na Nový rok som bola chorá a pýtala som sa lekárov, či sa mám radšej vyhnúť stretnutiu s mamou, ale bolo mi povedané, že vakcína ju pred chrípkou ochráni“ (viď: https://www.dailymail.co.uk/health/article-1347171/Grandmother-dies-swine-flu-AFTER-jab.html).

       Čo však Carol nevedela bol fakt, že jej vlastne o vakcíne proti chrípke klamali. Chrípkové vakcíny nezabezpečujú 100% ochranu pred chrípkou. Ich účinnosť nie je dokonca ani len 50%. Kritická analýza dostupných údajov odhalila, že chrípkové vakcíny sú v skutočnosti účinné len v 1 prípade zo 100 (viď https://www.naturalnews.com/029641_vaccines_junk_science.html).

       Carol tiež nevedela, že lekári klamú o účinnosti chrípkových vakcín a ich zločinné tvrdenia ohľadne ochrany sú nesmierne prehnané a vedecky nijak nepodložené. Nadmerná chvála výhod vakcín je aj súčasťou reklám a propagačnej literatúry, z ktorých väčšina sľubuje "100% ochranu" proti chrípke po podaní chrípkových vakcín, a to aj napriek tomu, že takéto tvrdenie je vysloveným podvodom.

 

Rozšírovanie vakcinačnej propagandy

       NHS  (National Health Service = štátne zdravotníctvo vo Veľkej Británii - pozn. red.) celoplošne klame verejnosť, keď tvrdí, že chrípkové vakcíny majú účinnosť 70% až 80%. Toto tvrdenie je však rozhodujúce, ak chcú byť tvrdenia o vakcínach naďalej dávané do povedomia verejnosti. Keby akýkoľvek iný výrobok bol propagovaný a predávaný s použitím tak veľkých dezinformácií a lží, regulačné orgány by výrobcu okamžite potrestali. V rámci propagácie očkovania však regulačné orgány otvorene tolerujú klamstvá.

       NaturalNews už dlho varuje ľudí, že očkovanie proti chrípke naopak zvyšuje riziko ochorenia na chrípku. Ba čo viac, väčšina ľudí, ktorí v tom-ktorom roku ochorejú na chrípku, sú práve tí, čo sa dávajú pravidelne zaočkovať!

       Popri tom všetkom zdravotnícke orgány úplne zanedbávajú hlavný ochranu proti chrípke v podobe výživy. Ľudia nemajú informácie o tom, že vitamín D je vysoko účinný v prevencii chrípky, najmä vtedy, keď je jeho účinok ešte posilnený ďalšími prvkami na podporu imunity ako je napríklad zinok (viď https://www.naturalnews.com/027385_Vitamin_D_swine_flu_vaccine.html).

 

Špinavé malé tajomstvá výroby chrípkových vakcín

       Výrobcovia vakcín, vláda aj zdravotnícki pracovníci zámerne taja počet ľudí, ktorí boli infikovaní chrípkou napriek očkovaniu, pretože keby boli tieto čísla zverejnené, vakcinačný podvod by bol každému zrejmý a zisky z chrípkových vakcín by hlboko klesli. Aby sa zabránilo úniku týchto informácii, vláda aj zdravotníci súhlasili s tým, že sa budú tváriť, že vakcíny sú účinné aj za cenu životov nevinných obetí, akou bola aj Eleanor Carruthers.

       Je to ako v rozprávke „Cisárove nové šaty“, kde sa všetci lekári, predstavitelia WHO aj vládni byrokrati tvária, že vidia cisárove krásne šaty, aj keď v skutočnosti je cisár nahý.

       Vo Veľkej Británii zomrelo na chrípku za posledné štyri mesiace 112 ľudí. Nie je známe koľkí z nich boli proti chrípke očkovaní. Zdá sa, že takéto zdravotnícke štatistiky nikdy neuzrú svetlo sveta.

       Toto sú tie malé špinavé tajomstvá očkovacieho priemyslu – priemyslu, ktorý je založený čisto len na lekárskom šarlatánstve a ziskoch výrobcov očkovacích látok.