Špičkoví vedci, pracujúci pre vládu USA, odmietajú očkovanie svojich detí

01.01.2017 03:06

Natural News8.X.2015Jon Rappoport

 

    Pôvodný článok Top gov't scientists say no to vaccines for their kids
    z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

„Štatistika úmrtnosti na šarlach (cz: spálu), záškrt, čierny kašeľ a osýpky (cz: spalničky) u detí do 15 rokov ukazuje, že takmer 90% celkového poklesu úmrtnosti na tieto choroby medzi rokmi 1860 a 1965 nastala pred zavedením antibiotík a plošného očkovania. Čiastočne možno tento pokles pripísať zlepšenému bývaniu a poklesu virulencie (nebezpečnosti) mikro-organizmov, ale jednoznačne najvýznamnejším činiteľom bola lepšia odolnosť ľudí vďaka lepšej výžive.“

Ivan Illich: Medic al Nemesis, Bantam Books, 1977

 

ilustračný obrázok    Denník Albuquerque Journal z 20.III.2015 v článku „Los Alamos schools top NM in vaccine exemptions“ („Školy v Los Alamos vedú v počte výnimiek z očkovania v rámci štátu Nové Mexiko“) uvádza:

„2,3% detí z verejných škôl z Los Alamos nie je očkovaných. Ich rodičia dostali výnimky z očkovania.“

    Je to najvyššia miera neočkovanosti v tomto štáte. Hovoríme o rodičoch, ktorí pracujú v laboratóriách vlády USA v Los Alamos, o ľuďoch s vysokým vedeckým vzdelaním, ktorí pracujú pre federálnu vládu.

    Možno by ste si mysleli, že zaočkovanosť v takomto prostredí bude bez debaty 100%. Čo títo ľudia vedia? Prečo nedávajú očkovať svoje deti? To sú ťažké otázky na zodpovedanie. Veľmi ťažké.

    Zamyslime sa nad tým. Žeby napr. niečo skutočne vyskúmali na vlastnú päsť a dospeli k záveru, že očkovanie je nebezpečné a neúčinné?

    Nie, to sa nemohlo stať. Samozrejme, že nie. Ktorý človek pri zmysloch by dospel k takému záveru?

    Musí to byť len tak, že títo rozvážni federálni vedci s titulmi PhD. boli vystrašení nejakými proti-očkovacími blúznivcami s divokým výrazom v tvári. Áno. To je ono! Samozrejme. Títo vedci typu „poslúchajte vládu za každú cenu“ sa pomiatli.

    V laboratóriách v Los Alamos, kde sa vykonáva výskum jadrových bômb a chorôb, musí byť nejaký terorista, ktorého úlohou je rozvrátiť systém „očkovania pre každého“ a touto podvratnou taktikou pomôcť odboju voči očkovaniu, aby následne celé USA podľahli a vymreli… na osýpky a príušnice (mumps).

    Áno. To bude ono! Nakoniec sme to odhalili. Terorizmus pri čine. Zavolajte FBI (Federal Bureau of Investigation = federálnu políciu v USA — pozn. prekl.) a DHS (Department of Homeland Security = ministerstvo vnútra USA — pozn. prekl.)! Obkľúčte laboratóriá v Los Alamos tankmi! Uzavrite tento priestor! Pošlite tam statočných mužov a ženy v ochranných odevoch (aby sa nenakazili osýpkami a príušnicami), aby našli toho teroristu a zajali ho — živého či mŕtveho!

    Keď som písal moju prvú knihu (AIDS Inc.) v roku 1987, začal som robiť rozhovory s ľuďmi o ich zdraví. Tieto rozhovory zachádzali často mimo hlavnú tému, ktorou bol AIDS. Zistil som, že množstvo ľudí, ktorí boli mimoriadne zdraví, nebolo nikdy očkovaných. Samozrejme „lekárska veda“ sa len zriedkavo zaoberá ľuďmi, ktorí sú zdraví, a tým, prečo sú zdraví. Z mojich rozhovorov s veľmi zdravými ľuďmi vyvstal jeden spoločný činiteľ: dobrá výživa.[1]

    Veľké prekvapenie, však?

    S čím viac ľuďmi som hovoril, tým zjavnejším sa  stávalo, že nemedicínska, prirodzene nadobudnutá imunita voči chorobe sa môže stať pre lekársky kartel vážnou ťažkosťou. Riešenie? Predstierajte, že taká imunita nejestvuje!

    To je ale dosť šialený prístup.

    Áno, mnoho ľudí po celom svete nemá prístup k jedlu, z ktorého pozostáva zdravá výživa. Bez ohľadu na to: ak je cieľom naozaj výborné zdravie, tak sa treba zamerať na príslušné podmienky. Niet spôsobu, ako ich obísť.

    Nemôžete povedať:

„Nuž, pre tých nešťastníkov, ktorí na to nemajú, máme pripravenú imunitu z vakcín a budeme strážiť ich zdravie farmaceutickými medikamentmi.“

    To je absurdné. Tak to nefunguje. To celý problém iba zhoršuje. Súčasná zbesilá kampaň v USA, ktorej cieľom je napichať každého človeka celou batériou vakcín, je čistým šialenstvom. Úmyselne nedbá na skutočnosť, že cieľom by mala byť prirodzená imunita, ktorú možno dosiahnuť jedine nemedicínskymi prostriedkami. K tomu možno dodať, že ľudia, spravujúci National Vaccine Information Center Advocacy Portal,[2] robia skvelú prácu, aby toto šialenstvo vystopovali. Vrelo vám odporúčam pozrieť sa na túto internetovú stránku.

    Aby sa táto zásadná skutočnosť o zdraví pred ľuďmi ututlala, úrady verejného zdravotníctva, lekári a farmaceutický priemysel útočia na obyvateľstvo ustavičnou propagandou, podľa ktorej je každý neustále chorý alebo na hranici choroby.

    Nuž, viete čo? Vaše telo patrí vám. Je nepochybne oveľa viac vaším vlastným než čokoľvek iné, čo vlastníte. Túto skutočnosť však v tomto čase zjavne treba opakovať.[3]
    Jedine, že by ste verili, že štát vlastní vaše telo a môže doň napichať čokoľvek, čo sa mu zachce.

    Propagandistické počiny sú navrhnuté tak, aby vyvolávali strach. Strach z ochorenia (ktorý vyvoláva potrebu vakcín) nie je však dostatočný na presvedčenie celého obyvateľstva, aby sa zaradilo do radu a nasledovalo ostatných. Takže k tejto kampani pridali ďalšiu vrstvu: mnohé štáty uvažujú o zákonoch, ktoré by učinili očkovanie povinným. V tomto prípade je cieľom strach zo štátnych represií.

    Nazýva sa to policajný štát.[4] Pre niekoho to je to isté čo Raj.

    Ale v laboratóriách v Los Alamos je to inak, prinajmenšom čo sa týka očkovania. Vo všetkých ostatných záležitostiach všetci títo vedci hrajú prísne podľa pravidiel.

    Ale u očkovania? Chránia svoje deti pred vpichovaním choroboplodných zárodkov a jedovatých chemikálií. Niektorí z týchto vedcov už na to prišli. Volá sa to STOPA.

 

Zdroje:

[1]  https://www.amazon.com/Food-Babe-Way-Younger-Healthy/dp/0316376469/

[2]  https://nvicadvocacy.org/members/Home.aspx

[3]  https://jonrappoport.wordpress.com/2015/03/26/down-the-memory-hole-health-care-workers-refused-vaccine/

[4]  https://jonrappoport.wordpress.com/2015/02/25/adult-immunization-push-medical-dictatorship/

 


    Len vďaka dobrovoľným príspevkom čitateľov a poslucháčov môže Sloboda v očkovaní prinášať všetkým ľuďom bezplatne dôležité informácie (nielen) o očkovaní. Ak si myslíte, že naša práca má hodnotu, a ak je to vo vašich možnostiach, prispejte, prosím, na ďalší chod tejto stránky. Každé euro a každý cent je dobrý a srdečne ďakujeme zaň!
    Môžete však priložiť ruku k dielu aj iným spôsobom.