Robert De Niro vycenzuroval dokumentárny film „VAXXED“ („Zaočkovaní“) z filmového festivalu Tribeca po očividnom vyhrážaní sa zo strany očkovacej mašinérie

28.03.2016 20:29

Natural News27.III.2016Mike Adams

 

    Pôvodný článok Robert De Niro was clearly threatened by the vaccine establishment to censor the VAXXED documentary from Tribeca... new details emerge
    z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

    V dejinách USA niet takého útoku proti nejakému dokumentárnemu filmu, ako je ten, ktorého sme boli svedkami v ostatných 48 hodinách. Všetky oznamovacie prostriedky hlavného prúdu (mainstreamové médiá) viedli koordinovaný simultánny útok proti Filmovému festivalu Tribeca, aby z neho vycenzurovali film, ktorý dokonca vôbec nikto z nich nevidel.

Robert De Niro    Ide samozrejme o film VAXXED: From Cover-Up to Catastrophe („Zaočkovaní: Od zatĺkania po katastrofu“), ktorý dokladuje priznanie Dr. Williama Thompsona zo Strediska pre potláčanie a predchádzanie chorobám (angl. Centers for Disease Control and prevention = CDC), že sa podieľal na ohromnom vedeckom podvode, ktorým sa ututlala pravda, že vakcíny spôsobujú autizmus.

    Toto je prvýkrát v dejinách filmu a oznamovacích prostriedkov, kedy veľká väčšina mediálnej mašinérie napadla film, ktorý vôbec nikto z nich nevidel, pričom sa zbesilo snažila zaistiť, aby žiadny občan USA nevidel hodinu a pol dlhý film, ktorý je teraz „zakázané“ pozerať v krajine, založenej na slobode slova.

    Na internetovej stránke dokumentárneho filmu „Vaxxed“ bolo zverejnené toto prehlásenie:

„Rozumieme tomu tak, že osoby z organizácie, spojenej s týmto festivalom, vyslovili bližšie neurčené obvinenia voči tomuto filmu — tvrdenia, na ktoré sme nemali žiadnu možnosť odpovedať a uviesť veci na pravú mieru. Nebolo nám to umožnené.

    Boli sme práve svedkami zase ďalšieho príkladu moci korporátnych záujmov, ktorá cenzuruje slobodu vyjadrovania, umenie a pravdu.

    Týmto činom sa však nepodarí zabrániť svetu v prístupe k pravde, ktorá stojí za filmom „Vaxxed“.

 

Robert De Niro bol na telefóne predtým, než sa to všetko stalo

    Natural News môžu teraz oznámiť, že Robert De Niro a jeho žena v piatok približne hodinu hovorili priamo s kongresmanom (poslancom Kongresu, parlamentu v USA — pozn. prekl.) Billom Poseym, počas ktorej bol De Niro mnohokrát ubezpečený kongresmanom Poseym, že informátor (angl. whistleblower) Dr. William Thompson skutočne dosvedčil, že sa zúčastnil ohromného vedeckého podvodu s cieľom ututlať súvislosť medzi očkovaním a autizmom. Aj na základe tohto ubezpečenia De Niro pôvodne obhajoval premietanie tohto filmu na Filmovom festivale Tribeca.

    O niekoľko hodín neskôr sa však k De Nirovi niekto dostal — niekto dosť mocný, o kom sa domnievame, že sa Robertovi De Nirovi vyhrážal, aby ho umlčal. Tento záhadný rozhovor nebol zverejnený. De Niro nezverejnil mená ľudí z „vedeckých kruhov“, ktorí sa mu vyhrážali, ani neponúkol tvorcom filmu „Vaxxed“ akúkoľvek možnosť odpovedať na akékoľvek falošné obvinenia, ktoré boli proti tomuto filmu vznesené.

 

Úplné utajenie: Kto sa dostal k De Nirovi a čím sa mu vyhrážal?

    Umlčanie filmu „Vaxxed“ sa — inak povedané — udialo za toho istého utajenia, pod akým pracuje celý očkovací priemysel. Je tu nulová transparentnosť, žiadny spravodlivý súdny proces, žiadna diskusia či debata. Očkovacia mašinéria sa mohla Robertovi De Nirovi vyhrážať dokonca aj smrťou. Veď tento priemysel je už namočený do mrzačenia a vraždenia detí po celom svete. Nezastaví sa pred ničím v snahe umlčať tento silný film, ani pred vyhrážaním sa Robertovi De Nirovi zničením jeho profesionálnej kariéry alebo možno zničením samotného života jeho alebo jeho rodiny.

    Takto vyzerá očkovacia mafia (vakci-mafia) pri práci: Vyhráža sa ľuďom, aby mlčali, vycenzuruje film z filmového festivalu, vznáša tajné obvinenia na tajných stretnutiach, zatiaľčo si absurdne nárokuje na monopol na vedeckú pravdu, ktorá nesmie byť nikdy oponovaná, diskutovaná či dokonca spochybňovaná kýmkoľvek.

 

Oznamovacie prostriedky hlavného prúdu práve spáchali samovraždu svojej dôveryhodnosti… Všetci vedia, že zatajujú pravdu o očkovaní

    Pri spravodajstve o tomto všetkom sme práve boli svedkami toho, ako oznamovacie prostriedky hlavného prúdu spáchali samovraždu svojej dôveryhodnosti. Všetky tieto oznamovacie prostriedky len kráčali v šľapajách Severnej Kórey či komunistickej Číny, keď prikazovali filmovému festivalu, aby vycenzuroval dokumentárny film, ktorý je tak silný, že ohrozuje celú postupnosť lží, o ktoré sa opiera podvodný očkovací priemysel a všetky jeho zatajené pravdy (ktoré ešte len treba odhaliť).

    Ten istý Filmový festival Tribeca, na ktorom sa v pohode premietali filmy, ako napr. „37 spôsobov, ako využiť mŕtvu ovcu“ („37 uses for a dead sheep“) alebo „Odpísaní transvestiti s nožmi“ („Ticked-off trannies with knives“), sa rozhodol, že dokumentárny film „Vaxxed“ je príliš nebezpečný na to, aby bolo verejnosti dovolené vidieť ho. Nebolo to však rozhodnutie, založené na zdravom rozume a pravde: vyvstalo z mediálneho totalitarizmu — zastrašovania a vyhrážania sa Robertovi De Nirovi, aby ho donútili stiahnuť tento film z festivalu.

    A tak očkovanie propagujúce oznamovacie prostriedky zbesilo zaútočili na De Nira, ktorý sa ocitol pod paľbou obviňovania a odsudzovania zo strany tých istých oznamovacích prostriedkov, ktoré tiež zamlčali každú jednu správu o informátorovi Dr. Williamovi Thompsonovi zo CDC, keďže De Niro sa opovážil podporiť slobodu vyjadrovania v tejto významnej otázke.

 

Čo je tak nebezpečné na tomto filme, že ho žiaden občan nesmie vidieť?

    Medzitým si každý rozmýšľajúci občan USA musel uvedomiť, že očkovací priemysel pracuje ako mafia a ako taký neustojí ani jediný nízko-rozpočtový dokumentárny film, o ktorom len málo ľudí vôbec počulo, a ak áno, tak len kvôli tomuto hanebnému úsiliu o cenzúru. Teraz sa občania USA pýtajú rozumnú otázku:

„Čo je tak nebezpečné na filme „Vaxxed“, že nám nie je dovolené vidieť ho?“

    Ukazuje snáď tento film krvavé scény ľudí, ako sú sťatí teroristami s mačetami? Nie. Ak chcete vidieť niečo také, pozrite sa na CNN a či iný oznamovací prostriedok hlavného prúdu.

    Ukazuje tento film pomätených šarlatánov, ktorý chrlia úplné nezmysly a táraniny? Nie, pretože keby to tak bolo, očkovací priemysel by chcel, aby tento film videl každý človek!

    Vari tento film predstavuje vykonštruované lži ako pravdu? Nie. Ak chcete vidieť niečo také, pozrite si ľubovoľný ľavičiarsky hollywoodsky revizionistický film, ako napr. film „Truth“ („Pravda“), ktorý je — paradoxne — plný lží.

    Ukazuje sa nakoniec, že film „Vaxxed“ je nebezpečný preto, lebo je dôveryhodný. Útočia naň a cenzurujú ho práve preto, lebo hrozí, že spôsobí pád veľkého vedeckého Berlínskeho múru očkovacieho priemyslu — priemyslu, ktorý je takmer úplne založení na lži, zatajovaní, cenzúre a systematickom zastrašovaní.

    V skutočnosti toto všetko možno teraz naplno vidieť na tom, ako sa tento príbeh vyvíja. Oznamovacie prostriedky hlavného prúdu poslušne útočia na De Nira, zatiaľčo očkovací totalitaristi požadujú úplnú cenzúru filmu, ktorý dokonca nikdy nevideli. Nedokážu uviesť jediné tvrdenie z tohto filmu, ktoré by bolo nebezpečné alebo nepravdivé. Útočia na celý film, v podstate požadujúc, aby nebolo vôbec dovolené spochybňovať bezpečnosť očkovania. Len samotná existencia tohto filmu je, sama o sebe, vážnou hrozbou pre celý očkovací priemysel.

    Toto všetko samozrejme nie je ničím menším než „vedeckou intoleranciou“ a náboženskou neznášanlivosťou v oblasti vedy, a to v plnej kráse. Je úplne smiešne, keď si očkovací priemysel dokonca dovolí tvrdiť, že jeho výrobky sú podložené „vedou“. Skutočná veda sa však, ako každý vie, nebojí podrobného overovania a diskusie. Skutočná veda víta diskusiu, pretože skutočná veda dokáže samu seba obhájiť. Akýkoľvek priemysel, čo tvrdí, že má na svojej strane „vedu“ a ktorý sa zároveň bojí vedeckej diskusie, nie je vôbec založený na vede.

 

Žijeme dnes vo vedeckej diktatúre pod taktovkou tých istých korporácií, ktoré systematicky trávia naše deti

    Ak ste doposiaľ nenašli dobrý dôvod na to, aby ste si pozreli dokumentárny film „Vaxxed“, teraz máte ten najlepší možný dôvod: Toto je film, ktorý vám nemalo nikdy byť dovolené vidieť na vlastné oči.

    Z celého filmového priemyslu, plného divokého násilia, znásilnení na obrazovke, odtínania hláv, krvavých vojenských scén a mučenia, je jediným najnebezpečnejším filmom, ktorý vám nie je dovolené vidieť, film, ktorý predstavuje určitú myšlienku.

    Táto myšlienka sa zakladá na jednoduchej vedeckej pravde o nebezpečenstvách očkovania a očkovacia mašinéria ju považuje za tak nebezpečnú, že tento film musí byť zakázaný za každú cenu — aj za cenu vyhrážania sa Robertovi De Nirovi zničením či telesným ublížením na zdraví.

    Ak sa očkovací priemysel uchýli k priamočiarej cenzúre a zastrašovacej taktike proti usporiadateľom filmového festivalu, musí vám byť jasné, že sa snaží zakryť nesmierne pádne dôkazy proti nemu. Sú tak pádne, že len samotné vyslovenie niekoľkých slov vo filme očividne ohrozuje celú tú žumpu lží, na ktorých bol vybudovaný očkovací priemysel. Slová pravdy sú pre očkovací priemysel tak nebezpečné, že žiadne také slovo nesmie byť vo filme nikdy vyslovené, inak sa ľudia prebudia do skutočnosti, že ich vlastné deti sú systematicky trávené, mrzačené a zabíjané očkovacím priemyslom a jeho jedovatými zákrokmi, a to vedome!

    Pamätajte na to, že ak dokážu spracovať Roberta De Nira, bývalého obhajcu slobody slova a slobody vyjadrovania, urobia to s hocikým a pokúsia sa o hocičo, čo bude potrebné na dosiahnutie ich cieľa. Ak by bolo treba nahlásiť bombu v kine, aby boli ľudia z kina vyhnaní, tak presne to očkovací priemysel aj urobí. Ak sa treba vyhrážať usporiadateľom filmového festivalu zabitím — alebo vyhrážať ublížením na zdraví ich rodinám — očkovací priemysel urobí aj to. Niet takej taktiky, ktorú by nebol ochotný použiť očkovací priemysel, ktorý už spôsobuje ďalekosiahle mrzačenie a vraždenie detí. Ak nemajú problém zabiť vaše dieťa svojimi vakcínami, tak nemajú problém ani pritlačiť k múru chlapíka, ako je Robert De Niro, aby ho donútili podieľať sa na zakrývaní ich zločinu.

    Sledujte Natural News (a Slobodu v očkovaní — pozn. prekl.), aby ste sa dozvedeli novinky o tomto všetkom. Som v priamom spojení s tvorcami tohto filmu a som informovaný o ďalších krokoch v tejto hrdinskej bitke za slobodu slova a za vedeckú pravdu.

    Viac o filme „Vaxxed“ sa (v angličtine) dozviete na týchto stránkach:

 

Viď tiež články: