Reakcia prof. Dluholuckého na reportáž z XVII. vakcinačného dňa SR

24.10.2011 13:15

prof. MUDr. Svetozár Dluholucký, CSc.

 

       Vážený pán Fillo,

 

       dovoľte mi malú reakciu na váš komentár ku môjmu grafu "Dve Slovenská", ktorý premietla vo svojej prezentácii doc. Avdičová na vakcinačnom dni v Žiline. Doposiaľ som mal o Vás mienku, že Ste jednoducho "dobre" informovaný (veď Ste profesionál v tomto smere), protivakcinačne "nabrúsený" laik, ktorý si na seba vzal obrovské bremeno - zbaviť ľudstvo očkovania (nech si vytvoria prirodzenú ochranu "cez mrtvoly" - ako kedysi - v XVIII. storočí...). No dobre - na svete máme rôznych mesiášov, prečo nie aj Vás. Ale ten Váš komentár o obrázku, ktorý ukazuje skutočnosť, že máme "dve Slovenská" ma vyslovene šokoval a uistil, že Ste vlastne úplne vedľa.

       Nepochopil Ste, že máme dve Slovenská. To jedno je vyspelé - porovnateľné svojou úrovňou s ostatnými štátmi EÚ. Má rozvinutú infraštruktúru, vybudované mestá, dialnice, priemyselné parky. Má nízku nezamestnanosť, vyššie príjmy obyvateľstva, nepozná problémy rómskych enkláv chudoby. Má nízku novorodeneckú, dojčeneckú a U5MR úmrtnosť, má inú štruktúru zdravotných problémov. Prevalencia TBC je hlboko pod 10/100.000. Atď... To druhé Slovensko to má všetko opačné - nebudem to vymenúvať. Robil som 20 rokov krajského odborníka bývalého Stredoslovenského kraja. V ňom bola časť sever SsK - terajší kraj ZA, a juh SsK, terajší BB kraj. No a 10 rokov som robil hlavného odborníka pre pediatriu SR. A viem, že parametre kraja ZA sú analogické západnej časti SR, parametre kraja BB východnej. No a teda pomyselná hranica medzi týmito "dvomi Slovenskami" vedie tak, ako som ju  v danom obrázku naznačil.

       Ste úplne vedľa, ak Ste "hrdý" na to, že ZA je "tá úžasná a dobrá", a divíte sa mi, že BB (miesto kde žijem) som zaradil medzi "tie zlé - úpadkové". Nepochopil Ste, že to nie je chybou týchto oblastí, ale je to ich historickým vývojom a predovšetkým tým, že rozvoj Slovenska je dlhodobo nerovnomerný. Že vlády od dávnej minulosti, až po tú dnešnú - dočasnú, nemali na rozvoj Slovenska rovnaký meter. Nedokázali racionálne riešiť cesty, priemysel, životné podmienky, nedokázali  racionálne riešiť problém etnickej minority Rómov, atď. Teda - nie je to na hanbu zaostalých regiónov, je to skôr na hanbu politikov (minulých aj terajších) a je to najviac pragmatické konštatovanie, kde treba uprieť pozornosť pri rozvoji Slovenska.

       Akiste - ako sčítaný informatik viete, že čím je krajina (štát) menej rozvinutý, tým väčší je rozdiel medzi životom v hlavnom meste a na vidieku. Stačí si pozrieť na tento rozdiel v trebárs Malajzii, či štátoch Afriky. Nectí nás rozdiel Bratislavy a Spiša, Kežmarku, či okresu  Revúca. Nemám pocit, že by som ich urážal, viem o čom hovorím, som docent pediatrie a profesor sociálnej práce...

       No a mimochodom - v Českej republike, kde nedávno zrušili povinné očkovanie novorodencov proti tbc už majú dva prípady miliárnej tbc u dvoch neočkovaných kojencov na detskej infekčnej klinike v Brne. Je to OK? Mohli by Ste sa už trošku spamätať (ale je to asi atraktívna činnosť čo robíte - takže to asi nepôjde...).

 

Na vedomie:

 


K tomu viď odpoveď: "Ad: Reakcia prof. Dluholuckého na reportáž z XVII. vakcinačného dňa SR"

 

Diskusia: Reakcia prof. Dluholuckého na reportáž z XVII. vakcinačného dňa SR

Ďalší nakazený chlapček s toxickou vakcínou

Braňo | 06.11.2011

Pán profesor! Tento týždeň sme sa z médií dozvedeli o ďalšom prípade chlapca infikovaného vakcínou TBC. Kto zaplatí túto nákladnú liečbu za toxické vakcíny??? Výrobca, či zasa tento osprostený národ, čo nevie týchto zločincov chytiť pod piják a podrezať??? ...ako napr. v Iráne, kde tieto "humánne" zločiny jednoducho nestrpia...

Ale, ale, pán profesor!!!

Braňo | 28.10.2011

Vážený pán profesor
(sociálnej práce)!

So záujmom som si prečítal Váš priam nenávistný článok vedený proti osobe Ing. Fillu. Ten ma natoľko vyviedol z miery, že som nemohol nereagovať. Vysvetľujete mu s cynizmom pre vás typickým o dôležitosti vakcinácie a pritom si ani sám nedovidíte na špičku svojho nosa. Nikdy nezabudnete uviesť, že oponent je laik. To preto, aby vaše slovo "odborníka" bolo o čosi ťažšie a váženejšie. Stalo sa tak aj v príp. pána Fillu.
Vážený pán profesor (sociálnej práce), človek nemusí byť hneď erudovaný lekár, aby pochopil úlohu, poslanie, ekonomický aspekt a lifemotív tzv. VAKCINÁCIE. Ono, na pochopenie potreby očkovania vystačím aj s ekonomickým vzdelaním. Pretože je to hlavne o ekonomike, presnejšie povedané, o presúvaní finančných zdrojov akumulovaných v zdravotných fondoch, do rúk nadnárodných farmaceutických koncernov.

Ak skutočne veríte tomu, o čom vykladáte, pouvažujte (aj) z dvôvodu začínajúcich príznakov vašej senility, či nezavesiť "sociálnu prácu" na klinec?!? Pravdu povediac, ste viac starší ako mladší, a tak sa táto otázka stáva hodne aktuálnou.
No a ak skutočne ani vy neveríte tomu, o čom na verejnosti točíte, verte, že robíte dobrú službu pre svojich, hoc aj na malom, spoločenskou pásomnicou cicanom SLOVENSKU!

1) Ešte sa novorodenec ani nestihne nadýchať nemocničného vzduchu, už do neho napicháte prvú vakcinačnú dávku. JE TO PRVÝ KROK, prvé peniaze, ktoré odídu za kopečky za vakcíny.
2) Spustí sa BÚRKA v malom telíčku novorodenca, ktorú treba podporiť vo veku dojčenskom, aj v batoľacom ďalšími dávkami vakcín!!! Druhý krok, druhé peniaze židovským koncernom na ZDRAVIE!
3) Potom sa začnú lekári (príp. profesori soc. prác, vám podobní) akože čudovať, odkiaľ sa tu nabrala cukrovka, alergia, celiakia, exémy, reuma a celý rad iných autoimunitných chorôb?!? Do sveta cez vaše masovokomunikačné prostriedky roztrúbite, že ide o civilizačné choroby, ktoré nanešťastie prináša doba. ...OMYL! Tá "doba" je výsledkom tisícročnej deštruktívnej činnosti jeremiášovej obrezanej a nenásytnej pásomnice! Okrem "oslabeného" vírusu obsahujú vakcíny aj tzv. adjuvans, ktoré "vylepšujú" vlastnosti vakcíny. A skutočne! Vakcíny sú dnes totiž svojím zložením hotové JEDY plné ťažkých kovov a nanočastíc, ktoré bezprostredne predstavujú riziko ohrozenia života!!!
4) Výsledkom rozvinutej zdravotníckej starostlivosti sú vo vašom podaní PREPLNENÉ AMBULANCIE DETSKÝCH LEKÁROV!!! Deti sú permanentne choré! Fúkne vetrík a dieťa má sople, kašle kýcha, má horúčky. Chronicky!
5) NEZABÚDATE Z ČASU NA ČAS VEREJNOSTI PRIPOMENÚŤ, ŽE TRVALÁ EFEKTÍVNA LIEČBA KMEŇOVÝMI BUNKAMI JE VYSOKO NEHÚMANNA. Cieľom ZDRAVOTNÍCTVA NIE JE VYLIEČIŤ, ale DLHODOBO LIEČIŤ, aby bol zabezpečený dlhodobý odlev peňažných prostriedkov zo systému k rukám Rebekiným.
6) TEN ISTÝ farmaceutický koncern, ktorý vyrába vakcínu spôsobujúcu cukrovku, vyrába aj inzulín. V zmysle piesne "najprv ťa nakazia, potom predajú ti liek..."
7) Kolobeh je uzatvorený: NAKAZIŤ a LIEČIŤ, NAKAZIŤ a LIEČIŤ, NAKAZIŤ a LIEČIŤ a LIEČIŤ a LIEČIŤ...
8) Okrem toho, vakcíny v spojení s elektromagnetickým smogom masívne poškodzujú činnosť štítnej žľazy a tým vyrábajú HOMOSEXUÁLOV, ktorých enormná emancipácia do spoločnosti vyvoláva jej úplný rozvrat a rozvrat spoločenských hodnôt! Presne podľa plánu...

Vážený pán profesor (sociálnej práce), nech už fajčíte falus komukoľvek, uvedomte si, že nič sa nikomu nezabúda. Všetko sa raz každému z nás oplatí, dobré dobrým, zlé zlým. TAKŽE, KEĎ HOVORÍTE O VAKCINÁCII, buďte si vedomý, že tým vaša karma sakramentsky trpí...

Vidíte? ...a už sa vám to aj vracia: Zatiaľ, čo arogantne a posmešne píšete iným, iní píšu na vašu adresu ešte arogantnejšie a cynickejšie. Verte, že to nie je veľké umenie!

S pozdravom,
Braňo, pacient, hemofilik, transfúziou nakazený hepatitídami B a C, celiatik

Re:Ale, ale, pán profesor!!!

Ing. Marián FILLO | 29.10.2011

Osobne silne pochybujem, že by pán profesor veril v karmu, Boží súd a pod., lebo inak by v rámci pudu sebazáchovy nerobil to, čo robí. Ledaže by bol masochistom.

Pravda, nedá sa vylúčiť ani tá možnosť, že skutočne verí tomu, čo hlása. Na druhú stranu, toto sa mi javí byť málo pravdepodobné, keď konfrontujeme jeho čísla s číslami udávanými WHO či inými oficiálnymi (rozumej: provakcinačnými) inštitúciami. Snáď musí chápať že naozaj zveličuje resp. bagatelizuje - podľa toho, ako sa mu to hodí do jeho propagandy.

A z tohto úsudku mi potom vyplýva, že zrejme úmyselne klame a zavádza, pretože tých rozporov s oficiálnymi (rozumej: už beztak pochybnými) číslami je tak veľa, že to nemôže byť náhoda.

Re:Re:Ale, ale, pán profesor!!!

Braňo | 30.10.2011

Áno, tomu rozumiem. Je mi jasné, že podvádza... ale verejnosť by zaujímal skutočný dôvod, prečo tak koná?!? Veď na páchanie trestných činov musia mať aj zločinci tzv. MOTÍV. Ja mám v tomto smere jasno, no sám pochybujem o tom, že moje vysvetlenie je pre väčšinu ľudí stráviteľné.

očkovanie proti TBC

ferko | 27.10.2011

Ešte som zabudol pán Dluholucký, ochorieť môžu aj úplne zdravé deti (narodené bez poruchy imunity)..zaočkované BCG vakcínou na 4.deň po narodení, lebo ďalšia vakcína sa podáva veľmi skoro po vakcíne proti tuberkulóze.Tým u detí ČASTO DOCHÁDZA IMUNOLOGICKY K REAKTIVÁCII OČKOVANIA PROTI TBC! Odborne sa to nazýva "SEKUNDÁRNA KOMPLIKÁCIA". Skvelé!
Ešte by bolo dobre, keby ste nám tu hodil čísla, ale pravdivé, koľko Slovenských detí utrpelo tieto sekundárne komplikácie, tú REAKTIVÁCIU BCG vakcíny.
Na Slovensku bolo popísaných aj niekoľko prípadov detí so SYSTÉMOVOU DISEMINÁCIOU vakcinačného kmeňa BCG vakcíny, ktovie koľko ich bolo? A to hovoríte, aby sme sa spamätali.

Re:Re:očkovanie proti TBC

ferko | 29.10.2011

S tým sa nedá nič iné, než SÚHLASIŤ :)

Očkovanie proti TBC prebieha nesprávne

ferko | 26.10.2011

Pán Dluholucký, už to konečne pochopte, že očkovanie proti TBC na 4. deň po narodení prebieha nesprávne.
Vakcína proti TBC (tzv.BCG vakcína) patrí medzi živé vakcíny, teda také, ktoré obsahujú živé oslabené mikroorganizmy. Tie NESMÚ byť podané deťom s PORUCHOU IMUNITY, pretože by u nich miesto ochrany proti chorobe SPôSOBILI PRAVÝ OPAK-CHOROBU!

PORUCHY IMUNITY u novorodenca minimálne do pol roka života však lekárska veda nedokáže klinicky rozpoznať (niektoré zdroje udávajú až do dvoch rokov). A preto očkovanie BCG vakcínou nesie neporovnateľne vyššie riziko ako NEOČKOVANIE. Už si to konečne zapamätajte. Jednoducho je to hazard so životom detí.

KAŽDÝ MÁ PRÁVO NA ŽIVOT A OCHRANU ZDRAVIA, TO ZNAMENÁ NEPOCHYBNE AJ DETI TRPIACE PORUChOU IMUNITY, ktorá je kontraindikáciou očkovania živými vakcínami.

napr. tu máte názor tiež odborníkov:

https://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/20-lekari-zrusme-ockovani-novorozencu-proti-TBC

Zase čísla

Peter | 25.10.2011

Keď pán profesor povie nejaké čísla, je to výstražné znamenie, že demagógia môže byť nablízku. Keď dokázal nadsadiť úmrtnosť na polio 250-násobne, čo sú proti tomu 2 údajné prípady TBC v ČR.

Zaujímavé, že v prakticky celej Európe toto očkovanie zrušili už pred mnohými rokmi a nemajú problém, dokonca Rakúsko neočkuje ani imigrantov, vo Švédsku ho dokonca úplne zakázali, Fínsko aj Rakúsko oznámili že očkovanie je väčšia hrozba než ochorenie samotné, ale akurát v ČR, v krajine s takmer najnižším výskytom TBC v Európe umierajú deti pre neočkovanie. A teraz tú o lopte vo vode.

titul: profesionálny vystatovač

Dobšinský | 25.10.2011

Fakt by mal niekto takéto duchaplné komentáre zozbierať a vydať trebárs pod názvom: Ako chcel doktor nevinných ľudí, o rozum pripraviť. Alebo: Rozprávky a bájky starého Svetozára. A môžu si to na tých vakcinačných dňoch spolu predčítavať. a preložiť do niekoľkých svetových jazykov, úspech zaručený. Jedine to ma desí, že on zrejme tomu čo trepe aj verí...

Re:titul: profesionálny vystatovač

Kristina Lipovska | 26.10.2011

Obavam sa, ze s tymi prekladmi by to bolo horsie; ved viaceri "popredni" predstavitelia "oficialneho" prudu uz viackrat dokazali, ze jazyky neovladaju (nielen tie svetove, ale aj svoje vlastne, v ustach), ked dokazu tvrdit, ze rozne studie a clanky neexistuju (rozumej, oni ich nevedia kvoli nedostatku jazykoveho vzdelania citat, takze neexistuju vobec).

1 | 2 >>

Pridať nový príspevok