Problémy s dýchaním, arytmia a oslabená imunita po očkovaní proti alergii

13.06.2011 18:56

Eva z okresu Zlaté Moravce

 

       Sledujem situáciu okolo očkovania. Veľa som si toho prečítala a aj počula jednu nemeckú ženu, ktorá sa 15 rokov venuje tejto záležitosti. Musím napísať, že som zhrozená. Od narodenia detí (dnes sú už dospelé) s dobrou vôľou ochrániť ich pred detskými infekčnými chorobami a týmto ich chrániť sme podstupovali veľké riziko. Najmä mladšia dcéra bývala po povinných očkovaniach veľmi nekľudná a vždy som ju musela do noci nosiť na rukách. Mávala špatné reakcie. Dnes už viem, čo bolo pravdepobne príčinou tohto nekľudu. Pomocné látky, ktoré sa udávajú vo vakcínach a podľa zistenia aj tie, ktoré nie sú popísané ako pomocné látky mohli robiť problémy s nervovým systémom dieťaťa.

       Potom sme zažili niečo pomaly dvakrát na základe vakcín, a to z chrípky, ktorou sme sa dali zaočkovať celá rodina, t.j. traja dospelí a štrnásťročné dieťa. Bála som sa pandémie, ktorú ohlasovali a dnes viem, že som urobila chybu. Ťažko si na toto obdobie spomínam, pretože celý kolobeh okolo zdravotných problémov bol ako zlý sen. Samozrejme lekári vedeli, že dcéra bola zaočkovaná proti chrípke, ale vôbec to nebrali vážne. Bohužiaľ, ako keby nevedeli, čo je vo vakcínach a čo spôsobujú.

       Situácia sa podobne zopakovala po desiatich rokoch po vakcíne proti alergii. Po vpichnutí sa zase po určitom krátkom čase vyskytli zdravotné problémy: ťažkosti s dýchaním, arytmia a oslabenie nervového systému. Samozrejme, ani alergologička pravdepodobne nevie, čo môžu spôsobiť vakcíny proti alergii.

       Začala som študovať, prečo takéto ťažkosti vznikajú a čo môže byť ich príčinou. Postupným zistením som sa dočítala, že pomocné látky vo vakcínach a aj tie, ktoré sa v príbalovom letáku neuvádzajú, spôsobujú veľké ťažkosti s nervovým systémom, s dýchaním a pod. Je to strašné. Veď sa dá povedať, že my veríme lekárom a oni by mali vedieť ako tieto pomocné látky ubližujú a doslova poškodzujú organizmus, Pritom však nikoho z nás nevystríhajú. Podľa mňa pred každým pichnutím vakcíny by mal byť človek vyšetrený, či nie je alergický na niektorú z týchto látok. Pretože po očkovaní je už neskoro.

       Nedávno lekár dcére povedal, že má byť zaočkovaná vakcínou proti tetanu, vysvetľoval aký je tetanus zákerný. A že je to jedno z posledného povinného očkovania, ktoré museli donedávna nahlasovať na zdravotný úrad, keď niekto toto očkovanie odmietol. Povedala som mu, že pokiaľ by to musel hlásiť, ja by som trvala na tom, aby jej spravili najprv vyšetrenia na látky, ktoré sa vo vakcínach nachádzajú. No náš lekár ako keby toto ani nevnímal a nechcel počuť, čo vravím.

       Ja viem, čo je tetanus, tiež mám strach. Nedávno bolo odvysielané v TV Markíza okrem iného aj jedno mladé dievča, ktoré po tetanovej vakcíne ostalo na jednu stranu ochrnuté. Pred vakcínou to bolo zdravé dievča. Lenže nič iné lekári nevedia, len nás naplašiť a človek od strachu spraví všetko. Zároveň nevedia povedať inú alternatívu. Čítala som, že keď sa človek poraní, je dobre ranu poriadne umyť pod tečúcou vodou, vydezinfikovať ju peroxidom vodíka a nechať ranu voľne odkrytú a krv nechať voľne odtekať aby sa rana vyčistila. No ktorý lekár Vám toto povie? Ani jeden.

       Smutné, že v poslednom čase človek vidí toľko poškodených malých detí (napr. autisti, hyperaktívne deti, rakovina u malých detí, cukrovka a pod.) a toľko utrápených rodičov, ktorí ani nevedia, že toto môžu byť následky očkovania. A sú v týchto ťažkostiach sami.

       Teším sa Petícii za slobodnú voľbu v očkovaní, ktorú rada podpíšem a následne Vám ju pošlem. Prosím Vás pište ďalej a informujte ľudí, pretože každé vážne porušenie ľudského zdravia je proti prírode a všetkému.

       Prajem Vám veľa zdravia a nech sa Vám darí.