Poradný výbor CDC vyhlásil, že mladí chlapci by mali byť očkovaní proti vírusu HPV, ktorý spôsobuje rakovinu krčka maternice

28.10.2011 09:53

NaturalNews.com - 28.X.2011Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok "CDC advisory panel declares that young boys should be vaccinated against HPV, cervical cancer"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       V šokujúcom obraze totálnej korupcie a ignorancie poradný výbor CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva - pozn. prekl.) oficiálne vyhlásil, že mladí chlapci a muži medzi 11 a 21 rokmi by sa mali dať zaočkovať proti ľudskému papilómavírusu (= Human Papilloma Virus = HPV), o ktorom sa predpokladá, že spôsobuje u žien rakovinu krčka maternice.

       Navzdory faktu, že muži ani len nemajú krčok maternice, 12 zo 14 členov výboru CDC sa rozhodlo, že očkovanie chlapcov od 9 rokov proti tomuto vírusu je aj tak dobrý nápad. A v ďalšom hlasovaní väčšina členov výboru tiež rozhodla, že aj muži až do veku 26 rokov by sa mali dať zaočkovať proti HPV, čo zahŕňa prakticky všetkých mladých mužov.

       Toto rozhodnutie sa zakladá na viere CDC, že Gardasil (na Slovensku sa predáva ako Silgard - pozn. prekl.) od Merck & Co. (na Slovensku vystupuje pod skratkou MSD = Merck, Sharp & Dohme - pozn. prekl.) a Cervarix od GlaxoSmithKline (GSK), t.j. jediné dve vakcíny, schválené na prevenciu HPV, taktiež pomáhajú chrániť pred genitálnymi bradavicami a rôznymi druhmi rakoviny u mužov. Takéto tvrdenia však v skutočnosti neboli nikdy dokázané. Štúdie, použité ako dôkaz, sú prekrútené a všetky boli financované výrobcami očkovacích látok.

       Skutočne niet žiadneho solídneho lekárskeho dôkazu, že Gardasil a Cervarix chránia pred HPV, rakovinou či prenosom HPV z mužov na ženy, ako to tvrdia obhajcovia týchto vakcín.

       "Aj keď okolo 40 ďalších krajín schválilo túto vakcínu (Gardasil) pre mužov, stále niet žiadneho lekárskeho dôkazu, že Gardasil chráni pred rakovinou penisu alebo inými druhmi rakoviny spájanými s HPV," píše sa v správe tlačovej agentúry Associated Press (AP) z roku 2008. "Niet tiež žiadneho dôkazu, že táto vakcína chráni pred šírením HPV z mužov na ženy." (viď https://www.nj.com/business/index.ssf/2008/11/study_mercks_gardasil_may_prev.html)

       Ale poradný výbor CDC nemôže dopustiť, aby fakty prekážali propagande očkovania proti HPV. Nedávna správa CNN o tomto vyhlásení CDC dokonca pripúšťa, že určitý tlak na očkovanie chlapcov proti HPV má veľmi málo do činenia so skutočným zastavením šírenia vírusu a veľa do činenia so snahou zaočkovať čo najviac ľudí.

       "Jedným dôvodom pre tento nátlak je, že dievčatá sa nedávajú očkovať v tej miere, akú lekári očakávali," píše sa v správe. A dôvodom, prečo sa nedávajú dievčatá očkovať, je, že očkovanie proti HPV spôsobuje celú paletu veľmi vážnych až smrteľných nežiaducich účinkov, pričom nikdy nebolo dokázané, že je prevenciou či liečbou čohokoľvek (viď https://www.naturalnews.com/Gardasil.html).

       Ak sa chcete o nebezpečenstvách Gardasilu dozvedieť viac, navštívte stránku https://sanevax.org/.

 

Zdroj:

 


Preklad tohto článku zabral prekladateľovi približne 40 minút čistého času.

Ak sú informácie, ktoré Vám prinášame, pre Vás poučné, užitočné či zaujímavé, môžete nás podporiť.