Podporte nás, prosím, svojimi 2% resp. 3% z dane z príjmov

07.01.2023 23:49

    Milé čitateľky, vážení čitatelia,

 

    aj v roku 2024 nás môžete podporiť svojimi 2% resp. 3% dane z príjmov fyzických a/alebo právnických osôb za rok 2023.

    Ak ste zamestnankyňou/zamestnancom, za ktorú/ktorého podáva daňové priznanie zamestnávateľ, stačí keď doplníte svoje údaje do predvyplneného formulára Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2% resp. 3% zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby (kliknite na názov pre otvorenie/stiahnutie formulára), po vyplnení formulár vytlačíte a odovzdáte príslušnému účtovníkovi či inej poverenej osobe zamestnávateľa.

    Na niektorých počítačoch však, žiaľ, nejde do formulára správne vpísať niektoré slovenské písmená (napr. č, ľ alebo ť), teda vpísať áno, ale nezobrazia sa správne. Ak je to aj Váš prípad, napíšte do formulára príslušné písmená bez diakritických znamienok (bez mäkčeňov, dĺžňov, prípadne krúžkov, dvojbodiek či vokáňov) a tieto doplňte ručne po vytlačení, ideálne čiernym perom alebo čiernou tenkou fixou. Prípadne si môžete predvyplnený formulár vytlačiť bez elektronického vyplnenia Vašich údajov a vypísať všetky Vaše údaje ručne.

    Ak podávate daňové priznanie sama/sám, vyplňte, prosím, do príslušnej časti daňového priznania nasledujúce údaje:

  • IČO/SID: 42331838
  • Obchodné meno (názov): Kairos SK
  • Právna forma: Občianske združenie
  • Sídlo: Brezová 5, 04424 Poproč

    Ďalšie podrobnosti k poukazovaniu 2% resp. 3% dane z príjmov nájdete tu:

    Za vašu podporu, či už priamu alebo skrz 2% resp. 3% dane z príjmov, vopred srdečne ďakuje

 

Ing. Marián FILLO
šéfredaktor
www.slobodaVockovani.sk

 


    Len vďaka dobrovoľným príspevkom čitateľov a poslucháčov môže Sloboda v očkovaní prinášať všetkým ľuďom bezplatne dôležité informácie (nielen) o očkovaní. Ak si myslíte, že naša práca má hodnotu, a ak je to vo vašich možnostiach, prispejte, prosím, na ďalší chod tejto stránky. Každé euro a každý cent je dobrý a srdečne ďakujeme zaň!
    Môžete však priložiť ruku k dielu aj iným spôsobom.