Poďakovanie čitateľom (nielen) za účasť v brainstormingu

26.02.2012 06:49

Milí čitatelia stránky www.slobodaVockovani.sk,

 

       rád by som Vám v mene dotknutých rodičov z Trnavského kraja poďakoval za všetky poznámky, námietky, podnety a argumenty, ktoré ste nám poslali e-mailom na sloboda.v.ockovani@gmail.com, alebo ktoré ste uviedli v diskusii pod článkom "On-line brain-storming: Pomôžte pri tvorbe odvolania proti rozhodnutiu RÚVZ Trnava". Mnohé z uvedených výborných postrehov nakoniec neboli v Odvolaní (ktoré bolo podané v poslednej možnej polhodine a ktoré v priebehu niekoľko dní zverejníme) použité, rozhodne však nezapadnú prachom. Použijeme ich v iných právnických dokumentoch a - keď na to dôjde - aj v súdnych sporoch.

       Keďže práca na odvolaní mi zabrala skoro plný pracovný čas, neboli na www.slobodaVockovani.sk zverejňované nové články každý deň, ako je obvyklé, ale len raz za niekoľko dní. Tento stav, žiaľ, potrvá aj v týždni od pondelka 27.II. do nedele 4.III.2012, keďže do utorka 28.II.2012 cca 18:30 budem pracovať na ďalšom dokumente, určenom pre RÚVZ Trnava, avšak pre iných rodičov - a tu práve využijem viaceré výstupy z plodného brainstormingu, - a potom som ešte sľúbil článok do časopisu Rodná cesta (úplne nový a - aspoň pre mňa - mimoriadne zaujímavý časopis, ktorého prvé číslo práve nájdete v novinových stánkoch) a ďalšie pokračovanie seriálu článkov "Čo možno neviete o očkovaní" vo Vitalite, ktorý na www.slobodaVockovani.sk uverejňujeme s mesačným oneskorením oproti tlačenej Vitalite (keď sa do stánkov dostane nová Vitalita, tak sa na www.slobodaVockovani.sk objaví článok z tej predchádzajúcej). Potom už, dúfam, bude menej hektické obdobie a tým pádom aj viac článkov na našej stránke.

       Rád by som tiež (a predovšetkým) poďakoval všetkým nezištným darcom, pretože bez ich materiálnej pomoci by som nemohol venovať svojej činnosti v oblasti očkovania ani zďaleka tak veľa času, ako venujem.

 

       Pekný a podarený nový týždeň všetkým ľuďom Dobrej vôle praje

Ing. Marián FILLO