Po ochrnutí v 6 mesiacoch života následkom očkovania priveľa vakcínami navrhuje detská lekárka ĎALŠIE očkovanie

15.06.2016 19:37

Natural News14.IV.2016Jennifer Lea Reynolds

 

    Pôvodný článok After paralyzing 6-month old baby with too many vaccines, doctor suggests MORE vaccines
    z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

ilustračný obrázok: lekár očkuje bábätko    Život 6-mesačnej Cerenity Garza a jej rodiny sa navždy zmenil po tom, ako bola Cerenity očkovaná vakcínami, následkom ktorých ochrnula a ktoré jej poškodili mozog. Po očkovaní neuveriteľnýmim 8 vakcínami naraz — 5-zložkovou vakcínou proti záškrtu, tetanu, čiernemu kašľu, baktérii Haemophilus influenzae typu b a vírusovej detskej obrne (DTaP-Hib-IPV), vakcínou proti nákazlivej žltačke typu B, vakcínou Prevenar 13 proti pneumokokom a ústnou (orálnou) vakcínou proti rotavírusom — si Cerenitina matka, July Garza, spomína, že sa zdravie jej dcéry zrazu prudko zhoršilo.

    Pre Vactruth sa July vyjadrila:

„11.V.2012 mala moja dcéra 6 mesiacov. Cerenity bola úplne zdravým bábätkom bez akýchkoľvek zdravotných či vývinových ťažkostí. V tomto veku sa už plazila a dokázala sama sedieť. Mala byť podľa očkovacieho kalendára očkovaná, a tak sme ju v ten deň zobrali do jednej z Bezplatných kliník okresu Harris (angl. Harris County Free Clinics), do Zdravotného strediska Antoine (Antoine Health Center) v Houstone (Texas, USA), kde bola očkovaná príslušnými vakcínami pre tento vek.“

    Mesiac nato volali rodinní príslušníci July do práce, aby ju oboznámili s tým, že Cerenity neodpovedá na vonkajšie podnety. Keď ju zobrali do nemocnice, kde podstúpila magnetickú rezonanciu (angl. Magnetic Resonance Imaging = MRI) a počítačovú tomografiu (angl. Computer Tomography = CT), nemocničný lekár povedal, že nemá poňatia, ako si vysvetliť, čo spôsobilo úpadok zdravia Cerenity.

 

Sociálka zvaľuje zdravotné problémy dieťaťa na syndróm traseného dojčaťa

    Rodinu poslali domov. Nasledujúci deň sa Cerenity nedokázala pohnúť. July vysvetľuje, že namiesto toho, aby zavolala detskému lekárovi, radšej zavolala na pohotovosť. Zobrali ju do detskej nemocnice a umiestnili na jednotku intenzívnej starostlivosti (JIS). Čoskoro nato zavolal niekto z nemocnice sociálku (angl. Child Protective Services = služby na ochranu detí). Vtedy oznámili rodine, že za drastické zmeny zdravotného stavu Cerenity (diagnózy ako krvácanie do mozgu, ochrnutie či transverzálna myelitída miechy) môže syndróm traseného dojčaťa. Neskôr však rodina dostala ospravedlnenie sa za obvinenie zo syndrómu traseného dojčaťa a namiesto toho jej oznámili, že krvácanie do mozgu dieťaťa prebiehalo od narodenia.

    Nasledovali viaceré návštevy rôznych texaských nemocníc, ktoré donútili túto rodinu k presťahovaniu sa, aby pomohla zachrániť svoju dcéru. V istom okamihu boli dokonca bezdomovcami a žili vo svojom karavane.

 

Lekári tlačili na rodičov, aby bolo dieťa ďalej očkované

    Môžete si predstaviť, aký otras táto rodina zažila, keď jej neskôr deská lekárka oznámila, že Cerenity potrebuje ďalšie očkovania. July povedala pre Vactruth:

„Nedovolila som Cerenity viac očkovať od jej očkovania v 6 mesiacoch života, ale nedávno mi detská lekárka povedala, že ak ju nedovolím očkovať ďalšími vakcínami, tak nás vyradí z evidencie. Moja dcéra sa z očkovania v 6 mesiacoch života nikdy úplne nezotavila, ale táto lekárka trvala na tom, že ju treba ďalej očkovať, čo sme spolu s manželom už nechceli. Odkedy bola Cerenity v 6 mesiacoch života očkovaná tými nešťastnými vakcínami, pri každej návšteve na nás lekárka tlačila, aby sme pokračovali v očkovaní.“

    Nanešťastie, July povedala, že ona a jej manžel boli „šikanovaní“ lekárkou, aby dali znovu očkovať Cerenity, a dodala, že:

„Lekárka vo mne vzbudila dojem, že musím s očkovaním súhlasiť.“

    V tomto bode sa situácia hrozným spôsobom obrátila k horšiemu, ako keby si táto rodina ešte toho nevytrpela dosť. Lekárka povedala, že nebude očkovať Cerenity viac než tromi vakcínami naraz, ale klamala. July hovorí:

„Po tom, čo nám povedala počas tejto ostatnej návštevy, sme zistili, že nám táto lekárka klamala. Nepovedala mi, že bude očkovať Cerenity 5-zložkovou kombinovanou vakcínou proti záškrtu, tetanu, čiernemu kašľu, nákazlivej žltačke typu B a vírusovej detskej obrne (DTaP-HepB-IPV) spolu s vakcínou proti baktérii Haemophilus influenzae typu b (Hib).“

    Hoci Cerenity má už 4 roky a dokáže chodiť, často zažíva bolesti, je podráždená, zle vidí, máva bolesti hlavy, chodí len po špičkách a má ťažkosti s komunikáciou.

 

Poškodenia zdravia očkovaním sú obrovským problémom

    Nanešťastie sú príbehy podobné tomuto čoraz častejšie a je to vyslovene hanebné. Mnohé rodiny pozorujú nástup strašných zdravotných ťažkostí u svojich detí do pár dní od očkovania. Rodičia sú však často falošne obviňovaní zo syndrómu traseného dojčaťa, nechcú im dovoliť nahliadnuť do zdravotných záznamov ich dieťaťa a niektorých dokonca uväznia. To posledné sa stalo Johnovi Sandersovi, ktorého dcérka v dojčenskom veku zomrela deň po tom, ako dostala 8 vakcín naraz. Dostal doživotný nepodmienečný trest odňatia slobody napriek skutočnosti, že celý čas bol so svojou dcérkou v nemocnici, odkedy ochorela, a napriek mnohým nezrovnalostiam, ktoré sa našli v jej zdravotných záznamoch.

    Je viac než nešťastím, že sa dejú takéto príhody poškodenia zdravia očkovaním. Na očkovaní nie je nič bezpečné, napriek tomu sa však očkuje ďalej a rodičia sú často šikanovaní lekármi, aby pokračovali v nekonečnom kruhu očkovaní.

 

Dodatok prekladateľa:

    Neprepadajte mylnému dojmu, že takéto zverstvo sa deje len v USA. Aj na Slovensku či v Česku zažívame nešťastné príbehy náramne podobné príbehu Cerenity Garza či príbehu dcérky Johna Sandersa, viď:

 

Zdroje: