Phillips, JUDr. Alan G.

22.11.2010 16:19

       je nezávislým vyšetrovateľom a spisovateľom o rizikách očkovania a alternatívach k očkovaniu. Článok "Mýty o očkovaní", ktorého preklad sme zverejnili, bol prvý krát vydaný v apríli 1996 vo Wildfire Magazine, a následne v početných spravodajoch v USA a po celom svete. Používa ho Sheffieldska škola homeopatie vo Veľkej Británii. Alan napísal austrálskemu ministrovi zdravotníctva zastupujúc Skupinu na vyšetrovanie očkovania a Kampaň proti podvodnému lekárskemu výskumu v Novom Južnom Walese v Austrálii.

       Alan je tiež zakladateľom medzinárodnej neziskovej organizácie Human Development Services (Služby pre ľudský vývoj), ktorá vykonáva výučbu a výskum psychorientológie, tvorcom národného programu pre detskú gramotnosť a súvisiacich materiálov. Okrem toho je spevákom, textárom a skladateľom. Jeho albumy pôvodných piesní a hudby boli vydané vo vyše 20 krajinách na 6 svetadieloch.

       Štúdiom na Fakulte krásnych umení Univerzity Južnej Floridy v Tampe získal v roku 1982 titul Bakalár umenia. V máji 2002 sa stal doktorom práv po štúdiu na Právnickej fakulte Univerzity Severnej Karolíny v Chapel Hill. Od roku 2003 pracuje ako právnik špecializujúci sa okrem iného na zákonné výnimky z očkovania.