Petícia žiada vládu USA, aby „označila odmietanie očkovania detí za mentálnu poruchu“

17.02.2016 20:24

The Daily Sheeple6.II.2015Melissa Dykes

 

    Pôvodný článok New White House Petition to “Classify Refusal To Vaccinate Children As A Mental Disorder” Has 2,000+ Signatures
    z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

    V týchto dňoch sa v USA ľudia len sťažujú jeden na druhého, aby tým druhým zobrali ich práva. Čo sa to do čerta v USA stalo?

    Táto nová petícia na WhiteHouse.gov je ešte smiešnejšia než tá predchádzajúca, ktorá požadovala zvýšiť poplatky za zdravotné poistenie pre rodiny, ktoré neočkujú. Teraz je to jednoducho požiadavka rovno označovať kohokoľvek, kto odmieta očkovanie svojho dieťaťa, za človeka s mentálnou poruchou.

logo The Daily Sheeple    Táto petícia — na rozdiel od tej predchádzajúcej — získala vyše 2.000 podpisov za jediný deň. Píše sa v nej:

„Odmietanie očkovania svojich detí je nebezpečné, a to nielen pre tieto deti, ale pre celú spoločnosť. Navyše viera „anti-vaxxerov“, že očkovanie je spojené s mentálnymi poruchami, nie je v súlade s vedeckými dôkazmi. Táto škodlivá, nerozumná viera by sama o sebe mala byť označená za mentálnu poruchu. Prezident Obama, dajte, prosím, pokyn hlavnému hygienikovi Vivekovi Murthymu, aby bola táto porucha (pod názvom syndróm Jenny McCarthy v zastúpení) pridaná do Diagnostickej a štatistickej príručky mentálnych porúch.“

    Och!

    Zaslúži si vôbec táto nevedomecká petícia, aby sme rozobrali v nej uvedené omyly? Nie. Škoda času a námahy.

    Tu je petícia, nazvaná Požadujte, aby všetci rodičia očkovali svoje deti a ak nie, aby boli žalovaní za ohrozenie dieťaťa. Má 3.141 podpisov.

    Tu je dokonca petícia (podpísaná len dvomi ľuďmi), ktorá požaduje, aby boli všetci donútení dať sa zaočkovať, bez akýchkoľvek výnimiek, inak budú automaticky vylúčení zo spoločnosti. Táto bola spustená uštipačne ako odpoveď na všetko to vyvádzanie okolo osýpok, ale je to naozaj o tom, ako ľudia konajú v takomto rozpoložení. Tí istí ľudia, čo ani okom nemrkli nad zábavným postojom vlády k ebole.

    Veselé je, že pri všetkom tom sťažovaní sa s úmyslom okradnúť o práva ľudí, čo nechcú očkovať svoje deti, petícia Zakážte akékoľvek zákony, požadujúce a vynucujúce očkovanie ľubovoľného druhu má najviac podpisov zo všetkých — 132.204.

    Smutné je, že práve to sa v Kalifornii čoskoro pokúsia urobiť — zobrať rodičovské právo na výnimku z povinného očkovania z náboženských dôvodov alebo z dôvodu osobného presvedčenia. Počet detí, ktoré budú vzdelávané doma, pravdepodobne prudko vzrastie. Potom sa štát pravdepodobne pokúsi zakázať aj domáce vzdelávanie.

    Lekárska tyrania je dosť veľkou hrozbou aj bez obsadenia osobami z filmu Idiotkracia (angl. Idiocracy, u nás bežal pod názvom Absurdistan — pozn. prekl.), na ktorý ašpiruje, ako keby sa to nemohlo aj tým, čo ju požadujú, škaredo vypomstiť. Ak nemôžete nesúhlasiť s niečím tak základným, ako je vaša vlastná zdravotná starostlivosť, ste do veľkej miery vlastníctvom vlády. A 2.417 ľuďom sa očividne páči byť vlastnení vládou.