Odhalenie: tajné väzby očkovacieho priemyslu a armády na Výskumný ústav lekársky v USA (Institute of Medicine)

05.09.2011 02:35

NaturalNews.com - 29.VIII.2011 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "NaturalNews exposes secret vaccine industry ties and military involvement with Institute of Medicine, reveals fatal conflicts of interest at IoM"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Výskumný ústav lekársky v USA (Institute of Medicine = IoM) je zrazu predmetom správ po tom, čo zverejnil svoj výskum "nežiaducich účinkov", ktorý zistil, že MMR vakcíny (proti osýpkam, príušniciam a ružienke - pozn. prekl.) v skutočnosti spôsobujú osýpky, kŕče a anafylaktický šok. Staré médiá - ako sa dalo očakávať - to prekrútili a lživo oznámili, že "očkovanie nemá spojitosť s autizmom"!

       Pri písaní prekrútených správ o tejto štúdii IoM sa však novinári zo starých médií vôbec neunúvali ani len prečítať si výsledky výskumu nežiaducich účinkov. Taktiež sa nespýtali pár jednoduchých otázok, ako napr. "Kto financuje IoM? A aké sú plány IoM?"

       Dnes (tzn. 29.VIII.2011 - pozn. prekl.) zverejňuje NaturalNews strhujúci príbeh o IoM, ktorý odhaľuje, že táto vládou vytvorená nezisková organizácia je kľúčovým hráčom v armádnom lekárskom komplexe, do ktorého patria temné siete výrobcov zbraní, Ministerstvo vnútroštátnej bezpečnosti USA, popredné farmaceutické spoločnosti a globalisti propagujúci kontrolu pôrodnosti, ako je napr. Bill Gates. V tomto článku odhaľujeme, kto dáva IoM peniaze a prečo zdroje financovania IoM ničia akúkoľvek dôveryhodnosť, ktorú údajne kedysi IoM mal v oblasti verejného zdravotníctva.

       Predvčerom sme už zverejnili prvé poctivé zhodnotenie výskumu IoM v článku "Výskumný ústav lekársky v USA (Institute of Medicine) pripúšťa, že očkovanie spôsobuje osýpky, kŕče, anafylaxiu a ďalšie zdravotné problémy", Snažíme sa v ňom poctivým skúmavým pohľadom pozrieť na to, čo správa IoM v skutočnosti hovorí. Staré "dinosaurie" médiá, ako obvykle a podľa predpokladu, túto správu úplne prekrútili a nepravdivo tvrdili, že potvrdzuje čistý účet vakcín ohľadne vplyvu na zdravie. Iba NaturalNews.com (a ďalšie alternatívne médiá) sa Vám odvážili povedať pravdu a preskúmať finančné väzby a zdroje financovania IoM. Všetky mainstreamové médiá slepo prijímajú "autoritu" IoM ako nespochybniteľnú, zanedbávajú základné zásady novinárskej práce a nesledujú peniaze - na rozdiel od NaturalNews.

       Mimochodom, môžete si stiahnuť a prečítať celú správu IoM tu: https://naturalnews.com/files/Adverse-Effects-of-Vaccines-Evidence-Causality.pdf.

 

Prečo na pravde o IoM skutočne záleží?

       Lebo federálna vláda USA považuje IoM za "prestížnu" nezávislú ustanovizeň, ktorej rozhodnutia sú založené na vedeckých faktoch. Keď vláda USA príde s nadchádzajúcimi požiadavkami na povinné očkovanie, bude citovať IoM ako zdroj, ktorý povedal, že očkovanie je bezpečné (napriek tomu, že to je klamstvo).

       Napr. FDA (U.S. Food and Drug Administration = Úrad pre kontrolu potravín a liečiv v USA; obdoba slovenského Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv - pozn. prekl.) cituje IoM pri nastavovaní vlastnej očkovacej stratégie (https://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/SafetyAvailability/VaccineSafety/UCM096228). Ministerstvo poľnohospodárstva USA sa tiež obracia na IoM pri odporúčaniach vo veciach, ako sú napr. školské obedy (https://www.fns.usda.gov/cga/pressreleases/2009/PR-0516.htm).

       Ešte viac k veci: nedávna požiadavka prezidenta USA Barracka Obamu, aby zdravotné poisťovne preplácali hormonálnu antikoncepciu, bola zaožená na odporúčaní IoM (https://www.lifenews.com/2011/08/01/obama-admin-will-force-coverage-of-birth-control-abortion-drugs/). Bol to IoM, kto stanovil smernice, ktoré "požadujú, aby nové plány zdravotného poistenia pokrývali preventívne služby pre ženy", vrátane "antikoncepčných metód, ktoré schválil FDA, a antikoncepčného poradenstva."

       CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva - pozn. prekl.) dokonca poverilo IoM vykonať štúdiu kontroly nákaz vírusovou žltačkou, po ktorej CDC rýchlo odporučilo, aby všetky bábätká dostali niekoľko dávok očkovacej látky proti nákazlivej žltačke "akonáhle sú stabilné a umyté". V tej istej sade odporúčaní IoM radí, aby študentom, ktorí nie sú očkovaní proti nákazlivej žltačke typu B, nebolo dovolené navštevovať školu (viď https://www.cdc.gov/hepatitis/IOMnews.htm).

       IoM je - inými slovami - ustanovizňou, ktorá usmerňuje zdravotnícku politiku vlády. Nevadí, že IoM je z dvoch tretín financovaný samotnou vládou a berie peniaze aj od popredných svetových výrobcov vakcín. Konflikty záujmov v rámci IoM sú nielen pozoruhodnými, ale aj závažnými konfliktmi záujmov. Sú tak významné, že žiadny človek pri zmysloch by nemal veriť ani slovku z toho, čo IoM hovorí o očkovaní. Avšak ako vláda, tak aj mainstreamové médiá považujú IoM nejakým zvláštnym spôsobom za dôveryhodnú nezávislú neziskovú ustanovizeň, ktorá hovorí pravdu o očkovaní

       Dokonca aj Washingtonská právna nadácia (Washington Legal Foundation; https://www.wlf.org), čo je skupina presadzujúca slobodnú voľbu v zdravotnej starostlivosti (a osobnú slobodu všeobecne) vyzvala FDA, aby neprijímal odporúčania IoM, pretože členovia výboru ustanoveného IoM nespĺňali zákonnú požiadavku byť "spravodlivo vyvážený". Vrchný radca WLF Richard Samp po zaslaní občianskej petície WLF (https://www.policymed.com/2011/07/institute-of-medicine-fda-510k-advisory-committee-fails-to-meet-us-fair-balanced-standards.html) vyhlásil:

"Dať si radiť od výboru, ktorý nie je spravodlivo vyvážený, porušuje požiadavku Kongresu (parlament v USA - pozn. prekl.), aby každý poradný výbor zastupoval širokú paletu názorov a zahŕňal aj dotknuté osoby."

       V tom práve spočíva skutočné nebezpečenstvo. Každý člen vlády počúva IoM a zvyčajne prijme jeho odporúčania ako politiku verejného zdravotníctva. Pritom IoM je v skutočnosti ovládaný a financovaný zložitou sieťou globalistov a propagátorov očovania, ako uvidíte nižšie.

       Kvôli nebývalému vplyvu IoM na smerovanie politiky verejného zdravotníctva sú všetci občania USA predmetom armádou riadenej plošnej očkovacej kampane, financovanej čiastočne Ministerstvom vnútornej bezpečnosti a Ministerstvom obrany USA, spoliehajúcej sa na informačnú technológiu pre sledovanie vakcín od firiem ako je Northrup Grumman, výrobca zbraní s dlhými dejinami ilegálneho medzinárodného obchodu so zbraňami (ďalšie podrobnosti nájdete nižšie).

       Dnes sa v USA očkovanie stalo armádnym plánom proti ľuďom. IoM pritom sedí na križovatke vplyvov na toto diabolské veliace stredisko. Nižšie to podrobnejšie opisujeme a detailné informácie prinesieme aj v ďalších článkoch, ktoré budú zverejnené na tejto stránke.

       Prosíme, podeľte sa o tento článok s čo najviac priateľmi a kolegami, ktorí vďaka nemu spoznajú pravdu o IoM a o skutočnom pôvode jeho peňazí.

       Rád by som poďakoval fanúšikom NaturalNews.com na facebooku, ktorí vypracovali veľkú časť z tohto výskumu, aby nám pomohli nájsť pravdu o pozadí IoM (https://www.Facebook.com/HealthRanger/).

 

Tajné väzby IoM na armádu a výrobcov zbraní

       IoM bol vytvorený Kongresom v roku 1970. Na svojej webovej stránke IoM tvrdí: "nedostávame peniaze na našu prácu priamo od federálnej vlády," čo je, ako zakrátko uvidíte, veľmi zavádzajúce tvrdenie, keď zoberieme do úvahy, že 64,9% financií IoM v skutočnosti pochádza od federálnej vlády USA.

       NaturalNews.com zistil, že IoM je financovaný najznámejšími spomedzi najzlomyseľnejších korporácií, neziskových organizácií a vládnych úradov, ktoré majú prsty v takých veciach, ako sú tajné lekárske pokusy na ľuďoch, plány na redukciu obyvateľstva, šírenie degeneratívnych chorôb, ilegálny medzinárodný obchod so zbraňami a zločiny proti ľudskosti (viď nižšie).

       IoM teda bezočivo klame o zdroji svojich financií. Zatiaľčo jeho webová stránka tvrdí, že nedostáva peniaze na svoju prácu od federálnej vlády, vyšetrovanie úradu senátora Coburna odhalilo, že 55% financií IoM pochádza od vlády (https://coburn.senate.gov/public/index.cfm/rightnow?ContentRecord_id=a3d868ec-94b5-45dc-86ba-c4a9ba03ac38&ContentType_id=b4672ca4-3752-49c3-bffc-fd099b51c966&Group_id=00380921-999d-40f6-a8e3-470468762340&MonthDisplay=5&YearDisplay=2011). Toto číslo sa samozrejme mení rok od roku a my sme našli dokumentáciu, ktorá dokazuje, že ide až o 64,9%.

       To vyvoláva otázku: Prečo by sa IoM snažil zatajiť fakt, že dostáva tak veľkú časť peňazí od federálnej vlády USA? Dostaneme sa k tomu neskôr, ale najprv sa pozrime na niektoré vládne úrady, od ktorých IoM dostáva peniaze:

 

Vládne úrady financujúce IoM

  • Ministerstvo vnútornej bezpečnosti USA
  • Ministerstvo obrany USA
  • Ministerstvo zdravotníctva a sociálnych vecí USA
  • Úrad na ochranu životného prostredia USA (ktorý korporáciám povoľuje znečisťovanie krajiny)
  • Ministerstvo poľnohospodárstva USA (podporujúce firmu Monsanto, podporujúce genetické manipulácie)
  • Sociálna poisťovňa USA
     

       Dokopy takmer dve tretiny peňazí IoM pochádzajú z vládnych zdrojov, z ktorých niektoré súvisia s armádou a "vnútornou bezpečnosťou". To znamená, že rôzne vládne úrady fungujú ako fiktívne firmy (v pôvodine "shell companies", tzn. firmy, ktoré z právneho hľadiska jestvujú, ale nerobia žiadnu činnosť ani nemajú majetok - pozn. prekl.), čo pumpujú peniaze do IoM. Vyše 5% zdrojov IoM pochádza od Ministerstva obrany USA a ďalších 3,6% od Ministerstva vnútornej bezpečnosti USA.

       Možno sa divíte: čo má VOJNA do činenia s lekárstvom? Nuž, ako čoskoro uvidíte, všetko. V roku 2008 požiadalo Ministerstvo vnútornej bezpečnosti IoM, aby usporiadal konferenciu nazvanú "Lekárska pripravenosť na atómový výbuch v niektorom z veľkých miest USA", viď https://www.iom.edu/Reports/2009/NucEventPrepWS.aspx. Konferencia "zhodnotila schopnosť pohotovostných služieb, zdravotníctva, federálnych, štátnych a miestnych úradov odpovedať na útok atómovou zbraňou o sile 10 kiloton TNT počas pracovného dňa v strede veľkého mesta v USA."

       IoM dokonca dokázal využíť teroristické útoky z 11.IX.2001 na svoje vlastné proočkovacie plány, keď 5.XI.2011 vydal ostro formulovanú tlačovú správu, v ktorej vyhlásil:

"Kapacita USA vyvinúť, vyrobiť a uschovať vakcíny na vysporiadanie sa s týmito škodcami nie je primeraná potrebám štátu."

       IoM vtedy odporúčal vytvorenie "Štátneho očkovacieho úradu", ktorý by uviedol vládu USA do očkovacieho priemyslu tým, že by "vytvoril vládou vlastnenú a najatou spoločnosťou prevádzkovanú štátnu továreň na výrobu očkovacích látok." To znamená, že federálna vláda USA by vlastne vyrábala očkovacie látky, požadovala ich povinné používanie, zakazovala súdne spory proti výrobcom vakcín a väznila by tých, ktorí si ich odmietajú dať pichnúť, viď https://www.iom.edu/Global/News%20Announcements/Statement-from-the-IOM-Council-on-Vaccine-Development.aspx.

       IoM popisuje tento "očkovací úrad" ako skupinu, ktorá "... by sa mohla stať zdrojom vhodných spoľahlivých informácií pre médiá, zdravotníkov, tvorcov politiky a verejnosť." (tzn. Ministerstvo pravdy pre potreby očkovacej propagandy - pozn. prekl.: ide o narážku na román Georgea Orwella "1984", v ktorom boli v diktátorskom štáte 4 ministerstvá: ministerstvo pravdy vyrábalo lži, ministerstvo hojnosti prevádzkovalo prídelový systém, ministerstvo lásky vykonávalo mučenie a ministerstvo mieru viedlo vojny)

 

Zaočkovať všetky deti sveta

       Okamžite po tomto odporúčaní zverejnil IoM dokument nazvaný "Iniciatíva za očkovanie detí: Ako dosiahnuť víziu", ktorý je popísaný ako "... medzinárodné úsilie zabezpečiť, aby deti po celom svete boli zaočkované. Jedna z najlepších príležitostí vyriešiť narastajúci problém s očkovaním v USA ... leží v zavedení poriadku do úsilia o vývoj a výrobu vakcín v USA i zahraničí", viď https://www.nap.edu/catalog.php?record_id=2224.

       Navyše k príjmom od Ministerstva obrany a Ministerstva vnútornej bezpečnosti IoM taktiež umožňuje zhodnotiť svoje kľúčové správy výrobcom zbraní pred tým, ako sú zverejnené. Napr. nedávna správa IOM o nežiaducich účinkoch očkovania bola zhodnotená Samom Shekarom od armádneho dodávateľa Northrop Grumman, výrobcu zbraní a vývojára vojenskej technológie, ktorý bol vládou USA prichytený pri ilegálnom medzinárodnom obchode so zbraňami. Pobočka Northrop Grumman "poskytla v roku 1998 kusy počítačového zdrojového kódu prezidentského lietadla ruskej spoločnosti", viď Wikipédia (https://en.wikipedia.org/wiki/Northrop_Grumman#Scandals).

       Northrop Grumman tiež ilegálne predal počítačové navádzacie systémy do Angoly, Indonézie, Izraela, Číny, Ukrajiny a Jemenu.

       Na poli zdravotníctva dostal Northrop Grumman kľúčovú úlohu v grante vo výške 5 miliárd dolárov od CDC na prevádzku informačnej technológie programu "verejného zdravotníctva", viď https://www.irconnect.com/noc/press/pages/news_releases.html?d=203128.

       Čo je to informačná technológia programu verejného zdravotníctva? Je to technologický systém "kyberbezpečnosti", ktorý má byť použítý na vystopovanie ľudí, čo boli zaočkovaní, a tiež na sledovanie rozšírenia infekčných chorôb (o ktorých IoM pripúšťa, že sú spôsobované samotnými vakcínami). Pamätajte: väčšina ľudí diagnostikovaných s nejakou prenosnou chorobou sú tí istí, čo boli proti tejto chorobe očkovaní! (viď https://www.naturalnews.com/033399_vaccines_measles.html)

       Máme podozrenie, že táto technológia pravdepodobne bude použitá na presadenie nadchádzajúcich militarizovaných plánov na povinné očkovanie veľmi podobným spôsobom, ako technológia IBM predaná nacistickému režimu počas 2. svetovej vojny na sledovanie židovských väzňov prepravovaných do koncentračných táborov, viď https://www.ibmandtheholocaust.com/home.php.

       Tu sa nám rozmazávajú hranice medzi armádou a lekárstvom. Podtónom tohto všetkého je, že konvenčná (školská, "moderná", alopatická) medicína je čoraz viac militarizovaná a znaky toho vidno všade okolo nás (viď nižšie). Napr. FDA zaviedol ozbrojené razie u nevinných farmárov, použijúc taktiku prepadovej jednotky a vypožičiavajúc si techniky KGB na vybudovanie siete špiónov a infiltrantov, viď https://www.naturalnews.com/033428_FDA_secret_war.html.

       To, že firma, známa ilegálnym medzinárodným predajom zbraní, dostane grant od CDC na vývoj a prevádzku "globálneho zdravotníckeho poslania CDC", je priamym priznaním globalistických plánov týchto zločineckých organizácií. Tlačová správa Northrop Grumman ohľadne tejto záležitosti pripúšťa, že zmluvná práca pre CDC bude vykonávaná v "50 krajinách po celom svete" a zúčastní sa jej "20 obchodných a univerzitných partnerov".

 

Súkromné zdroje peňazí pre IoM

       Zatiaľčo 64,9% zdrojov IoM pochádza od federálnej vlády USA, 32,7% pochádza zo súkromných zdrojov. Viď strana 55 tejto správy: https://www.naturalnews.com/files/PresSupplement-2010.pdf.

       Táto tabuľka zdrojov bližšie nerozoberá súkromné zdroje peňazí pre IoM, takže NaturalNews.com sa obrátil na svojich výskumníkov na facebooku (https://www.Facebook.com/HealthRanger), aby zistili, odkiaľ všetky tie peniaze v skutočnosti pochádzajú. Odpoveď Vás možno prekvapí.

       Na začiatok: IoM dostáva peniaze od Nadácie Billa a Melindy Gatesovcov, ktorá je, samozrejme, úplne za očkovanie a v prospech farmaceutických molochov. Už samotný tento fakt znamená pokrivenie IoM, keďže mať finančné väzby na túto nadáciu je ako keby ste boli prichytení na (očkovacích) hruškách.

       Pre tých, čo nevedia: Nadácia Billa a Melindy Gatesovcov nedávno prehlásila toto desaťročie za "desaťročie vakcín" (viď https://www.naturalnews.com/031703_Bill_Gates_vaccines.html) a prisľúbila 10 miliárd dolárov na zabezpečenie, aby každý muž, každá žena a každé dieťa dostal(a/o) aspoň jednu vakcínu a pokiaľ možno niekoľko vakcín.

       A čo je skutočným plánom za týmto všetkým? Bill Gates verejne povedal, že vakcíny budú použité na redukciu celosvetového obyvateľstva. Konkrétne povedal: "Na svete je dnes 6,8 miliardy ľudí... čo smeruje k zhruba 9 miliardám. Ak by sme teraz vykonali naozaj dobrý kus práce na nových vakcínach, zdravotníctve a službách reprodukčného zdravia (rozumej: na hormonálnej antikoncepcii a umelých potratoch - pozn. prekl.), mohli by sme to zredukovať o možno 10%-15%", viď článok "Očkovanie ako prostriedok na zníženie počtu obyvateľov". Pozrite si video, v ktorom to Bill Gates hovorí: https://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A155D113455FAC882A3290536575C723.

       IoM sa tým, že berie peniaze od Nadácie Billa a Melindy Gatesovcov, zúčastňuje kampane za genocídu a zároveň tým odhaľuje svoje vlastné pro-očovacie záujmy.

       Bill Gates je taktiež na zozname "dlhoročných prispievateľov" IoM, ktorí darovali IoM "100.000 a viac dolárov". Medzi ďalších prispievateľov IoM patria Margaret Hamburg, súčasná riaditeľka FDA, čo je práve ten úrad, ktorý v súčasnosti kopíruje od KGB infiltračné schémy a prevádzkuje ilegálnu sieť vládnych špiónov na zničenie mliekárov, čo nepasterizujú mlieko (viď https://www.naturalnews.com/033428_FDA_secret_war.html).

       Navyše globalista Ted Turner je taktiež uvedený ako jeden z hlavných prispievateľov. Viď zoznam prispievateľov na konci tohto článku - je to prehliadka globalistov, finančných elitárov, riaditeľov farmaceutických molochov a pretláčateľov očkovania, vrátane ľudí s prepojením na Federal Reserve (banka, čo tlačí doláre - obdoba Národnej banky Slovenska - pozn. prekl.), JP Morgan, Goldman Sachs, Rockefellerovcov a ďalších (všetko veľké ryby finančníctva - pozn. prekl.).

 

Propagátori odpadového jedla taktiež financujú IoM

       Popri príjme od genocídnej Nadácie Billa a Melindy Gatesovcov je IoM financovaný aj od výrobcov odpadového (nezdravého) jedla a nápojov, ako napr. PepsiCo (https://www.iom.edu/Reports/2009/Mitigating-Nutritional-Impacts-of-Global-Food-Price-Crisis-Workshop-Summary.aspx).

       Čo je ešte zaujímavejšie, prominentný člen správnej rady PepsiCo je tiež členom IoM: Victor J. Dzau, doktor medicíny, ktorý prešiel Lekárskou fakultou Harvardskej univerzity a Dukeovou univerzitou. Teraz je popredným členom správnej rady PepsiCo a zároveň riaditeľom farmaceutických firiem Genzyme, Alnylam a Medtronic (viď  https://www.pepsico.com/Company/Board-of-Directors-and-Committees.html#Dzau_fb  a https://people.forbes.com/profile/victor-j-dzau/3593).

       Medtronic je spoločnosťou, ktorá bola nedávno prichytená pri uplácaní lekára, aby falšoval výsledky štúdie (viď https://www.naturalnews.com/027745_Medtronic_fraud.html). Táto firma bola tiež prichytená pri sprenevere peňazí z Medicare - štátneho zdravotného poistenia v USA (viď https://www.prnewswire.com/news-releases/medtronic-unit-to-pay-75-million-to-settle-whistleblower-medicare-fraud-case-57284437.html) - a bola stíhaná v 22 štátoch USA, ktoré sa vyjadrili, že Medtronic "nezákonne a neohrozene vyvinul, predával a propagoval svoje lekárske prístroje na výstuž žlčovodov na použitia neschválené FDA" (viď https://www.kare11.com/news/news_article.aspx?storyid=842852).

       Firma Genzyme, v ktorej je Victor Dzau tiež členom správnej rady, je 100% dcérskou firmou Sanofi Aventis (viď https://en.wikipedia.org/wiki/Genzyme), jedného z najväčších výrobcov vakcín na svete. Firma Sanofi Aventis nedávno obdržala stovky miliónov dolárov za vládne kontrakty na dodávky vakcín proti vtáčej chrípke. Sanofi Aventis zjavne dostal od vlády USA 192,5 milióna dolárov len za samotný 2. štvrťrok 2008 na výrobu vakcín pre "pandemickú zásobu" proti vtáčej chrípke (https://en.sanofi.com/press/press_releases/2008/ppc_14662.asp).

       Genzyme vyrába lieky na liečbu problémov s obličkami, čo je jeden s najčastejších nežiaducich účinkov očkovania proti chrípke (viď https://www.naturalnews.com/030299_vaccination_flu_shots.html). Týmto spôsobom, čím viac sa ľudia dávajú očkovať, tým viac liekov na problémy s obličkami môžu predať firmy ako Genzyme.

       Ale aj firma Genzyme sama o sebe má pochybné zdravotnícke praktiky. V júni 2009 bola továreň Genzyme v USA zatvorená kvôli odhaleniu "vírusovej kontaminácie". V novembri 2009 boli "v niektorých liekoch firmy Genzyme nájdené úlomky nehrdzavejúcej ocele, gumy a vláknitého materiálu", na čo FDA odpovedal, že všetky tieto lieky by mali zostať na trhu, pretože niet žiadneho dôkazu, že by tieto materiály spôsobovali nežiaduce účinky, viď https://en.wikipedia.org/wiki/Genzyme#Contamination_incidents.

       Neprekvapuje, že Victor Dzau bol Americkým zväzom srdciarov (American Heart Association) vyhlásený za "uznávaného vedca" a že v roku 2004 získal medailu Maxa Delbrucka v Berlíne v Nemecku. Mimochodom, Max Delbruck bol nemeckým biofyzikom, ktorý propagoval myšlienku, že živé systémy (vrátane ľudí) nie sú nič viac než biochemické roboty, a jeho práca v oblasti molekulárnej genetiky bola v mnohých ohľadoch základňou pre moderné génové inžinierstvo.

       Ďalší členovia správnej rady PepsiCo, keby Vás to zaujímalo, sú známe osoby z najmocnejších (a niekto hovorí "zlých") korporátnych obrov sveta: JP Morgan, Colgate-Palmolive, Google, Novartis AG (výrobca vakcín - pozn. prekl.) a ďalších.

       Okrem PepsiCo dostáva IoM peniaze aj od týchto výrobcov priemyselne spracovaného mŕtveho jedla, rýchleho občerstvenia a jedla vyrábaného so (súhrnne) stovkami rôznych syntetických chemikálií a konzervantov:

  • Kraft Foods, Inc.
  • Mars Incorporated
  • McDonald's Corporation
  • Mead Johnson Nutritionals

 

Väzby IoM na farmaceutických molochov

       Navyše k väzbám na výrobcov odpadového jedla dostáva IoM milióny dolárov grantových peňazí od farmaceutických firiem, využíva tieto peniaze na vytvorenie nových pracovných miest, ktoré údajne "poskytujú štátu solídne rady založené na vedeckých dôkazoch, zlepšujú zdravie a životnú pohodu ľudí". IoM dostal napr. grant vo výške 2 milióny dolárov od farmaceutickej firmy (Schaeffer), viď https://www.iom.edu/About-IOM/Support-IOM/Recent-Gifts.aspx.

       Schaeffer je podľa časopisu Forbes Magazine veľkou rybou farmaceutického priemyslu a riaditeľom farmaceutického obra Allergan, viď https://people.forbes.com/profile/leonard-d-schaeffer/3035. Allergan je najznámejší ako výrobca botulotoxínu (botoxu), čo je kozmetické ošetrenie vyrábané zo smrteľne nebezpečnej baktérie, ktorá spôsobuje úmrtia ľudí skrz otrávené jedlo.

       Popri tom má IoM finančné väzby na firmy Merck (= Merck, Sharp & Dohme = MSD - pozn. prekl.), Pfixer, AstraZeneca a prakticky všetky popredné farmaceutické firmy, z ktorých mnohé zarábajú na výrobe a predaji vakcín:

  • AstraZeneca Pharmaceuticals L.P.
  • Bristol-Myers Squibb Company
  • Eli Lilly and Company (firma, pre ktorú pracoval Dr. John Virapen, autor bestselleru "Nežiadúci účinok: SMRŤ" - pozn. prekl.)
  • GlaxoSmithKline (výrobca 5 zo 6 vakcín povinných pre deti na Slovensku - pozn. prekl.)
  • Johnson & Johnson Pharmaceutical Research & Development, LLC
  • Merck & Company, Inc.
  • Novartis Pharmaceuticals Corporation
  • Pfizer, Inc. (výrobca 1 zo 6 vakcín povinných pre deti na Slovensku - pozn. prekl.)
  • Sanofi Pasteur (výrobca jedinej vakcíny povinnej pre dospelých na Slovensku - pozn. prekl.)
  • Sanofi-aventis
  • Wyeth (výrobca Prevenaru, dnes už súčasť Pfizeru - pozn. prekl.)
     

       Navrch k presadzovaniu záujmov farmaceutického priemyslu IoM presadzuje plány na reguláciu výživových doplnkov, ako keby to boli lieky na predpis, pričom dúfa, že tým postaví mimo zákon prakticky všetky dnes predávané výživové doplnky (https://www.anh-usa.org/u-s-institute-of-medicine-study-urges-new-approach-to-regulating-supplements-–-big-pharma-influenced-doctors-get-it-wrong-again/).

 

Obrovské konflikty záujmov IoM s výrobcami vakcín

       Vyššie uvedené farmaceutické firmy predstavujú najväčších výrobcov očkovacích látok na svete, čo opäť raz dokazuje, že IoM má vážne konflitky záujmov, keď píše správu o nežiaducich účinkoch očkovania.

       Je to ako líška strážiaca kurník! Ak by IoM povedal pravdu o rizikách očkovania, riskoval by stratu významnej časti svojich finančných zdrojov a zdiskreditoval by mnohých zo svojich najprominentnejších prispievateľov. Človek si kladie otázku: prečo sa na to nespýtal Forbes? Alebo New York Times? Alebo Washington Post? Alebo akékoľvek mainstreamové médium? Prečo je dnes v USA skutočná novinárska práca mŕtva všade okrem alternatívnych médií, ako je NaturalNews.com, ktorý sa rýchlo stáva najobľúbenejšou voľbou bystrých čitateľov?

       Navyše, očkovanie spôsobuje presne tie zdravotné problémy, ktoré sú s vysokým ziskom liečené výrobkami týchto firiem. Preto si celý ten dnešný lekársky humbuk okolo liečenia chorôb a "zvládania zdravotných problémov" vyžaduje predovšetkým, aby bola choroba nejakým spôsobom rozšírená. Očkovanie hrá kľúčovú úlohu pri vytváraní imunologických porúch, poškodzovaní nervového systému a obličiek, vytváraní rakoviny a spôsobovaní presne tých chorôb, vďaka ktorým sú farmaceutické molochy stále nažive.

       Ak o tom pochybujete, pozrite si toto video od popredného vedca firmy Merck, "otca" viacerých moderných vakcín, ktorý otvorene pripúšťa, že vakcíny obsahujú vírusy, čo spôsobujú rakovinu: https://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAAF22CDA367BB3C2F94D2CD90EF7B.

 

Väzby IoM na nadácie a globalistické skupiny

       IoM dostáva peniaze aj od ďalších inštitúcií (ako napr. Štátny výskumný ústav zdravia v USA = National Institutes of Health = NIH), ktoré sú financované vládou a ktoré vo veľkom fungujú ako predĺžená ruka farmaceutického priemyslu, aby presadili viac očkovaní a viac syntetických medikamentov, častokrát bagatelizujúc úlohu živín, ako je vitamín D.

       Tu je zoznam niektorých neziskových organizácií, ktoré dávajú peniaze IoM. Všimnite si prítomnosť všetkých korporatistov a globalistov:

  • W. K. Kellogg Foundation (spätá s výrobcom cereálií Kellogg's)
  • The Susan G. Komen Breast Cancer Foundation
  • The Bill & Melinda Gates Foundation
  • Merck Company Foundation
  • The Rowe Family Foundation
  • Morgan Stanley Smith Barney Global Impact Funding Trust, Inc.
  • The John D. and Catherine T. MacArthur Foundation
  • The Whitehead Foundation (spätá s bankou Goldman Sachs, pričom John C. Whitehead bol bývalým členom správnej rady Federal Reserve)

 

Väzby IoM na globalistické potravinárske a poľnohospodárske firmy

       Potravinárske a poľnohospodárske firmy, ktoré dávajú peniaze IoM, predstavujú jedny z najodpornejších korporácií sveta, kam patrí aj Monsanto - firma, čo chce ovládnuť svetové dodávky potravín skrz svoje technológie geneticky manipulovaných semien.

       Tu sú niektoré potravinárske a poľnohospodárske firmy, čo finančne podporujú IoM:

       Ako vidíte, tieto firmy podporujú výrobu mäsa z továrenským spôsobom chovaných zvierat, nepoctivé a zavádzajúce označovanie potravín i technológiu "terminátorových" semien, ktorá ničí semená a prispievajú k celosvetovo rozšíreným samovraždám farmárov, k nárastu obezity a cukrovky skrz používanie kukuričného fruktózového sirupu, neurotoxické otravy spotrebiteľov skrz aspartámom osladené nápoje, monopolistické obchodné praktiky, zneužívanie súdnictva a mnoho iného.

       Ak by Peklo malo správnu radu, mnoho z týchto korporácií by v nej malo zastúpenie. A to sú firmy, čo finančne podporujú IoM.

       Zaujímavé je, že IoM má finančné väzby aj na niekoľko zdravotných poisťovní, ktoré zarábajú na chorobách, zdravotných problémoch a očkovaní, vrátane Aetna Inc. a Kaiser Permanente.

 

Väzby IoM na priemysel chorôb a zdravotných problémov

       Neprekvapuje, že IoM sponzoruje mnoho vplyvných (a bohatých) organizácií v rakovinovom priemysle, cukrovkovom priemysle a v chorobnom priemysle vo všeobecnosti.

       Tu je niekoľko z celoštátnych organizácií v USA - z ktorých každá zarába na chorobách, - čo tlačia peniaze do IoM:

  • American Association for Cancer Research (Americký zväz pre výskum rakoviny)
  • American Cancer Society, Inc. (Americká spoločnosť pre rakovinu)
  • American Chemistry Council (Americká rada pre chémiu)
  • American Diabetes Association (Americký zväz cukrovkárov)
  • American Hospital Association (Zväz amerických nemocníc)
  • American Medical Association (Zväz amerických lekárov)
  • American Nurses Association (Zväz amerických zdravotných sestier)
  • American Society of Clinical Oncology (Americká spoločnosť pre klinickú onkológiu)
  • Association of American Medical Colleges (Zväz amerických lekárskych fakúlt)
  • College of American Pathologists (Vysoká škola amerických patológov)
  • Critical Path Institute
  • Infectious Diseases Society of America (Americká spoločnosť pre prenosné ochorenia)
  • National Association of Chain Drug Stores Foundation (Nadácia federálneho zväzu lekárenských reťazcov)
  • National Society of Genetic Counselors (Federálna spoločnosť právnych poradcov v oblasti genetiky)
  • Oncology Nursing Society (Spoločnosť ošetrovateľov onkologických pacientov)
  • Pharmaceutical Research and Manufacturers of America (Americký farmaceutický výskum a výroba)
  • Task Force for Child Survival and Development (Jednotka pre záchranu života a vývoj dieťaťa)
     

       Možno ste si povedali, že takmer všetky tieto organizácie propagujú chémiu, chemoterapiu, očkovanie, zlú výživu a sú proti slobode v zdravotníctve. Fungujú ako parazity v spoločnosti, zarábajú na chorobe radšej, než by ukázali ľuďom, ako byť zdravý. Napr. žiadna z týchto organizácií doposiaľ neodporúča vitamín D ako jednoduchú, lacnú a takmer zázračnú živinu, ktorá môže zabrániť rakovine, cukrovke, osteoporóze, depresii, ochoreniam ďasien či obličiek a mnohým iným zdravotným problémom.

       Všetky sú zaplavené nepravdivou mytológiou západnej medicíny a svojimi plánmi na presadzovanie liekov a dosahovanie zisku, čo zahŕňa aj plošné očkovanie obyvateľstva.

 

IoM je riadený pro-očkovacími globalistami s väzbami na WHO a CDC

       Keď už viete, kto IoM financuje, možno sa pýtate: A kto IoM riadi?

       V súčasnosti je riaditeľom IoM Dr. Harvey Fineberg, globalista s väzbami na Svetovú zdravotnícku organizáciu (World Health Organization = WHO), ktorá samozrejme tvrdo pretláčala maškarádu s očkovaním proti prasacej chrípke skrz "výbor odborníkov", ktorí poberali peniaze od farmaceutických firiem, aby vyhlásili celosvetovú pandémiu, keď žiadna nebola. Jediným účelom tohto spiknutia, do ktorého boli zapletené WHO a CDC, bolo predať viac vakcín, viď https://www.naturalnews.com/029481_vaccines_WHO.html.

       Dr. Fineberg má tiež väzby na CDC, čo je ďalšia ustanovizeň presadzujúca očkovanie a zabíjajúca deti skrz nepretržité šírenie chorôb. Výskumník samotného CDC, Poul Thorsen, bol obžalovaný podľa federálneho práva z prania špinavých peňazí, viď https://www.naturalnews.com/032216_Thorsen_fraud.html. Pozrite si Pavučinu podvodu, do ktorého bol namočený Thorsen, Merck, CDC a lekárske časopisy: https://www.naturalnews.com/files/Web-of-Alleged-Fraud.pdf.

       V roku 1988 Dr. Fineberg získal od CDC cenu Josepha W. Mountina. Fineberg je, ako sa dalo očakávať, absolventom Harvardu, kde získal klasický lekársky diplom od lekárskej fakulty a tiež Ph.D. v politických vedách, viď https://en.wikipedia.org/wiki/Harvey_V._Fineberg. Harvard je zdrojom mnohých opovrhnutiahodných lekárskych globalistov, ktorí presadzujú veci ako genetické inžinierstvo, očkovanie či dokonca chemoterapiu pre deti.

       Fineberg tiež slúžil ako predseda Spoločnosti pre lekárske rozhodovanie, čo je predĺžená ruka farmaceutických molochov, ktorá propaguje očkovanie a syntetické medikamenty, zatiaľčo tvrdí, že sleduje "vedecký" rozhodovací proces. Táto skupina dostáva peniaze od PhRMA Foundation (Nadácie Amerického farmaceutického výskumu a výroby). Je to peňažný kanál farmaceutických molochov, ktorý využíva grantové peniaze na ovplyvňovanie práce iných organizácií. Financujú ju Merck, Eli Lilly, Bayer, AstraZeneca, GlaxoSmithKline a všetci ostatní veľkí hráči farmaceutického priemyslu.

       Dr. Fineberg je pro-očkovacím globalistom, čo dokonca aj fiasko okolo očkovania proti prasacej chrípke v roku 1976, ktoré zabilo stovky občanov USA a poškodilo tisíce ľudí nežiaducimi účinkami očkovania, označuje za "slušný úspech", pretože až 40 miliónov občanov USA sa dalo zaočkovať. Títo propagátori očkovania uvažujú "čím viac zaočkovaných, tým lepšie..." - bez ohľadu na to, koľko ľudí následkom očkovania zomrie. Im zrejme doslova nevadí obetovať životy nevinných ľudí, ak možno natlačiť do národa viac vakcín.

       K dnešnému dňu IoM stáe nechce otvorene pripustiť, že vakcíny proti prasacej chrípke z roku 1976 vôbec niekoho zabili. V skutočnosti IoM pomáhal šíriť nepravdivú rozprávku, že očkovanie proti prasacej chrípke nikdy nespôsobilo Guillain-Barrého syndróm (progresívne, čiže postupujúce ochrnutie - pozn. prekl.) Ako vysvetľuje úplne zdiskreditovaná vládna webová stránka Flu.gov (https://answers.flu.gov/questions/4204):

"IoM v roku 2003 vypracoval podrobné vedecké zhodnotenie a došiel k záveru, že ľudia, čo boli v roku 1976 zaočkovaní proti prasacej chrípke, mali mierne vyššie riziko vzniku Guillain-Barrého syndrómu. Vedci majú viac teórií, prečo nastalo toto zvýšené riziko, ale skutočná príčina tejto spojitosti zostáva neznáma"

       Inak povedané: zamietli to pod koberec a teraz sa tvária, že takáto spojitosť vôbec nejestvuje.

 

Úplná farmaceutická žumpa peňazí, vplyvu a šarlatánstva

       To, čo v tomto článku popisujeme - riaditeľ IoM, financovanie IoM a jeho smiešne nevedecké závery, - je v zásade jedna veľká orgia peňazí a vplyvu farmaceutických molochov, prezlečená za verejné zdravotníctvo na vedeckých základoch.

       Keď IoM nedávno vydal svoju správu o nežiaducich účinkoch očkovania, v zásade sa vyhýbal miešaniu sa do všetkých svojich finančných podporovateľov, ktorým dominujú výrobcovia vakcín a pochybných vládnych organizácií ako napr. Ministerstvo zdravotníctva a sociálnych vecí USA, pod ktoré spadá zločinecký FDA.

       Motívom je šírenie vymysleného príbehu, že "očkovanie je v zásade bezpečné" a teda nedôjde k žiadnej škode, keď bude požadované povinné očkovanie celého obyvateľstva.

       Čoskoro môžeme očakávať stratégiu povinného očkovania, ktorá bude citovať túto správu IoM ako "dôveryhodné" a "vedecké" zhodnotenie všetkých údajov, týkajúcich sa očkovania. Takéto tvrdenie by, samozrejme, bolo úplne smiešne, keby nešlo o otázku života a smrti.

       Nespočetné deti sú každý rok zabité očkovaním a mnohé sa stanú autistickými po tom, čo sa ich nervová sústava zrúti pár hodín alebo dní po očkovaní. A predsa je niečo jasné zo všetkých tých útokov, lží, zakrývania pravdy a úplne zločineckej korupcie zo strany lekárskeho priemyslu, ktoré sme videli počas posledných pár rokov, t.j. že lekárski mocipáni sa zúfalo snažia zničiť alebo pošliapať všetky dôkazy, ktoré spájajú očkovanie s autizmom.

       Správa IoM je v zásade prácou podvodníkov a šarlatánov z očkovacieho priemyslu , ktorí chránia svojich finančných sponzorov - výrobcov vakcín.

       Naozaj to niekoho prekvapuje?

 

Zoznam ďalších veľkých finančných prispievateľov IoM

       Kto ešte podporuje IoM? Tu sú niektorí z najväčších prispievateľov spomedzi jednotlivcov. NaturalNews.com zatiaľ nemal čas preskúmať pozadie a globalistické väzby ich všetkých. Ak medzi týmito menami rozpoznávate niekoho, kto má do činenia s očkovacím priemyslom, finančníctvom alebo vojensko-priemyslovým komplexom, dajte nám, prosím, vedieť, aby sme mohli aktualizovať tento článok.

  • John Abelson
  • Bruce and Betty Alberts
  • Rose-Marie and Jack R. Anderson
  • John and Lise Armstrong
  • Richard C. and Rita Atkinson
  • Norman R. Augustine
  • Francisco J. and Hana Ayala
  • William F. Ballhaus, Sr.
  • Craig and Barbara Barrett
  • Jordan and Rhoda Baruch
  • Warren L. Batts
  • Stephen D. Bechtel, Jr.
  • Kenneth E. Behring
  • C. Gordon Bell
  • Elwyn and Jennifer Berlekamp
  • Diane and Norman Bernstein
  • Mrs. Elkan R. Blout
  • Harry E. Bovay, Jr.
  • David G. Bradley
  • Donald L. Bren
  • Sydney Brenner
  • Fletcher and Peg Byrom
  • Russell L. Carson
  • Ralph J. and Carol M. Cicerone
  • A. James Clark
  • James McConnell Clark
  • Dale and Jeanne Compton
  • Roman W. DeSanctisa
  • Robert and Florence Deutsch
  • George and Maggie Eads
  • Robert and Cornelia Eaton
  • Richard Evans
  • Harvey V. Fineberg and Mary E. Wilson
  • Tobie and Dan Fink
  • George and Ann Fisher
  • Harold K. and Betty A. Forsen
  • William L. and Mary Kay Friend
  • Eugene Garfield
  • William H. Gates, III
  • T. H. Geballe
  • Penny and Bill George
  • Nan and Chuck Geschke
  • Bernard M. Gordon
  • Barbara N. Grossman
  • Corbin Gwaltney
  • Margaret A. Hamburg and Peter F. Brown
  • William M. Haney, III
  • Michael and Sheila Held
  • Jane Hirsh
  • M. Blakeman Ingle
  • Joan and Irwin Mark Jacobs
  • Robert L. and Anne K. James
  • Anita K. Jones
  • Thomas V. Jones
  • Trevor O. Jones
  • Kenneth A. Jonsson
  • Yuet Wai and Alvera Kan
  • Fred Kavli
  • Cindy and Jeong Kim
  • Olga Kirchmayer
  • Frederick A. Klingenstein
  • William I. Koch
  • Jill H. Kramer
  • John W. Landis
  • William W. Lang
  • Geralda and Doris Laubach
  • Whitney and Betty MacMillan
  • William W. McGuirea
  • Burton and DeeDee McMurtry
  • Richard and Ronay Menschel
  • Dane and Mary Louise Miller
  • Mrs. G. William Miller
  • George and Cynthia Mitchell
  • Gordon and Betty Moore
  • Joe and Glenna Moore
  • David and Lindsay Morgenthaler
  • Richard M. Morrow
  • Philipa and Sima Needleman
  • Gerda K. Nelson
  • Ralph S. O’Connor
  • Peter O’Donnell, Jr.
  • Kenneth H. Olsen
  • Doris Pankow
  • Lawrence and Carol Papay
  • Jack S. Parker
  • Shela and Kumar Patel
  • Percy Pollard
  • Robert A. Pritzker
  • Dr. and Mrs. Allen E. Puckett
  • Ann and Michael Ramage
  • Simon Ramo
  • Carol and David Richards
  • Anne and Walt Robb
  • Henry M. Rowan
  • George Rowe, Jr.
  • Jack W.a and Valerie Rowe
  • Mrs. Joseph E. Rowe
  • William J. Rutter
  • Stephena and Anne Ryan
  • Jillian Sackler
  • Raymond and Beverly Sackler
  • Henry and Susan Samueli
  • Bernard G. and Rhoda Sarnat
  • Leonard D. Schaeffer
  • Wendy and Eric Schmidt
  • Sara Lee and Axel Schupf
  • Shep and Carol Ruth Shepherd
  • Melvin I. Simon
  • Georges C. St. Laurent, Jr.
  • Charlotte and Morry Tanenbaum
  • Ted Turner
  • Leslie L. Vadasz
  • Roya and Diana Vagelos
  • Charles M. and Rebecca M. Vest
  • John C. Whitehead
  • Wm. A. Wulf
  • Alejandro Zaffaronia
  • Janet Zucker and Jerry Zucker

 

Podeľte sa o tento príbeh

       Potrebujeme Vašu pomoc pri šírení informácií o očkovaní, výrobcoch liekov a nebetyčných konfliktoch záujmov IoM.

       Prosíme, podeľte sa o tento príbeh na sociálnych sieťach (ako sú FaceBook, MySpace apod. - pozn. prekl.). Prepošlite ju svojim priateľom alebo zverejnite na svojej webovej stránke (s uvedením skutočného autora a odkazom späť na NaturalNews.com, prosím; pozn. prekl.: to bude splnené, ak skopírujete úplné znenie tohto prekladu).

       NaturalNews.com je, nakoľko viem, jedinou spravodajskou organizáciou sveta, ktorá sa podujala poriadne preskúmať finančné väzby IoM. Všetky ostatné mainstreamové mediálne presstitútky sa už dávno oddali globalistickým plánom a už nerobia nič, čo by pripomínalo poctivú novinársku prácu. Len vygrciavajú korporátne lži a potom to nazvú "správami z lekárskeho prostredia."

       V NaturalNews.com sa však domnievame, že úlohou novinárov v slobodnej spoločnosti je pýtať sa ťažké otázky... robiť určitý nátlak a hľadať holú skutočnosť za reklamnými sloganmi. Je smutné, že len alternatívne médiá, ktoré sa teraz rýchlo stávajú dominantnými, sa vôbec snažia hľadať pravdu za týmto príbehom, ale práve preto potrebujeme Vašu pomoc, aby si tento článok prečítalo čo najviac čitateľov.

       Tento článok sa, mimochodom, úplne zaobišiel bez spomenutia VICP (Vaccine Injury Compensation Program = programu na odškodnenie obetí očkovania v USA), ktorý bol založený vládou USA na uchránenie farmacautických firiem od súdnych žalôb všetkých rodičov očkovaním poškodených detí. Premýšľajte: Očkovanie je tak nebezpečné, že vláda USA ustanovila mimo-ústavný súdnický systém len aby zabezpečila, že občania USA sa nebudú dovolávať spravodlivosti voči farmaceutickým molochom!

       Očkovací priemysel je riadený tak mocnými úkladnými lekárskymi zločincami, že dokonca aj Najvyšší súd USA hovorí, že nad nimi nemá žiadnu právomoc, čo sa týka VICP. Inými slovami: táto súdna fraška je silnejšia než Najvyšší súd USA! A jej jediným účelom je zabezpečiť, aby výrobcovia vakcín nemohli byť nikdy žalovaní, aj keby ich výrobky spôsobili početné úmrtia a neurologické poškodenia detí, vrátane autizmu, viď https://www.naturalnews.com/031484_Supreme_Court_vaccine_makers.html.

 

Sledujte NaturalNews.com, ak sa chcete dozvedieť ďalšie podrobnosti

       Máme v úmysle priniesť Vám ďalšie informácie k tejto veci. NaturalNews.com v súčasnosti skúma armádne väzby Ministerstva zdravotníctva USA a farmaceutického priemyslu. Čoskoro Vám prinesieme oči-otvárajúci článok, ktorý ukazuje, prečo sa FDA (popri iných vládnych úradoch) militarizuje a podniká tak veľa ozbrojených prepadov proti nevinným.

       Taktiež sledujte túto tému na www.NaturalNewsRadio.com, kde Robert Scott Bell o nej hovorí vo svojej výbornej každodennej rozhlasovej relácii.

       Vďaka za Vašu podporu a záujem o túto tému.

 

Dokumenty citované v tomto článku

  • príloha prezidentskej správy - prehľad financií IoM (2010)
    https://www.naturalnews.com/files/PresSupplement-2010.pdf
  • správa IoM o nežiaducich účinkoch očkovania (2011)
    https://naturalnews.com/files/Adverse-Effects-of-Vaccines-Evidence-Causality.pdf
           Možno si všimnete, že táto správa má 666 strán. V skutočnosti je to 667 strán, ale posledná strana je prázdna, takže vlastne len 666. Na strane 666 sú, mimochodom, uvedené úryvky z prezentácie Keckovho strediska z Akadémie vied USA (Keck Center of the National Academies), ktoré ponúka prednášky s názvami "Imunitná odpoveď na očkovanie a na prirodzenú nákazu" a "Protilátky, očkovanie, zápal nervov a krvno-mozgová prekážka".

 


Preklad tohto článku zabral prekladateľovi približne 7,5 hodiny čistého času.