Očkovaním spôsobené poškodenia zdravia nie sú nikoho výmyslom

08.12.2010 19:11

Dr. Sircus' Blog - 12.X.2010 - Dr. Mark Sircus

 

       Pôvodný článok "Vaccine Damages Are No One’s Illusion"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       India tento rok (2010) zažila tri očkovacie nešťastia, ktoré mali na svedomí spolu 4 úmrtia po očkovaní proti osýpkam a 6 úmrtí po očkovaní proti HPV, môžme sa teda vôbec diviť, že občania Indie sa obávajú dať zaočkovať proti chrípke typu H1N1? Indická verejnosť nie je v odmietaní očkovania sama, keďže Fínsko a Švédsko zakázali používať očkovaciu látku Pandemrix od firmy GlaxoSmithKline kvôli náhle zvýšenému počtu prípadov poruchy spánku zvanej narkolepsia. Fínsko oznámilo nárast tejto krajne zriedkavej choroby o ohromujúcich 300% u zaočkovaných detí.

       Denník The Hindu oznámil, že Poľsko úplne odmietlo očkovanie proti chrípke H1N1: "Poľsko sa stalo jedinou krajinou, ktorá odmietla očkovanie proti chrípke H1N1, čo bolo riskantné rozhodnutie uprostred celosvetových varovaní pred šíriacou sa pandémiou. Táto krajina odmietla očkovacie látky v obave o ich bezpečnosť a kvôli nedôvere vo farmaceutické firmy, ktoré ich vyrábajú, čo sú obavy, ktoré medzinárodní odborníci na zdravotníctvo odmietajú ako neopodstatnené."

       Tiež sme boli svedkami bojkotu očkovania na Ukrajine. Podľa správy tlačovej agentúry Associated Press, obavy z očkovania na Ukrajine ohrozujú zdravie:

"Podľa oficiálnych odhadov státisíce ustráchaných Ukrajincov odmietli očkovanie proti chorobám ako sú záškrt, príušnice, detská obrna, nákazlivá žltačka typu B, tuberkulóza či čierny kašeľ. Úrady zrušili očkovaciu kampaň OSN proti osýpkam a ružienke financovanú americkým filantropom Tedom Turnerom a budú musieť zozbierať a spopolniť takmer 9 miliónov nepoužitých dávok očkovacích látok počas nadchádzajúcich mesiacov."

       Tlačová agentúra Associated Press neprestáva predstierať svoje rozčarovanie z odmietania Ukrajincov vyhrnúť si rukávy pre vakcíny od Teda Turnera. Tvári sa - podobne ako všetky masovokomunikačné prostriedky, - akoby očkovanie bolo tou najlepšou a najbezpečnejšou vecou od čias maminej slepačej polievky. Tony Cartalucci k tomu píše na blogu Land Destroyer:

"Ukrajinci však nečakali na svoju vládu a volených zástupcov, aby títo prijali opatrenia na ich ochranu pred nebezpečným očkovaním. Sami sa chopili iniciatívy a masovo bojkotovali globalistické plány, a tým si vynútili zničenie toho, čím Ted Turner naplnil tých 9 miliónov injekcií, nech už to bolo čokoľvek. Jednoducho neprijali to, čo im globalisti predhodili. Môžeme z toho vyvodiť jedno veľké poučenie: bojkoty fungujú a možno jediný hlas, ktorý máte, a ktorý sa skutočne počíta, je Vaša voľba, na čo miniete svoje peniaze, komu venujete svoju pozornosť, a v koho vložíte svoju dôveru, či už ide o jedlo, vodu, lekárstvo, vzdelanie alebo správy."

       Vieme, že očkovanie je nebezpečné a že mnohí ľudia sú doslova donútení dať zaočkovať seba i svoje deti, pod tlakom mnohých jemných i nie až tak jemných manipulácií a vyhrážok. Očkovaním spôsobené poškodenia zdravia môžu byť celoživotné a cenou je štastie rodiny i štátu. Zdravotnícki predstavitelia stále tvrdia, že niet sa čoho obávať, ale pohľad na riziká očkovania a škody ním spôsobené odkrýva úplne iný príbeh.

       Prvé súdne odškodnenie za autizmus spôsobený očkovaním je naozaj veľké. Rodičia Hannah Poling dostanú vyše 1,5 milióna dolárov za starostlivosť o ňu, ušlý zárobok a bolesť a utrpenie - a to len za prvý rok. Navyše k tomu každý rok dostane rodina vyše 500.000 dolárov na zaplatenie starostlivosti o Hannah. Tí, čo sú oboznámení s týmto prípadom, sa domnievajú, že celkové odškodnenie ľahko prekročí 20 miliónov dolárov počas celého života tohto dievčaťa. V roku 2002 rodičia Hannah podali žiadosť o odškodnenie za očkovaním spôsobený autizmus ich dcéry na federálnom očkovacom súde. 5 rokov na to vláda uzavrela prípad pred súdom a zapečatila ho. Trvalo vyše 2 roky, kým sa obe strany dohodli na výške odškodného.

       "Moja dcéra, ktorá bola úplne normálna až kým nedostala 9 očkovaní počas jedného dňa, tu zrazu nebola," hovorí Terry Poling, matka 9-ročnej Hannah. Hannah Poling vyzerala ako mnoho iných detí. Vo veku 19 mesiacov jej detská lekárka zaznamenala, že je "pohotová a aktívna" a "hovorí dobre". Počas tej istej návštevy dostala 5 injekcií s celkovo 9 dávkami očkovacích látok. Takmer okamžite dostala horúčku, kŕče a vážne zdravotné problémy. 8 rokov na to vláda potichu priznala, že očkovanie zhoršilo bunkovú chorobu, o ktorej nikto nevedel, že ňou Hannah trpí, čo spôsobilo trvalé poškodenie mozgu a príznaky autizmu. Hannah bola počas prvých 18 mesiacov svojho života opisovaná ako normálne, šťastné a predčasne vyspelé dieťa.

       Dá sa očakávať, že profesionálni zdravotníci vedia o prínosoch a nebezpečenstvách očkovania viac než ktokoľvek iný. Zaujímavé je, že podľa štatistík sa vyhýbajú očkovaniu proti chrípke v oveľa väčšom percente prípadov, než ktokoľvek iný. Ale nemocničný personál je pod narastajúcim tlakom, aby sa dával každý rok zaočkovať proti chrípke, inak príde o zamestnanie. Ich vodcovia a vládcovia zo Svetovej zdravotníckej organizácie (World Health Organization = WHO), CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva - pozn. prekl.) a ich vlastných profesných organizácií sa spolčili proti nim v niečom, čo vyzerá ako ďalšia brutálna chrípková sezóna. Sme tu opäť svedkami toho, že záujmy farmaceutického priemyslu vyhrávajú nad ľuďmi - tentokrát každoročnými ortuťovými očkovacími látkami proti chrípke.

       Väčšina ľudí a lekárov sú oddaní očkovači jednoducho preto, lebo nič lepšie nepoznajú. Je to v skutočnosti fanatická ideológia veľmi podobná ľubovoľnému fanatickému náboženstvu, v ktorom ľudia len slepo veria. Súčasná medicína odvrátila svoj zrak od vedy a skomercionalizovala samú seba, pričom zdravotnícki predstavitelia a lekárska elita diktujú z vrchu nadol radovým "vojakom" vo fašistickom štýle.

       Očkovacie látky obsahujú zlobu nahromadenú za sto rokov temných manipulácií vykonávaných tou najhoršou, najviac povýšeneckou časťou ľudstva, ktorá sa naplno prejavila v ohavnej nočnej more, keď počas 2. svetovej vojny lekári z nemeckej firmy IG Farben robili pokusy na väzňoch v koncentračných táboroch. Vynikajúci príklad veľkých propagandistických lží Josepha Goebbelsa možno nájsť v príbehu o očkovaní, v ktorom sa postupom čas kopilo jedno klamstvo na druhé. Je to fantasticky spletený príbeh, podporovaný takmer neobmedzenými prostriedkami, avšak narazil na pevnú stenu odporu proti šialenému vpichovaniu ortuti (thimerosalu) priamo do krvného riečišťa detí a dospelých.

       V dôležitom článku k tejto téme sa dočítate, ako liečiť a zabrániť poškodeniam zdravia spôsobeným očkovaním. Je to ten istý všeobecný postup, ktorý by sme použili pre ľubovoľný druh otravy, ale v tomto prípade sú nám jedy a ťažké kovy vpichované priamo do krvného riečišťa. Moderná civilizácia, obzvlášť v priemyselne rozvinutých krajinách, sa posúva za svoj zenit do úpadku, a môžeme vidieť, ako elitní globalisti naťahujú ruku, aby uhasili svoj smäd po ešte väčšej moci, ešte vrúcnejšie vnucujúc svoje lži a jedy celému ľudstvu.

       Jedného pekného dňa sa budúce pokolenia obzrú späť a spýtajú sa: "Ako sa toto všetko mohlo vôbec stať? Ako vôbec dokázali nahnať 90% ľudí do kliník a nemocníc na očkovanie, bez toho, že by na nich mierili samopalmi?" Je ťažké pochopiť nacistickú nočnú moru a ako mohli ľudia dopustiť, aby sa také niečo stalo, ale od konca 2. svetovej vojny farmaceutický priemysel potichu vytváral ešte fantastickejšie a dôslednejšie spôsoby ubližovania ľuďom a ich deťom.

       Mali by sme pamätať na to, že ortuť sa pridáva do očkovacích látok od 30. rokov 20. storočia a že to bola americká firma - Eli Lilly, - ktorá vyvinula thimerosal a podporovala jeho používanie dlhé desaťročia až kým nepredala túto svoju divíziu. Ortuť môže podkopať zdravie kohokoľvek - dospelého i dieťaťa, - keďže to je ťažký kov a silný nervový jed. Sme vystavení ortuti a hliníku (ďalšiemu kovu používanému v očkovacích látkach) z mnohých zdrojov, a všetky predstavujú jasné a aktuálne nebezpečenstvo, ktoré sa len zväčšuje s nárastom výskytu ortuti v životnom prostredí, ktorý prebieha ostatných 15 rokov. Ale niet šialenejšej myšlienky než je vpichnutie tekutín obsahujúcich ortuť do nášho krvného riečišťa, kde môžu spôsobiť všetky možné druhy predvídateľných i nepredvídateľných škôd.