Očkovanie proti prasacej chrípke spojené so 700%-ným nárastom počtu samovoľných potratov

09.12.2010 13:24

NaturalNews.com - 8.XII.2010 - Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok "H1N1 vaccine linked to 700 percent increase in miscarriages"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Najnovšie údaje predstavené Poradnému výboru pre očkovanie detí (Advisory Committee on Children's Vaccines) pri CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva - pozn. prekl.) odhalili niektoré šokujúce informácie o účinkoch očkovania proti prasacej chrípke na tehotné ženy. Podľa tejto správy sa počet samovoľných potratov počas pandémie prasacej chrípky H1N1 prudko zvýšil o vyše 700% v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi, čo priamo poukazuje na túto očkovaciu látku čoby páchateľa - ale CDC popiera pravdu a pokračuje v tvrdeniach, že nikto nebol očkovaním poškodený.

       Podľa CDC takmer 50% všetkých tehotných žien bolo počas chrípkovej sezóny 2009/2010 zaočkovaných proti prasacej chrípke. Tie, ktorým ich lekár odporučil očkovanie proti sezónnej chrípke, boli s 3x vyššou pravdepodobnosťou zaočkované aj proti prasacej chrípke, zatiaľčo tie, ktorým ich lekár odporučil konkrétne očkovanie proti prasacej chrípke, boli zaočkované proti prasacej chrípke s 10x vyššou pravdepodobnosťou, než tie tehotné ženy, ktorým ich lekári nijaké očkovanie proti chrípke neodporúčali. A čísla jasne ukazujú, že zároveň s nárastom zaočkovanosti kvôli strachu z prasacej chrípky došlo k prudkému nárastu počtu samovoľných potratov, vrátane zvratu v počte hlásení nežiadúcich účinkov očkovania.

       CDC však fakty zjavne netrápia, keďže napriek početným hláseniam nežiadúcich účinkov tento úrad neoznámil nijaké z týchto podstatných informácií dodávateľom očkovacích látok. V skutočnosti Dr. Marie McCormick, vedúca Pracovnej skupiny pre riziká a hodnotenie očkovania (Vaccine Risk and Assessment Working Group) na Ministerstve zdravotníctva USA (U.S. Department of Health and Human Services), mala aj po tom, ako jej tieto údaje boli predstavené už po tretí krát (!!!), tú drzosť, že vyhlásila, že neboli zaznamenané nijaké s očkovaním spojené nežiadúce účinky u zaočkovaných tehotných žien.

       "Toto neopodstatnené a klamlivé zhodnotenie hodnotiacou skupinou CDC dalo zelenú ACIPu (Advisory Committee for Immunization Practices = Poradný výbor pre očkovacie postupy v USA; obdoba slovenskej Pracovnej skupiny pre imunizáciu - pozn. prekl.) pre odporúčanie očkovania proti chrípke počas chrípkovej sezóny 2010/2011 všetkým ľuďom, vrátane tehotných žien," vysvetlila Eileen Dannemann, riaditeľka Celoštátnej koalície organizovaných žien (National Coalition of Organized Women), ktorá tieto informácie predstavila.

"Očkovacia látka proti chrípke v chrípkovej sezóne 2010/2011 obsahuje rovnaké prvky, ako sú tie, čo majú na svedomí zabitie týchto plodov - vírusový komponent H1N1 a nervový jed ortuť (Thimerosal). Navyše obsahuje očkovacia látka ešte dva ďalšie kmene chrípkového vírusu - je to očkovacia látka 3 v 1 pre všetkých ľudí."

       Celkový počet hlásení s očkovaním spojených úmrtí plodov vzrástol v roku 2009 oproti predchádzajúcim rokom o 2.440%, čo je ešte šokujúcejšie, než štatistika samovoľných potratov. CDC pritom naďalej klame verejnosť ohľadom očkovania proti chrípke a nabáda všetkých, vrátane tehotných žien, aby sa dali proti chrípke zaočkovať.

       Prečítajte si túto správu sami (v angličtine) tu: https://www.progressiveconvergence.com/H1N1-RELATED%20miscarriages.htm