Očkovanie proti HPV je zbytočné a škodlivé

30.12.2010 23:40

NaturalNews.com - 20.XII.2010 - Paul Fassa

 

       Pôvodný článok "HPV vaccinations are unnecessary and harmful"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Nedávno na Floride dve deti z tej istej rodiny utrpeli vážne poškodenia zdravia po očkovaní Gardasilom (na Slovensku sa predáva tá istá vakcína pod menom Silgard - pozn. prekl.). To nie je nič nezvyčajné. Mnoho mladých dám bolo poškodených očkovaním proti HPV. Ale títo súrodenci neboli obaja ženského pohlavia. Starší brat bol tiež zaočkovaný a postihlo ho to taktiež.

       Niekoľko štátov USA zvažovalo zavedenie povinného očkovania proti HPV pre školákov - inak by nesmeli chodiť do školy. Nielenže je toto očkovanie preukázateľne nebezpečné so strašnými nežiadúcimi účinkami, ale je aj zbytočné. Choroba, pred ktorou údajne chráni, je zriedkavá, prenosná len sexom a zvyčajne sa vylieči sama len s malými zásahmi, či úplne bez zásahov.

 

O čom je očkovanie proti HPV?

       Lekári tvrdia, že HPV (human papilloma virus) môže byť prenášaný sexom a spôsobiť rakovinu krčka maternice. Takže samozrejme, na prevenciu tejto nákazy treba vymyslieť očkovanie. Pôvodne bolo určené pre mladé dámy vo veku od 9 do 26 rokov.

       Tak prečo sa teraz očkujú aj chlapci? Tvrdí sa, že muži sa tiež môžu nakaziť HPV a šíriť ho sexom. Žeby sa HPV bradavica, ktorá sa môže objaviť na genitáliách, stala rakovinotvornou? Takémuto nezmyslu úplne veria médiá a správcovia (riaditelia) škôl, ako aj dôverčiví rodičia.

       Avšak Dr. Diane Harper, ktorá pomáhala vyvinúť Gardasil, povedala účastníkom 4. medzinárodnej verejnej konferencie o očkovaní: "Gardasil je takmer úplne zbytočný a nikdy nebol poriadne testovaný na dievčatách vo veku do 15 rokov... Táto vakcína takmer vôbec nie je potrebná."

       Diane Harper odhalila, že 70% nákaz HPV sa uzdraví bez liečenia do roka, a 90% do dvoch rokov. Zo zvyšných 10% sa len z niekoľkých vyvinie rakovina. Ďalej sa vyslovila, že rakovina krčka maternice je liečiteľná a postupne jej ubúda.

       HPV je jednoducho lekársky výraz pre genitálne bradavice. Jestvuje vyše 120 druhov HPV, pričom 99% nákaz HPV je neškodných.

 

Zatĺkať poškodenia zdravia spôsobené očkovaním a obviniť obete

       Spomínaní dvaja floridskí mládežníci mali strašné nežiadúce účinky, čo sa stalo aj tisícom ich rovesníkov, ktorí dostali jednu až tri dávky očkovania proti HPV v posledných pár rokoch. Mladšia dievčina mala epileptický záchvat, ktorý zachvátil celé telo. Úrady najprv obvinili toto dievča, že berie drogy. Kvôli jej zraneniam na tvári, ku ktorým dospela počas epileptického záchvatu, obvinili jej otca, že ju bije.

       Pár mesiacov na to mal aj starší syn epileptický záchvat po očkovaní proti HPV. Aj keď matka vypátrala spojitosť epileptického záchvatu dcéry s očkovaním proti HPV, u syna lekári nechceli uveriť, že vôbec bol proti HPV očkovaný. Boli presvedčení, že očkovanie proti HPV je len pre dievčatá!

       Obe deti mali pretrvávajúce problémy po prvých epileptických záchvatoch, dokonca aj keď nedokončili trojdávkovú schému očkovania proti HPV.

 

Dlhý zoznam obetí

       Floridské udalosti nastali po ubezpečeniach, že očkovanie nepredstavuje nijaké nebezpečenstvo. Ostatne, akúže škodu by len mohli spôsobiť hliníkové adjuvanty, polysorbát 80 (spôsobujúci neplodnosť) a bóran sodný (používaný ako jed proti švábom, spôsobujúci u ľudí kŕče a smrť) po vpichnutí priamo do krvného riečišťa?

       Keď kliknete na nižšie uvedené odkazy, nájdete niekoľko hlásených nežiadúcich účinkov, vrátane kŕčov, trvalej detskej demencie, ochrnutia a úmrtia, spôsobených očkovaním proti HPV.

       SaneVax uvádza takmer 20.600 nežiadúcich účinkov a 89 úmrtí spôsobených očkovaním proti HPV. Tieto udalosti sú len tie, čo boli hlásené. V skutočnosti ich však musí byť oveľa viac, pretože mnohí nie sú ochotní alebo schopní spojiť si vážne zdravotné problémy s očkovaním.

 

Zdroje (v angličtine):

  1. Štatistiky a obete: https://sanevax.org/index.htm#top
  2. Správa o súrodencoch z Floridy: https://sanevax.org/blog/?p=922
  3. Pravda o Gardasile: https://truthaboutgardasil.org/about-2/
  4. Skryté nebezpečenstvá očkovania proti HPV: https://www.rense.com/general92/hpv.htm