Očkovanie je možno vo svete najvýznamnejšou príčinou šírenia nákazlivej žltačky typu B - WHO sa zasadzuje o očkovanie, nie o zdravie

08.11.2011 07:00

Gaia Health - 7.XI.2011

 

       Pôvodný článok "Vaccinations May Be Primary Cause of Hepatitis B in the World: WHO Promotes Vaccinations, Not Health"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

Očkovanie afrického dieťaťa       Oznámenie Svetovej zdravotníckej organizácie (World Health Organization = WHO) o sebazničujúcich injekčných striekačkách odhaľuje tajomstvo, ktoré bolo skrývané po dlhé roky: Očkovací program sám o sebe môže byť tou najvýznamnejšou príčinou nákaz nákazlivou žltačkou (= infekčnou hepatitídou = vírusovým zápalom pečene) typu B vo svete.

       Tlak na očkovanie v rozvojových krajinách vyústil do rutinného opakovaného používania injekčných striekačiek. Podľa WHO okolo 21,7 milióna nových prípadov nákazlivej žltačky typu B a 1,3 milióna úmrtí na ňu spôsobuje opakované používanie injekčných striekačiek a ihiel.

       Medzinárodná nadácia pre nákazlivú žltačku (Hepatitis Foundation International) odhaduje, že vo svete je 350 miliónov ľudí nakazených nákazlivou žltačkou typu B. Drvivá väčšina nakazených žije s touto chorobou mnoho rokov, pričom na ňu nezomrie. Je jasné, že drvivá väčina nových prípadov tejto choroby v rozvojovom svete musí pochádzať z očkovania!

       To rozhodne nie je novinkou pre WHO, ale tento fakt určite nebol zmienený v reklame. Bol utajovaný až doposiaľ, keď sa začalo vynucovať vyhadzovanie použitých striekačiek a ihiel.

       Nové ihly sa samé zničia buď tým, že sa piest zablokuje po vstreknutí očkovacej látky (tzn. do striekačky sa už nedá nič natiahnuť), alebo valec s tekutinou po jednorazovom použití praskne. To samozrejme povedie k významnému rastu nákladov na očkovanie, čo si rozvojové krajiny sotva môžu dovoliť.

Jednorazová striekačka

 

Presadzovanie očkovania namiesto zdravia

       Celý očkovací program ignoruje, že drvivá väčšina očkovaní nie je potrebná, ak sú ľudia zdraví. Ak majú dostatočnú výživu, vodu a hygienu, ich zdravie im umožní zvládnuť drvivú väčšinu chorôb, proti ktorým sa očkuje. Ak sa vydávajú veľké peniaze na očkovanie, tak potom menej zvýši na poskytovanie pitnej vody, záchody a jedlo — najzákladnejšie životné potreby. Výsledkom vyšších nákladov na očkovanie bude, že skutočné riešenie väčšiny týchto chorôb bude ešte viac mimo dosah.

       Očkovanie neposkyje zdravie. Nie je medzi základnými životnými potrebami.

       Ak očkovanie nahradí základné potreby, tak systém, čo tak robí, je obludný. Musí byť skorumpovaný. Vidíme to na Haiti, kde očividnú ľudskú potrebu čistej pitnej vody, ktorá je dokonalou technikou prevencie cholery, WHO ignoruje, pričom očkovanie proti cholere sa považuje za najvyššiu prioritu.

       Malo by byť rozhodne zrejmé, že poskytovanie základných požiadaviek pre zdravie by malo byť hlavnou úlohou WHO. Avšak ako to vidieť z očkovacej kampane WHO, ktorá jednoducho šíri nákazlivú žltačku typu B, presadzovanie zdravia nie je skutočným cieľom WHO. Hlavným účelom WHO je presadzovať lekárske zákroky, ktoré prinášajú zisky farmaceutickým molochom. Preto namiesto presadzovania dostatku jedla, čistej vody a hygieny WHO presadzuje očkovanie a kampaň, ktorá chce vytvoriť verejnú mienku, že očkovanie je rovné zdraviu.

       Práve som si všimol, že Sandy Mintz napísala o tom, že nákazlivá žltačka typu B je vedome spôsobovaná očkovaním už v roku 2002! Viď: https://www.vaccinationnews.com/Scandals/2003/Mar_7/Scandal58.htm

 

Zdroje:

 


Preklad tohto článku zabral prekladateľovi približne 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.