Očkovanie ako prostriedok na zníženie počtu obyvateľov

09.10.2010 07:02

NaturalNews.com - 1.X.2010 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Bill Gates says vaccines can help reduce world population"
       z angličtiny preložil
Ing. Marián Fillo.

 

Bill Gates s manželkou MelindouBill Gates s manželkou Melindou

       Na nedávnej konferencii TED spolumajiteľ Microsoftu, miliardár Bill Gates, ktorý daroval stovky miliónov dolárov na nové očkovacie programy, hovoril o emisiách CO2 a ich účinku na zmenu podnebia. Predstavil vzorec na výpočet emisií kysličníku uhličitého:

CO2 = P x S x E x C

       pričom:

P = People = Počet obyvateľov
S = Services per person = množstvo Služieb na jedného obyvateľa
E = Energy per service = množstvo Energie na jednu službu
C = CO2 per energy unit = množstvo CO2 na jednu jednotku energie

       Potom dodal, že na to, aby sa CO2 priblížilo nule, "sa zrejme jedno z týchto čísel musí poriadne priblížiť nule."

       Následne Bill Gates začal popisovať, ako možno prvé číslo (P = Počet obyvateľov) znížiť. Hovorí:

"Na svete je teraz 6,8 miliardy ľudí... čo porastie až na zhruba 9 miliárd. Ak teraz odvedieme vskutku skvelý kus práce na nových očkovacích látkach, zdravotnej starostlivosti, službách reprodukčného zdravia, mohli by sme to znížiť snáď o 10 alebo 15%."

       Môžete si to sami pozrieť tu:

 

Zníženie počtu obyvateľov očkovaním

       Tento výrok Billa Gatesa bol vyslovený bez zaváhania, zakoktania či inej známky toho, že by to mohlo byť nedopatrenie. Zdá sa, že to bola úmyselná uvážená súčasť veľmi dobre pripravenej a súvislej prednášky.

       Čo to teda znamená, keď Bill Gates povie "ak odvedieme vskutku skvelý kus práce na nových očkovacích látkach... môžeme znížiť [počet obyvateľov sveta] o 10 až 15%"?

       Tento výrok zjavne znamená, že očkovanie je prostriedkom na zníženie počtu obyvateľov. Je ním rovnako tak aj "zdravotná starostlivosť", o ktorej všetci čitatelia NaturalNews už vedia, že ide skôr o systém "chorej starostlivosti", ktorý v skutočnosti viac ľuďom ublíži než pomôže.

       To je zrejme celá pointa. Ak z vedeckého hľadiska očkovanie takmer nikomu nepomáha (viď: https://www.naturalnews.com/029641_vaccines_junk_science.html (po anglicky, resp. nie celkom podarený český preklad - pozn. prekl.), vyvstáva otázka: Za akým účelom je očkovanie tak silne pretláčané?

       Bill Gates, zdá sa, hovorí, že jedným z hlavných účelov je znížiť počet obyvateľov zemegule, že je to mechanizmus, ktorým môžeme znížiť emisie CO2. Pozrite si opäť to video, aby ste ho počuli povedať to jeho vlastnými slovami.

 

Ako môže byť v skutočnosti očkovanie použité na zníženie počtu obyvateľov?

       Skúsme vykonať myšlienkový pokus v tejto otázke. Ak očkovanie má znížiť počet obyvateľov, musí byť bežne prijaté väčšinou ľudí. Inak úsilie o zníženie počtu obyvateľov nebude veľmi úspešné.

       A na to, aby bolo očkovanie prijaté väčšinou ľudí, nemôže zabíjať ľudí bezprostredne. Ak by každý padol mŕtvy do 24 hodín po očkovaní proti chrípke, nebezpečenstvo očkovania by sa dosť rýchlo stalo všeobecne známym a s očkovaním by sa prestalo.

       To znamená, že ak by očkovanie malo byť použité ako účinný prostriedok na zníženie počtu obyvateľov, sú len tri spôsoby, ktorými by sa mohlo teoreticky stať "účinným" z pohľadu tých, čo chcú znížiť počet obyvateľov Zeme:

  1. zabíjať ľudí pomaly spôsobom, ktorý je nebadateľný, ktorý účinkuje možno za 10 až 30 rokov - urýchlením degeneratívnych chorôb.
  2. znížiť plodnosť a tým dramaticky znížiť pôrodnosť po celom svete, čím sa zníži počet obyvateľov v ďalších generáciách. Táto metóda "jemného zabíjania" je prijateľnejšia vedcom, ktorí by chceli vidieť pokles počtu obyvateľov sveta, ale nemajú dosť silný žalúdok na to, aby rovno zabíjali ľudí konvenčnou medicínou. Sú tu už dôkazy, že očkovanie môže spôsobovať potraty (https://www.naturalnews.com/027512_vaccines_miscarriage.html).
  3. zvýšiť úmrtnosť pri budúcich pandémiách. Teoreticky môže byť očkovacie kampane nasledované úmyselným rozšírením vysoko nákazlivého kmeňa chrípky s vysokou úmrtnosťou. Táto "biologická zbraň" môže zabiť milióny ľudí, ktorých imunitný systém bude oslabený predchádzajúcim očkovaním.
     

       To je, mimochodom, známy vedľajší účinok niektorých očkovaní. Štúdia, ktorá to dokumentuje, bola zverejnená v PLoS. Prečítajte si o tom tu: https://www.naturalnews.com/028538_seasonal_flu_shot_vaccines.html (Viboud C, Simonsen L: "Does Seasonal Influenza Vaccination Increase the Risk of Illness with the 2009 A/H1N1 Pandemic Virus?" ("Zvyšuje očkovanie proti sezónnej chrípke riziko nákazy pandemickým vírusom?"), 2010, PLoS Med 7(4): e1000259. doi:10.1371/journal.pmed.1000259)

       Stručná odpoveď je: áno, očkovanie proti sezónnej chrípke spôsobuje zvýšenú náchylnosť na nákazu pandemickým vírusom H1N1. Inými slovami: očkovanie proti sezónnej chrípke môže "pripraviť" obyvateľstvo na "zabijácku" pandémiu, ktorá vyhladí značnú časť obyvateľstva (snáď 10 až 15%, ako naznačil Bill Gates).

       Čo sa veľmi hodí, z týchto úmrtí bude obvinená pandémia, čo odvráti podozrenie od tých, ktorí sú skutočne zodpovední za toto spiknutie. Ako ďalší (pre zabijakov celosvetového obyvateľstva) prínosný vedľajší účinok môžu byť tieto úmrtia použité ako dobrý dôvod, ktorý donúti viac ľudí dať sa znovu zaočkovať, a celý tento kolotoč sa môže opakovať, kým nedosiahne počet obyvateľov želanú úroveň... všetko v mene starostlivosti o zdravie!

       Čím viac ľudí po celom svete je zaočkovaných pred vypustením "zabijáckeho" pandemického vírusu, tým silnejší účinok bude mať tento prístup.

 

Nadácia Billa a Melindy Gatesovcov

       Snáď nie náhodou natlačila Nadácia Billa a Melindy Gatesovcov stovky miliónov dolárov do očkovacích programov zameriavajúcich sa na ľudí po celom svete. Jedným z týchto programov je výskum a vývoj "potením spúšťaného očkovania", ktoré môže využiť špeciálne upravené nano-materiály, aby doručili očkovacie látky ľuďom bez použitia injekcií.

       Čo je ešte zaujímavejšie, táto nadácia investovala milióny do sterilizačných technológií nazvaných "dočasná kastrácia" (https://www.naturalnews.com/028887_vaccines_Bill_Gates.html).

       Zdá sa, že činy Gatesovej nadácie sú úplne v súlade so vzorcom na zníženie vypúšťania CO2, ktorý Bill Gates predstavil vo svojom prejave na konferencii TED: CO2 = P x S x E x C.

       Znížením pôrodnosti (sterilizačnými technikami) a zvýšením zaočkovanosti po celom svete (s použitím potením spúšťaných nano-vakcín), môže byť jeho cieľ zníženia počtu obyvateľov o 10 až 15% dosiahnutý už za niekoľko rokov.

 

Kto zostane nažive? Bystrí ľudia

       Zaujímavé na tom je, že táto kampaň na zníženie počtu obyvateľov očkovaním sa v zásade nedotkne ľudí, ktorí sa očkovaniu vedome vyhýbajú. A títo ľudia, sa vo veľkej miere ukazujú byť ľuďmi inteligentnejšími, schopnejšími, ktorí majú lepšiu schopnosť pohnúť ľudskú spoločnosť dopredu s ohľaduplným uvážením.

       Viem si predstaviť, že ľudia, čo navrhujú opatrenia na kontrolu pôrodnosti očkovaním, sedia okolo stola chechtajúc sa so slovami: "Aj tak to budú len hlúpi ľudia, čo budú zabití, takže my vlastne pomáhame budúcnosti ľudstva!".

       V tomto divnom spôsobe svetovlády môže byť toto úsilie založené vlastne na určitej zvrátenej predstave ľudomilstva (filantropie), kde niektorí z najmocnejších ľudí sveta doslova veria, že spôsob, ako zachrániť ľudstvo, je zabiť v rámci možností čo najviac dôverčivých ľudí. Očkovanie je vo svojom účinku "geniálne zlomyseľným" druhom veľkého IQ testu na obyvateľstve: Ak sa dáte zaočkovať každú chrípkovú sezónu, nie ste dosť bystrí a pravdepodobne neoplývate tým druhom silných myšlienkových schopností, ktoré bude ľudstvo nepochybne potrebovať tvárou v tvár budúcnosti.

       Ak sa má ľudstvo zachrániť pred samozničením a byť konkurencie-schopné ako vyššie vyvinutý druh v našom vesmíre, môže sa zdať tým, čo ovládajú svet, vyvraždenie menej inteligentných členov spoločnosti (alebo ich sterilizácia) ako dokonale rozumný prístup. Ja s týmto prístupom nesúhlasím, ale môže to byť presne to, čo si oni myslia.

       Každopádne, rozhodnúť sa pre očkovanie proti sezónnej chrípke je nepochybne priznaním, že ste zlyhali vo svojho druhu univerzálnom IQ teste, či už to je alebo nie je úmyslom vplyvných osôb ako napr. Bill Gates. Čo je ešte dôležitejšie, je to tiež zrada voči Vášmu vlastnému telu, lebo je to znakom Vašej nedôvery v schopnosti vlastného imunitného systému ochrániť Vás pred čo aj miernymi nákazami.

       Snáď svetoví očkovací konšpirátori zistia, že ak ľudia chcú tak-či-tak zradiť sami seba, nie je to veľký rozdiel, keď ich zradia aj vlády a inštitúcie. Inými slovami: ak sa nestaráte dostatočne dokonca ani o svoje vlastné zdravie, prečo by mala akákoľvek starostlivosť vlády chrániť Vaše zdravie?

       Keď tak nad tým premýšľate, zvážte aj niečo iné: USA vyjdú úplne na mizinu kvôli nákladom na "chorú starostlivosť" (vhodnejšie označenie pochybnej zdravotnej starostlivosti, ktoré s obľubou používa autor článku - pozn. prekl.), ktoré dramaticky rastú za nových smerníc federálnej reformy zdravotníctva. Viete si predstaviť najrýchlejší a najľahší spôsob ako znížiť výdavky na zdravotníctvo? Ak ste tipovali "rozpútajte zabijácku pandémiu, ktorá skosí významnú časť slabých a chorých ľudí", tak ste tipovali správne. Žiaľ, zabitie tých, čo sú najzraniteľnejší, ušetrí vláde USA doslova miliardy dolárov na výdavkoch na "chorú starostlivosť". Navyše, ušetrí to ďalšie miliardy dolárov Sociálnej poisťovni, ktorá sa tým vyhne mnohým mesačným platbám. Opäť: som úplne proti takémuto prístupu, pretože si cením ľudský život, ale tiež viem, že žijeme vo svete, kde ľudia pri kormidle majú malú alebo žiadnu úctu k ľudskému životu a sú pripravení obetovať ľudské životy, aby dosiahli svoje ciele.

       Zvážte znovu vyjadrenie Billa Gatesa vo svetle toho, o čom sme tu pojednali:

"Na svete je teraz 6,8 miliardy ľudí... čo porastie až na zhruba 9 miliárd. Ak teraz odvedieme vskutku skvelý kus práce na nových očkovacích látkach, zdravotnej starostlivosti, službách reprodukčného zdravia, mohli by sme to znížiť snáď o 10 alebo 15%."

       Zrazu to, zdá sa, dáva veľký zmysel, keď pochopíte, že zníženie počtu obyvateľov zníži emisie CO2 a viac očkovaní na viac ľuďoch zvýši úmrtnosť obyvateľstva.

       Moja rada? Pokúste sa vyhnúť tomu, aby ste boli medzi tými 10 až 15%, ktoré budú "vytriedené" celosvetovými očkovacími programami. Nielenže si zachránite vlastný život, ale prejdete tiež "univerzálnym IQ testom", ktorý určí, či ste dosť bystrí na to, aby ste vedeli, že vstrekovanie chemikálií a fragmentov vírusov do Vášho tela za účelom ochrany pred sezónnou chrípkou je bláznivým snažením.

       Buďte zdraví a múdri, a prežijete úsilie o celosvetové zníženie počtu obyvateľov, ktorého obeťami budú ľudia mysliaci po starom, ktorí nemajú dosť inteligencie na to, aby spochybnili, čo im kážu robiť ich vlastné skorumpované vlády.