Očkované deti majú až 5x viac chorôb než deti neočkované

07.07.2012 09:22

NaturalNews.com - 19.VI.2012 - P. F. Louis

 

       Pôvodný článok "Vaccinated children have up to 500% more disease than unvaccinated children"
       z angličtiny preložila Ing. Viera Špačková a jazykovo upravil Ing. Marián Fillo.

 

Ilustračný obrázok - pichanie vakcíny       Potvrdili sa podozrenia tých, ktorí sú opatrí ohľadom očkovania svojich detí. Najnovší veľký výskum potvrdzuje predchádzajúce nezávislé výskumy, porovnávajúce očkované a neočkované deti.

       Všetky dokazujú, že očkované deti majú 2x až 5x viac detských chorôb, ochorení a alergií v porovnaní s neočkovanými deťmi.

       Najnovší veľký prieskum, ktorý stále ešte prebieha, porovnával nezaočkované deti s výsledkami nemeckého národného zdravotného prieskumu (KiGGS), ktorého sa zúčastnilo vyše 17.000 detí vo veku do 19 rokov. V súčasnosti prebiehajúci prieskum vedie klasický homeopat Andreas Bachmair.

       Zapojiť do Bachmairovho prieskumu sa mohli aj Američania a na webovú stránku VaccineInjury.info pridali možnosť pre rodičov zaočkovaných detí zúčastniť sa prieskumu. Doteraz sa prebiehajúceho prieskumu zúčastnilo viac ako 11.000 respondentov, väčšinou z U.S.A. Ďalšie prieskumy sa týkali menších skupín detí.

       Výsledky všetkých však boli podobné. Prirodzene, o žiadnom z týchto prieskumov nepísali/nehovorili v mainstreamových (hlavnoprúdových) médiách. Ani jeden nefinancovalo CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ SR) - pozn. red.) ani WHO (World Health Organization = Svetová zdravotnícta organizácia OSN - pozn. red.), ba ani žiadny národný či medzinárodný zdravotnícky úrad alebo lekárska stavovská organizácia (https://healthimpactnews.com/2011/new-study-vaccinated-children-have-2-to-5-times-more-diseases-and-disorders-than-unvaccinated-children/).

       Neodvážia sa objektívne porovnávať zdravie očkovaných a neočkovaných detí a riskovať tak narušenie svojej očkovacej mánie. Všetky prieskumy sa zameriavali najmä na výskyt ochorení u detí počas ich rastu a dospievania.

       Nezamerali sa na vážne, doživotné či smrteľné následky očkovaní, keďže v USA je do systému VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System = Systém na hlásenie nežiaducich účinkov očkovania v USA - pozn. red.) nahlásená iba malá časť, nanajvýš 5% z celkového množstva takýchto následkov, a to z rôznych dôvodov:

  • Je to komplikovaný systém a vypĺňanie hlásenia zaberie lekárovi veľa času.
  • Väčšina rodičov o ňom nevie.
  • Do úvahy sa berú iba nepriaznivé reakcie, ktoré sa objavia ihneď po zaočkovaní.
  • Keďže systém VAERS je dobrovoľný, väčšina lekárov sa nechce kompromitovať poškodeniami po očkovaní a naďalej radšej popierajú nebezpečenstvá očkovania.
     

       Následkom toho sa aj tie najvážnejšie vedľajšie reakcie uznávajú iba v malej miere a dlhotrvajúcim zdravotným problémom, zapríčineným očkovaním, sa nevenuje vôbec žiadna pozornosť.

 

Zhrnutie výsledkov rôznych prieskumov

       Medzi detské choroby, ktoré v jednotlivých nezávislých prieskumoch respondenti uvádzali, patrila astma, opakovaný zápal mandlí, chronická bronchitída, sínusitída (zápal prínosových dutín - pozn. red.), alergie, ekzém, nákazy uší, cukrovka, problémy so spánkom, pomočovanie, dyslexia, migrény, hyperaktivita, syndróm ADD (porucha pozornosti nesprevádzaná hyperaktivitou - pozn. prekl.), epilepsia, depresia, pomalší vývin reči a motorických zručností.

       V roku 1992 skupina z Nového Zélandu s názvom Immunization Awareness Society (IAS = Spoločnosť pre uvedomenie si rizík očkovania) urobila prieskum u 245 rodín s celkovým počtom detí 495. Deti boli rozdelené na 226 zaočkovaných detí a 269 nezaočkovaných detí. V 81 rodinách boli zároveň zaočkované aj nezaočkované deti.

       Rozdiely boli dramatické. U nezaočkovaných detí bol oveľa menší výskyt bežných chorôb než u zaočkovaných detí. (https://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).

       Ďalší prieskum prebiehal na južnom ostrove Nového Zélandu v meste Christchurch. Zúčastnili sa ho deti narodené v roku 1977 a neskôr. Žiadne z nezaočkovaných detí nemalo astmatické záchvaty, pričom takmer 25 % z očkovaných detí mladších ako 10 rokov sa liečilo z astmy. (https://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).

       V rámci účasti na Bachmairovom prieskume na stránke VaccineInjury.info mnohí rodičia neočkovaných detí vyjadrili obavy z nebezpečenstiev, číhajúcich vo vakcínach, a podčiarkli dôležitosť vývinu imunity prirodzenou cestou. (https://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results-illnesses.html, po česky: https://www.slobodavockovani.sk/news/zdravotni-stav-neockovanych-deti/)

       Imunologička Dr. Tetyana Obukhanych, ktorá napísala knihu Vaccine Illusion (Ilúzia očkovania), vystúpila proti dogme, ktorú jej vtĺkali do hlavy počas štúdií a vzbúrila sa proti svojmu medicínskemu okoliu. Vyhlasuje, že skutočnú imunitu na akúkoľvek chorobu nie je možné získať pomocou očkovania. Na to je potrebný kontakt s chorobou, či už človek ochorie alebo nie. (https://www.vaccinationcouncil.org/2012/06/13/interview-with-phd-immunologist-dr-tetyana-obukhanych-by-catherine-frompovich/).

       Pravdepodobne najmenej formálnym prieskumom, ktorého sa zúčastňujú bežní ľudia, je prieskum organizovaný Dr. Timom O’Shea, autorom knihy Vaccination is Not Immunization (Očkovanie nie je imunizáciou). Neočkujúci rodičia mu cez email posielajú porovnanie zdravia svojich detí s očkovanými deťmi ich priateľov alebo známych. Tieto a ďalšie informácie nájdete na stránke (https://www.thedoctorwithin.com/unvaccinated/parents-of-unvaccinated-children/).

 

Zdroje:

 


Zverejnenie tohto článku (vrátane kontroly odkazov a zálohovania zdrojov) zabralo šéfredaktorovi www.slobodaVockovani.sk približne 1,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Očkované deti majú až 5x viac chorôb než deti neočkované

Are you 18? Come in and don't be shy!

AynGot | 20.11.2022

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

aaa

katka | 22.07.2012

nepostrehla som o akom ockovani sa tam hovori... ved predsa nemozno porovnavat ockovanie proti chripke s tetanovkou, hepatitidou alebo TBC... podla mna sa to neda takto zovseobecnit...

prieskum

Petra | 07.07.2012

Jej, zo Slovenska sa zapojilo 14 ludi co neockuju:)
https://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results.html

a menej ako 10 co ockuju
https://www.vaccineinjury.info/results-vaccinated/results-general.html

efvfevfe

eurieru | 07.07.2012

Na tento zbytočný článok nebudem reagovať. Ale ohľadom násilného očkovania v Poľsku chcem povedať, že tento bordel príde aj ku nám.

Re:efvfevfe

Ing. Marián FILLO | 08.07.2012

Zbytočný článok?
Možno Vy ste to všetko už dávno vedeli, že neočkované deti sú oveľa zdravšie než očkované, ale túto stránku čítajú napr. aj mnohí zamestnanci RÚVZ, pre ktorých to môže byť prekvapivá informácia.

koho by to napadlo

Jóžin z bážin | 08.07.2012

Možno to bude pre vás prekvapením, ale zamestnancom RUVZ nejde o vaše zdravie. Váš článok možno prínosný je, ale zakázaná diskusia pod Poľským očkovaním hovorí o niečom.

Re:koho by to napadlo

ela | 08.07.2012

no veru, smutne, statny aparat chce ludi, co pracuju od svitu do mrku, odvadzaju dane zo mzdy, vzapati platia za lieky, pretoze nie su zdravi oni, ani ich deti, platia dane za vsetky mozne aj nemozne veci a vlastne... to je to, o co ide - peniaze. treba ich z ludi dostat z ludi za kazdu cenu, aj za cenu ich zdravia a zdravia ich deti - vivat vakciny!!! no aj tak fandim a mam uctu voci tym, co sa voci tomuto vzburia! takze - zverejnujte taketo clanky, je to nevyhnutne a potrebne.

Re:Re:koho by to napadlo

slavik | 11.10.2012

suhlasím!

Re:koho by to napadlo

Ing. Marián FILLO | 10.07.2012

Ospravedlňujem sa, zabudol som tam pridať diskusiu.
Redakčný systém Webnode.sk to totiž nerobí automaticky. Musím to tam manuálne pridať ja a občas na to zabudnem.

Máte to tam:
https://www.slobodavockovani.sk/news/kedy-udrie-dalsia-pandemia-nutene-ockovanie-v-polsku/
môžete sa realizovať. :-)

Pridať nový príspevok