Obľúbená rozhlasová hviezda ohlásila program na „výkup očkovacích látok“, aby tým ochránila deti od smrtonosného očkovania

26.12.2012 13:00

NaturalNews.com - 26.XII.2012 - Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok Popular radio host announces 'vaccine buyback' program to protect children from deadly jabs
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Všetkým lekárom, ktorí majú čo aj najjemnejšie pochybnosti o bezpečnosti očkovacích látok, ktoré bežne podávajú mladým deťom: teraz je vaša príležitosť priznať farbu a premeniť tieto očkovacie látky na niečo dobré. Rozhlasová hviezda a obhajca zdravia z prírody Robert Scott Bell, známy svojou reláciou The Robert Scott Bell Show, nedávno vo svojej relácii ohlásil program na „výkup očkovacích látok“, v rámci ktorého vyzýva lekárov, aby vrátili svoje smrtonosné očkovacie látky a namiesto toho pre svojich pacientov zvolili bezpečné prírodné alternatívy, ako napr. vitamín D a na živiny bohaté potraviny, vyrobené bez génového inžinierstva (bez GMO).

       Táto myšlienka sa zrodila ako odpoveď na nedávno ohlásený program na výkup strelných zbraní v meste Worcester (štát Massachusetts, USA), v ktorom sú miestni občania vyzývaní, aby vymenili svoje strelné zbrane za „zdarma“ očkovanie proti chrípke (viď https://www.naturalnews.com/038187_gun_buyback_flu_shot_Massachesetts.html). Myšlienka takejto iniciatívy je tak absurdne smiešna, že mnohí ľudia si pôvodne mysleli, že je to vtip. Ukázalo sa však, že nejde o vtip, ale o niečo, čo sa v rasúcej miere objavuje po celých USA, keďže nepríčetní úradníci hľadajú nové spôsoby ako jednak odzbrojiť verejnosť, jednak napichať ju ďalšími jedmi.

       Takže na vyváženie tejto inštitucionalizovanej ukážky úplného idiotizmu sa Robert Scott Bell a odborník na alternatívnu liečbu rakoviny Ty Bollinger chytili myšlienky programu na „výkup očkovacích látok“, ktorý bude odmeňovať lekárov, čo sa dobrovoľne vzdajú svojich očkovacích látok, ktoré Bell výstižne nazýva „zbraňami hromadného ničenia, namierenými proti nevinným a bezbranným deťom.“ Hoci samotná odmena ešte musí byť upresnená, zmyslom tohto programu je pritiahnuť pozornosť ku skutočnosti, že očkovanie je oveľa väčšou hrozbou pre verejné zdravie, než sú strelné zbrane — prinajmenšom čo sa týka počtu obetí, ktoré si vyžiadajú každý rok.

       „Lekári, odovzdajte svoje očkovacie látky a my vás nedáme uväzniť,“ vtipkoval Bell v nedávno vysielanej časti svojej relácie, v ktorej žiadal poslucháčov, aby volali alebo písali tvorivé myšlienky o tom, aké typy darčekov by mali dostať lekári, čo vyjdú s farbou von. „Naozaj by sme chceli počuť niektoré z vašich myšlienok o tom, ako by sme mali započať niečo tak hodnotné, užitočné a nádherné, ako je stiahnutie týchto nebezpečných zbraní z ulíc a ambulancií lekárov v USA,“ dodal Bell.

       Tu si môžete pozrieť plagát, ktorý ohlasuje oficiány „Program na výkup očkovacích látok“ v Robert Scott Bell Show:


Zdroj: https://www.robertscottbell.com/wp-content/uploads/2012/12/Vaccine-BuyBack4.png

 

       Celú reláciu Robert Scott Bell Show, v ktorej bol ohlásený „Program na výkup očkovacích látok“ si môžete vypočuť tu:

       Môžete tiež zavolať alebo napísať svoje vlastné nápady k tomuto programu:

 

Očkovanie je zodpovedné za oveľa viac poškodení zdravia a úmrtí než nešťastia so strelnými zbraňami

       Zaujímavé na tomto rozruchu okolo výkupu strelných zbraní je, že deti dnes oveľa skôr môžu utrpieť poškodenie zdravia alebo zomrieť vinou očkovania než vinou použitia strelnej zbrane. Vychádzajúc čisto z počtu prípadov, zaznamenaných vo VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System = Systém na hlásenie nežiaducich účinkov očkovania v USA — pozn. prekl.), ktorý predstavuje len veľmi malý zlomok skutočného počtu poškodení zdravia a úmrtí, spôsobených očkovaním, je jasné, že očkovanie je oveľa vážnejšou hrozbou pre verejné zdravie, než sú strelné zbrane (viď https://vaers.hhs.gov/data/data).

       Porovnajte tieto údaje z VAERS s údajmi CDC, podľa ktorých celkový počet smrteľných nehôd, pri ktorých úradovali strelné zbrane, dlhé roky klesá — a je už teraz oveľa nižší než mnohé iné dôvody úmrtia, vrátane automobilových nehôd — a bude Vám úplne jasné, že vládne priority ohľadne verejnej bezpečnosti sú vážne vedľa (viď https://webappa.cdc.gov/sasweb/ncipc/mortrate10_sy.html).

       Podľa Ministerstva zdravotníctva a služieb ľuďom USA (U.S. Department of Health and Human Services = HHS) okolo 13% z celkovo 30.000 ročne hlásených nežiaducich účinkov očkovania sú vážne poškodenia zdravia alebo úmrtia (viď https://vaers.hhs.gov/about/index). Ak predpokladáme, že približne polovica z týchto 13%, tzn. 2.000 prípadov, sú úmrtia (resp. vo výsledku spôsobili úmrtie), tak to znamená, že očkovanie každý rok zabije zhruba 4x viac detí než nehody so strelnými zbraňami. A opäť — to sú len prípady, ktoré sú hlásené do VAERS, a tie údajne predstavujú len okolo 1% skutočných prípadov poškodenia zdravia očkovaním.

       Ako vidíte, očkovanie (a nie strelné zbrane) je dnes skutočnou hrozbou pre deti v USA. Ak naozaj chceme vyčistiť naše ulice a dať našim deťom čo najväčšie šance na normálny, zdravý a plodný život, tak prvá vec, ktorú potrebujeme urobiť, je zbaviť sa očkovania a začať deti učiť, ako si vybudovať svoju vlastnú prirodzenú imunitu pravidelným pobytom na slnku, čistou vodou, BIO a ne-GMO potravinami, doplnkami a práškami z potravín, bohatých na živiny (tzv. „superfoods“ = „superpotraviny“), telesným cvičením a rôznymi inými prírodnými/prirodzenými opatreniami. A ďalšou otázkou je, či sa lekári, ktorí prisahali „predovšetkým neškodiť“, pripoja k nám v tejto našej snahe, zahodia očkovacie látky a vydajú sa inou cestou?

 

Zdroj:

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi približne 2 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, keď našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Obľúbená rozhlasová hviezda ohlásila program na „výkup očkovacích látok“, aby tým ochránila deti od smrtonosného očkovania

Senior

Helena | 27.12.2012

https://buzz.naturalnews.com/000767-vaccines-aluminum-vaccination.html

Senior

Helena | 26.12.2012

Ďakujeme pán Ing. Fillo, že ste nám preložili tento článok z môjho obľúbeného webu www.naturalnews.com
Na tomto webe sa okrem iného aj dočítame, že všetky streľby v školách sú prevedené žiakmi na psychiatrických liekoch, že aký obrovský biznis okrem očkovania sú psychiatrické lieky. Ako farmaceutické firmy podplácajú lekárov len aby ich predpisovali. Ich plán je aby každý človek bol na psychiatrickom lieku (aby sme boli totálne manipulovateľní, totálne zombie).
Pred chvíľkou som prečítala ďalší zaujímavý článok: https://morgellonsresearchgroup.com/sample-letter/ o postreku chemtrailsom kde hlavná zložka je hliník. Preto je toľko autizmu, Alzheimera, zničí to ekológiu, zdravie...
Pred pár dňami ste uverejnili článok aké zlé je používať deodoranty s hliníkom pod pazuchu. Už dávnejšie bol o tom článok aj na www.badatel.sk Keď ja som bola dieťa ešte takéto "nenormálnosti" neexistovali ako holenie nášho ženského tela, piercing, tatoo... Ale dnes herci sú podplácaní a nám prezentujú všeliaké nenormálnosti za peniaze...

Re:Senior

filip | 26.12.2012

Máte pravdu,to jedno majú všetci títo šialení strelci spoločné a to jediné sa v "slobodných médiách" nedozviete-ohrozilo by to biznis s vymyslenými chorobami:
https://www.auria.sk/blog/biznis-s-vymyslenymi-chorobami

https://www.youtube.com/watch?v=7qrG_6Ii8q8

Re:Re:Senior

Helena | 26.12.2012

Ďakujeme pán Filip. Prečítala som a vypočula video. Ja by som "plakala, kričala" keď vidím ako sú u nás strašne zneužívaní starí ľudia, násilne zaočkovaní, chytení na psychiatrické lieky, lieky na vysoký tlak (ktorí nemajú), lieky na osteoporózu (hoci vieme, že lieky na osteoporózu vytvárajú osteoporózu), statiny (zničia svaly, vytvoria demenciu...)...Väčšina z nich by bola na tom 100 x lepšie keby užívali nula liekov a nula očkovaní.
V Amerike farmaceutické firmy podplácajú aj vodcov cirkví aby svoje ovečky k nim posielali (čítala som ako...)

Re:Re:Re:Senior

filip | 27.12.2012

https://www.zvedavec.org/komentare/2012/12/5260-psychiatricke-leky-spojeny-s-90-pripadu-strelby-ve-skolach.htm

Re:Re:Re:Re:Senior

Helena | 27.12.2012

Rada čítam www.zvedavec.org www.nwoo.org www.dolezite.sk

Re:Re:Re:Re:Senior

Helena | 27.12.2012

https://www.zvedavec.org/vezkratce/6714/
Okolo amerických politikov sa pohybuje 13 tisíc registrovaných lobbystov ktorý za peniaze pretlačia všetko (agresia, vyhrážanie, podplácanie...takto to musí byť aj pri vakcinácii). Stačilo mi keď som sa rozprávala s jednou paňou čo robila vo výskume liekov v Amerike - lepšie nevedieť.

Re:Senior

alena | 26.12.2012

no veru, v knihe od Virapena je par prikladov,co napr. Prozac spravil s ludmi - jeden pan ho pouzval iba 2 tyzdne a zastrelil zenu aj seba...dalsi isiel do byv.prace a pozabijal kolegov , studentka,ktora si chcela len privyrobit v klin.studii, spachala samovrazdu..atd...atd...takze si myslim, ze v 1.rade by sa mali zamerat na vsetkych tychto strelcov,ktorí isli postrielat deti do skolok a skol a ktori nasledne spachali samovrazdu - co mali spolocne - ci to nebol napr. Prozac a ci títo "pachatelia" neboli v skutocnosti len obete tychto nebezpecnych psychofarmak...to by ma velmi zaujimalo...

Re:Re:Senior

Lukas | 27.12.2012

Ano mate pravdu, Prozac sposobuje aj samovrazdy....osobne poznam, ale vtedy som to este nechapal-10 rokov naspat....
...brat mal 18rokov......



Re:Re:Re:Senior

alena | 31.12.2012

Lukas,to mi je hrozne moc ľúto :( to svinstvo sa už dávno malo zakázať...koľko obetí ešte bude musieť byť??!

Re:Re:Senior

MUDr.Ludmila Eleková | 28.12.2012

Prozac, Ritalin a rtuť z vakcín - to jsou skuteční vrazi dětí. Fotka Adama Lanzy by měla ležet vedle fotek těch postřílených dětí, protože on je stejnou obětí jako ony. Zaslouží si stejnou lítost a soucit za zmarněný život. Neměl nejmenší šanci.

Re:Re:Re:Senior

Helena | 28.12.2012

Moja kamarátka čo bola chytená na psychiatrické lieky obv. lekárkou sa už 2 x pokúsila o sebevraždu. Dnes tieto lieky sa veselo pridávajú k ďalším liekom pre dôchodcov. Lenže mnohí dôchodcovia nesmierne dôverujú lekárom (veď oni to študovali) a neprečítajú si podrobne príbalový leták. No ale psychiatrické lieky vyvolávajú stovky ďalší chorôb takže títo pacienti sú dobrí pre farmabiznis. Je na to aj niekoľko webov akí biznis je psychiatria. Žiadne vyšetrovacie metódy len sa určí diagnóza...
Ďalší biznis gmo - schvaľuje sa už gmo losos. Nedávno jeden gastroenteorológ na www.infowars.com vysvetľoval, že ľudia nesmú nič dať do úst čo obsahuje gmo lebo ich to pripraví o zdravie.
Dnes svetom vládne len biznis, mnohí ľudia sú uplatiteľní. Obrovské zárobky majú ľudia v geoinžinierstve (chemtrails), bioinžinierstve (gmo)...

Re:Re:Senior

Eva Juhárová | 28.12.2012

tu je zaujímavý článok na túto tému:

https://www.zvedavec.org/komentare/2012/12/5260-psychiatricke-leky-spojeny-s-90-pripadu-strelby-ve-skolach.htm

Re:Re:Re:Senior

Rebecca | 05.01.2013

https://www.mojevideo.sk/video/14ca1/psychiatria_na_musku_sme_si_zobrali_vase_deti.html

Záznamy: 1 - 14 zo 14

Pridať nový príspevok