O očkovaní na Slobodnom vysielači 14.II.2013

16.02.2013 07:48

Ing. Marián FILLO

 

       Vo štvrtok 14.II.2013 o 2100 bola témou relácie „Informačná vojna“ na Slobodnom vysielači „Výroba vakcín, nedopatrenia pri výrobe vakcín, zloženie vakcín a z toho vyplývajúce potenciálne riziká očkovania“. Hosťom Norberta Lichtnera som bol ja a potiahli sme to aj s pesničkami vyše 2 hodiny. Záznam relácie, z ktorého sú pesničky vystrihnuté, si môžete stiahnuť odtiaľto (buď z prvého alebo druhého odkazu, ak by nefungoval ten prvý):

       K relácii sa môžete vyjadriť v diskusii pod týmto článkom. Vopred upozorňujem, že príspevky mimo tému, príspevky s vulgárnymi vyjadreniami a príspevky na hranici (alebo za hranicou) trestného zákona (napr. nebezpečné vyhrážanie, ohováranie, podnecovanie k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti apod.) budú zmazané bez náhrady a bez predchádzajúceho upozornenia.


 

Diskusia: O očkovaní na Slobodnom vysielači 14.II.2013

Preč s koreknosťou

filip | 17.02.2013

Už len Norbertov úvod,kde jasne povedal,že tu sa s trolmi a platenými pochybovačmi nikto na druhý názor hrať nebude,pretože týchto ich lží a ohlupovania už tak dosť sprostého národa sú plné mienkotvorné médiá,bol pohladením po duši.
Z prezentácie pána Filla musí byť každému jasné, prečo nikto z platených vakcinacistických demagogov nenájde odvahu na spoločnú diskusiu.Veď ktorý z "odborníkov" si dovolí verejne konfrontovať demagogiu a lstivú propagandu s faktami.Len by tým došlo k ďalšiemu poodhaleniu tohto očkovacieho podvodu.To nebudú riskovať,aby sa neprebudilo ešte viac slepých a poslušných ovečiek.Radšej budú ďalej hrať,že oni sú odborníci,ktorí sa bavia len so sebe rovnými.

Re:Preč s koreknosťou

stara mama | 17.02.2013

p. Filip, trafili ste presne, oni sa boja konfrontácie, nikto z nich sa akože nedá vyprovokovať ku konfrontácií a hrá sa na veľkého odborníka, ale keď sú takí odborníci PREČO SA BOJA ??? No a preto si pre svoje diskusie vyberajú iba takých, čo im pritakávajú alebo takých, ktorí o tom figu vedia.

Pocta

Michal | 16.02.2013

Marián sme na Vás hrdí a ďakujeme, za Váš aktívny prístup k slobode očkovaniu na tomto našom krásnom demokratickom Slovensku - "pochválen buď Ježiš Kristus" :-) Tento rozhovor má pre mňa obrovskú informačnú hodnotu a preto si ho dovolím šíriť ďalej a informovať nevedomosť národa. Ešte raz, ďakujem.

Re:Pocta

Katarina | 17.02.2013

Dovolim sa pridat k tomuto prispevku. Marian, Vase poskytovanie informacii je velmi poctive a napomocne na rozdiel od demagogickych informacii a argumentov od lekarov, s ktorymi som sa stretla.

jadro pudla

neutron | 16.02.2013

Rasy existujú, nevznikli evolúciou.

Záznamy: 1 - 5 zo 5

Pridať nový príspevok