O (ne)povinnom očkovaní na TV Markíza 16.II.2013 - DOPLNENÉ

19.02.2013 22:04

Ing. Marián Fillo

 

Doplnené: Článok bol pôvodne vydaný 18.II.2013 o 008 a následne doplnený 19.II.2013 o 2204.

 

       V sobotu 16.II.2013 v Televíznych novinách TV Markíza o 19:00 bola reč o povinnom očkovaní a neochote slovenských úradov upustiť od neho. Okrem MUDr. Petra Liptáka som sa k slovu dostal aj ja. Žiaľ, ako to už býva, odznel len zlomok toho, čo som na kameru povedal. Vystrihnuté bolo napr. to, že počet odmietačov povinného očkovania rapídne narastá, čoho dôkazom je narastajúca nervozita očkovacích celebrít a štátnych úradov (a pochopiteľne aj výrobcov vakcín a ich reklamných agentúr). Prejavuje sa to aj v školeniach pediatrov v oblasti očkovania, kde sa čoraz menej preberajú odborné informácie o očkovaní a čoraz viac psychologické finty na presviedčanie váhajúcich/odmietajúcich rodičov, viď napr. "Reportáž spred XVIII. vakcinačného dňa v Žiline 29.IX.2012".

       Túto krátku reportáž si môžete pozrieť tu:

       alebo aj priamo v tomto článku:

 

Doplnené 19.II.2013: 

       TV Markíza na svojej stránke TVnoviny.sk zverejnila v rámci článku "Rodičia, nesúhlasíte s očkovaním? V týchto krajinách nie je povinné" aj úplné znenie natočeného rozhovoru.

 

Diskusia: O (ne)povinnom očkovaní na TV Markíza 16.II.2013

...

MarekSu | 26.02.2013

Inak ten MUDr. Liptak je taky stary ujo ze to az dverami trieska. Ten musel za klobasy vystudovat. To sa neda pocuvat...

posun

Lucia M. | 22.02.2013

No ja túto reportáž vnímam ako dosť veľký posun, už len to že sa tam spomenuli dosť zásadné veci, ako napr že postkomunistické krajiny ako jediné majú túto povinnosť, taktiež vnímam ako posun že pustili aj ked len dvomi vetami Mariána - NEdoktora k slovu čo je na formát typu Markíza viac než ojedinelé. Určite boli za to odborníkmi aj nakoniec spísknutí že dali slovo NEodborníkovi . A najviac ma potešilo ako sa Lipták nevedel ani len vykoktať a obhájiť si povinnosť očkovať

Re:posun

J.N. | 24.02.2013

aj ja si myslím, že na slovenské pomery bola tá krátka reportáž veľký posun...ktovie, či potom zodp. redaktori nešli riaditeľovi reklamného oddelenia na koberec...

prasacia chrípka

stara mama | 22.02.2013

po 9,00 na rádiu Slovensko idú hovoriť o prasacej chrípke !!
Som zvedaváá, čo zas narozprávajúú !

Re:prasacia chrípka

Helena | 22.02.2013

Počúvala som Rádio Slovenko - doporučovali očkovanie proti chrípke. Ja v sebe som dodala - je nás málo, čo sme obete očkovania, farmabiznis potrebuje väčšie a väčšie zisky.

Re:Re:prasacia chrípka

Renáta Krausová | 23.02.2013

Pani Helenka, rozhovor o očkovaní som síce nepočúvala, ale očkovanie proti chrípke, myslím, v našej rodine nepotrebujeme. Už ani neviem koľko rokov sme deti a ani ja chrípku nemali. A to sa nijako nevyhýbame kontaktu s ľuďmi. Svoju rodinu chránim inak ako vakcínou proti chrípke, ktorej absolútne neberím. Pijeme denne zeleninové i ovocné šťavy vo väčších množstvách (nie dve deci sem-tam), základ tvorí mrkva kúpená od pestovateľky v biokvalite a minimálne pol litra denne na osobu i viac. Vysoké percento v našej strave tvorí surová strava, cvikla, domáca sudová kapusta s minimom soli. Myslím, že máme i dostatočný príjem listovej zeleniny v green smoothies. To sú moje zbrane a účinné látky z nich rada a s pokojným vedomím i svedomím nechávam kolovať v našich telách. Verím, že práve to je náš ochranný štít pred ochoreniami a spoľahlivo funguje roky rokúce. Minulý týždeň práve ktosi z môjho okolia tak trošku začudovane povedal, veď ty ani tú chrípku nemáš (akoby to bola povinnosť:-), keď sa mi sťažoval, aké strašné virózy teraz kolujú a ja som len povedala. "Hej??" - pre mňa chrípka neexistuje! (Čestne priznávam, že naposledy som mala zápal priedušnice pred 3 či 4 rokmi, ktorý som si privodila tým, že som si doma zabudla fén a čiapku, vonku snežilo a ja som s takmer mokrou hlavou vybehla na ulicu po hodine akvaerobicu.)

Re:Re:Re:prasacia chrípka

Helena | 23.02.2013

Pani Renátka, v čom robíte Green Smoothies? Kde to dostanem v Bratislave alebo na akom webe? Zahrávam sa s myšlienkou si kúpiť nejaký kvalitnejší prístroj (podobné mixéru - neviem ako sa to volá, neviem sa vykoktať, miešam niekoľko jazykov) čo by mi posekal zeleninu, ovocie, do toho by som vložila bio koreniny, bio kokosový olej lisovaný za studena a ďalšie moje bio veci...) Vopred ďakujem za radu.

Re:Re:Re:Re:prasacia chrípka

Renáta Krausová | 23.02.2013

Milá Helenka, máte iste na mysli food processor s nožmi v tvare S - mám doma taký a je to vynikajúci pomocník, ktorý využívam prakticky denne - jeho súčasťou je aj dobrý mixér so sklenou nádobou, kde pripravujem smoothies. Pokojne mi napiste na mail krausova@dieta.sk, poslem Vam blizsiu info o type dobreho pristroja, nech tu nesirim nejake reklamne odkazy. Len sem vložím rozkošné video, ako green smoothies chutí aj najmenším detičkám. Verím, že vám bude inšpiráciou a pobaví vás. https://g0lubka.blogspot.sk/2011/10/green-kids.html
Inak green smoothies robím doma, čerstvé, hotové nekupujem. Na ulozto.cz nájdete knihu Victorie Boutenko 12 kroku k syrove strave a tam opisuje presnejsie, preco by sme mali konzumovat green smmothies. Som hlboko presvedčená, že toto je cesta - prirodzená ochrana zdravia.

Re:Re:Re:Re:Re:prasacia chrípka

Klobása | 23.02.2013

Teleshoping na tomto webe. Haha. :-D

Re:Re:Re:Re:Re:Re:prasacia chrípka

Renáta Krausová | 23.02.2013

Práve tu nechcem šíriť komerčné info, preto som pani Helenke písala svoju adresu. A nejde o teleshopping:-) Pán Fillo však môže moje správy zmazať, nebude mi to vadiť. Chcela som sa len podeliť o to, čo je podľa mňa dôležité pre zdravie a čo s touto témou súvisí. Poznám veľa ľudí, ktorí sú chytení do pasce svojej nevedomosti a potom všetko riešia tabletkami, to nie je treba. Ospravedlňujem sa, ak som sem vložila čosi, čo tu podľa admina nemá čo robiť a vtedy prosím o zmazanie.

vážna diagnóza : zdravý !!

stara mama | 23.02.2013

Týmto pozdravujem farmaceutický priemysel, vypočujte si :
https://www.radioviva.sk/vysielanie/rubriky-a-relacie/mlcanie/140-diel-vazna-diagnoza-zdravy.html

Senior

Helena | 19.02.2013

Zaujímavé video:
https://www.nwoo.org/view.php?nazevclanku=vaccine-war-vakcinova-valka-2010-sk-titulky&cisloclanku=2013020097

je nas malo

Martina | 19.02.2013

Otrasne, jednoducho vytiahli len to, ze na zmenu je nas malo, cize vlastne problem nie je, lebo len par tisic ludi si mysli nieco ine ako masa...zufale.

Re:je nas malo

stara mama | 19.02.2013

lebo ludia spia a pokial sa to nikoho osobne netýka, tak je im to všetko fuk.
Vypočujte si z archívu radia Viva o očkovaní :
https://www.radioviva.sk/vysielanie/rubriky-a-relacie/mlcanie/117diel-zamlciavane-udalosti-tyzdna.html

Re:Re:je nas malo

stara mama | 19.02.2013

monopol s chorobami, vypočujte si na :
https://www.radioviva.sk/vysielanie/rubriky-a-relacie/mlcanie/99diel-monopol-s-chorobami.html

Re:Re:Re:je nas malo

Helena | 21.02.2013

Chcela som si to prečítať a už je to zablokované.

vakcíny ako základ zdr.systému- fajn kšeftík

stara mama | 23.02.2013

https://www.radioviva.sk/vysielanie/rubriky-a-relacie/mlcanie/69-diel-vakcina-ako-zaklad-zdravotneho-systemu.html

pozerali sme

rozhodnutá mama | 19.02.2013

áno,aj ja som pozerala... tss,akože bola by som zvedavá,koľko Markíza zisnkasovala od zdravotiek za tento odvysielaný klam...alebo od koho... to je fuk! Niečo tu sakrametsky nesedí!!!! ...ale ja som rozhodnutá a neupustím...aké ľudské práva sú toto?

Lipták

Magda | 18.02.2013

Dalo by sa povedať... haha

Re:Lipták

Renáta Krausová | 18.02.2013

Bože dobrotivý, ten pán radšej už nech nič nehovorí... V jeho prípade fakt by malo platiť Mlčať je zlato!

Senior

Helena | 18.02.2013

https://www.naturalnews.com/039140_flu_shot_teens_death_risk.html

pozerali sme

lulik | 18.02.2013

ano, nahodou som to videla v TV... som sa cudovala, ze fiiiha dali vas vobec na obraz... no a dalo sa cakat ze to vystrihaju. Typicky mainstream.

Re:pozerali sme

stara mama | 18.02.2013

veru, vždy to vystrihajú ako sa im hodí, každopádne je ale dobre, že to vôbec odoznelo, možno to zachytili aj takí, čo sa im o takomto ani nesníva a minimálne začnú o tom premýšľať, hold totalita ešte trvá a vraj demokracia haha. Ale my sa aj tak nevzdáme ! Najprv nám budú musiet isť sami príkladom a tí ktorí nás nútia sa dajú verejne zaočkovať proti všetkému, čo sami od nás chcú ! Inak s nami nikto nepohne ! Nie iba vodu kázať a víno piť !

Re:Re:pozerali sme

Helena | 19.02.2013

Ak sa dá niekto verejne zaočkovať tak som si istá že obsah injekč. striekačky (alebo ako sa to povie) je iný ako obsah toho čo nám ponúkajú.

Re:Re:Re:pozerali sme

stara mama | 19.02.2013

p: Helenka, vy ste sa vyliečili z artritídy,tak sa mi zdalo, že ste to niekde spomenuli. Ak ano, chcela by som od Vás radu pre moju mamičku, ktorá tým dlhé roky trpí. Ozvete sa mi ?

Re:Re:Re:Re:pozerali sme

Helena | 20.02.2013

Vážená pani "stará mama" - veľmi rada Vám odovzdám svoje znalosti ako som sa vyliečila z reumatoidnej artritídy a aj svoju kamarátku. Rozmýšľam ako - snáď poslať email pánovi Ing. Fillovi a poprosiť ho aby mi Váš email preposlal a my dve sa skontaktujeme. Pán Ing. Fillo má moju emailovu adresu ale ja sa mu dnes ešte pripomeniem. Snáď pán Ing. Fillo sa na nás nenahnevá.

Re:Re:Re:Re:Re:pozerali sme

rolo | 20.02.2013

Zdravim pani Helenka. Myslim že Vas pribeh by určite zaujímal velmi vela ludi. Mohli by ste svoj pribeh uverejniť na www.badatel.sk Ďakujem

Re:Re:Re:Re:Re:Re:pozerali sme

stara mama | 20.02.2013

ano,dobrý nápad, aj ja si myslím, že niet nad osobné skúsenosti.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:pozerali sme

Helena | 20.02.2013

Ja som dôchodkyňa, bohužiaľ veľmi zaostalá v počítačovej technike, napr. neviem ako pridávať články na weby atď. www.badatel.sk čítam. A čo sa týka odstránenia reumatoidnej artritídy celý "vtip" je v tom, že v tele musíme vytvoriť zásadité prostredie, jesť dostatok surovej stravy, odšťavovať, klíčky, oleje lisované za studenia, (zo stravy vynechať zemiaky, paradajky, baklažán, zelená paprika), cvičiť, opaľovať sa bez opaľovacieho krému (takto získame D3 vitamín). Počula som prípady čo napr. 12 dní dodržali Breusovu dietu, že sa vyliečili z reum. artritídy. Kto vie angl. je veľmi dobre pravidelne čítať: www.naturalnews.com www.mercola.com www.doctorsaputo.com, počúvať videa na www.naturalnews.tv Tieto weby majú svoje vyhľadávače, treba zadať slovo rheumatoid arthritis. Napr. v poslednom článku na www.naturalnews.com sa na zastavenie bolesti pri artritíde doporučovalo: kurkuma, surový nepasterilizovaný jablčný ocot, čerešne, ananás (hlavne stred - ošťaviť, omega-3 potraviny, zázvor. Ja osobne som veľmi ovplyvnená týmito webmi, robím postupné zmeny a na týchto weboch je veľa písané aj o očkovacom biznise.

Re:Re:Re:Re:Re:pozerali sme

stara mama | 20.02.2013

áno, ďakujem Vám pekne, p. Fillo má tiež aj moju emailovú adresu, snáď sa na nás nenahnevá :-}}

Záznamy: 1 - 30 zo 30

Pridať nový príspevok