Nový nátlak na očkovanie budúcich mamičiek

15.09.2012 18:56

The Douglass Report - 13.VII.2011 - Dr. William Campbell Douglass ml.

 

       Pôvodný článok "Poking the pregnant - New push to vaccinate moms-to-be"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Dali by ste svojmu čerstvo narodenému bábätku medikament, ktorý nebol na dojčatách testovaný? Samozrejme, že nedali. A určite by ste takému riziku nevystavili ani ešte nenarodené bábätko v brušku.

       Lenže mienkotvorné médiá naliehajú na tehotné ženy, aby sa dali zaočkovať proti chrípke na základe maličkej štúdie, ktorá údajne zistila, že očkovanie proti chrípke môže znížiť riziko predčasného pôrodu. Pritom sám FDA (U.S. Food and Drug Administration = Úrad pre kontrolu potravín a liečiv v USA; obdoba slovenského Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) - pozn. prekl.) hovorí, že očkovanie proti chrípke môže predstavovať neznáme riziko pre tehotné ženy a ich ešte nenarodené bábätká, ako aj pre dojčiace matky a ich dojčatá. Ale tiež im odporúča očkovanie proti chrípke.

plagát: zbite chrípkový vírus - dajte sa zaočkovať proti chrípke!       Je to priamo v príbalovom letáku od vakcíny proti chrípke, napr.:

"Nie je známe, či vakcína Afluria môže spôsobiť poškodenie plodu, keď je podaná tehotnej žene, ani čo môže ovplyvniť plodnosť."

       a tiež:

"Vakcína Afluria nebola testované na dojčiacich matkách. Nie je známe, či sa sa Afluria nevylučuje ľudským mliekom."

       Príbalový leták vakcíny Fluarix hovorí, že niet:

"žiadnych primeraných a dobre kontrolovaných štúdií na tehotných ženách."

       A

"Bezpečnosť a účinnosť vakcíny Flulaval nebola zisťovaná u tehotných žien, dojčiacich matiek a detí."

       Mám pokračovať? To sú len tri z vakcín proti chrípke, ale nevidel som doposiaľ ani jednu jedinú, v ktorej príbalovom letáku by nebolo uvedené podobné vyhlásenie. Takže zabudnite na idiotskú novú štúdiu, ktorá odporúča očkovanie proti chrípke tehotným ženám, a rozhodne sa riadte radou CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ SR) - pozn. prekl.), ktorá si v skutočnosti protirečí. Tento štátny úrad totiž tvrdí, že tehotné ženy by sa mali dať očkovať proti chrípke... ale bábätká do 6 mesiacov nie.

       Zaujímalo by ma, či títo lekárski géniovia vedia, čo sa skrýva v tele tehotnej ženy. Keď som to naposledy kontroloval, bolo to bábätko o dooooosť mladšie než 6 mesiacov. Pritom čokoľvek, čo dáte budúcej mamičke, dostane spolu s ňou aj toto malé "bábätko v procese výroby".

       Viem, že to môže vyzerať tento rok ako príliš skoré pojednanie o očkovaní proti chrípke, ale práve teraz je čas, aby sme dávali pozor na túto vec, pretože v čase, keď píšem tieto riadky, sa farmaceutické molochy a ich priatelia v CDC pripravujú na masívnu propagáciu očkovania proti chrípke. V skutočnosti už objednali rekordný počet dávok pre trh v USA a stavím sa, že podobné plány sú po celom svete, navzdory faktu, že ide o tú istú vakcínu, ktorá bola podávaná aj minulý rok.

       Verte mi, oni nevyrábajú tieto vakcíny len tak pre zábavu. Oni ich plánujú použiť!

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi približne 40 minút čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Nový nátlak na očkovanie budúcich mamičiek

moralka na upade...

ela | 16.09.2012

... ked klesa pocet potratov, treba zabijat inym sposobom, vsak?

Re:moralka na upade...

Jožko | 18.09.2012

Ľudia sú hyeny a nezaslúžia si tvoje komentáre.

Pridať nový príspevok