Neschopnosť chodiť bez palice a množstvo ďalších problémov po preočkovaní proti tetanu

12.04.2012 10:33

Vážený pán Fillo,

 

       som Vám veľmi povďačná, že sa angažujete prostredníctvom Vašich článkov v časopise Vitalita. Som čitateľkou Vitality od jej prvého vydania. Vďaka Vášmu článku v tomto časopise o očkovaní som nadobudla vážne presvedčenie, že moje zdravotné problémy pramenia práve z užitia očkovacej látky proti tetanu.

       Mám 71 rokov a v roku 2009 som bola zaočkovaná proti tetanu na základe výzvy sestričky môjho lekára. Medzitým sa sestričky u lekára menili, takže - ako som neskôr zistila, - som bola omylom zaočkovaná dvakrát. V priebehu 4 mesiacov sa u mňa objavili zdravotné problémy: mihanie zraku, zvracanie, silné závraty, hnačkovitosť, zvýšenie teploty, vypadávanie zubov. Následne som mala silný zápal močového mechúra, hnisavý zápal očí, bolesti žalúdka, zápach z úst, veľký smäd, silné pobolievanie bedrového kĺbu, strata hmotnosti až 6 kg v priebehu 6 týždňov.

        Zdravotné problémy pokračovali ďalších 12 mesiacov. Všetky vyšetrenia u lekárov (vrátane krvi a sonografie) dopadli negatívne, bez stanovenia diagnózy. Jedine po vyšetrení na ortopédii mi stanovili osteoporózu. V ostatných častiach tela osteoporóza nebola zistená a obsah vápnika v krvi je v norme. Pri vyšetrení štítnej žľazy mi zistili úzlik a vysoké protilátky. Nasadené som mala Risedronat Teva 35mg (obsahuje hliník) a vitamín D3.

       Až po prečítaní Vášho článku vo Vitalite som si dodatočne uvedomila, že moje zdravotné problémy pramenia z obsahu hliníka vo vakcínach a v liečive Risedronat. Po vylúčeni Risedronatu sa mi zdravotný stav zlepšuje: nemám sucho v ústach, nemám závraty, nezvraciam. Žiaľ, noha, do ktorej som bola zaočkovaná, ma ustavične bolí a od prvých problémov pri chôdzi musím používať palicu. Noha je ťažká a kĺb je bolestivý. Domnievam sa, že koncentrácia hliníka v najbližších tkanivách od vpichu je najvyššia.

       Môj názor, že podstatnú časť vyššie uvedených zdravotných problémov mám spôsobenú práve zo zvýšenej koncentrácie hliníka, som skúsila predostrieť lekárovi. Žiaľ bola som razantne odmietnutá. Lekár mi naznačil, že môj názor je absolútne mylný a v duchu zachovania svojej ješitnosti mi naznačil, aby som riešenie problému radšej ponechala na ňom.

       Obraciam sa na Vás s otázkou,či mám ešte nádej na uzdravenie,prípadne ak by ste mi vedeli poradiť účinné spôsoby alternatívnej liečby bola by som Vám nesmierne vďačná.

 

Vaša čitateľka Anna

 


Zvrejnenie tohto článku zabralo správcovi www.slobodaVockovani.sk približne 15 minút čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.