Nemocniční pacienti očkovaní proti svojej vôli! Zdravotná sestra informuje o zločineckom nútenom očkovaní nevinných pacientov

13.06.2016 05:29

Natural News20.V.2016J. D. Heyes

 

    Pôvodný článok Hospital patients are being vaccinated against their will! Nurse blows the whistle on criminal vaccinations being forced on innocent patients
    z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

ilustračný obrázok: otec v nemocnici s ustráchaným dieťaťom na rukách    Pred takmer dvomi rokmi skúsený vedec zo CDC (Centers for Disease Control and prevention = Stredisko pre potláčanie a predchádzanie chorobám; U.S. obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva — pozn. prekl.) Dr. William Thompson verejne priznal, že on a jeho spolupracovníci vynechali zo štúdie, zverejnenej v roku 2004, podstatné údaje, ktoré boli známkou toho, že černošskí chlapci, ktorí dostali MMR vakcínu pred dosiahnutím 3 rokov života, mali výrazne zvýšené riziko autizmu.

    Teraz vystúpila ďalšia informátorka ohľadne očkovania, aby informovala verejnosť, že bola denno-denne svedkom očkovaním spôsobených poškodení zdravia, keď pracovala ako zdravotná sestra na novorodeneckej jednotke intenzívnej starostlivosti (NJIS). V rozhovore pre InfoWars nočné správy (Nightly News) hovorila Michelle Rowton z NAMV (Nurses Against Mandatory Vaccines = Zdravotné sestry proti povinnému očkovaniu), čo je skupina, ktorá vznikla v roku 2012 a ktorá je proti povinnému očkovaniu, o bezcitnom zdravotníctve, ktoré je pod vplyvom peňazí a ktoré sa prísne pridržiava očkovacieho kalendára CDC, a to aj v prípade predčasne narodených bábätiek, ktoré ešte nedorástli do normálnej veľkosti. Táto prax, ako sa ukazuje, mnohým z nich veľmi škodí.

    „Mnoho ľudí si neuvedomuje, že v uzavretom priestore, akým je NJIS, sa rozhodli, že je potrebné zaočkovať tieto bábätká načas podľa očkovacieho kalendára,“ bez ohľadu na to, aké malé kvôli predčasnému pôrodu sú. Bábätká „môžu byť narodené aj o 4 mesiace skôr, takže by stále ešte mali byť v maminom brušku, môžu vážiť tak kilo, nanajvýš dva, a pritom dostanú rovnakú vakcínu, ako 100-kilový chlap,“ povedala Michelle Rowton a dodala, že lekári a ďalší zdravotníci niekedy zľahčujú skutočnosť, že hoci niektoré dojčatá, čo sa narodili predčasne, nepotrebovali žiadnu umelú podporu dýchania, musia byť po vykonaní pravidelného očkovania napojené na dýchacie prístroje.

 

„Je to politika nemocnice“

    Michelle Rowton tiež povedala, že zamestnanci NJIS často dostávajú telefonáty od zdravotných sestier z oddelenia pre rizikové deti, v ktorých ich tieto varujú, že budú zaočkované dvojmesačné predčasne narodené deti, tak aby bolo osadenstvo NJIS pripravené a malo dostatok voľných postelí, „pretože všetci vieme, že budú mať väčšie ťažkosti s dýchaním, príjmom potravy a trávením, výpadky dychu a spomalenú činnosť srdca (bradykardiu). Toto sa tam skutočne deje,“ dodala Michelle Rowton.

    V inom videu ďalšia zdravotná sestra-informátorka varovala, že očkovanie proti chrípke a ďalším chorobám sa pacientom automaticky ponúka ako súčasť novej politiky nemocnice a vlády:

„Odkedy vyšiel Zákon o dostupnej starostlivosti (Affordable Care Act), požaduje sa od nás — zdravotných sestier, — aby sme sa každého jedného pacienta po príchode do nemocnice pýtali, či bol zaočkovaný proti chrípke alebo pneumokokom. Ak na jednu či druhú otázku odpovie záporne, v počítači sa vygeneruje príkaz, ktorý hovorí, že ho máme touto vakcínou zaočkovať. Nepotrebujeme sa o tom rozprávať s lekárom, je to politika nemocnice. Je to teraz politika ministerstva zdravotníctva, že máme všetkých pacientov očkovať týmito vakcínami.“

 

Nedávajú skutočne informovaný súhlas

    Poznamenala, že dokonca aj pacientom, ktorí majú problémy, čo s chrípkou vôbec nesúvisia, musí ponúknuť tieto vakcíny. Navyše povedala, že nový formulár na súhlas so zdravotnou starostlivosťou obsahuje aj súhlas s očkovaním, hoci pacienti si nie sú vedomí, že dávajú súhlas aj s očkovaním:

„Keď idete do nemocnice, lebo potrebujete chirurgickú operáciu — povedzme umelú náhradu kĺbu v kolene — najprv sa vás spýtajú, či ste boli očkovaní proti chrípke a pneumokokom. Poviete, že nie. Potom vám povedia:

    „Nuž, potrebujeme, aby ste podpísal(a) tento súhlas, ak chcete, aby sme vás operovali. Musíte podpísať tento súhlas.“

    V tomto súhlase je slovo „biogeniká“. Ak podpíšete tento súhlas, kde sa píše „Súhlasím s podaním biogeník,“ tak vám vlastne môžu podať čokoľvek, čo považujú za potrebné, vrátane vakcín. Takže ak ste povedali, že nie ste očkovaní proti chrípke, a je chrípková sezóna, pričom ste podpísali súhlas, v ktorom sa píše „Súhlasím s podaním biogeník,“ tak vás zaočkujú dokonca aj keď ste práve uspatý/á, pretože ste už podpísali tento súhlas.“

    Tu sú obe videá (v angličtine):

 

Zdroje: