Nehanební propagátori očkovania používajú striptízové kluby, aby nalákali ľudí na lekársky zbytočné očkovanie

09.10.2010 11:41

NaturalNews.com - 6.X.2010 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Shameless flu shot pushers use strip clubs to entice people into medically useless vaccinations"
       z angličtiny preložil
Ing. Marián Fillo.

 

       Ako sme predpovedali, veľký humbuk okolo očkovania proti chrípke v Severnej Amerike (rovnako tak na Slovensku - pozn. prekl.) je už v plnom prúde. Propagátori očkovania naliehajú na každého, aby sa ponáhľal a dal sa zaočkovať. Ale tento rok sa vo svojej taktike uchýlili k ešte väčšiemu zúfalstvu. Asi to bude tým, že ľudia sa prebúdzajú a aktívne odmietajú očkovanie, ktoré, vedecky vzaté, im nič neprináša, zatiaľčo v skutočnosti oslabuje ich imunitný systém a spôsobuje zvýšenú náchylnosť na budúce nákazy (viď https://www.naturalnews.com/029641_vaccines_junk_science.html (po anglicky), alebo nie celkom podarený český preklad - pozn. prekl.).

       V Louisiane, premenili štadión na protichrípkové očkovacie stredisko (viď https://www.courier-journal.com/article/20101005/FEATURES03/310050039/Flu+shot+clinic+vaccinates+670+at+Cardinal+Stadium) dúfajúc, že zaočkujú desaťtisíce ľudí, ktorí tam prídu, aby sa dali zaočkovať.

       V okrese Polk v štáte Iowa otvorili auto-kliniku na očkovanie proti chrípke (viď https://www.chicagotribune.com/news/chi-ap-ia-drivethroughflu,0,995911.story), pričom zdravotnícki predstavitelia vzrušene oznamovali, že "ľudia, čo sa chcú dať zaočkovať, nemusia ani vystúpiť z auta." Pretože, samozrejme, žiadať od ľudí, aby vystúpili z auta, je zjavne priveľa u toho typu ľudí, čo sa postavia do radu na očkovanie.

       Tento týždeň sa vo všetkých hlavno-prúdových (mainstreamových) médiách, novinách i internetových stránkach písalo o tom, že tehotné ženy treba zaočkovať, lebo "to pomáha bábätku." To, čo Vám nepovedali, je, že očkovanie spôsobuje potraty, takže technicky vzaté, môžete očkovacie látky nazvať "injekciami na vyvolanie potratu." To podporuje túžby Billa Gatesa po znížení celosvetového počtu obyvateľov (https://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html (po anglicky), po slovensky tu: https://www.slobodavockovani.sk/news/ockovanie-ako-prostriedok-na-znizenie-poctu-obyvatelov/).

       Ale skutočným víťazom v tomto očkovacom šialenstve je Casselberry na Floride, kde propagátori očkovania premenili striptízový klub na očkovacie ústredie. Ak ste obyvateľom mesta, dostanete očkovanie proti chrípke zadarmo! (viď https://www1.whdh.com/news/articles/bizarre/12002346324877/fla-strip-club-offers-free-flu-shots-for-elderly/) Nie je v tom však zahrnutý žiadny zvodný tanec - za ten si musíte priplatiť.

       Hovorí sa, že sex dokáže predať čokoľvek. Zdá sa, že teraz sa to týka aj očkovania.

 

Nezákonná propagácia očkovania

       Prakticky akákoľvek propagácia očkovania proti chrípke je vlastne nezákonná, lebo dáva falošné a zavádzajúce sľuby, ktoré jednoducho nie sú podložené vedou. Očkovacie látky sú bežne propagované myšlienkou, že môžu "zachrániť Váš život" alebo "uchrániť Vás od práceneschopnosti." Tým sa vlastne hovorí, že "vás uchránia od nákazy chrípkou."

       Ako sa však ukazuje, všetky tieto reklamné sľuby sú falošné. Žiadny z nich nie je podporovaný čímkoľvek, čo by pripomínalo solídnu vedu. Keď už raz odhalíte závoj dezinformácií, ktoré vysiela CDC (U.S. Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; niečo ako slovenský úrad verejného zdravotníctva - pozn. prekl.) a ďalšie zdravotnícke úrady, rýchlo zistíte, že za očkovaním nie je nič iné než čistá šarlatánska reklama a lekárska mytológia (viď https://www.naturalnews.com/029641_vaccines_junk_science.html (po anglicky), alebo nie celkom podarený český preklad - pozn. prekl.).

       Každú zimu je väčšina ľudí, čo dostanú chrípku, totožná s tými, čo sa dajú zaočkovať. Počas minuloročnej pandémie prasacej chrípky, bolo 20% z tých, čo zomreli na prasaciu chrípku, proti nej zaočkovaných (viď https://www.naturalnews.com/027956_H1N1_vaccine_CDC.html)! A zvyšných 80% malo nedostatok vitamínu D.

       Netreba veľa výskumu na to, aby človek odhalil, že celá očkovacia propaganda je veľkým podvodom na občanoch USA (rovnako tak na občanoch Slovenska - pozn. prekl.), viď https://www.naturalnews.com/029124_flu_vaccines_quackery.html (po anglicky), alebo po slovensky tu: https://www.slobodavockovani.sk/news/cdc-hlasuje-za-ockovaci-utok-na-zdravie-obcanov-usa/.

       Niet divu, že propagátori očkovania sa musia uchýliť k striptízovým klubom či očkovacím auto-klinikám, aby nalákali ľudí na takéto očkovanie. Ich propagandu nepodopiera nijaká skutočná veda, takže sa obracajú na lacné triky so sexom a nečestnú reklamu, vďaka ktorej ľudia uveria nezmyslom.

       Čo je na tom všetkom obzvlášť zaujímavé, je, že zatiaľčo očkovací priemysel veselo používa podvodnú reklamu na svoje výrobky, FTC (Federal Trade Commission = Úrad na ochranu spotrebiteľov v USA - pozn. prekl.) a FDA (U.S. Food and Drug Administration = Úrad na kontrolu potravín a liečiv v USA - pozn. prekl.) aktívne vystupujú proti výrobcom a predajcom prírodných výrobkov, ktorí hovoria pravdu! Takže v USA je dovolené klamať o predpokladaných prínosoch očkovania, ale je nezákonné povedať pravdu o zdravotných prínosoch prírodného jedla a výživových doplnkov. Niet divu, že sú v USA všetci chorí...

       Takže výrobca vitamínu D nesmie povedať, že vitamín D chráni pred chrípkou oveľa lepšie než očkovanie, aj keď je to úplná pravda (viď: https://www.naturalnews.com/029760_vitamin_D_influenza.html (po anglicky), po slovensky tu: https://www.slobodavockovani.sk/news/vitamin-d-sa-ukazal-byt-v-predchadzani-chripke-ovela-lepsi-nez-ockovanie/). Ale výrobca očkovacej látky môže tvrdiť, že očkovanie Vám zachráni život, hoci to je bezočivé klamstvo.

       Takto sa spolčuje vláda s veľkými farmaceutickými firmami, aby účinne experimentovala s ľuďmi (viď https://www.naturalnews.com/029946_government_conspiracy_medical_experiments.html). Medzitým sú tieto firmy nachytané pri vedeckých podvodoch pomaly každý týždeň (viď https://www.naturalnews.com/029945_HRT_drugs_medical_journals.html).

 

Nestaňte sa očkovacou zombiou

       Keď spoznáte pravdu o očkovaní, zistíte, prečo som napísal hip-hop-ovú pesničku "Vaccine Zombie" ("Očkovacia zombia"). Môžete si vypočuť pesničku a pozrieť videoklip tu: https://www.naturalnews.com/vaccine_zombie.html

       Očkovacia zombia je človek, ktorý zabudne samostatne myslieť a iba robí čokoľvek, čo mu "zdravotnícke úrady" povedia, aj keby to malo byť z lekárskeho hľadiska zbytočné alebo spôsobiť neurologické poškodenia. Všetci ľudia, čo ich vidno v rade na očkovanie proti chrípke, sú očkovacie zombie.

       Ak by im ešte zvýšil vôbec nejaký kus rozumu, postavili by sa do radu na vitamín D alebo na bylinky posilňujúce imunitu. Alebo by kupovali a jedli na živiny bohaté plodiny, ktoré obsahujú to, čo telo potrebuje na boj s prenosnými chorobami bez chemických zásahov. Ale očkovanie, nanešťastie, častokrát spôsobuje poškodenia mozgu (kvôli prídavným chemikáliám spôsobujúcim zápaly), a tieto poškodenia mozgu znižujú schopnosť ľudí robiť inteligentné rozhodnutia. Akonáhle sa ich raz podarí zblbnúť, sú ľahkou korisťou pre každoročnú očkovaciu propagandu.

 

Na predchádzanie chrípke nepotrebujete očkovanie

       Nebol som proti chrípke očkovaný tak dlho, že už si nespomínam, kedy to bolo naposledy - pravdepodobne niekedy na škole. A vďaka tomu, že som si zvolil vitamíny a výživové doplnky, posledný krát som ochorel na chrípku tak dávno, že si ani nespomínam, kedy to bolo. Ľudia s dostatkom vitamínu D takmer nikdy neochorejú na chrípku - aj bez nebezpečného očkovania.

       Ak naozaj chcete predísť chrípke a zachrániť si život, obráťte sa na výživu, nie na injekcie. To je to, čo Vám zachráni život a udrží Vás pri zdraví.

       Pozrite si videoklip "Vaccine Zombie" tu: https://naturalnews.tv/v.asp?v=6D05173308E7F4169D7259EB85CDF522

       A nestaňte sa zombiou podstúpením očkovania. Namiesto toho podporte svoj imunitný systém výživou, a udržíte si svoj mozog nažive a v zdraví.