Najnebezpečnejší dokumentárny film v dejinách lekárstva („Vaxxed“ / „Zaočkovaní“) má v piatok (1.IV.2016) premiéru v New Yorku

31.03.2016 00:02

Natural News30.III.2016Mike Adams

 

    Pôvodný článok VAXXED UNLEASHED! The most dangerous documentary in medical history is playing for one week only at the Angelika Film Center in New York!
    z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

    Po vycenzurovaní z Filmového festivalu Tribeca Roberta De Nira budú „najnebezpečnejší dokumentárny film v dejinách lekárstva“ premietať v New Yorku, a to celý týždeň, počnúc týmto piatkom (1.IV.2016).

ilustračný obrázok: plagát filmu „Zaočkovaní: Od zatĺkania po katastrofu“    „VAXXED: From Cover-Up to Catastrophe“ („Zaočkovaní: Od zatĺkania po katastrofu“) už píše dejiny tým, že je to prvý dokumentárny film v dejinách lekárstva, na ktorý zaútočili všetky oznamovacie prostriedky hlavného prúdu (mainstreamové médiá) dokonca bez toho, že by ho vôbec videli.

    Ak chcete lístky na tento film, môžete si ich už teraz kúpiť v predpredaji (budú vypredané veľmi rýchlo). Oficiálna stránka filmu je tu:

    Film sa bude premietať od piatku 1.IV.2016 do štvrtku 7.IV.2016 v časoch: 1100, 1315, 1530, 1745, 2000, 2230, 005. V predaji sú aj špeciálne skupinové lístky pre skupiny 25 a viac ľudí za 8 dolárov za kus, ale tie sa dajú kúpiť len osobne v pokladni (nie cez internet).

    Kliknite sem, ak chcete vidieť exkluzívny video-rozhovor s Delom Bigtreem, producentom filmu „Vaxxed“, ktorý bol úplne scenzurovaný v spravodajskej relácie ABC World News Tonight (Svetové správy dnes večer). Del Bigtree sa vyjadril:

„Rozhodli sme sa urobiť film, ale teraz píšeme dejiny. Všetky významnejšie noviny píšu, aby si ľudia nešli pozrieť film, ktorý samotní novinári nevideli. Čo bude ďalej? Povedia nám, aby sme začali na ulici páliť knihy? Nikdy v živote sme nevideli nič podobného. Toto by mala byť krajina, založená na slobode vyjadrovania, ale všetky naše oznamovacie prostriedky, ktoré (údajne) zastupujú slobodu slova a vyjadrovania, hovoria každému, aby skoncoval so slobodou slova. Novinárstvo je v USA oficiálne mŕtve.“

 

Staňte sa svedkami ohromujúcej pravdy, ktorú vám všetky oznamovacie prostriedky hlavného prúdu nechcú dovoliť odhaliť…

    Tento film rozpráva pravdivý príbeh o o vedcovi a informátorovi Dr. Williamovi Thompsonovi zo Strediska pre potláčanie a predchádzanie chorobám (angl. Centers for Disease Control and prevention = CDC), ktorý verejne priznal, že si v CDC vymýšľali vedecké údaje, aby zakryli známu spojitosť medzi očkovaním a autizmom — spojitosť, ktorú celý tento komplex lži-médií popiera, že by vôbec jestvovala. Všetky oznamovacie prostriedky hlavného prúdu sú totiž do značnej miery platené farmaceutickými spoločnosťami.

    Všetky oznamovacie prostriedky hlavného prúdu odmietli oznámiť toto priznanie Dr. Thompsona, čím sa pokúsili pochovať (cz: pohřbít) jedno z najudivujúcejších priznaní vedeckého podvodu v dejinách moderného lekárstva. Tie isté oznamovacie prostriedky sa teraz pokúsili prelomiť slobodu slova nezávislých filmárov zlomyseľným ohováraním tohto filmu (a vyhrážaním sa Robertovi De Nirovi) dokonca ešte predtým, ako ktokoľvek z týchto novinárov tento film vôbec videl.

    Nesmierny tlak na stiahnutie tohto filmu, namierený na Roberta De Nira, ktorý pôvodne obhajoval premietanie tohto filmu na Filmovom festivale Tribeca, ho, žiaľ, viedol k zmene postoja a k stiahnutiu tohto filmu, keď oznamovacie prostriedky hlavného prúdu spustili svoju zlomyseľnú ohováračskú kampaň proti nemu.

    Natural News odvtedy odhalili prekvapivý príbeh o tom, ako s nacistami spojená Sloanova nadácia, založená kolaborantom s nacistami, ktorý pomáhal Tretej ríši dobyť veľkú časť Európy, platila „úplatky“ tvorcom filmov, premietaných na filmových festivaloch Sundance a Tribeca, čím uplatňovala vplyv na tvorbu programov týchto festivalov, smerom k podpore eugeniky, génového inžinierstva a nadvlády vedy nad ľudstvom.

    Panujú domnienky, že „vedeckí poradcovia“ Sloanovej nadácie tlačili na Roberta De Nira, aby stiahol film „Vaxxed“ z filmového festivalu Tribeca, tvrdiac, že tento film vyvolá u ľudí pochybnosti o bezpečnosti očkovania. Kliknite sem pre infografiku o Sloanovej nadácii, ktorá odhaľuje prepojenia na Tretiu ríšu, eugeniku a plány na zníženie počtu obyvateľov (depopuláciu).

 

Viď tiež články: