Môže orálny sex naozaj spôsobiť rakovinu?

03.12.2011 15:50

The Douglass Report - 26.X.2011Dr. William Campbell Douglass ml.

 

       Pôvodný článok "Can oral sex really cause cancer?"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Na scéne je nový rakovinový strašiak — a tentokrát nemá nič do činenia s tabakom.

       Ľudské papilómové vírusy (Human Papilloma Virus = HPV), prenášané počas orálneho sexu sú teraz údajnou "najčastejšou príčinou" všetkých typov rakoviny hlavy a krku s podielom 73% — vrátane rakoviny jazyka a hrtana, ktoré boli vždy (mylne) pripisované fajčeniu.

       Ale aby sme niečomu takému uverili, museli by nás výskumníci, stojaci za týmto "objavom", presvedčiť, že orálny sex je na vzostupe, ako keby ho ľudia len teraz objavili.

       Áno, správne. A to bola aj moja reakcia na túto správu.

       Ale Vy, rovnako ako ja, už viete, o čom to celé V SKUTOČNOSTI je: o očkovaní. Zároveň so spojitosťou orálneho sexu s rakovinou výskumníci taktiež "objalili", že rakovinotvorné kmene HPV, prenášané počas tejto trendovej sexuálnej techniky, sú práve tie, ktoré potláča očkovanie.

       Aká to náhoda!

       A v prípade, že lekári, čo si túto štúdiu prečítajú, nepochopia jej posolstvo, aby začali vnucovať očkovanie proti HPV rovnako tak chlapcom, ako dievčatám, úvodník zverejnený spolu s touto štúdiou v časopise Journal of Clinical Oncology to uvádza na pravú mieru:

"... prevencia očkovaním takmer isto bude konečným riešením tohto problému ..."

       Takmer isto??? Niet jedinej štúdie o očkovaní proti HPV a rakovine hlavy či krku — ako si teda môžu byť takmer istí čímkoľvek?

       Zabudnite na "takmer". Tu sú skutočné istoty: očkovanie proti HPV bolo pôvodne schválené pre dievčatá, údajne aby ich chránilo pred rakovinou krčka maternice. V skutočnosti však poskytuje len veľmi obmedzenú ochranu na veľmi obmedzený čas.

       Keď však ide o riziká, tie sú doslova nebetyčné: očkovanie proti HPV bolo spojené s tisíckami otrasných problémov, vrátane vysiľujúcej poruchy nervovej sústavy a desiatok úmrtí — a federálni úradníci boli minulý rok pristihnutí s krvavými rukami, ako sa tieto úmrtia snažia zakryť.

       Rodičia nie sú blbci — počuli hororové príbehy a húfne chránia svoje dcéry pred týmito očkovacími látkami... Takže teraz výskumníci vymýšľajú nové dôvody, aby sa dalo zaočkovať viac ľudí, chlapcov nevynímajúc.

       Ľaľa ho, aký to falošný poplach ohľadne orálneho sexu. Nedajte sa nachytať.

       Čo sa týka očkovania, ešte som neskončil. Čítajte aj naďalej o jednom z najrýchlejšie rastúcich hnutí v krajine.

 


Preklad tohto článku zabral prekladateľovi vyše 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.