Mimoriadne podujatie vo štvrtok 9.II.2017 v Bruseli (BE) v Európskom parlamente

09.02.2017 09:30

www.svobodaVockovani.cz Česká verze www.svobodaVockovani.cz

Predmet: Pozvánka na mimoriadne podujatie 9. februára 2017

 

Vážená pani poslankyňa / vážený pán poslanec,

    europoslankyňa Michèle Rivasi usporadúva mimoriadne podujatie na tému „Pochybná bezpečnost vakcín“, ktorá sa bude konať 9. februára 2017 v Bruseli. Prvá časť sa odohrá v budove Európskeho parlamentu dopoludnia a popoludní bude pokračovať v súkromnom divadle.

    Europoslankyňa Michèle Rivasi otvorí o 930 dopoludňajšiu časť, ktorá bude pokračovať viacerými krátkymi prezentáciami odborníkov a informátorov a následne premietaním dokumentárneho filmu Zaočkovaní: od zat ĺkania ku katastrofe (v pôvodine: VAXXED: from Cover-up to Catastrophe), ktorý odhaľuje podvodné manipulácie v štúdii súvislosti MMR vakcíny (proti osýpkam, príušniciam a ružienke) s autizmom zo strany amerického úradu verejného zdravotníctva CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre potláčanie a predchádzanie chorobám). Medzi rečníkmi počas dopoludňajšej časti nebudú chýbať: Dr. Andrew Wakefield, režisér tohto filmu, prof. Luc Montagnier, držiteľ Nobelovej ceny za medicínu a objaviteľ HIV, právnik Philippe Van Langendonck, Sophie Guillet, informátorka v otázkach očkovania, a novinárka Senta Depuydt.

    O 1430 bude tlačová konferencia v Európskom parlamente, na ktorú ste tiež pozvaní.

    O 1600 bude panelová diskusia niekoľkých uznávaných vedcov, odborníkov a informátorov v divadle Espace Lumen, ktoré sa nachádza blízko Európskeho parlamentu. Témou bude „Prerušme mlčanie okolo (ne)bezpečnosti očkovania“. Druhé verejné premietanie filmu Zaočkovaní (VAXXED) sa potom odohrá večer, opäť za prítomnosti režiséra Dr. Andrewa Wakefielda.

    Ďalšie premietania tohto filmu budú nasledovať v Paríži 13. februára 2017 večer a v Londýne 14. februára 2017 večer.

    Ako občianka Európskej únie budem veľmi rada, ak navštívite toto významné európske podujatie, či už v Európskom parlamente dopoludnia alebo panelovú diskusiu popoludní.

    So srdečným pozdravom

DOPLŇTE MENO A PRIEZVISKO,
IDEÁLNE AJ POŠTOVÚ ADRESU

 

Poznámka:

    Prikladám program tohto dňa:

program akce v Bruselu 9.II.2017

    Ak chcete navštíviť podujatie v Európskom parlamente, registrujte sa, prosím, e-mailom na: suretedesvaccins@gmail.com

    Informácie o premietaní filmu Zaočkovaní (VAXXED) v Bruseli: https://www.facebook.com/suretevaccins (po francúzsky)

    Informácie o premietaní filmu Zaočkovaní (VAXXED) v Paríži: https://tinyurl.com/suretevaccinsparis (po francúzsky)

    Informácie o premietaní filmu Zaočkovaní (VAXXED) v Londýne: https://www.tickettailor.com/checkout/view-event/id/79383/chk/1ef2/ (po anglicky)

 


    Len vďaka dobrovoľným príspevkom čitateľov a poslucháčov môže Sloboda v očkovaní prinášať všetkým ľuďom bezplatne dôležité informácie (nielen) o očkovaní. Ak si myslíte, že naša práca má hodnotu, a ak je to vo vašich možnostiach, prispejte, prosím, na ďalší chod tejto stránky. Každé euro a každý cent je dobrý a srdečne ďakujeme zaň!
    Môžete však priložiť ruku k dielu aj iným spôsobom.