Máme nové logo, Google+ stránku i stránku na FaceBooku

10.07.2016 19:43

Ing. Marián Fillo

www.svobodaVockovani.cz Česká verze www.svobodaVockovani.cz

 

    Ako ste si už mnohí všimli, zmenila sa nám grafická hlavička nášho webu a nielen webu. pôvodný maskot Slobody v očkovaníV hlavičke už nefiguruje hlava istého dievčatka, z ktorého medzitým vyrástla stredoškoláčka, ale namiesto nej sa tam objavilo nové logo. Cesta k novému logu bola pomerne kľukatá. Po výzve na FaceBooku prišlo niekoľko autorských návrhov, zároveň som vybral niektoré kresby, ktoré som považoval za priechodné ako logo, z databanky obrázkov a dal som hlasovať. Neskôr som však zistil, že obrázky z databanky nie je možné použiť ako logo, takže toto padlo. Následne som sa dohováral s mne známou autorkou viacerých podarených grafických návrhov, ale v prípade Slobody v očkovaní, žiaľ, neponúkla nič, čo by aspoň trochu zodpovedalo našim predstavám.

    V e-mailovej schránke štúdia Slobodného vysielača som však narazil na e-mail od istého grafika, ktorý ponúkol svoje služby zdarma Slobodnému vysielaču. Tak som skúsil, či by reku aj pre Slobodu v očkovaní niečo neurobil, a na moje potešenie súhlasil. Následne mi poslal 4 návrhy, o ktorých som opäť dal hlasovať a víťazne vyšiel ten, ktorý sa aj mne najviac páčil:

nové logo Slobody v očkovaní    Tomuto grafikovi by som teda týmto rád verejne poďakoval za jeho pomoc a za to, že nezaťažil náš rozpočet ďalšími výdavkami (komerčná cena návrhu loga začína niekde okolo 100–150 € a môže byť aj podstatne vyššia), keďže za svoju pomoc nič nepýtal. Srdečne ďakujeme!

Miroslav Ustaník
Dolný Kubín
www.MUdizajn.sk

    Nové logo sme ihneď využili na našej novej Google+ stránke Sloboda v očkovaní SK, na našej staršej diskusnej skupine Za slobodnú voľbu v očkovaní na FaceBooku, na staršej stránke Sloboda v očkovaní na VK.com, na ešte staršej skupine Sloboda v očkovaní na VK.com, ako aj na našej ani nie dva týždne starej (a teda novej) stránke na FaceBooku Sloboda v očkovaní:

hlavička stránky Sloboda v očkovaní na FaceBooku