Mainstream pripúšťa, že očkovanie poškodzuje zdravie

28.08.2012 05:25

The Douglass Report - 3.X.2011 - Dr. William Campbell Douglass ml.

 

       Pôvodný článok "Mainstream admits to vaccine faults"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

fotografia - Dr. William Campbell Douglass ml.       V najnovšom pokuse "dokázať", že očkovanie nespôsobuje autizmus, pripustil Výskumný ústav lekársky v USA (Institute of Medicine = IoM), že bežné očkovanie detí môže spôsobiť takmer čokoľvek iné.

       Tento najhlavnejší zo všetkých zdravotníckych orgánov — tá istá skupina, čo odmieta doplnky vitamínu D a nastavuje jeho odporúčaný príjem na smiešne nízke hodnoty — hovorí, že máme "presvedčivé dôkazy", že očkovanie spôsobuje kŕče, zápal mozgu, rôzne infekcie (napr. osýpky), zápal pľúc, zápal mozgových blán, zápal pečene (hepatitídu) a všeličo iné...

       ... len nie autizmus..

       Nuž, cítite sa lepšie? Tak choďte dať svoje dieťa zaočkovať!

       Veselé na tom je, že pripustili zápal mozgu, čo je ochorenie, ktoré má silné väzby s autizmom. Pripustiť jedno a nepripustiť druhé je ako pripustiť, že niečo môže spôsobiť smrkanie... ale trvať na tom, že to nemá žiadnu spojitosť s nachladnutím.

       Nejdem tu znovu otvárať debatu okolo očkovania a autizmu, pretože aj bez súvislosti očkovania s autizmom jednoducho nepotrebujete očkovanie — a IoM Vám ochotne poskytuje dlhočizný zoznam dôvodov, prečo chrániť deti pred očkovaním.

       Zápal mozgu... meningitída... zápal pľúc... mám pokračovať? Pri takomto zozname: kto potrebuje autizmus?!?

       To ale nie je jediný problém s očkovaním. Napriek tomu, čo ste možno počuli, očkovanie nezachráňuje životy — poškodilo milióny, zabilo tisíce a oslabilo prirodzenú imunitu celého ľudstva.

       Povedzte však niekomu, že nechcete vystaviť svoje deti týmto rizikám, a bude Vás považovať za nejakého radikálneho šialenca. Ak sa ocitnete v takomto rozpoložení, prečítajte si toto.

       Dám Vám všetku muníciu, ktorú potrebujete na to, aby ste vyhrali akúkoľvek hádku o očkovaní.

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi takmer 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Mainstream pripúšťa, že očkovanie poškodzuje zdravie

mať zbraň je prirodzené právo

Petrík | 28.08.2012

Jediná munícia ktorú ľudia potrebujú je tá ozajstná, aby sa k nim štát nechoval ako k otrokom a nerozkazoval im pichať si jedy. Ľudia ktorí nemajú zbrane, sú otroci, lepšie povedané MUKLi.

hadat sa netreba

Andrej Kulich | 28.08.2012

je to zbytocna namaha a sposobi len opak. Mam taku skusenost, ze jedine, co prinuti ludi rozmyslat je vlastna skusenost a priklad. My sme neockovali ale ani sme v rodine neagitovali. Svet sa zachranit neda a podstatne je, aby boli nase deti zdrave. Ked ostatni uvidia, ze to funguje, osmelia sa sami, pridu k tomu poznaniu prirodzene a bez hadky.

Takato zmena myslenia je trvacnejsia, pretoze ti ludia si svoj nazor potom aj vedia obhajit, pretoze su s nim stotozneni, su o nom presvedceni.
Ak sa len naucia par veci a lekari alebo komisia na nich vybafne nieco, na co nie su pripraveni, potom vacsinou cuknu a ustupia. Toto som videl x-krat vo svojom okoli.

Re:hadat sa netreba

Petrík | 28.08.2012

Súhlasím. Niektorí ľudia sú tupé prastá. Tupé je že nič nepochopia a prasatá že oni nepomôžu vám ak by niečo vedeli. Nevidím zmysel robiť extra agitáciu.

Pridať nový príspevok