Ľudská DNA vo vakcínach spôsobuje poškodenia mozgu

04.01.2012 02:00

Fotografia Dr. DouglassaThe Douglass Report - 1.V.2011 - Dr. William Campbell Douglass ml.

 

       Pôvodný článok "Human DNA in shots causes brain damage"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Pro-očkovací roztlieskavači očkovacieho priemyslu sa poriadne zapotia, kým toto prekričia.

       Bývalá popredná vedkyňa z farmaceutickej firmy, teraz už na dôchodku, sa pozrela na všetok zverejnený výskum autizmu odkedy bola táto choroba prvýkrát identifikovaná v roku 1943 a — keby ste to náhodou ešte nevedeli — zistila, že očkovanie môže byť zodpovedné za prinajmenšom niektoré prípady autizmu. Ale nie tým spôsobom, ako by ste si možno mysleli.

       Som si istý, že ste počuli o teórii, ktorá z nárastu autizmu obviňuje thimerosal, zlúčeninu ortuti, donedávna používanú vo vakcínach — o teórii, ktorú nie celkom uznávam. Dr. Helen Ratajczak, vysoko uznávaná vedkyňa, ktorá pracovala pre Boehringer-Ingelheim, má inú teóriu: tkanivá pochádzajúce z ľudských plodov, použité pri výrobe vakcín.

       Vidíte dobre — niektoré vakcinačné vírusy sú skutočne pestované na bunkách, pochádzajúcich z umelo potratených ľudských plodov.

       A ak sa vám to nezdá byť dostatočne zvrhlé, čo poviete na toto? Dr. Helen Ratajczak sa domnieva, že ľudská DNA, ktorá zostáva vo vakcíne, môže spôsobiť, že telo začne útočiť na svoje vlastné mozgové bunky, čo vedie k zápalu, spojenému s autizmom — obzvlášť u detí, ktoré sú už k tomu náchylné.

       Na podporu svojej teórie Dr. Helen Ratajczak poukazuje na špičky vo výskyte autizmu, keď bola ľudská DNA pridaná do vakcíny MMR II v roku 1983, potom znovu v roku 1988, keď bola pridaná druhá dávka vakcíny MMR II pre určité deti, a znovu v roku 1995, keď sa začala používať vakcína proti ovčím kiahňam so živým vírusom, vypestovaným na bunkovom tkanive, pochádzajúcom z umelo potrateného ľudského plodu. Poukazuje aj na podobné vzorce v zámorí.

       Ak je teória Dr. Helen Ratajczak správna, neočakávajte, že by sa epidémia autizmu v dohľadnej dobe spomalila. Ľudské bunkové tkanivá sa teraz používajú pri výrobe najmenej 23 vakcín.

       Mainstream (hlavný prúd) v medicíne nie je schopný poraziť Dr. Helen Ratajczak vedou, tak miesto toho na ňu útočí. Zastreľte posla zlých správ injekciou s obsahom ľudskej DNA! (V pôvodine je použitá nepreložiteľná slovná hračka. Angl. shoot = strieľať; shot = výstrel/rana, ale aj injekcia/vakcína - pozn. prekl.)

       Jeden z kritikov hovorí, že skúsenosti Dr. Helen Ratajczak, ktoré nadobudla počas práce pre farmaceutický priemysel, z nej nerobia automaticky odborníčku. To je asi ako povedať, že kohosi skúsenosti vo futbalovej superlige z neho nerobia futbalistu.

       Iný kritik sa chytil toho, že Dr. Helen Ratajczak sa podieľala "len" na 4 zverejnených štúdiách za posledných 10 rokov, pričom ignoroval desiatky štúdií, ktorých bola autorkou či spoluautorkou v predchádzajúcich rokoch.

       Dr. Helen Ratajczak povedala o sebe CBS News, že predtým, než šla na dôchodok, bola obmedzená v tom, čo môže zverejniť. Teraz to však vyzerá, že ju už nič nezastaví.

       Vyzerá to tak, že je rovnaká "krvná skupina" ako ja.

 


Preklad tohto článku zabral prekladateľovi približne 1,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.