Leukémia a následná smrť po očkovaní MMR vakcínou (Priorix od GlaxoSmithKline)

22.07.2013 15:45

Alexandra z Prešova

 

       Chcela by som prispieť skúsenosťou s očkovaním, ktorú som síce nezažila na vlastnej koži (a verím, že ani nikdy nezažijem) ale stala sa mojej kamarátke, resp. jej dieťaťu.

obsah balenia vakcíny Priorix       Ide o MMR vakcínu, ktorá bola podaná v 15. mesiaci života. Kamarátka bola so svojím synom na dovolenke. Po návrate bol na tretí deň zaočkovaný MMR vakcínou (Priorix od firmy GlaxoSmithKline). Ešte v ten deň dostal komplikácie a vysoké horúčky. Utekali s ním do nemocnice. Po odobratí krvného obrazu u lekárky boli zistené veľmi nízke hodnoty bielych a červených krviniek a ostatných ukazovateľov na leukémiu. V priebehu jedného týždňa už s ním matka ležala v Košiciach na onkológii, kde absolvoval dlhé mesiace chemoterapiu, neskôr bol prepustený do domácej liečby, no na chemoterapiu v určitých časových intervaloch stále chodili.

balenie vakcíny Priorix od GlaxoSmithKline       Po asi 12 mesiacoch bol objednaný na transplantáciu kostnej drene do Bratislavy. Po transplantácii dostal infekciu, začali mu postupne zlyhávať vnútorné orgány, doktori ho dali do umelého spánku, z ktorého sa už, Bohu žiaľ, neprebral. Po asi troch týždňoch v umelom spánku stúplo CRP na hodnotu 500! V stredu 8.V.2013 zomrel v skorých ranných hodinách.

       Vraj sa pochybilo v niečom po tej transplantácii, podrobnosti neviem... Je to v podstate už jedno. Malého chlapčeka teraz už nič nebolí, je mu dobre. Je to hrozné. Neviete si predstaviť, čo prežila matka so svojím synom po zaočkovaní, celú tu dobu po nemocniciach, až kým sa ich trápenie tragicky neukončilo. Avšak matke, ktorá prišla o svoje do 15. mesiaca zdravé dieťa, trápenie ostane až do konca jej života.

logo GlaxoSmithKline       Nechápem ako niektorí pediatri ľahkovážne pristupujú k očkovaniu, hlavne keď je zaznamenaných tak veľa prípadov poškodenia detí! Keby mu bola pediatrička urobila krvný obraz pred zaočkovaním (hlavne keď mala vedomosť že sa práve vrátili z dovolenky) možno sa tomu celému dalo predísť alebo možno ani nie. To sa teraz už nedozvieme. Nepochybne práve táto vakcína bola v jeho prípade prudkým spúšťačom leukémie.

        Nemám odvahu moju kamarátku žiadať, aby prispela svojou skúsenosťou na túto stránku a zároveň dúfam, že sa nebude na mňa hnevať, že som si dovolila opísať jej smutný príbeh a informovať ostatné matky o skutočnostiach, týkajúcich sa očkovania. Ja sama som matkou 15-mesačnej dcéry a očkovanie MMR vakcínou sme už odmietli.

 


Zverejnenie tohto článku zabralo šéfredaktorovi www.slobodaVockovani.sk približne 40 minút čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, keď našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Leukémia a následná smrť po očkovaní MMR vakcínou (Priorix od GlaxoSmithKline)

aplikácie rakovinotvorných látok

rodič | 27.07.2013

Deti poškodené očkovaním v Malajzii. Čo sa stane, keď aplikujete jed na potkany do detí:
https://healthbitesonline.blogspot.cz/2012/10/malaysian-vaccination-schedule-do-you.html

Mozgové neuróny degenerované ortuťou

rodič | 27.07.2013

Mozgové neuróny degenerované ortuťou
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IHqVDMr9ivo#at=27
sh.t toxic :(

tiomersal (ortuť)=zníženie odolnosti imunitného systému

rodič | 27.07.2013

MVDr. Tatiana Kimáková, PhD.
- https://www.imagodiagnostika.com/news/otrava-ortutou/
"Dlhodobý prívod zlúčenín ortuti do organizmu spôsobuje rozpad lymfatických buniek sleziny a lymfatických uzlín, čo má za následok zníženie celkovej odolnosti organizmu. Organické zlúčeniny ortuti spôsobujú poškodenie jadra buniek."
"Zlúčeniny ortuti sú aj príčinou imunopatologických procesov tým, že po zlúčení s albumínom sú alergénmi. Intoxikácie, ktoré vznikli už v priebehu života, teda postnatálne, sú charakterizované poruchami citlivosti, chôdze, tŕpnutím dolných končatín, zúžením zorného poľa, poruchami sluchu, trasom a v ťažkých prípadoch aj kŕčmi. Postupne dochádza k redukcii mozgovej kôry a degenerácii nervových buniek. Niektoré zlúčeniny organickej ortuti (napr. fenylortuť) môžu spôsobiť v mieste styku poškodenie kože alebo slizníc. Ak je intoxikácia spôsobená inhalačnou cestou, potom dochádza k poškodeniu pľúcneho tkaniva."

- https://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/zdravotnictvo/zakroky/nebezpecne-ockovanie/
"Celkovo sa tiomersal nachádzal vo viac ako 30 druhoch očkovacích látok pre deti v koncentrácii od 0,003 % do 0,01 %. A tak ročné dieťa bolo vystavené takýmto dávkam ortute:
75 mikrogramov ortute pre trikrát zaočkovanie DTP
75 mikrogramov na HIB A
37,5 mikrogramov na tri dávky Hepatitis B
Spolu: 187,5 mikrogramov ortute
Toto množstvo presahovalo povolenú hornú hranicu normy ortute pre dieťa v danom veku.
Od mája 2000 preto niektoré firmy prestali vyrábať vakcíny obsahujúce ortuť, ale dodnes v podstate rodič nezistí, či vakcína, ktorú jeho dieťaťu podajú, ortuť predsa len neobsahuje..."

Re:tiomersal (ortuť)=zníženie odolnosti imunitného systému

scvsdc | 28.07.2013

A kto povolil nejakú hladinu ortuti? Vy ako rodič jediní máte niečo povoľovať alebo zakazovať. Je fuk čo je v zákonoch, podstatné je ako zoberiete zákon do vlastných rúk.

Re:Re:tiomersal (ortuť)=zníženie odolnosti imunitného systému

rodič | 29.07.2013

niekto povolil, a niekto odsúhlasil a schválil, asi takto:
https://www.fastimages.eu/images/mantravakc.jpg

Re:Re:tiomersal (ortuť)=zníženie odolnosti imunitného systému

rodič | 29.07.2013

Mimo krajín EÚ je vo vakcínach bežný, nakoľko WHO usúdila, že o toxicite thiomersalu nie sú dôkazy a z bezpečnostného hľadiska nie je dôvod na náhradu týchto vakcín drahšími jednodávkovými alternatívami.

Viac tu: https://www.slobodavockovani.sk/news/thiomersal-thimerosal/

Oslabenie TH1 a rakovina...

Anett | 26.07.2013


Dr. Hirte: "Srbští vědci se domnívají, že existuje souvislost mezi zavedením
očkování proti záškrtu ve čtyřicátých letech a výskytem leukémie
v raném dětském věku, jejíž výskyt je od té doby častější. Za tímto
účelem se pokusně provádí průzkumy, které by porovnaly četnosti
případů leukémie u neočkovaných (Ivanovski 2007)."

Ivanovski, P.I., Ivanovski, I.R: Childhood acute lymphoblastic leukemia is triggered
by the introduction of immunization against diphtheria. Med Hypotheses 2007, 68 (2): 324-327

https://www.slobodavockovani.sk/news/ockovanim-vytvorene-protilatky-mozu-suvisiet-so-vznikom-leukemie/

Niekt. Vakciny obsahuju fenol, ktory potlaca fagocytozu a tym aj primarnu imunitnu odpoved. Takze vakciny obsahujuce fenol oslabuju imunitny system o to jeho najdolezitejsiu bunkovu zlozku. Na 1 strane vakciny hadzu do tela patogeny a na 2. Strane ho svojimi toxickymi zlozkami pripravuju o moznost branit sa proti nim. (Dr. Alexander Kotok)

Podla udajov japonskych vedcov sa v lymfocytoch zaockovanych deti (virusom osypok) minimalne pocas 1 ROKA ( po ukonc. Pokusu) NEDOKAZALA vyrovnat povodna hladina interferonu - latky, ktora zodpoveda za nasu odolnost nielen proti infekcnym , ale aj ONKOLOGICKYM chorobam!!!!! ( kniha ruskeho dr. A. Kotoka Ockovanie v otazkach a odpovediach pre premyslajucich rodicov). Tak a teraz my povedzte, ktory premyslajuci lekar a rodic by zaockoval onkologicky chore dieta (v remisii) a riskoval oslabenie bunkovej zlozky imunity, ktora ma likvidovat aj rakovinove bunky??!!! Je to v sulade so zasadou predbeznej opatrnosti???? A potom ten isty lekar, ktory zaockuje taketo dieta sa bude lavou rukou skrabat na pravom uchu a tvrdit, ze toto ockovanie s naslednou recidivou u tohto detata istotne nema nic spolocne, ze ide len o nahodu, casovu zhodu a istotne by recidiva nastala aj keby jej ockovanie nepredchadzalo... ano toto su schopni lekari tvrdit i ked nemaju kristalovu gulu ani stroj casu a predsa to 100% - ne vedia a budu Vas o tom presviedcat...(cest vynimkam) ...ja by som nedovolila hrat s mojim dietatom takuto rusku ruletu NIKDY !!! Aj v nasej rodine sa vyskytla recidiva rakoviny u pacienta v remisii, ktoreho iniciativny obvodak prehovoril na ockovanie proti chripke zdarma. Dokonca, ked sa spytal na pritomnost karcinogennych latok vo vakcine, tak mu bolo povedane, ze prosim Vas, to je take zanedbatelne mnozstvo...Asi 2 mes. na to uz lezal na operacnom stole, potom chemoterapia, ktora ho ale bohuzial za cca pol roka "zabila", a celkovo cca 8 mesiacov po ockovani zomrel...keby mal druhu moznost, uz by sa zaockovat nedal, aby riziko recidivy znizil na minimum, bohuzial nemame stroj casu...

Re:Oslabenie TH1 a rakovina...

Honey badger | 26.07.2013

Ti homeopati urobia fakt vsetko preto, aby si zvysili klientelu. Hirte aj Kotok, a vy tie ich blaboly citate.
Velmi ma dojal odkaz na nepotvrdenu hypotezu od Ivanovskeho. Ono treba si aj precitat nieco viac nez nadpis.
A tie vakciny obsahuju fenol v takom malom mnozstve, ako latky v homeopatikach, takze ich efekt je rovnaky: ziadny.
Zmeny v interferone, lymfocytoch, interleukinoch a ja neviem este coho prebiehaju neustale. Zbytocne panikarite a strasite ludi. Vidim, ze niekedy je pre niekoho fakt lepsia nevedomost ako vedomost.
Kotok nema asi doma internet, ked si nevedel vygooglit aj studie, ktore hovoria o produkcii IFNgama po vakcinacii.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2120551
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9041660
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17703416
Radsej by som cital odbornu literaturu nez pavedu homeopatov. To fakt nevidite, o co im ide?

Re:Re:Oslabenie TH1 a rakovina...

Anett | 27.07.2013

No, povedzte nam, o co im ide?! Takze podla Vas oni urcite zarabaju na tom, ze sa niekde niekto mozno na zaklade ich tvrdenia neda zaockovat?! Keby chcela napr. Dr. Elekova ako homeopat zvysit pocet svojich detskych pacientov poskodenych ockovanim, aby na nich " zarabala" ponukanim jej liecby, tak zacne odporucat VSETKY nielen povinne ale aj DOBROVOLNE ockovania a to najlepsie vsetky naraz v 1 den - najvacsia istota , ze sa NÚ okamzite objavia je kombinacia hexa, pneumokoky a rotavirusy, takze to by mala odporucat !!!! A samozrejme trvat na preockovani takehoto dietata v nekaoraom veku, aby sa jej potom pacient pekne vratil znova liecit si neziaduce ucinky vakcin, ze?? FAkt absurdné!!! lekari, ktori si mozu dovolit kritizovat ockovanie/ vakciny su hlavne alternativni lekari, ktori nie su zamestnancami statu...tí musia poslusne drzat hubu a krok a plnit nariadene ockovacie kvoty zhora a pri poklese zaockovanosti vo svojom obvode, ist pekne vysvetlovat dovody na RUVZ...kontroly zdrav. Dokumentacii a podobne...
Mimochodom, ked sa tu pasujete za takeho odbornika, ktory moze vsetkych lekarov a vedcov, ktori sa vyjadruju na adresu ockovania nejakym sposobom negativne, oznacovat za "sarlatanov" a podobne, preco nam neodhalite svoju identitu?? Coho sa bojite?? Co skryvate?? Ze by sme nahodou prisli na nejaky zaujimavy konflikt zaujmov?? Alebo, ze ste priamo z PR agentury, ktoru si platia vyrobcovia vakcin a tu na diskusnych forach si plnite len svoju ulohu, ktora je zabezpecit stabilny dopyt po vyrobkoch Vasho klienta, zabranit poklesu dopytu po jeho vyrobkoch a zlepsit image jeho vyrobkov, na co Vam poskytli "hojný budget" ?!

Re:Re:Re:Oslabenie TH1 a rakovina...

Honey badger | 27.07.2013

Elekova spochybnuje nielen ockovanie ale aj celu medicinu a propaguje svoju alternativnu "medicinu". https://www.slobodavockovani.sk/news/proc-se-neockovat-proti-chripce/
No a kazdy, ktory jej naleti sa opyta: no jo, ale ted co? A bude hladat alternativu, ktora ona ponuka. Tak sa zaraba. A vsetci homeopati dojedneho.

Re:Re:Re:Re:Oslabenie TH1 a rakovina...

rodič | 27.07.2013

ty si nemocný... :))

Re:Re:Re:Re:Re:Oslabenie TH1 a rakovina...

toNic | 30.07.2013

Je nemocny po penezich, co mu plati za postovani do diskusi zde.
Tento odkaz je sice off-topic, ale krasne se tam ukazuje jaci doktori jsou. Pan dekan je k neuvereni, ale co se odehrava v diskusi? Tohle jsou vazne pani doktori? Namysleny, arogantni, diskusi nepripoustejici. Ze se vlastne vubec divim
https://www.tribune.cz/clanek/30581
Duvod proc sleduji vyse uvedenou problematiku je ten, ze se touto zakazanou latkou uspesne lecim. Doktori me totiz nepomohli.

Re:Re:Re:Re:Oslabenie TH1 a rakovina...

Anett | 27.07.2013

Tí, za ktorych kopes, zarabaju na zdravych ludoch, tym ze im vnucuju vakciny. Vakciny zabrania sice akutnemu prepuknutiu ochorenia ale sposobia chronicke ochorenia, ktore sposobia celozivotnu zavislost vasho " klienta" na vasich liekoch... 2 najhorsie veci co sa vam mozu stat- ked Vam pacient zomrie a ked vyzdravie...

Za dr. Elekovou pride clovek az vtedy ked je chory a jej ciel je vyliecit ho, nie mat dozivotneho "pacienta"..

Re:Re:Re:Oslabenie TH1 a rakovina...

Ing. Marián FILLO | 31.07.2013

Heh, Anetka,

Ty si to výborne dešifrovala, že "Hojný Budget".
Geniálne! hehehehe :-))))))))))))))))))))))))))
ROFL

Re:Re:Oslabenie TH1 a rakovina...

Anett | 27.07.2013

Btw. Fenol-" vyskumy , ktore by mohli preukazat bezpecnost podavaniu fenolu v tom ci onom mnozstve, jeo hromqdenie v tele deti, ako aj mozne dosledky sa nikdy nerobili" (dr. Kotok)
Dalsi zmamy karcinogen- formaldehyd...

Chemik Doc. Prousek v cas. Dieta:

Úvodom k tomuto problému treba povedať, že formaldehyd je známy karcinogén a z tohto dôvodu sa upúšťa od jeho používania ako konzervačnej látky vo vakcínach. V prípade karcinogénnych látok hovoríme, že ide o tzv. bezprahové látky. To znamená, že každá koncentrácia takejto látky môže vyvolať karcinogénny účinok.
Formaldehyd (F) ako genotoxická látka (poškodzujúca genetickú informáciu, uloženú v DNA) vytvára s molekulami DNA tzv. adukty. To znamená, že tento karcinogén sa nevratne viaže na makromolekulu DNA pevnou chemickou väzbou (F–DNA). Tým vzniká tzv. bodová mutácia. Z výskumov na potkanoch vyplynulo, že perorálna alebo inhalačná expozícia formaldehydom zapríčiňovala zvýšený výskyt leukémií a nárast tumorov v tráviacej sústave. Na základe týchto výsledkov autori charakterizujú formaldehyd ako multipotenciálny karcinogén.


Viac tu: https://www.slobodavockovani.sk/news/vakciny-ocami-chemika-co-sa-dostava-do-detskeho-organizmu-pri-ockovani/

Re:Re:Oslabenie TH1 a rakovina...

Anett | 27.07.2013

Ad " strasenie ludi" - mate pravdu, ockovanie je obchod so strachom, ako spravne uz davno oznacil ockovanie dr. Buchwald, co je aj nazov jeho knihy...u nas si lobisti z farmaceutickeho priemyslu vylobovali to, ze u nas je reklama na vakciny povolena a to dokonca aj taka, co vyvolava strach ( co je inde v EU zakazane)- vid reklama predpokladam, ze aj Vasho chlebodarcu resp. Klienta na rotavirusovu vakcinu- prazdna nemocnicna postielka... Dr. Elekova to trefne napisala v jej knihe- ano aj toto sa moze stat po ockovani, ze rodicia uz budu mat len tu prazdnupostielku...
Btw. To, ze hovorite, ze homeopatika nemaju ziadny efekt je ciste len o Vasej nevedomosti a neskusenosti. Ja a kopec mojich znamych vyskusalo 1 x homeopatika hlavne v case, ked sme nemali inu moznost , cize ked ziadna chemia neprichadza do uvahy ( tehotenstvo, dojcenie) a boli sme velmi milo prekvapeni, ako homeopatika rychlo zabrali. Odvtedy vzdy hned pri prvych priznakoch pouzijem homeopatika a vzdy nam pomohli. Pomahaju aj malym detom a zvieratam, keby ste chceli namietat placebo efektom...
Ad. Hypoteza - ano, je to zatial nepotvrdena hypoteza, ktora sa ale za niekolko rokov, ci desatroci potvrdit moze a nie je to jedina indicia, ktora spaja ockovanie s leukemiou. Preto je namieste predbezna opatrnost.
Napr. virusy pre niektore vakciny su pestovane na kuracich embryach a mozu byt nakazene virusom vtačej leukozy. znama je schopňost tohto virusu "schovat sa" do genóu hostitela , vyckavat na vhodny okamih a potom iniciovat rast nasorovych buniek. Prosim, Vase dieta nech je pokusnym kralikom, ak to dovolite. Ja to nedovolim. A navyse ak dopredu vieme, ze tieto obete su zbytocne, pretoze, ak na tuto moznu suvislost aj rodic upozorni, aj tak sa to smahom ruky zmietne zo stola ako nesuvisiace, nikto to dokladne neskuma. Kolko milionov ludi bolo nakazenych opicim virusom SV40 z polio vakciny, kym sa prislo na to, ze sposobuje rakovinu??? A to nielen zaockovanym jedincom, ale aj ich partnerom a detom, kedze sa virus prenasa z matky na dieta v maternici a medzi partnermi sexualne !!! Ani teoreticky nie je mozne vyrobit zarucene cistu a bezpecnu vakcinu, lebo hlavny problem kontaminacie vakcin je v tom, ze objavit mozeme len to, co uz pozname. Dnesne vakciny mozu obsahovat mikroorganizmy, ktore vedci este len objavia...

Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

Anett | 26.07.2013

Min. 2 studie, o ktorych viem dokazali pokles lymfocytov po ockovani - aj po nezivej aj po zivej vakcine, konkretne:
Preockovanie obyc."tetanovkou" u ZDRAVYCH DOSPELYCH:
"Očkovanie oslabuje prirodzenú imunitu. Štúdia NEJM ukázala, že očkovanie proti tetanu spôsobuje pokles T-lymfocytov pod normu, ktorý vrcholí po 2 týždňoch od očkovania. Aj keď zmenené úrovne sa javia byť podobné ako pri tých, čo ochoreli na AIDS, táto dôležitá informácia z tejto štúdie nikdy neuzrela svetlo sveta. „Skutočnosť, že táto štúdia nebola nikdy zopakovaná, považujem za jednu z najkrikľavejších ukážok ľahostajnosti na poli testovania bezpečnosti vakcín určených pre deti.“ napísal Dr.Buttram. (pozn. od 1984 !!!)
https://www.slobodavockovani.sk/news/ockovanie-oslabuje-prirodzenu-imunitu/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6228737

Po zivej vakcine:
"Očkování proti spalničkám, stejně jako onemocnění spalničkami, může vést k funkční poruše
důležitých obranných buněk - lymfocytů a způsobit dočasné
oslabení imunity (Nanan 1999)." (Dr.Hirte) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10382817

Takze, co myslite - keby rodicia ( tí, ktori sa rozhodnu ockovat) trvali na dokladnom vysetreni pred aj po ockovani a na zaklade tychto vysetreni by videli, ze ockovanie sposobilo u ich deti napr. pokles T- lymfocytov na uroven podobnu u ludi s AIDS, tak co myslite, dovolili by dalsie ockovania?? Nie, urcite by ich okamzite stopli. Takze preto je sucasny stav dokonale vyhovujuci pre farmaceuticky priemysel a lekarov. Ked rodicia tvrdia, ze ich dieta je po ockovani nonstop chore, ide z jednej choroby do druhej, vybera rocne x ATB, teda, ze ockovanie oslabilo ich dietatu bunkovu TH1 imunitu, tak predsa mozu nadalej kazdeho rodica z fleku odbit, ze to je len casova zhoda a hotovo-aké jednoduché...to by ale nemohli urobit, keby mali rodicia v rukach laboratorne vysledky urobene pred a po ockovani...toto sa pritom malo urbit uz davno pocas klinickych skusok kazdej jednej vakciny a vsetkych kombinacii vakcin, ktore su "odporucane a schvalene" na subezne podanie v 1 den!!! Najviac ma zaujimaju tieto vysledky po kombinacii vakcin hexa plus pneumokoky plus rotavirusy aplikovane v 1 den!!!! A nie, ze dat rodicom dotaznik, aby zaznamenavali neobvykle reakcie pocas 3 dni po zaockovani, ako to bolo pri hexe...ako rodic zisti pozorovanim, ze jeho dietatu klesol pocet T-lymfocytov na kriticky nizku uroven??? To by ma fakt zaujimalo! Musim sa to naucit...To snad zvladne len 1 jediny clovek "honey budger" :) :) :)

Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

Honey badger | 26.07.2013

Ale ku zmenam poctu a subpopulacii lymfocytov dochadza pri kazdej chorobe. Navyse je to docasne a je to len reakcia imunitneho systemu na agens/vakcinu.
Ak mate fulltext tej prvej studie, rad by som si ho pozrel.
A ta druha studia hovori tiez o normalnej imunitnej reakcii na virus osypok/vakcinu proti osypkam. Nevakcinovany clovek by osypky dostal a imunitna reakcia by bola rovnaka/podobna ako po vakcinacii.

Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

Anett | 26.07.2013

Tak postupne...

Takze sa zhodneme na tom, ze ockovanie tetanovkou dokáže u dospeleho cloveka min. docasne výrazne oslabiť IS, áno? Ako potom oslabi IS kombinácia Infanrix hexa+ Synflorix/Prevenar 13+ Rotarix aplikovane v 1 den 2,5 mesacnemu bábätku ??? Kto to kedy testoval?? Asi tak, ze dieta ma tak oslabenu bunkovu imunitu, ze sa akákoľvek infekcia, ktorú v tom čase dieta dostane, moze skončiť fatálne...to je prípad Maroska, ktorý po tejto kombinácii zomrel. A co na to naši "odborníci":

"Spoločné vyhlásenie výborov odborných spoločností SLS
k medializovanej kauze Maroška, ktorý zomrel 3 dni po očkovaní
Slovenská epidemiologická a vakcinologická spoločnosť - SEVS
Slovenská pediatrická spoločnosť - SPS
Slovenská spoločnosť alergológie a klinickej imunológie - SSAKI
Slovenská spoločnosť infektológov - SSI
Je nám veľmi ľúto, že Maroško zomrel iba trojmesačný. Akúkoľvek súvislosť jeho ochorenia a úmrtia s očkovaním však jednoznačne odmietame. Vakcína, ktorou bol Maroško zaočkovaný nespôsobila ani infekciu – zápal mozgových blán, pretože testy potvrdili, že nebola kontaminovaná, ani opuch mozgu, pretože je to neživá očkovacia látka, ani pokles imunity, pretože očkovaním sa imunitný systém stimuluje, teda podporuje a nepotlačuje."

Áno, títo odborníci tvrdia, ze ockovanie IS NEPOTLACUJE!!!!!
A co na toto klamstvo hovorí napr. MUDr.Ludmila Eleková
"Vakcíny z principu svého složení a mechanismu účinku nemohou zlepšovat imunitu, a už se o tom píše i v oficiálních médiích, viz zde https://zdravi.e15.cz/clanek/mlada-fronta-zdravotnicke-noviny-zdn/vakcinace-snizovani-nezadoucich-ucinku-465031, dovolím si citovat jeden odstavec, který stojí za to. Autorem není žádný alternativec, ale profesor medicíny:
Jedna vakcína zeslabuje imunitní odpověď zprostředkovanou Th1 lymfocyty o 50 %, dvě vakcíny dokonce o 70 %. Vakcíny snižují počet bílých krvinek, schopnost fagocytózy polymorfonukleárů, vitalitu lymfocytů a segmentaci neutrofilů. Při převaze Th2 imunitní reakce by vakcinace vedla k další nerovnováze směrem k Th2 odpovědi, což by organismus predisponovalo k rozvoji astmatu, ekzému, jarních alergií či potravinové intolerance (Icao, 1997). Vakcinace povzbuzuje humorální imunitu a oslabuje imunitu buněčnou. Pokud k tomu dojde v době, kdy je dítěti několik měsíců a jeho buněčná imunita se teprve formuje, nastane výrazné oslabení jeho přirozených obranných mechanismů a roste náchylnost vůči infekčním chorobám obecně.
Moc ráda bych slyšela vysvětlení, jak může úmrtnost na infekční nemoci snížit prostředek, který takto výrazně oslabuje imunitu.
Všichni víme, na co umřou lidi s AIDS - právě na tohle, na oslabení buněčné imunity!! Umřou na banální infekci!"

Re:Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

rodič | 26.07.2013

cit. : Takze sa zhodneme na tom, ze ockovanie tetanovkou dokáže u dospeleho cloveka min. docasne výrazne oslabiť IS, áno?

Máte 100% pravdu, Anett,
ockovanie tetanovkou dokáže u dospeleho cloveka min. docasne výrazne oslabiť IS a MAXIMÁLNE ho to môže posunúť predčasne ešte bližšie k bráne, spoza ktorej už niet návratu, keď nie rovno za ňu...
Mrzí ma, že som vtedy pred pár rokmi cca 2 hod. po aplikácii tetanovky nestíhal spočítať, o koľko percent klesol počet T-lymfocytov a nerobil si pritom zápisky pre RUVZ, aby mali zopár ďalších dát pre svoju pochybnú databázu, svojich blízkych som videl len ako cez hmlu a telo slabé ako z igelitu, mucha by vás dala na lopatky, skoncipovať súvislú myšlienku bol neskutočný problém.
Popravčia čata zbaví života nejakého odsúdeného hneď, niektoré vakcíny to umožnia nenápadne s oveľa dlhším časovým odstupom, zákerne, kedy už nie je možné priame dokazovanie pochybenia a viny. Aké rafinované!
Človek príde postupne na to, v akom obludáriu tu žijeme, kde pojem zodpovednosť má hodnotu fajky dymu a legálne sa kryjú skutočné zámery GSK a im podobným.

Re:Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

Honey badger | 26.07.2013

Ale to je len docasne. Vakcinacia stimuluje IS - jeho specificku (th2) cast. K oslabeniu th1 dochadza ale to je len docasne. Niekolkodnovy pokles lymfocytov nie je AIDS.

Re:Re:Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

rodič | 26.07.2013

máš to z vlastného prežitia alebo tu len teoretizuješ, vševedko?

Re:Re:Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

Anett | 27.07.2013

Ano, u Maroska to "docasne" oslabenie trvalo 3 dni a stihlo ho to na 3. den bohuzial zabit...moje kamaratky v okoli maju deti, u ktorych toto "docasne" oslabenie imunity trva uz niekolko rokov a liecia sa u imonologov...Odbornici im tvrdia, ze ockovanie oslabit imunitu nemoze, lebo ucel ockovania je imunitu posilnit :) :) ucel je ucel, papier nepusti... Dokonca napriek papierom, ked deti maju poruchu imunity , ho chcu pediatri nadalej ockovat!!!! A to dokonca zivou vakcinou MMR, ktora je pri poruchach imunity kontraindikovana. Lekara, ktory je ochotny dat dietatu s poruchou imunity kontraindikaciu dalsich ockovani treba dlho hladat, lebo vacsina sa vyjadri, ze nemozu dat vsetkym dnesnym detom kontraindikacie dalsich ockovaní, lebo poruchu imunity ma uz dnes tak strasne vela detí. Takze take deti s takou poruchou imunity, ktore by v nasej generacii- v nasich casoch- dostali bez problemov kontraindikaciu, dnes uz nedostanu a dostanu ju len tie najhorsie pripady!!!

Re:Re:Re:Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

Honey badger | 27.07.2013

Sak deti s poruchou imunity su strasne nachylne k chorobam, ockovanie im preto moze zachranit zivot. Deti s poruchou imunity sa mozu ockovat v pripade, ze su v remisii (zavisi od toho, aka porucha imunity), cize ked maju dobry krvny obraz a ine parametre.
A choroby, proti ktorym sa ockuje, tiez docasne oslabuju imunitu. Sak to mas v tej druhej studii o osypkach (osypky su v tomto specialne). Ale to vidis hned na priklade, ze virove infekcie mozu byt nasledovane bakterialnymi.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

Ing. Marián FILLO | 31.07.2013

Celý problém bol v tom, že Maroškovi nikto žiadnu poruchu imunity nediagnostikoval.

Navyše podávať živú vírusovú vakcínu spolu s dvomi neživými je pekne debilný nápad. Rozhodne nič, čo by zdraviu prospelo. Ak máš trochu poňatia o imunológii, Hojný Budget, tak Ti nemusím vysvetľovať prečo.

Re:Re:Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

rodič | 27.07.2013

cit.: "Ale to je len docasne. Vakcinacia stimuluje IS - jeho specificku (th2) cast. K oslabeniu th1 dochadza ale to je len docasne."
https://www.ulozto.cz/xvn2Z9T/neziaduce-ucinky-vakcin-reflex-22-02-2011-archiv-tv-markiza-mp4
4:56 - výrok chlapca Radka, a pozri sa mu dobre do očí, vševedko badger:
..."Som premýšľal, potom som si to uvedomil, a potom som si na to zvykol..."
Prečo majú ZBYTOČNE trpieť? KTO má z toho zisk?
Som fakt zvedavý, ako by si to niesol Ty sám, honey badger...

Re:Re:Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

ferko | 29.07.2013

Ha, že niekoľkodňový pokles lymfocytov 1 rok leukopénia po jednom očkovaní, to je naozaj "dočasné" Ďakujem neprosím

Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

Honey badger | 26.07.2013

uz ma tu obvinili, ze som slepa ovca a nevim co. Sorry Anett, ale ty slepo veris nejakemo sarlatanovi a neoveris si, ci vravi pravdu. Studie na to, ako vyzera imunitna reakcia po tetanovke boli a este aj pred nim, preco ich autor neuviedol a hned zacal zpochybnovat celu lekarsku a vedecku oblast? cherry picking jak prase
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/487652
https://americanloons.blogspot.cz/2010/07/46-harold-buttram.html

Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

ferko | 26.07.2013

nie ty nie si ovca, ty si lekár/medik REČNÍK!

Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

rodič | 26.07.2013

ešte, že Ťa tu máme, vševedko, čo by sme si bez Teba počali :)))

Re:Re:Ockovanie oslabuje TH1 imunitu

Anett | 27.07.2013

Ze dr. Buttram je sarlatan alebo cvok? Rovnako aj dalsi lekari, ktori upozornuju na odvratenu stranku ockovania? Komu sluzi tento shit americky ci cz blog a na co? Na zdiskreditovanie "nepohodlnych" ?! Chcu tam zdiskreditovat aj prof. Blaylocka a zosmiesnuju to, ze upozornuje na nebezpečenstvo thiomersalu. A pritom uz cely svet vie ( okrem hojneho budgetu a doc. Kristufkovej) o sfalsovanej studii Dr. Versträtena a o jej 1. A 2. Verzii a vsetkych okolnostiach a korupcii na najvyssich miestach...

Napr. „První verze studie z února 2000 mluví o signifikantní souvislosti mezi očkováním vakcínou s obsahem thiomersalu (TCV) a autismem, případně neurologickým opožděním vývoje. V pozdější verzi studie z června 2000 byla provedena manipulace s daty, aby byla souvislost s autismem vyloučena ... Konečná verze studie došla k závěru, že „nebyla nalezena žádná souvislost mezi očkovacími látkami s obsahem thiomersalu a neurologickými poruchami vývoje"... Při našem vlastním průzkumu této vaší studie jsme našli výsledky, podle kterých by vykazovaly děti s vysokým zatížením neurotoxickou rtutí menší pravděpodobnost vývojových poruch. Toto je pro mě důkazem, jak absurdní můžou být výsledky excesivní manipulace s daty. Při takovémto závažném, ale nepřiznaném konfliktu zájmů, nelze od autorů studie očekávat jiný výsledek." Autor studie, Verstraeten, byl ještě před jejím zveřejněním dosazen na finančně vysoce lukrativní místo u světově největšího výrobce vakcín Glaxo Smith Kline, tato informace však nebyla v časopise Pediatrics vůbec zmíněna jako možný konflikt zájmů (Weldon 2003). "

Pise sa o tom aj tu https://www.slobodavockovani.sk/news/riziko-neurologickych-poruch-sposobenych-zlozkami-ockovacich-latok/

https://www.dieta.sk/index.php?page=1&type=news&id=11&method=main&art=3520&pg_discussion=1

Treba si uvedomit, ze tu ide o synergicku toxicitu, a v tejto suvislosti si pozriet pracu vedca B. Haley- ho , ktory skumal jednotlive zlozky ockov. Latok a ich synergicku toxicitu !!!!!!! Aj vplyv testosteronu a estrogenu !!

asi tak

rodič | 25.07.2013

Možno mimo témy, badger jazvec,
Fakt ti to ešte nedošlo. Keď prestaneš liezť po štyroch a postavíš sa na dve nohy, rozšíri sa ti obzor, ale len ak otvoríš oči a srdce.
Nikto z normálnych otcov a matiek, dedov či starých mám by predsa úmyselne a dobrovoľne nevystavili zdravotnému riziku svoje deti či vnúča, ani seba samého. Deti nie sú len čísla v štatistických údajoch!
Zdravotnícky systém je postavený na trhovej ekonomike a toku peňazí a hlavne na jeho ziskuchtivých prisluhovačoch, nie na tom, aby občan bol vyliečený a zdravý a PLNE oboznámený so všetkými súvislosťami. napr. ohľadne očkovania. Profituje z toho, že ich nechá dlhé roky sa trápiť s chorobami, ktoré vyvolalo očkovanie, samozrejme bez akejkoľvek podpory alebo kompenzácie za spôsobenú ujmu!!
Ja sám som ušiel hrobárovi z lopaty po preočkovaní tetanovkou, bez predchádzajúceho vyšetrenia bola aplikovaná, na vlastnej koži som si prežil, aké to je keď zlyháva zrak, vnút. orgány, dva dni mimo v teplotách, v mozgu ako na žeravej panvici, metabolizmus rozhodený na pár dní... neprajem to nikomu. Jedine modlitba mi dala silu toto prežiť. Potom nasledovala detoxikácia. Po oznámení mojej reakcie na očkovanie svojej lekárke táto nenápadne viedla rozhovor inou témou a bolo to pre ňu vybavené, žiadne hlásenie RUVZ nebolo. Vtedy som vedel p*d o nežiadúcich účinkoch a kontraindikáciách.
Vážim si ľudí, ktorí navzdory nekalým skutočnostiam v zdravotníctve si zachovávajú ľudskosť a oboznamujú o podstatných veciach ostatných.
Chudák anonymnick honey badger, asi nechápeš, čo to znamená byť otcom alebo matkou, súdiac podľa tvojho osočovania a príspevkov, nechcem domyslieť, či tvojimi rodičmi nebola len skúmavka a pipeta.

ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 25.07.2013

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15951359
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10487630

Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

ferko | 25.07.2013

očkovanie spôsobuje OTRAVU KRVI, a tým pádom LEUKÉMIU!, ktorá sa prejavuje v krvnom obraze znížením (až vymiznutím) neutrofilov, červených krviniek, trombocytov, a zvýšením atypických lymfocytov, čo sú reaktívne lymfocyty, tj. cytotoxické T-lymfocyty. Už to konečne pochop.

Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 25.07.2013

ockovanie otravu krvi? nepochopim, asi mi stojis na kabli

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 25.07.2013

Ferko asi myslí, že sa vďaka očkovaniu do krvi dostanú jedovaté látky, čo je fakt.

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

ferko | 25.07.2013

ÁNO očkovanie OTRAVU KRVI!...nepochopíš pokiaľ si budeš stáť sám na svojom "kábli"

Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 25.07.2013

Očividne nemáš páru o tom, čo to je skutočný medicínsky dôkaz.
Nie, case-control štúdia to nie je. Tam si vždy výskumníci vyberajú k niekomu, kto už má problém, niekoho, kto ten problém nemá, a potom sa hrajú s číslami. Toto nie je veda, ale zneužitie štatistického aparátu na zištné účely.

Veda by bola, keby sa zobralo povedzme 10.000 novorodencov, tí by sa rozdelili náhodne na dve polovice, jedna polovica by bola očkovaná štandardne, druhá absolútne nijak (resp. placebom, tzn. fyziologickým roztokom), pričom ani rodičia, ani deti, ani výskumníci by až do uzavretia zberu údajov nevedeli, kto dostal vakcínu a kto placebo, a potom by sa spočítalo, koľko prípadov leukémie je v očkovanej skupine a koľko je v kontrolnej skupine.

Case-control štúdie sú nanič, lebo tam straší jedna obrovská obluda, zvaná "selection bias". A - pochopiteľne - nie sú nikdy randomizované. A dvojito zaslepené už ani omylom nie - z princípu.

Ale darmo s Tebou o tom diskutovať, keď nechápeš ani najzákladovitejšie základy medicínskeho dokazovania.

Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 25.07.2013

Ale ty si neuvedomujes, ze studia, ktoru navrhujes je neeticka? - viz moj blog - preco to ignorujes?

Case-control studie su neni na nic. Ak nemozeme pouzit zlaty standard EBM, ktory si krasne opisal, tak si musime vystacit s inymi studiami ako napr tie, ktore uvadzam. A randomizacia sa da urobit aj inak nez zaslepenim. Sak to tam mas v tej druhej studii, co som sem dal. hm?

No a ak teda pozadujes zlaty standard EBM, ukaz mi taky nejaky, ktory dokazuje ze ockovanie sposobuje leukemiu, ked tu teda hlava nehlava siris tieto informacie. ??

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Humor Badger | 25.07.2013

Eticke je nutene ockovanie ludi co si ani nemozu vybrat ci ockovani chcu byt (cize deti) ale neeticka je aspon aka taka presnejsia studia :)))))))))))))))

Honey (humor) badger

nejako to v tej tvojej hlavne nestimuje tak ako ma :D

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 31.07.2013

Ako Ti môžem ukázať EBM štúdiu očkovania, keď sám obhajuješ síce zacyklené, predsa však v etických komisiách ideologicky rozšírené tvrdenie, že robiť echt EBM štúdiu očkovania by bolo neetické? Predsa žiadnu nepovolili, tak preto nie je. Na moju veľkú ľútosť.

Ale je to celé somarina na kvadrát, lebo už zrazu je etické plošne nasadiť nedostatočne (keďže nie poriadne podľa zlatého štandardu EBM) otestovanú vakcínu. Úplne zvrátená logika. Ale čo sa divím, keď celá paradigma tzv. "modernej medicíny" je v podstate úplne zvrátená?

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 31.07.2013

K tomu ešte jeden pekný citát od Mikea Adamsa:

"V této věci ovšem nikdy neproběhly žádné nezávislé, randomizované, dvojitě slepé, placebem kontrolované studie, které by jakkoli prokázaly bezpečnost či účinnost vakcín proti chřipkovému kmeni H1N1, které tak intenzivně prosazovali v loňském roce (a jsou dokonce použity i v letošním chřipkovém očkovacím koktejlu). Žádný takový výzkum nebyl nikdy proveden.

V důsledku toho neexistuje žádný rigorózní vědecký základ, který by někoho opravňoval takové očkovací látky vůbec nabízet. Na omluvu tohoto „opomenutí“ se hokynáři s vakcínami ohánějí tvrzením, že by u těchto očkovacích látek bylo „neetické“ provádět placebem kontrolovanou studii, protože účinkují tak dobře, že by jejich odepření mohlo lidi ve skupině užívající placebo místo skutečné vakcíny poškodit. Trvají na tom, že z očkování proti chřipce má každý prospěch každý, takže provedení vědeckého testu by bylo nemorální. Pořád ještě necítíte závan šarlatánství? To je přesně ten druh pseudovědecké hatmatilky, kterou bychom mohli očekávat od potrhlého vědce prohlašujícího, že má „kouzelnou vodičku“, ale nemůžete ji otestovat, protože už pouhá přítomnost měřicích přístrojů ruší její kouzelné vlastnosti. Je to úplně stejné, jako když producenti vakcín tvrdí, že testování účinnosti jejich produktů by bylo neetické. Musíte jen „mít víru“ v to, že jejich vakcíny všeobecně jsou pro dobro nás všech.

Použil jsem slovo „víra“. To je v podstatě to, čeho se takzvané vědecké společenství ve věci vakcín dovolává: Všichni musíte VĚŘIT, že účinkují! Kdo pak ještě potřebuje nějaký vědecký důkaz, když máme VÍRU? Zapomeňte na medicínu založenou na důkazech. Zapomeňte na všechny nákladné racionální analýzy. Zapomeňte na náš zisk ohrožující kalkulace míry rizika, které by měly být součástí každého racionálního rozhodovacího procesu o očkovacích látkách. Ne. Vakcináři (a jejich zastánci) už přece dobře vědí, že očkování je všeobecně prospěšné, a proto žádné pečlivé vědecké posouzení vůbec nepotřebuje! Jinými slovy: skutečnost je taková, že na věci, které jsou předmětem víry, už se vědecké metody neaplikují. Víra může ve „vědeckém“ společenství snadno překonat rozum, stačí jen umět uvěřit! Začnou nám brzy tvrdit, že jejich séra účinkují, protože se o to stará jakési „božstvo očkování“? Pojďte
se nechat očkovat. Nezapomeňte se ale modlit k očkovacímu božstvu, protože to je příčinou, že tyto věci fungují. Vakcínářské voodoo…

Je testování účinnosti neetické?

Celé to vysvětlování, jak by bylo „neetické“ testovat zda jsou H1N1 séra opravdu účinná, mne udivuje. Tato odchylka od pravidel je opravdu velice zvláštní, protože do věci vnáší následná implicitní sdělení. Použitím této výmluvy totiž ve skutečnosti chtějí říct: „Provádět studie kontrolované neaktivní substancí (placebem) na očkovacích látkách pro sezónní chřipku za účelem zjištění, zda skutečně účinkují, je neetické.“ Souběžně s tím je ale zřejmě zcela etické očkovat neprověřenými séry stovky miliónů lidí, přestože po ruce není žádný skutečný důkaz o jejich bezpečnosti či efektivitě. Provádět libovolnou opravdovou vědu je tímto neetické, naproti tomu zcela etické je vstřikovat lidem do těla neprověřené substance, které mohou být naprosto neužitečné (nebo dokonce škodlivé). To je jen jedna malá ukázka deformované logiky a selhání veškeré etiky, typické pro moderní vakcinářský průmysl. Zastánci očkování netvrdí nic menšího, než že séra proti H1N1 jsou tak účinná, že by jejich NEPODÁNÍ na úkor placeba „ohrozilo životy“ lidí v kontrolní skupině. (To znamená, že každý, kdo se vyvaruje očkování a vyléčí si chřipku čajem, je podle nich
sebevrah! Pozn. překl.)

To samo o sobě je podle nich dostatečný důvod vyvarovat se provádění libovolných postupů podle pravidel opravdové vědy na těchto vakcínách. To jim nekoupím. Je to jen zastírací manévr – výmluva sloužící k tomu, aby se vyhnuli podrobení svých vakcín důslednému vědeckému zkoumání, protože příliš dobře vědí, že by rychle vyšlo najevo, že se jedná o lstivě propracovaný medicínský podvod. Takže jsem začal šťourat okolo, jestli nenajdu nějaké jiné randomizované studie, které by skutečně mohly ohrožovat lidské životy. Najít je netrvalo dlouho. Například New England Journal of Medicine nedávno publikoval dvě studie týkající se ochlazení pacientů po infarktu ve snaze minimalizovat poškození mozku fyzickým snižováním jejich teploty, než se jim dostane intenzívní léčby v nemocnici. Ve dvou studiích, výzkumníci, kteří už věděli, že „ochlazení“ skutečně zachraňovalo životy, přesto podrobili 350 pacientů s infarktem randomizované studii, podle jejíhož protokolu byli komatózní (ale již resuscitovaní) pacienti zařazeni buď do ošetření s „ochlazením“ nebo podrobeni běžnému postupu za normální teploty.

Podle jedné z těchto studií se polovina ochlazených pacientů zotavila s normální mozkovou funkcí, zatím co u pacientů vystavených normální teplotě to byla jen čtvrtina. Takže – ochlazení zachránilo mozky mnoha pacientům. A přesto závažnost poznatku, zda tato procedura opravdu funguje, byla očividně dostatečným důvodem po to, aby ospravedlnila odepření tohoto léčebného postupu více než stovce pacientů, z nichž většina v důsledku toho utrpěla trvalé poškození mozku. Když tedy vědci opravdu chtějí znát odpověď na otázku, jako třeba: „Je ochlazování mozku účinné?“ nemají žádné výčitky svědomí vůči lidem, jimž v průběhu randomizovaného klinického pokusu hrozí takové věci, jako je permanentní poškození mozku. Znalosti vyzískané z takového experimentu pravděpodobně mají cenu ztráty mozků několika pacientů, protože, vyzbrojeny vědeckým důkazem, mohou být takové procedury dále rozvinuty tak, aby v následujících letech pomáhaly zachránit mozky potenciálně stovek tisíc pacientů.

Ale když přijde na testování vakcín, jako třeba poslední varianty proti H1N1, nikým nezpochybněné oficiální vysvětlení zní, že je příliš riskantní odepřít lidem v kontrolní skupině jakési sérum. Vlastně říkají, že není důležité statisticky potvrzovat účinek jejich očkovací látky – nestojí to prý za „riziko“ reprezentované neposkytnutím séra lidem zúčastněným na klinickém pokusu… U mnohých očkovacích látek v průběhu let samozřejmě byly provedeny nějaké klinické pokusy, z nichž mnohé financoval průmysl, ale téměř nikdy nešlo o rigorózní zkoušky provedené u sezónních očkovacích látek proti chřipce předtím, než byly povoleny pro veřejnost. V důsledku toho představuje tato vakcína každým rokem zbrusu nový experiment, prováděný na spoustě pacientů, kteří v roli morčat bez námitek udělají cokoli, co jim namluví, bez ohledu na to, jestli to je ověřeno reálnou vědou. Samozřejmě není!"

https://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6329-ockovani-vecne-spolecenske-dilema-1/

Týkalo sa to síce očkovania proti sezónnej chrípke, ale u ostatných vakcín je to jedno a to isté.

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

si vypláchnutý mozog honey badger | 03.08.2013

očkovanie sposobuje otravu krvi a tym padom leukemiu..

ferko

Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

filip | 25.07.2013

badger- Ty choď o svojich múdrostiach presviedčať MUDr Orosovú,ktorá v supermame povedala,že im denne vozili na pľúcne 15 až 20 detí s rakovinou po očkovaní BCG vakcínou.
Daj nám vedieť,ako si jej to vytmavil a či zmenila názor. Je to v podstate jedno,lebo tieto prípady aj tak neboli hlásené,iba takto mimochodom spomenuté na jojke.

kŕmenie trolla

Ing. Marián FILLO | 24.07.2013

No, pozerám, že tu viacerí neodolali pokušeniu nakŕmiť nášho nového dvorného trolla, ktorému nejde o nič iné než o vzbudzovanie silných emócií a zabíjanie vášho času.

Najlepšia stratégia je ignorovať, pamätajte na to!

A spamy pomažem aj sám, nemusíte ich komentovať.

troll honey badger

rodič | 24.07.2013

Troll je v internetovom slangu účastník online diskusných fór, chatov či blogov, ktorý zasiela provokativne, hanlivé alebo irelevatné (off-topic) príspevky k témam, ktorých hlavným zmyslom je vyprovokovat ostatných uživatelov k vytúžené emotivnej odozve alebo inak narušit normálnu vecnú diskusiu. Činnost trolla býva v internetovom diskurzu nazývaná trollingom či trollovaním.
Na provokáciu trolla obvykle reaguje niektorý účastník diskusie, ktorý se domnieva, že „toto nie je možné nechat bez odozvy“. V anglickom prostredí pre túto úlohu v debate existuje specifické označenie trollhunter – lovec trollov. V horšom prípade má jeho príspevok sám podobu trolla a konflikt sa može dalej rozrást.
Klasické správanie trollera:
1. Trolluju umyselne a opakovane; zavádzajú, menia názory, na konkretne otázky zásadne neodpovedajú.
2. Ignoruju a porušujú pravidlá komunity príspevkami off-topic (mimo mísu), spamovaním
3. Vyvolávajú svojim paranoidnym správaním konflikty medzi ostatnými členmi komunity s úmyslom prezentovat sa ako jediná obet konfliktu
4. Sú izolovaní, preto často používajú tzv.Sock puppet. (Vytvorením viacerých nickov vzbudzuje troller dojem, že nie je sám s jeho názorom)
Trolleri dokážu svojim správaním zneistit a znechutit komunitu na fóre. Nepríjemným efektom je aj následné správanie komunity voči nováčikom, ktorých naivná, či zle položená otázka evokuje trolling a podla toho vyzerajú aj následné reakcie.
Ako sa bránit proti trollingu?
Osvedčeným pístupom je „toto je najlepšie ignorovat“ – pokial bude podla tohoto názoru komunita trolla ignorovat, prestane ho jeho činnost bavit. V angličtine pre vyjadrenie tohoto postoja existuje skratka:
DNFTT – Do not feed the trolls. – v slovencine "nekrmte trolly", zmyslom je "nerobte to, co troll chce" (tj. rozhorčené reakcie).

lekari..

nika | 23.07.2013

najsmutnejsie na tom je to...ze niektori lekari aj vedia,,niektori mozno len tusia..a aj tak v tom pokracuju..ako moze niekto vobec zaspat, ako dokaze zit s tym, ked vie,,alebo tusi,, ze aj kvoli nemu umrelo dieta..

Money badger

Ing. Marián FILLO | 23.07.2013

Priatelia, fakt ma nebaví stále mazať od veci príspevky, vyvolané naším nový spammerom, čo si hovorí Money badger. Nekomplikujte mi to, prosím tým, že na ne reagujete. Nereagujte na ne. Je to provokatér a jeho cieľom je zabiť váš čas, aby ste ho nemohli použiť na šírenie pravdy o očkovaní. Najlepšie bude, keď ho budete úplne ignorovať.

Ak ale máte vecné argumenty proti jeho vecným argumentom (ak sa na nejaké zmôže) tak kľudne do toho!

Na jeho osobné útoky ale, prosím vás, nereagujte.

Vopred ďakujem za pochopenie.

ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 23.07.2013

ockovanie nesposobuje leukemiu. Leukemia nevznika zo dna na den. Kym sa prejavi, moze to trvat tyzdne, mesiace aj roky. A ked dieta nema ziadne symptomy, je v pohode a nema ine kontraindikacie, nie je dovod mu brat krv na vysetrenie pred ockovanim. To by ste chceli, aby pred kazdou davkou vakciny este aj odoberali krv? To je nezmysel. Ale tazko sa moze bavit o nejakom pripade, ktory je od mamickinej kamaratky. Dobre vieme, ze taketo informacie z druhej ruky ma mizivu hodnotu, ak sa mame odborne bavit. Rad by som si vypocul aj stanovisko lekara, ale to samozrejme na tejto stranke nehrozi.

Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 23.07.2013

Milujem "argument" v štýle "to je nezmysel".

Nezmysel prečo? Lebo by sa - nedaj Bože! - prišlo na to, že to dieťa je vlastne kontraindikované, čím by sa rapídne znížila zaočkovanosť?

Na základe čoho presne si si istý, že leukémia nemôže byť spôsobená očkovaním, alebo prinajmenšom očkovanie nemôže prispieť k vzniku leukémie?

Keby si mal aspoň najzákladovitejšie základy imunológie, tak by si vedel, že očkovanie (až na BCG), podnecuje Th2 zložku špecifickej imunity, čím zároveň tlmí Th1 zložku, ktorá je zodpovedná okrem iného aj za likvidáciu rakovinových buniek. Takže je veľmi dobrý dôvod domnievať sa, že očkovanie môže leukémiu (i akúkoľvek inú rakovinu) ak aj nie priamo vyvolať, tak prinajmenšom k jej vzniku významne prispieť.

A teraz chcem vidieť Tvoj exaktný dôkaz v zmysle zlatého štandardu EBM, že očkovanie nikdy, u nikoho, za žiadnych okolností nemôže rakovinu vyvolať, ani ku nej významne prispieť.

Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 23.07.2013

Preco nezmysel? pretoze odoberat krv kazdemu decku pred ockovanim je nezmysel. Ak je dieta zdrave, nie je na to dovod. Cele, co by si tym zistil je, ze 99,99% nic a menej ako 0,001 by si mozno zistil, ze ma subklinicku leukemiu. Bezdovodne brat krv malym detom - to je nezmysel.
Neexistuje ziadna studia, ktora by to potvrdzovala, ze ockovanie sposobuje leukemiu, a to uz vobec nie zlaty standard EBM. Jednoznacna pricina nie je u leukemie znama, klames, ak hovoris, ze to je ockovanie. Ockovanie moze vyvolat exacerbaciu (zhorsenie) subklinickej (bezpriznakovej) leukemie tak, ako to mohlo byt v tomto pripade. Ale ockovanie nie je pricina leukemie.
Ta Tvoja hypoteza je sice pekna, ale nie je taka cierno-biela, ako si ju vykreslil, pretoze na antitumoroznej aktivite sa podiela aj Th2 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17559575
Okrem toho, ockovanie nesposobuje tak dramaticky prechod od th1 ku th2, ako hovoris. Studie to nepotvrdzuju a da sa to napadnut aj logickou uvvahou, ktoru si mozes precitat na mojom blogu
a okrem toho, zalty standard EBM sa neda urobit u vsetkeho, dokonca ani nie u niektorych terapeutickych postupov Fillo, ty si to predstavujes moc jednoducho, ale tak to nie je. Mas malo zanlosti.

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

ferko | 24.07.2013

A ako zistíš, že je dieťa pred očkovaním zdravé? ŽE NEMÁ SUBKLINICKÚ LEUKÉMIU po PREDOŠLOM OČKOVANÍ ??? Čo je významnou KONTRAINDIKÁCIOU ďalšieho očkovania!
Ako sám priznávaš: "Očkovanie môže vyvolať exacerbaciu (zhoršenie) subklinickej (bezpríznakovej) leukemie, tak ako to mohlo byť aj v tomto prípade.
ALE Áno, očkovanie môže byť a JE príčinou leukémie.

Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

ferko | 24.07.2013

resp. očkovanie spôsobuje po prvom očkovaní subklinickú, a po ďalšom očkovaní klinickú leukémiu, ktorá sa prejavuje v krvnom obraze znížením neutrofilov, červených krviniek, trombocytov, a zvýšením atypických lymfocytov, čo sú reaktívne lymfocyty,... cytotoxické T-lymfocyty. Takže áno očkovanie spôsobuje leukémiu. (v onkologickom žargóne posun doľava)

Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 24.07.2013

Vyvolat exacerbaciu a sposobit leukemiu je rozdiel. Leukemia nevznika zo dna na den.
A dieta s leukemiou moze byt ockovane, ked je v remisii.
Tak teda podla Vas odbornikov, na cele s Fillom, treba brat krv detom pred a po kazdom ockovani, a este aj 10-krat medzi tym, pretoze by mohlo mat leukemiu. No vy tie svoje deti mate radi, nehladiac na to, ze takyto postup nema zmysel.

Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

PraopicnyRodic | 24.07.2013

Ty si riadny ..... :))))))))

Napises v jednom clanku ze pricina leukemie NIE JE ZNAMA, a sucasne OKCOVANIE NEMOZE SPOSOBIT LEUKEMIU

proste si PROTIRECIS SAM, alebo pises z centraly GSK alebo si cisty ..... :D co vsetko moze nastat aj sucasne :)))))))

Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 24.07.2013

Nepovedal som, ze nemoze. Povedal som, ze nesposobuje, podla doterajsich studii. Ty klames, ak hovoris, ze to je ockovanie, studiami to nie je potvrdene. Ja vychadzam z vedy, ty asi z tvojej intuicie, ale v tvojom pripade bohuzial dnes je v medicine uznavana veda a nie tvoja intuicia.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Hura tak uz viem! | 24.07.2013

Ty Honey ..... badger, ved TY TO SAM PISES :D

aka to "vedecka studia", taka to ZAPLATENA GSK? :))))))))

musel by tom mat naozaj intelekt hupacieho kona aj to light aby som ti to zozral :)))))

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

PraVEDA | 24.07.2013

Podla mojej vedeckej studie ktoru som si zaplatil ja (nie GSK) OCKOVANIE ZABIJA A NICI ZDRAVE....

To je moja vedecka studia, zaplatena ciste mojou osobou.....

VEDA :D

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 24.07.2013

Keby bola v dnešnej medicíne uznávaná veda, tak neexistuje nijaký plošný očkovací kalendár, ale ak by sa vôbec očkovalo (pri naozaj poriadnej vede by sa ale zrejme neočkovalo vôbec, takže toto je len hypotetické), tak prísne individuálne a pred očkovaním by sa určite robili dôkladné testy.

Napr. kontraindikáciou každej vakcíny je alergia na ľubovoľnú zložku vakcíny. Ukáž mi jediného pediatra, čo pred očkovaním dôkladne skúma, či dieťa nie je alergické na každú jednu zložku vakcíny (vrátane tých, čo nie sú uvedené vďaka debilným normám EÚ, ktoré dovoľujú látky s koncentráciou pod jednu milióntinu neuvádzať v zložení)! Nenájdeš jediného na Slovensku.

Takže sa konečne zobuď: v očkovaní sa v skutočnosti nijaká poriadna veda nepraktizuje. Je to čisto fanatické iracionálne nebezpečné šarlatánstvo.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 25.07.2013

No lebo latky pod jednu miliontinu maju taky ucinok na dieta jak homeopatia. Ziadny.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 25.07.2013

Toxikológiu ste ešte na škole nemali, že nie?

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 25.07.2013

lebo keby vyrobcovia mali povinnost uvazat aj 1 miliontinu tak by si k dzusu dostal prirucku hrubu ako biblia :D a ani neviem ako by dosli k takym hodnotam :D

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 31.07.2013

Ty si picháš 0,5 ml džúsu do svalu?
To sa teda dosť divím, že ešte žiješ.

Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

ferko | 24.07.2013

My tie naše deti máme skutočne radi, a preto sme sa rozhodli NEOČKOVAŤ, čiže odber krvi pred a po očkovaní nehrozí.
A ešte niečo za očkovanie dieťaťa s leukémiou v "remisii", by som naparil kriminál.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ha ze kriminal | 24.07.2013

Ty by si smrt svojho dietata sposobenu GSK alebo pediatrom riesil kriminalom? ja teda urcite nie........ Pekne smrt za smrt.....

Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 24.07.2013

Dieťa môže mať x ďalších vecí, nielen leukémiu.
Keby sa tie testy pred očkovaním robili poriadne (teraz sa nerobia žiadne), tak Ti garantujem, že najmenej 10% detí by bolo kontraindikovaných.

Zmysel je odhaliť skrytú kontraindikáciu. Pokiaľ Ty v tom zmysel nevidíš, tak si potenciálny vrah v bielom plášti. Zatiaľ si síce len medik, ale ak raz spravíš doktorát, tak s Pánom Bohom!

Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 24.07.2013

a z tych 10%, keby sa podala ockovacia latka bez vysetrenia krvi, by sa v menej nez 0,001% stalo nieco zavazne. Vestim z kavy tak ako ty tych 10%. Takze zvysnym detom by sa krv brala pred kazdou vakcinou zbytocne. bravoo
A neviem ci nemas prehlad, ale nase a ani nijake ine zdravotnictvo na to nema prachy.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 24.07.2013

Odber krvi má každopádne mnohonásobne menej nežiaducich účinkov než očkovanie.

To, že má zdravotníctvo málo peňazí, je v tomto prípade skôr výhoda, lebo by sa tým ušetrili ťažké milióny (ak nie miliardy) za liečenie nežiaducich účinkov očkovania.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 24.07.2013

No to ma fakt zaujima, z jakej kavy si vyvestil tie miliony a miliardy.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 25.07.2013

Spočítaj si, koľko stojí liečba alergií, astmy, IDDM, starostlivosť o autistov a iné deti s psychickými/neurologickými poruchami od cca 1,5 roka až 2 rokov, rakoviny v útlom detskom veku...

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 25.07.2013

ockovanie nesposobuje, podla doterajsich studii, alergiu, astmu, IDDM, autizmus, leukemiu. No nie je tazke pocitanie = 0.
Necital si moj blog? preco ignorujes niektore studie a stale si len meles dokola tie svoje polopravdy?

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 25.07.2013

Sud rozhodol ze sposobuje, ale ty iste tomu rozumies :)))))

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

ferko | 28.07.2013

čítal som tvoj blog...bolo mi z neho na grcanie, tak ako keď som čítal publikáciu Lekárska vakcinológia nielen pre medikov...

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 31.07.2013

Naozaj nevidím žiadny dôvod ďalej čítať Tvoj od podlahy chorý blog, Hojný Budget. Stačilo mi prísť po článok č. 2 a je mi jasné, že si úplne vedľa.

Nebolo to dokázané - no nebolo, lebo debilné etické komisie nechcú povoliť štúdie očkovania podľa zlatého štandardu EBM. Takže nebolo to dokázané, lebo idiotské etické komisie bránia tomu, aby to bolo dokázané.

Ale logika tam je úplne jasná, a keď ju napriek môjmu detailnému vysvetleniu stále nechápeš, tak Ti už nepomôže ani svätená voda.

Prečo ignorujem case-control a epidemiologické štúdie som Ti už tiež vysvetlil. Opakujem: ak to napriek môjmu detailnému vysvetleniu stále nechápeš, tak Ti už nepomôže ani svätená voda.

A nijakú poriadnu štúdiu nemáš na nijaké z Tvojich tvrdení, ktoré sú v rozpore s mojimi, takže neviem, čím sa to tu vlastne oháňaš. So skutočnou vedou to má totiž pramálo spoločného.

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

toNic | 24.07.2013

Bezduvodne by to nebylo. Ukazala by se pravda. Stacil by na to rok , dva. Navic by jste detem neodeprel to "pravo" byt ockovane. Radi si na vysledky s nasimi neockovanymi detmi pockame.

Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 24.07.2013

Ono asi to tak v praxi nefunguje, ale kludne by som to zaviedol, ze kto chce nech si zaplati, budu mu jeho dietatu odoberat krv pred ockovanim, ked tak velmi chcete. Cize 2-krat tolko injekcii nez normalne.
Aj odber krvi moze mat NU. infekcie, krvacanie (krvacanie napr. u leukemie).
A ak by sa aj robili tieto krvne testy, nikto ti nezaruci, ze kym dojdu vysledky, sa neobjavia subklinicke alebo klinicke priznaky. Takze brat krv bez dovodu je nezmysel tak, ako som to napisal hned v uvode. Fillo s tym ma strasny problem.

Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Fakturovat, fakturovat, fakturovat | 24.07.2013

Vystavim teda kazdy mesiac ucet za opatrovanie a zivenie svojich deti Glaxo Smith Kline, lebo teda ked je tak neskutocne drze a hodnoti MOJE PRAVA a prava mojich deti moze ich teda AJ ZIVIT :)))))))))))

Dajte mi fakturacne udaje na Glaxo Smith Kline, poslem im fakturu za zivenie mojich deti......

Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 24.07.2013

Dôvod je odhaliť potenciálne kontraindikácie.
Myslím, že to už pochopili úplne všetci, len Ty nie.

Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Panezboze ja sa dostim na vyrokoch toho hlupaka :))))) | 24.07.2013

Moje dieta nema ziadne "pravo" byt ockovane!!!!!!!! . Ja som jeho otec, JA ROZHODUJEM O JEHO PRAVACH !!!

hadam mi Glaxo Smith Kline nebude diktovat ake prava ma moje dieta :))))))))

Ja som NECHCEL BYT OCKOVANY AKO DIETA........!

Preco teda porusili moje prava ako dietata a zaockovali ma? Da sa to zvratit naspat? NEDA.....

Cize dieta ma PRAVEZE pravo BYT NEOCKOVANE! To je zakladne ludske pravo zarucene Ustavou SR a dohovormi o ludskych pravach.

Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

jezisumaria | 24.07.2013

Dieta ma pravo na zachovanie jeho zdravia, a cokolvek co mu MOZE zdravie poskodit ma pravo aby mu nebolo podane...

to je presne to pravo co ma dieta...... nemat poskodenie zdravie aj umyselnym podanim akejkolvek preparatu lebo RODIC ALEBO GLAXO SMITH KLINE SI MYSLI, ze by to MOHLO BYT DOBRE :)))))

ockovanie moze poskodit zdravie to okrem hlupaka badgra nepoprie nikto :D

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 24.07.2013

Ty si asi fakt frajer, keď len pozrieš na dieťa a hneď vieš, že je zdravé - netreba Ti na to žiadne sofistikovanejšie vyšetrenia, stačí otvoriť pusu a povedať veľké ÁÁÁÁÁÁÁ. Možno si to neuvedomuješ, ale takýmto prístupom sa neskutočne zhovaďuješ.

Ten článok, na ktorý si dal odkaz predsa potvrdzuje to, čo som napísal. Čítal si aspoň abstrakt? To, že niektoré prvky Th2 môžu za niektorých okolností pôsobiť proti rakovine, predsa nijak nevyvracia to, čo tvrdím, tzn. že Th2 spravidla potláča obranu proti rakovine a teda pôsobí v prospech vzniku rakoviny.

Ktoré štúdie nepotvrdzujú, že očkovanie silne stimuluje Th2?
Tu máš námatkovo vybratý nejaký kontra-článok, čo to potvrdzuje (u vakcín s hliníkovým adjuvantom):
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X0800279X

Nič v zlom, ale na Tvojom blogu som nijakú logickú úvahu k
prílišnej stimulácii Th2 očkovaním nenašiel. Mažem ten odkaz čoby spam.

Ani ten druhý odkaz nijak nedokazuje, že na testovanie vakcín kontra leukémia nemožno použiť zlatý štandard EBM. Mažem sťaby spam.

Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 24.07.2013

Tak Fillo chce diskusiu. Cenzuruje s poznamkou "to nic nedokazuje" a svoje si necha. Ostani diskuteri len urazaju.
Fillo, dufam, ze sa s tebou stretnem face to face, tam uz si moje komenty mazat nebudes moct.

Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

rodič | 25.07.2013

Urob diskusiu na svojom blogu a tam si píš čo chceš, živočich jazvec. Prídeš si na fórum a ešte si určuješ pravidlá? Nonsens.

tuto - https://www.slobodavockovani.sk/news/myty-a-fakty-o-ockovani-psov/
Leukémia

Dr. Jean Dodds, jeden z popredných svetových odborníkov na nežiaduce účinky psích vakcín, píše:
"Čoraz viac sa uznáva, že očkovanie samostatnými alebo kombinovanými vakcínami so živým pozmeneným vírusom prispieva k imunitou spôsobeným ochoreniam krvi, zlyhaniu kostnej drene a dysfunkciám orgánov."
Dr. Dodds uvádza leukémiu, ochorenie štítnej žľazy, Addisonovu chorobu, cukrovku a lymfóm ako ochorenia, ktoré môže byť aktivované očkovaním.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 25.07.2013

No honey badger je sice zviera ale nie je to pes. A predpokladam ze ani ty nie.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 25.07.2013

Aha... Takže štúdie na zvieracích modeloch sú zrejme úplne bezcenné, čo?
Na čo sa teda do nich pchajú miliardy dolárov?

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 25.07.2013

Nepovedal som, ze su uplne bezcenne. Preco mi vkladas do ust veci, co som nepovedal?
Tieto studie su velmi cenne. Ale ono to tak chodi, ze zo skumavky na zviera, zo zvierata na ludi, a niekedy z ludi na zlaty standard EBM, a kym to nie je nakonci, nemozeme nieco uzatvorit ako fakt. V nasom pripade, ze ockovanie sposobuje leukemiu. Takze cela tato nasa diskusia bola zbytocna, pretoze prvu vec, co som napisal bolo, ze ockovanie nesposobuje leukemiu. Tak na co sa tu o tom dalej bavime? V blogu tiez uvadzam, ze debata s AO niekedy nikam nevedie. Zas som sa o tom presvedcil.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 31.07.2013

Máme tu jasný mechanizmus vzniku nežiaduceho účinku.
Máme aj reálne skúsenosti s očkovaním, po ktorom v krátkom časovom slede sa prejavila leukémia.
Nemáme poriadne štúdie, lebo debilné etické komisie zakazujú robiť poriadne štúdie očkovania.
Ak máš trochu poňatia o pravdepodobnosti, tak musíš skonštatovať, že je vysoko pravdepodobné (aj keď nie potvrdené, lebo "etici" to zakazujú potvrdiť), že očkovanie spôsobuje (okrem iného aj) leukémiu.
Lenže Ty si lietadlo, tak čo sa divím, že?

Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 25.07.2013

Milý medik,

veľmi rád sa s Tebou stretnem zoči voči. Napíš mi alebo zavolaj - kontakty máš v ľavom stĺpčeku pod menu a vyhľadávaním.

Ostatní diskutéri niekedy aj urážajú (rovnako ako Ty), ale píšu aj k veci.

Tvoje spamové odkazy na Tvoj úchvatný blog naozaj nič k veci nepriniesli. Prečítal som si tie články a nebolo tam nič k téme, ani nič k tomu, čo tam podľa Teba malo byť. Preto som ich zmazal. Navyše sú to dosť krátke state, tak ak si predsa len myslíš, že je tam niečo k veci, čo Ti bráni skopírovať to priamo do tejto diskusie?

Re:Re:Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 31.07.2013

Keď tak veľmi dúfaš, že ma stretneš "face to face", tak nechápem, ako je možné, že si ma ešte nekontaktoval, aby sme si to stretnutie dohodli.

Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Honey badger | 23.07.2013

A nechapem, preco si ma vymazal pod elekovej clankom o toxicite. Vyjadril som sa k clanku. Aj tvoji vstupenci niekedy skor reaguju na mna a nie k clanku a ich necenzurujes. A ze necenzurovany dennik! bitch please

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Ing. Marián FILLO | 24.07.2013

Nenapísal si nič k veci.
Tvoje soptenie na to, že Dr. Eleková používa homeopatiu (o ktorej v článku nebola vôbec reč), naozaj NIE JE K VECI.

A áno, je to necenzurovaný denník. Názory necenzurujem, iba mažem spamy.

Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

Opica zaklad zivota | 24.07.2013

Honey badger , ja si svoje deti POPRAVIT spolocnostou GLAXO SMITH KLINE nenecham....

co si ty urobis so svojimi detmi, alebo sam so sebou, ci sa nechas zabit, alebo vyhladis celu svoju rodinu, je mne uplne jedno..

Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

laco | 26.07.2013

On nema deti ani mat nebude. Dal si odrezat gule v zaujme depopulacie. Bill Gates mu za to poslal zlavove kupony na Windows 8 a XBOX..

Re:Re:Re:ockovanie nesposobuje leukemiu

NeGates | 26.07.2013

... no a až potom mu vlastne došlo, že má v PC Linux... :)))

tiez kamoska

ela | 23.07.2013

...mi vravela, ze maju za sebou v 15tom mesiaci ockovanie mmr a maly ma x komplikacii... a haha, to si budte isti, ze sa to do hlasenia na urady nedostane... t.j. dalsie ,,ockovanie bez komplikacii,, ktore uzasne zapadne do statistiky...

Senior

Helena | 23.07.2013

https://www.infowars.com/glaxosmithkline-admits-senior-executives-may-have-broken-chinese-law/
Zaujímavý článok o firme GSK - tak to vyzerá, že podplácali lekárov v Číne, že porušili zákon. Štyria zamestnanci GSK boli daní do väzby...

Re:Senior

Helena | 23.07.2013

Teraz vidím, že pod týmto článkom, pod Related articles (Súvisiace články) je 5 článkov aké horory robí firma GSK.
Pán Ing. Fillo - prosím preštudujte to.

z knihy Dr.Hirte...

Anett | 22.07.2013


V trojkombinační živé vakcíně proti spalničkám, příušnicím
a zarděnkám (MMR-vakcína) se pravidelně nacházejí dva viry
pocházejícící z kultivační půdy slepicích vajec, které můžou u ptáků
vyvolat leukémii a jejich působení na lidský organismus není známo (Tsang 1999).

Tento fakt ale každopádně znepokojuje WHO, která
požaduje obsáhlejší studie této vakcíny obzvláště s přihlédnutím
k onemocnění rakovinou a požaduje sledování zdravotního stavu očkovaných i po delší době od vakcinace touto očkovací látkou (WHO 1998a).


Prodělání dětských nemocí, obzvláště spalniček, zarděnek a příušnic,
vede v pozdějším životě ke sníženému riziku vzniku rakoviny
včetně Hodgkinovy choroby, rakoviny prsu a rakoviny uzlin (Albonico
1998, Glaser 2005, Montella 2006). Také skleróza multiplex se méně
často vyskytuje u lidí, kteří v dětství prodělali spalničky (Kesselring
1990).
Pozitivní aspekty příušnic
Ženy, které prodělaly příušnice, mají nižší riziko rakoviny vaječníků
(West 1966, Newhouse 1977). Také další druhy rakoviny, například
rakovina lymfatických uzlin, jsou po překonaných příušnicích vzácnější
(Albonico 1998, Montella 2006). Souvislost s nízkým výskytem
rakoviny je zřejmá, protože virus příušnic patří mezi viry, které můžou
zabránit rakovinovému bujení:
„Naše výsledky dokazují jedinečnou vlastnost viru příušnic, který dokáže
vyřadit cytokyny a onkogeny, což je molekulární předpoklad pro
jeho zdokumentované onkolytické [ničící rakovinové buňky] vlastnosti."
(Ulané 2003)

Zarděnky patří mezi onemocnění, která snižují riziko vzniku rakoviny
a sklerózy multiplex (Newhouse 1977, Kesselring 1990, Albonico
1998).
atd......

Uprimnu sustrast ;(

Anett | 22.07.2013

Ach Boze, kolko je takychto deticiek po celom svete?? Tu dalsi podobny pribeh :( https://www.slobodavockovani.sk/news/leukemia-po-ockovani-mmr-priorix-/

kedysi

Banshee | 22.07.2013

Kedysi davno, ked sme s manzeloom spolu este len chodili, sme sa rozisli aj kvoli tomu, ze nechcel mat deti. Z prozaickeho dovodu - nechcel priviest dieta na tento hnusny, peniazmi ovladany svet, kde zlato je povysene nad ludsky zivot. Neskor sa jeho nazor zmenil a dnes mame nadherneho syna. Sme stastni, aj syn je. A to aj preto, lebo okolo neho nikdy ziadna vakcina ani len nepojde. Milujem svoje dieta, preto sa vzdelavam a CITAM vsetko, co sa da najst na internete. Nerozumiem ludom, ktori stale slepo veria svojim pediatrom (tym nenarazam na danu mamicku a jej tragicku situaciu). Jednoducho tomu len nerozumiem.

Záznamy: 1 - 100 zo 108
1 | 2 >>

Pridať nový príspevok